Results 31 to 41 of 41
Thread: προσομοίωση πραγματικότητας
-
12-12-2014, 03:42 #31
Δεν θα τα έλεγα καψώνια στην περίπτωση μου.
Αγνοια,φόβος,μαλάκυνση.
Ανθρώπινα,πάντα.
Μου την σπάει που οποτε,κάποιος κάνει μια μαλακια,λένε,έλα μωρέ,ανθρώπινο.
Δεν έχω ακούσει να το λένε όταν κάνει κάτι σωστό...
Ξαφνικά είναι ήρωας και υπεράνω του φυσιολογικού...
Με αυτή τη λογική ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ,μπορώ να πω ότι κατά βάση,οι περισσότεροι το γνωρίζουν μέσα στην αγνοια τους ότι είμαστε επιρρεπής στην μαλακια,και όχι στο σωστό...
Ο άνθρωπος κατά βάση είναι σαδιστής,και το εκφράζει με κάθε τρόπο...
Μέσω επιβολής απόψεων,αδιαφορίας,βίας σωματικής και ψυχολογικής...
Ότι μπορεί κάνει για να αισθανθεί καλύτερα μέσα στην αηδιαστική του ύπαρξη...
Αν μπορείς,απομακρύνσου από αυτά τα άτομα,αν δεν μπορείς τουλάχιστον προσπάθησε να τους δώσεις να καταλάβουν ότι,fuck off.Humans are lumps of meat.
Envying,hating and killing each other.
- 12-12-2014, 03:54 #32
να ξερες πόσο ξεκάθαρη προσπάθησα να γίνω...........και πόσες φορές..........απλά κάποιες καταστάσεις δεν παλεύονται πλέον.........υπάρχει πίεση να αλλάξω πλεύση αλλά αυτή η πίεση πρέπει να γίνει ξεκάθαρη και να επιλέξω........όχι να παίζουμε τον παπά με κάποιους..........εδώ γαρυφαλλιά, εκεί γαρυφαλλιά, που είναι η γαρυφαλλιά? ελπίζω τώρα να με κατάλαβες, αλλά μου έδωσες και να καταλάβω ότι για χιλιοστή φορά θα πρέπει να ρωτήσω αύριο τι παίζει με τη ζωή μου και ποιοι αποφασίζουν για μένα..........γιατί στην τελική έτσι κατάντησε η υπόθεση........... εκτός κι αν δεν έχω περιθώριο να αποφασίσω........και πάλι όμως θα πρέπει να με ενημερώσουν...................αυτό το δικαίωμα το έχω. Να είσαι σίγουρος για αυτό. Αν και "τη σακουλεύτηκα" πια τι έχει γίνει περίπου............... να σου πω κάτι.........δεν πρόκειται να γίνω προπονητής κανενός αν δεν ενημερωθώ επακριβώς για το σκοπό της εκπαίδευσης, τα μέσα που έχω να εκπαιδεύσω , τα δικαιώματά μου και τα δικαιώματα των άλλων. Διαφορετικά δεν θα γίνει εκπαίδευση........κοροιδία θα είναι.......Επίσης, εγώ επιλέγω σαν ελεύθερος άνθρωπος ποιος θα με εκπαιδεύσει και τι αξίες θα μου εμφυσήσει.......τα εφόδιά μου..........οι αξίες και τα πιστεύω μου...........αν πάλι οφείλω σε κάποιους και τους χρωστάω, χρήματα, χρόνο, αισθήματα που έδωσαν για μένα, ελπίδες τους που εξανεμίστηκαν, αυτά λέγονται από κοντά........όχι από παράθυρα ή μπαλκόