Καινουργιο προβλημα με τον αδερφο μου! - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 39
    ρε αλέξανδρε γιατί κολλάς μόνο σε μία πρόταση και δεν κοιτάς και την επόμενη? φταίνε οι τελίτσες που βάζω άραγε ή το κάνεις έτσι κι αλλιώς?

και να δω αν θα έρθει η αδερφή σου να σου λέει πως έχει προβλήματα οργασμού ή να μοιραστεί τις σεξουαλικές τις φαντασιώσεις μετά πες μου πως γίνεται όλα με όλους...

και επίσης τι ώρα κοιμάσαι? χειρότερος από μένα ε?

Banned
    δε ξερω αν το καταλαβες οτι εγω δε παιζω το παιχνιδι των 100 προτασεων ουτε των παραθεσεων αλλα με ενδιαφερει η ουσια μονο κ επι της ουσιας οταν βλεπω αποστασεις κολαω σε αυτο κ μετα δεν πολυασχολουμαι με τα υπολυπα ψυχραινομαι κ αδιαφορω αν τον γνωριζω καπιον δε μπορει να κρυφτει απο μενα αλλα ουτε κ γω να του κρυφτω θα συνενοηθουμε ακομα κ με τη σιωπη

αλλα δε δειχνω κ τοσο προθυμος να μοιραστω ολα αυτα που ξερω με τον καθενα γιατι απλα δεν ειμαι καθολου προθυμος οπως ακριβως δε βρισκω κ κανενα λογο να κρυφτω απο αυτον που γνωριζω οτι ειναι σαν εμενα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by καθευτης View Post
    χαίρομαι μυσπ... είναι το πρώτο βήμα αυτό για να φτιάξετε τη σχέση σας... το να σέβεστε ουσιαστικά ο ένας τον άλλον... βέβαια μην περιμένεις να σου πει ναι και θα πρέπει να το σεβαστείς... επίσης ξεκαθάρισε στην μάνα σου πως δεν θες να χώνεται στην σχέση σου με τον αδερφό σου και αν θέλει αυτή να μάθει κάτι να το κάνει μόνη της... λογικό είναι με τόση πίεση και στρίμωγμα που τρώει ο αδερφός σου να κλείνεται και να είναι απόμακρος... και να μην εμπιστεύεται να σου μιλήσει για τίποτα παραπάνω από τα κόμιξ, και φαντάζομαι πως ξέρει πως ότι σου πει θα το πεις κατευθείαν στην μάνα... αν όντως θες να του μιλήσεις του αδερφού σου... και όχι να τον ελέγξεις θα του μιλήσεις για σένα... ακόμα και για το πως βλέπεις την σχέση σας... και πως ανησυχείς γι αυτόν... ξεκαθάρισε όμως μέσα σου το πως νιώθεις εσύ ανεπηρέαστη από την μάνα σας... εσύ είσαι και πιο κοντά στην ηλικία του θα πρέπει να τον καταλαβαίνεις πιο πολύ...
    επίσης λογικό είναι να μην ενδιαφέρεται και να μην προσφέρει τίποτα... αφού έτσι σας μεγάλωσαν... ο αδερφός το αγοράκι της γιαγιάς και της μαμάς φαντάζομαι και η μυσπ ο μά_ακ_ς να φορτώνεται την ευθύνη όλη ακόμα και αυτές που δεν είναι δικές της, όπως το να ελέγχει τον αδερφό της αντί για τους γονείς σας... γιατί να μην βολεύεται σ' αυτην την κατάσταση ακόμα αφού εμπράκτως την διατειρήτε διαρκώς επειδή που και που λέτε και κανα παραπονάκι? θα σας περάσει...
    αν όντως θες να έχεις σχέση με τον αδερφό σου πες του να πάτε για ένα καφέ και μίλα του για σένα... για την σχέση σας... για το πως αφήνεις την μάνα σου να μπει ανάμεσα και να μην υπάρχεις εσύ στην ουσία και ο αδέρφος σου να απομακρύνεται απ' την μάνα του με την φάτσα της μυσπ... γιατί αυτό κάνεις... την μαμά...
    εγώ σου λέω πως μέχρι πριν ελάχιστα χρόνια τον αδερφό μου δεν τον γνώριζα... ένα γαίδουρι που δεν βοηθούσε σε τίποτα ήταν και μόνο έπαιρνε... αναίσθητος τελείως και ότι να ναι... αφού όμως τον πλησίασα αλλιώς και τον κατάλαβα δεν είναι και τόσο αναίσθητο γαίδουρι τελικά, ακόμα βέβαια είναι πολύ δύσκολο και να πάρει βοήθεια και να ζητήσει από μένα σε πρακτικά θέματα.. αλλά κατάλαβα γιατί είναι έτσι... μπορώ να τον δεχτώ μέχρι κάποιο σημείο έτσι... επειδή με τον αδερφό έχετε μεγαλώσει μαζί και σε ξέρει όπως κανένας άλλος αν καταφέρεται να μιλάτε η βοήθεια που θα πάρεις στο να γνωρίσεις κι εσύ τον εαυτό σου και να θυμηθείς πράγματα για σένα είναι πολύ πολύτιμη... είναι μοναδική.. μακάρι να φτιάξετε την σχέση σας μυσπ και θα με θυμηθείς... δεν λέω να είστε και κολλητή, εγώ με τον δικό μου 2-3 φορές τον μήνα βλεπόμαστε... αλλά είναι ουσιαστική η ώρα που περνάμε μαζί....
    χωρίς πίεση όμως... η πίεση που έχει φάει η σχέση σας και ο ανταγωνισμός λόγω εξωγενών παραγόντων δεν φαντάζεσαι πόσο μεγάλη είναι..
    αν αποφάσισεις να το πρσπαθήσεις καλό κουράγιο και υπομονή...
    Καλα να εισαι φιλη μου,Σημερα τον ρωτησα ετσι κ θελει βοηθεια να παω μαζι του εκει που σπουδαζει κ δεν θελει κ λεω να το καταλαβω κ να το σεβαστω,Τωρα να παμε για καφε που λες δεν ειναι καθολου ευκολο να πειστει δεν θελει να βγαινει μαζι μου κ οταν μου μιλαει μου λεει αποκλειστικα γισ τα ποκεμον αντε κ για κανενα καθημερινο θεμα οτι τωρα θα φαμε η να ζεστανω το φαγητο,Τωρα οι γονεις μας κανανε σιγουρα λαθη ομως δεν κανανε ιδιαιτερες διακρισεις ουτε μου λεγανε να τα κανω εγω ολα η μητερα μου μας μεγαλωσε στα πουπουλα κ εγω απο το πανεπιστημιο κ μετα κ αφοτου βρηκα το αγορι μου που θελουμε κανουμε οικογενεια κανω τωρα ολες τις δουλειες του σπιτιου,Τωρα οταν σκοτωθηκε ο πατερας μας εγω ημουν 20 ετων κ ο αδερφος μου 12 επομενως εκανα ορισμενα πραγματα για αυτον σαν μεγαλυτερη διαβαζαμε μαζι κ ασχολουμαστε αρκετα με τα ποκεμον για χαρη του μετα τον βοηθησα να μετακομισει οταν περασε στο τει στρωνω το κρεβατι του μαγειρευω του σιδερωνω τα ρουχα του οταν ειναι εδωπερα ολα ετοιμα,Μαλλον πως κ η μητερα μας τον παραχαιδευψε κ εγινε τεμπελης που αναζητα παντα την ευκολη λυση για ο,τιδηποτε,Ειναι πολυ δυσκολο να φτιαξουμε την σχεση μας επειδη δεν επικοινωνουμε εις βαθος δεν θελει να βγαινουμε κ μου μιλαει αποκλειστικα για τα ποκεμον ειναι κ οτι τα περιθωρια στενευουν κ οταν βρουμε ακρη θα μενουμε κ μαζι με το αγορι μου για να κανουμε την δικη μας οικογενεια κ αυτο ισως γινει σε λιγο καιρο απο τωρα επομενως δεν θα προλαβαινω να ασχολοηθω με τον αδερφο μου ουτε για το θεμα που τον ενδιαφερει

Senior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    ναι ειχα κ γω αρρωστοφοβια αλλα την.. εξολοθρευσα... οπως ειμουν επισης μεσα στη μουγκα αλλα διαβασα βιβλια ψυχολογιας κλπκλπ κ μετα καταπια γλιστριδα.
    θα κανω μεταφραση
    για να ειναι αφορητα απομακρος αυτο σημαινει οτι για καπιο λογο δε τον αγγιζουν αυτα που του λετε. αν εχεις διαβασει εχω πει οτι αν καπιος το θελησει μπορει να του διξω το πιο απομακρο μου προσωπο τωρα δε ξερω τι ακριβως εχει συμβει κ ειναι ετσι αλλα μπορει να υποψιαστω τι συνεβει μαντευοντας σου ειχα πει να εισαι πιο ηλικρινης γιατι μπορει μεν να υπαρχουν πραγματα που δε τα ξερει πως ειναι αλλα μπορει να υποψιαζετε οτι δε του λες ολη την αληθεια (αν κ δε ξερω ποση μεγαλη ομιοτητα εχουμε αν σε ρωταγα πμ διαφορα θα σου ελεγα)
    κ εγω μπορει να πηγαινα στη σχολη αλλα ειμουν στη θεικη κοσμαρα μου κ εκανα ζωγραφιες τα βιβλια του απεναντι κ αδιαφορουσα για το μαθημα . κ επισης κ γω μεγαλωσα χωρις το πατερα μου σχεδον.
    Αλεξανδρε ομολογουμενως ειναι δυσκολο να πω στον αδερφο μου οτι σαν χαρακτηρας δεν με ελκυει καθολου κ οτι τον θεωρω απομακρο περιεργο κ αδιαφορο φοβαμαι τα πραγματα θα γινουν χειροτερα ετσι,Καλη η ειλικρινια ομως κ λιγη διπλωματια δεν βλαπτει

εγώ διαφωνώ μυσπ γι αυτό που λες στο αλέξανδρο.. εννοείται πως δεν θα του το πεις αμέσως... αλλά οι αδερφικές σχέσεις αντέχουν τόση ειλικρίνια, αλλιώς είναι τυπικές... εγώ του δικού μου του το έχω πει... και πως τον ζηλεύω, και πως μου την σπάει η αδιαφορία του και που όσο μέναμε μαζί μισούσα που ψώνιζα μονο εγώ για το σπίτι και αυτός μόνο έτρωγε, του είπα τώρα πρόσφατα πως αν φοβάμαι πως αν μείνουμε μαζί θα σκοτωθούμε γιατί είναι αδιάφορος και συμφώνησε κι αυτός επίσης δεν με εμπιστεύεται και δεν έχει διάθεση να ενδιαφερθεί, του έχω πει πως ποτέ δεν θα του συγχωρέσω που δεν με βοήθησε όταν πέθανε η σκύλα μου και δεν με βοήθησε να την θάψουμε (τελικά βέβαια του συγχώρεσα και δεν θυμάμαι αν του το έχω πει) και μου έχει εξηγήσει κι όλας το γιατί σε πολλά απ' αυτά, επίσης έχω ακούσει εξίσου σκληρά πράγματα...
    οι αδερφικές σχέσεις είναι πολύ δύσκολες... είναι φορτωμένες από την έναρξη τους με τόσες διακρίσεις, αντιζηλείες και φθόνο που είναι πολύ δύσκολο να φτιάξουν, μερικές φορές αναρωτιόμουνα και αν άξιζε τον κόπο... ίσως και ακόμα να αναρωτιέμαι... και βέβαια δεν μιλάω για όλες τις αδερφικές σχέσεις... αλλά μυσπ κάτι μου λέει πως οι δικές μας έχουν αρκετά κοινά..

Τώρα γι αυτά που λες σε εμένα σου είπα λογικό είναι να μην σε εμπιστεύεται στο να σου πει παραπάνω πράγματα από τα καθημερινά... το ότι έκανες μόνο εσύ όλες τις δουλειές του σπιτιού ακόμα και τις δουλείες του αδερφού σου (να του στρώνεις το κρεβάτι) λογικό και δίκαιο σου φαίνεται (άσχετα με το πόσο ανίκανο τον κάνει αυτό για την ζωή του) για σένα? και η ευκολία με την οποία το δέχτηκες στα 20 δεν σε κάνει να καταλάβεις πως ήταν η συνέχεια σε κάτι άλλο που γινότανε πιο πριν? κάπου διάβασα ένα θέμα σου για το πόσο έκανε διάκριση η γιαγιά σου μεταξύ σας και με πόση ευκολία το δεχόντουσαν οι γονείς σας.. αν αυτοί δεν έκαναν καμία διάκριση λες να το δεχόντουσαν τόσο εύκολα? ψυχοθεραπεία πόσο καιρό κάνεις?
    για να σου μιλήσει αυτός κάπως πιο ουσιαστικά πρέπει να το θέλεις και για να το θέλεις πρέπει να το κάνεις κι εσύ... δεν μπορείς να τον ρωτάς, θα νιώθει πολύ άσχημα και θα κλείνεται κι άλλο λογικό είναι... αν αρχίσεις να μιλάς για σένα με τον καιρό ή θα ανοιχτεί κι αυτός ή θα καταλάβεις πως τελικά δεν είχε και τίποτα να πει... επίσης το ότι θα μένεις με το αγόρι σου δεν έχει σημασία... ο αδερφός σου δεν είναι μωρό για να πρέπει να είστε μαζί 24/7 για να φτιάξετε τη σχέση σας. Μπορείτε να βρίσκεστε καθε 10-15 μέρες... κι εγώ με τον δίκο μου κάθε τότε βλεπόμαστε... ίσως και πιο σπάνια... σε ελάχιστες σχέσεις στην ζωή ενηλίκων υπάρχει πιο συχνή επικοινωνία από μία φορά την εβδομάδα... επίσης το ότι έτυχε να είστε αδέρφια δεν σημαίνει υποχρεωτικά πως πρέπει να έχετε και σχέση... αν δεν θες ή δεν σας βγει δεν πειράζει κι όλας... ούτως ή αλλως όλα αυτά που λένε οι γονείς και όσοι δεν έχουν αδέρφια για τις αδερφικές σχέσεις είναι μεγάλοι μύθοι "η σχέση με τον αδερφό (και τους γονείς) είναι η μόνη ανιδιοτελής" "αν έχεις αδέρφια μαθαίνεις να μοιράζεσαι" "αν έχεις αδέρφια είσαι πιο κοινωνικός" "ο αδερφός σου νοιάζεται πραγματικά για σένα" και άλλες τέτοιες μπαρούφες που δεν ισχύουν..

επίσης κάνε μου μια χάρη... ένα ολόκληρο ποστ που να μην γράφεις για το αγόρι σου... και μάλιστα γράφεις και ολόκληρη την πρόταση "με το αγόρι μου που θέλουμε να ζήσουμε μαζί και να κάνουμε οικογένεια" 9 στις 10 δημοσιεύσεις σου έχουν την πρόταση, ακόμα κι αν δεν κολλάει τόσο... με ανησυχεί λίγο... σαν να σου έχει εμμονή, σαν να είναι το μόνο σου όνειρο... με ανησυχεί γιατί φοβάμαι πως έχεις κρεμάσει όλα σου τα όνειρα σε έναν άνθρωπο που απ' ότι έχω καταλάβει δεν έχετε και ιδιαίτερη τριβή... μακάρι να καταφέρετε να συγκατηκοίσετε γρήγορα, σου το εύχομαι... αλλά φοβάμαι μήπως απογοητευτείς...

μυσπ συγνώμη αν είμαι λίγο σκληρή σε κάποιες απαντήσεις μου προς τα σένα... αλλα είναι η αλήθεια μου για τα πράγματα έτσι όπως τα καταλαβαίνω... δεν πιστεύω πως βοηθάει τον άλλον να του χαιδεύουμαι τα αφτιά... βέβαια με τίποτα δεν θέλω να σε κάνω να νιώσεις άσχημα, δεν έχω κανένα σκοπό να σε προσβάλω... με έχεις βοηθήσει πολύ την περίοδο που στην κυριολεξία βούλιαζα (είμαι λίγο καλύτερα τώρα) και προσπαθώ να κάνω το ίδιο... ελπίζω να μην είμαι άδικη μαζί σου

δε ξερω αν το καταλαβες οτι εγω δε παιζω το παιχνιδι των 100 προτασεων ουτε των παραθεσεων αλλα με ενδιαφερει η ουσια μονο κ επι της ουσιας οταν βλεπω αποστασεις κολαω σε αυτο κ μετα δεν πολυασχολουμαι με τα υπολυπα
    απλά κάποια φορά η ουσία να είναι μετά από κάποια απόσταση... κι εσύ χαρούμενος να κοιτάς το καλοβαμμένο νύχι... που σου δείχνει τ' αστέρια...

και τελικά δεν ξέρω ποιος "χάνει", εσύ που κολλάς στην πρώτη πρόταση και "ψυχραίνεσαι" και δεν ακούς την δεύτερη, χάνοντας το νόημα όλο (και πολλά άλλα) ή ο άλλος που θα φάει μια ψύχρα μια φορά από ένα άτομο?

Banned
    μεχρι στιγμης δε με εχεις πισει για τιποτα απο οσα λες μου δινεις συνεχεια την εντυπωση οτι κανεις λογοπαιγνια με προτασεις κ γω βαριεμαι να σου εξηγω τα αυτονοητα οταν βλεπω οτι μια συζητηση δε βγαζει πουθενα εγω τη παραταω δε θα κατσω να κουρασω το μυαλουδακι μου δεν αξιζει εγω σημαντικοτερα πραγματα να σκεφτω που με καινε για να κατσω να ασχοληθω σοβαρα με αυτα κ να ψαξω να βρω λυσεις. αν θες να το καταλαβεις εχει καλως αν οχι δε με νιαζει εγω ετσι ειμαι ετσι σκεφτομαι ετσι λειτουργω κ ετσι θα ειμαι. ειναι αρκετα απλο νομιζω.

Senior Member
    εγώ διαφωνώ μυσπ γι αυτό που λες στο αλέξανδρο.. εννοείται πως δεν θα του το πεις αμέσως... αλλά οι αδερφικές σχέσεις αντέχουν τόση ειλικρίνια, αλλιώς είναι τυπικές... εγώ του δικού μου του το έχω πει... και πως τον ζηλεύω, και πως μου την σπάει η αδιαφορία του και που όσο μέναμε μαζί μισούσα που ψώνιζα μονο εγώ για το σπίτι και αυτός μόνο έτρωγε, του είπα τώρα πρόσφατα πως αν φοβάμαι πως αν μείνουμε μαζί θα σκοτωθούμε γιατί είναι αδιάφορος και συμφώνησε κι αυτός επίσης δεν με εμπιστεύεται και δεν έχει διάθεση να ενδιαφερθεί, του έχω πει πως ποτέ δεν θα του συγχωρέσω που δεν με βοήθησε όταν πέθανε η σκύλα μου και δεν με βοήθησε να την θάψουμε (τελικά βέβαια του συγχώρεσα και δεν θυμάμαι αν του το έχω πει) και μου έχει εξηγήσει κι όλας το γιατί σε πολλά απ' αυτά, επίσης έχω ακούσει εξίσου σκληρά πράγματα...
    οι αδερφικές σχέσεις είναι πολύ δύσκολες... είναι φορτωμένες από την έναρξη τους με τόσες διακρίσεις, αντιζηλείες και φθόνο που είναι πολύ δύσκολο να φτιάξουν, μερικές φορές αναρωτιόμουνα και αν άξιζε τον κόπο... ίσως και ακόμα να αναρωτιέμαι... και βέβαια δεν μιλάω για όλες τις αδερφικές σχέσεις... αλλά μυσπ κάτι μου λέει πως οι δικές μας έχουν αρκετά κοινά..

Τώρα γι αυτά που λες σε εμένα σου είπα λογικό είναι να μην σε εμπιστεύεται στο να σου πει παραπάνω πράγματα από τα καθημερινά... το ότι έκανες μόνο εσύ όλες τις δουλειές του σπιτιού ακόμα και τις δουλείες του αδερφού σου (να του στρώνεις το κρεβάτι) λογικό και δίκαιο σου φαίνεται (άσχετα με το πόσο ανίκανο τον κάνει αυτό για την ζωή του) για σένα? και η ευκολία με την οποία το δέχτηκες στα 20 δεν σε κάνει να καταλάβεις πως ήταν η συνέχεια σε κάτι άλλο που γινότανε πιο πριν? κάπου διάβασα ένα θέμα σου για το πόσο έκανε διάκριση η γιαγιά σου μεταξύ σας και με πόση ευκολία το δεχόντουσαν οι γονείς σας.. αν αυτοί δεν έκαναν καμία διάκριση λες να το δεχόντουσαν τόσο εύκολα? ψυχοθεραπεία πόσο καιρό κάνεις?
    για να σου μιλήσει αυτός κάπως πιο ουσιαστικά πρέπει να το θέλεις και για να το θέλεις πρέπει να το κάνεις κι εσύ... δεν μπορείς να τον ρωτάς, θα νιώθει πολύ άσχημα και θα κλείνεται κι άλλο λογικό είναι... αν αρχίσεις να μιλάς για σένα με τον καιρό ή θα ανοιχτεί κι αυτός ή θα καταλάβεις πως τελικά δεν είχε και τίποτα να πει... επίσης το ότι θα μένεις με το αγόρι σου δεν έχει σημασία... ο αδερφός σου δεν είναι μωρό για να πρέπει να είστε μαζί 24/7 για να φτιάξετε τη σχέση σας. Μπορείτε να βρίσκεστε καθε 10-15 μέρες... κι εγώ με τον δίκο μου κάθε τότε βλεπόμαστε... ίσως και πιο σπάνια... σε ελάχιστες σχέσεις στην ζωή ενηλίκων υπάρχει πιο συχνή επικοινωνία από μία φορά την εβδομάδα... επίσης το ότι έτυχε να είστε αδέρφια δεν σημαίνει υποχρεωτικά πως πρέπει να έχετε και σχέση... αν δεν θες ή δεν σας βγει δεν πειράζει κι όλας... ούτως ή αλλως όλα αυτά που λένε οι γονείς και όσοι δεν έχουν αδέρφια για τις αδερφικές σχέσεις είναι μεγάλοι μύθοι "η σχέση με τον αδερφό (και τους γονείς) είναι η μόνη ανιδιοτελής" "αν έχεις αδέρφια μαθαίνεις να μοιράζεσαι" "αν έχεις αδέρφια είσαι πιο κοινωνικός" "ο αδερφός σου νοιάζεται πραγματικά για σένα" και άλλες τέτοιες μπαρούφες που δεν ισχύουν..

επίσης κάνε μου μια χάρη... ένα ολόκληρο ποστ που να μην γράφεις για το αγόρι σου... και μάλιστα γράφεις και ολόκληρη την πρόταση "με το αγόρι μου που θέλουμε να ζήσουμε μαζί και να κάνουμε οικογένεια" 9 στις 10 δημοσιεύσεις σου έχουν την πρόταση, ακόμα κι αν δεν κολλάει τόσο... με ανησυχεί λίγο... σαν να σου έχει εμμονή, σαν να είναι το μόνο σου όνειρο... με ανησυχεί γιατί φοβάμαι πως έχεις κρεμάσει όλα σου τα όνειρα σε έναν άνθρωπο που απ' ότι έχω καταλάβει δεν έχετε και ιδιαίτερη τριβή... μακάρι να καταφέρετε να συγκατηκοίσετε γρήγορα, σου το εύχομαι... αλλά φοβάμαι μήπως απογοητευτείς...

μυσπ συγνώμη αν είμαι λίγο σκληρή σε κάποιες απαντήσεις μου προς τα σένα... αλλα είναι η αλήθεια μου για τα πράγματα έτσι όπως τα καταλαβαίνω... δεν πιστεύω πως βοηθάει τον άλλον να του χαιδεύουμαι τα αφτιά... βέβαια με τίποτα δεν θέλω να σε κάνω να νιώσεις άσχημα, δεν έχω κανένα σκοπό να σε προσβάλω... με έχεις βοηθήσει πολύ την περίοδο που στην κυριολεξία βούλιαζα (είμαι λίγο καλύτερα τώρα) και προσπαθώ να κάνω το ίδιο... ελπίζω να μην είμαι άδικη μαζί σου
    Καλησπερα φιλη μου κ απο εδωπερα εκτιμω κ σεβομαι την γνωμη σου προσθεου δεν θυμωνω με κατι απο ολα αυτα που λες,Ναι το παραδεχομαι κυριο μου ονειρο ειναι να δημιουργησουμε οικογενεια μαζι με το αγορι μου πιστευω οτι ειναι το ουσιαστικοτερο πραγμα που μπορω να κανω για τον εαυτο μου,Μιλαμε αδιακοπα μαζι με το αγορι μου κ υπαρχει τρομερη κατανοηση ειναι βεβαια το θεμα της αποστασης κ το οικονομικο γιαυτο δεν ειμαστε μαζι διαρκως αυτο ειναι το θεμα προσπαθουμε να βρουμε ακρη,τωρα το γεγονος οτι επαναλαμβανω φρασεις λογικα οφειλεται στο οτι εχω ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη κ οτι με απασχολει εντονα μιλαω διαρκως για αυτο αυτο το κανω κ στην καθημερινοτητα μου κ σιγουρα η ιδεοψυχαναγκαστικη εχει εμμονες,τωρα για το θεμα του αδερφου μου οι ιδιοι οι γονεις μας δεν εκαναν διακρισεις ομως ναι η γιαγια εκανε σοβαρες διακρισεις η μητερα μου δυστυχως δεν μπορουσε να μιλησει ειναι η πεθερα της ο πατερας μου δεν το επαιρνε στα σοβαρα μαλλον δεν γνωριζω τι να σκεφτω πανω σε αυτο,Απο οταν πεθανε ο πατερας μου κανω ψυχοθεραπεια αλλαξα 2 3 ειδικους που δεν με εξεφραζαν κ τωρα πηγαινω σε μια πολυ καλη ειδικο,τωρα λες οτι διαφωνεις σε ορισμενα θεματα για το πως διαχειριζομαι την σχεση με τον αδερφο μου η αληθεια ειναι πως κουβαλαω αρκετα απωθημενα απο τον πατερα μου που ηταν απομακρος κ οταν δω απομακρο ανθρωπο γινομαι παγοβουνο κ σε αυτο σιγουρα φταιω γιατι δεν εχω βρει το θαρρος να το διαχειριστω αλλωστε μια ζωη ο πατερας μου μου εδινε την εντυπωση οτι η γνωμη μου δεν μετραει πρεπει να κανω οτι λεει κ οτι κ να πω ειναι το ιδιο κ φοβαμαι οτι οταν μενουμε μαζι με το αγορι μου τοτε θα απομακρυνθω σε μεγαλυτερο βαθμο απο τον αδερφο μου με αποτελεσμα να μην επικοινωνουμε

Banned
    o συνδιασμος ολων αυτων των πραγματων που βιωσες (..) εχει κανει τη κατασταση σου ομολογουμενος παρα πολυ δυσκολη εκτος απο τους 2 3 ειδικους που μαλον θα τα.. εφτυσαν απο τη δυσκολια εγω επιμενω οτι η φιλη αυτη που ελεγες καποτε πρεπει να εχει αρκετα κοινα μαζι σου οστε να μπορεσεις να ταυτιστεις με αυτη εγω φανταζομαι οτι κ αυτη πρεπει να εχει παρομιο ιστορικο με σενα κ υποπτευομαι οτι αυτη θα πρεπει να ειναι πολυ γνωριμος μου χαρακτηρας γιατι αν συνεχισεις να επαναλαμβανεις συνεχεια αυτη τη φραση
    Ναι το παραδεχομαι κυριο μου ονειρο ειναι να δημιουργησουμε οικογενεια μαζι με το αγορι μου πιστευω οτι ειναι το ουσιαστικοτερο πραγμα που μπορω να κανω για τον εαυτο μου,
    θα τα εφτυνε κ ο τζακ νορις απο τη τοση δυσκολια αυτου του θεματος...

Senior Member
    o συνδιασμος ολων αυτων των πραγματων που βιωσες (..) εχει κανει τη κατασταση σου ομολογουμενος παρα πολυ δυσκολη εκτος απο τους 2 3 ειδικους που μαλον θα τα.. εφτυσαν απο τη δυσκολια εγω επιμενω οτι η φιλη αυτη που ελεγες καποτε πρεπει να εχει αρκετα κοινα μαζι σου οστε να μπορεσεις να ταυτιστεις με αυτη εγω φανταζομαι οτι κ αυτη πρεπει να εχει παρομιο ιστορικο με σενα κ υποπτευομαι οτι αυτη θα πρεπει να ειναι πολυ γνωριμος μου χαρακτηρας γιατι αν συνεχισεις να επαναλαμβανεις συνεχεια αυτη τη φραση θα τα εφτυνε κ ο τζακ νορις απο τη τοση δυσκολια αυτου του θεματος...
    Καλα τα λες πιανεις την ουσια του θεματος κουβαλαω επιπλεον αρκετα προβληματα μεσα μου δοξα τω θεω βεβαια ορισμενα πραγματα πανε ασυγκριτα καλυτερα,Ναι η φιλη μου με την οποια επικοινωνουμε τωρα παλι καλα δεν μου μοιαζει απολυτα σαν χαρακτηρας ομως ειναι πραγματα με τα οποια ταυτιζομαστε αρκετα κ αυτη ηθελε οπωσδηποτε να κανει οικογενεια κ εγω το ιδιο κυρια διαφορα βεβαια ειναι οτι εγω ειμαι πολυ προσεκτικοτερη στην επιλογη μου επελεξα ενα ανθρωπο που εχει αρκετα στοιχεια για ενα καλο οικογενειαρχη κ μου ειπε τα καλυτερα για αυτον κ η κολλητη μου κ ξαδερφη του ενω η φιλη μου πολυ βιαστικη στην επιλογη της επελεξε οποιον βρηκε μπροστα της τον βλακα τον θειο μου που της εχω πει κ τα χειροτερα,εγω παρατηρω προτου κανω επιλογη ενω η φιλη μου πεφτει με τα μουτρα κ δεν το ερευνα ιδιαιτερα

Banned
    Καλα τα λες πιανεις την ουσια του θεματος
    πιανω την ουσια του θεματος οχι εξαιτιας οσων λες αλλα επιδη μυριζω τα νυχια μου συνεχεια κ μαντευω το τι συμβαινει επιδη λοιπον συνεχιζω να ριχνω τα χαρτια... σου ειπα πως θα την πλησιασεις μη νομιζεις οτι επιδη τη βλεπεις ετσι δεκτικη ειναι εξπερ στο να ψυχολογει οσους της μιλανε αφου εχει κλιση σε αυτο

αφου σου ειπα βασικα πως να τη πλησιασεις προσανατολισου προς αυτο.μπορει να τη ξεγελασε αρχικα αλλα θα βελτιωσει την τεχνικη στον επομενο γυρο.... σιγουρα θα τη βελτιωσει για αυτο ειμαι σιγουρος το εχω ξαναδει το εργο....

το μόνο που με ανησυχεί στην εμμονή σου με τον φίλο σου είναι μην όταν συγκατοικήσετε τον "πνίγεις", που βέβαια μπορεί και να μην γίνεται και να το κουμαντάρεις μια χαρά στις επαφές σου και όχι όπως φαίνεται εδώ, ή και να βρείτε λύση αν υπάρξει θέμα απ' την στιγμή που επικοινωνείτε καλά, αυτό είναι το παν άλλωστε... το να υπάρχει επικοινωνία, αυτό είναι που σώζει τις σχέσεις και η έλλειψη της που τις καταστρέφει...
    όντως αν δεν φτιάξετε μέχρι τότε τη σχέση με τον αδερφό μετά θα είναι πιο δύσκολο λόγο απόστασης και χρόνου, αλλά όπως σου είπα, όπως το βλέπω εγώ δηλαδή δεν είναι ανάγκη και επειδή είναι αδερφός σου να έχετε και Την Σχέση, μπορείτε να έχετε μια τυπική σχέση και να είστε μια χαρά... αλλά θα είναι κρίμα να τον απομακρύνεις κι άλλο κάνοντας την μαμά του και μη σεβόμενη τον χώρο του... πολύ χάρηκα πάντως που τον ρώτησες αυτή τη φορά και σεβάστηκες την επιλογή του... μπορείς να πας μια επίσκεψη κάποιες ώρες... αλλά πρόσεχε να μην είσαι επικριτική και ελεγχιτική, και μίλα του λίγο και εσύ για εσένα..
    λογικό είναι να ψυχραίνεσαι με τους ψυχρούς ανθρώπους... όλοι το παθαίνουμε αυτό... πόσο μάλλον εσύ που έχεις κι ένα λόγο παραπάνω λόγο του πατέρα σου... και όπως και να το κανεις ο αδερφός του ως γιος του θα έχει κι άλλα κοινά και δεν θα είναι το μόνο αυτό... και αυτό θα κάνει τα πράγματα ακόμα πιο δύσκολα... σκέψου όμως πως ίσως αν γνωρίσεις καλύτερα τον αδερφό σου θα γνωρίσεις και ένα κομμάτι του χαρακτήρα του πατέρα σου που μέχρι τώρα δεν γνωρίζεις..
    Με αυτή τη φίλη κάνεις ακόμα παρέα? γιατί είχα καταλάβει πως τα σπάσατε μόλις παντρέυτηκε τον θείο? λάθος τα έχω καταλάβει όλα?

Banned
    λάθος τα έχω καταλάβει όλα?
    ετσι κ ετσι το παλευεις παντως.

Senior Member
    πιανω την ουσια του θεματος οχι εξαιτιας οσων λες αλλα επιδη μυριζω τα νυχια μου συνεχεια κ μαντευω το τι συμβαινει επιδη λοιπον συνεχιζω να ριχνω τα χαρτια... σου ειπα πως θα την πλησιασεις μη νομιζεις οτι επιδη τη βλεπεις ετσι δεκτικη ειναι εξπερ στο να ψυχολογει οσους της μιλανε αφου εχει κλιση σε αυτο

αφου σου ειπα βασικα πως να τη πλησιασεις προσανατολισου προς αυτο.μπορει να τη ξεγελασε αρχικα αλλα θα βελτιωσει την τεχνικη στον επομενο γυρο.... σιγουρα θα τη βελτιωσει για αυτο ειμαι σιγουρος το εχω ξαναδει το εργο....
    Καλα τα λες στην πραγματικοτητα η φιλη μου αυτη μου μοιαζει πολυ περισσοτερο απο τον αδερφο μου κ η εποικοινωνια μας εστω κ απο αποσταση ειναι καλη,Παντως νιωθω ικανοποιημενη που επικοινωνουμε κ το επομενο σταδιο να την πεισω να την βλεπω κιολας ομως δεν πρεπει να ειμαι ανυπομονη

Senior Member
    το μόνο που με ανησυχεί στην εμμονή σου με τον φίλο σου είναι μην όταν συγκατοικήσετε τον "πνίγεις", που βέβαια μπορεί και να μην γίνεται και να το κουμαντάρεις μια χαρά στις επαφές σου και όχι όπως φαίνεται εδώ, ή και να βρείτε λύση αν υπάρξει θέμα απ' την στιγμή που επικοινωνείτε καλά, αυτό είναι το παν άλλωστε... το να υπάρχει επικοινωνία, αυτό είναι που σώζει τις σχέσεις και η έλλειψη της που τις καταστρέφει...
    όντως αν δεν φτιάξετε μέχρι τότε τη σχέση με τον αδερφό μετά θα είναι πιο δύσκολο λόγο απόστασης και χρόνου, αλλά όπως σου είπα, όπως το βλέπω εγώ δηλαδή δεν είναι ανάγκη και επειδή είναι αδερφός σου να έχετε και Την Σχέση, μπορείτε να έχετε μια τυπική σχέση και να είστε μια χαρά... αλλά θα είναι κρίμα να τον απομακρύνεις κι άλλο κάνοντας την μαμά του και μη σεβόμενη τον χώρο του... πολύ χάρηκα πάντως που τον ρώτησες αυτή τη φορά και σεβάστηκες την επιλογή του... μπορείς να πας μια επίσκεψη κάποιες ώρες... αλλά πρόσεχε να μην είσαι επικριτική και ελεγχιτική, και μίλα του λίγο και εσύ για εσένα..
    λογικό είναι να ψυχραίνεσαι με τους ψυχρούς ανθρώπους... όλοι το παθαίνουμε αυτό... πόσο μάλλον εσύ που έχεις κι ένα λόγο παραπάνω λόγο του πατέρα σου... και όπως και να το κανεις ο αδερφός του ως γιος του θα έχει κι άλλα κοινά και δεν θα είναι το μόνο αυτό... και αυτό θα κάνει τα πράγματα ακόμα πιο δύσκολα... σκέψου όμως πως ίσως αν γνωρίσεις καλύτερα τον αδερφό σου θα γνωρίσεις και ένα κομμάτι του χαρακτήρα του πατέρα σου που μέχρι τώρα δεν γνωρίζεις..
    Με αυτή τη φίλη κάνεις ακόμα παρέα? γιατί είχα καταλάβει πως τα σπάσατε μόλις παντρέυτηκε τον θείο? λάθος τα έχω καταλάβει όλα?
    Καλησπερα φιλη μου,Παντα χαιρομαο οταν εισαι μεσα στο φορουμ κ μου απαντας σου κανει πολυ καλο,Ναι η επικοινωνια μαζι με το αγορι μου κ το γεγονος οτι θελουμε οικογενεια ειναι ο παραγοντας που ειμαστε πολυ καλα εστω κ απο αποσταση,ειναι της μοιρας μου οι πραγματικα καλοι ανθρωποι στην ζωη μου αγορι μου κ φιλες να καταγονται ολοι απο αλλες πολεις ενω στην πολη μου αδυνατω να βρω ανθρωπους που να με γεμιζουν,Αυτοι οι ανθρωποι ειναι για μενα η οικογενεια μου εκτος απο τους δικους μου μιας κ αρκετοι συγγενεις μου δεν λογαριαζονται για μενα δεν μου εχουν φερθει καλα,Ειναι χαρακτηριστικο οτι κ αγνωστοι ανθρωποι που εχω δει μια δυο φορες στην ζωη μου η που δεν προκεται να δω σε πραγματικο επιπεδο μου εχουν φερθει πολυ καλυτερα απο συγγενεις μου κ εννοειται τους εκτιμω πολυ περισσοτερο κ αναμεσα σε αυτους εισαι κ εσυ γιατι περασες αρκετα κ εισαι αυτη που εισαι,Ναι τον ρωτησα τον αδερφο μου μου λεει οχι αυτην την εβδομαδα ομως ισως την επομενη θα μου πει να παω για λιγο να δω τι γινεται κ δεν ειναι καλα ψυχολογικα κ επαθε αρρωστοφοβια τωρα μιας κ απο το νεο ετος μενουμε μαζι με το αγορι μου οταν βρεθει ακρη κ τοτε πιθανον δεν θα προλαβαινω να ασχοληθω με τους δικους μου ειδικα ετσι κ ειμαστε σε διαφορετικη πολη,ναι εχω θεμα με τους απομακρους ανθρωπους κ δεν γνωριζω εαν μπορεσω να το βελτιωσω καποτε,τωρα η φιλη που αναφερεις οντως παντρευτηκε τον θειο μου κ κανανε κ μια κορη για περιπου 1 με 2 χρονια δεν μου μιλουσε καν λυπομουν παρα πολυ για αυτο μεχρι που με προσθεσε η ιδια στο φεισμπουκ εκει που δεν το περιμενα κ τωρα επικοινωνουμε μαλλον ομως δεν νιωθει ετοιμη να με συναντησει εγω παντως θα περιμενω για οσο θελει αυτη την αγαπαω πολυ κ νιωθω πολυ καλα που επικοινωνουμε τωρα

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast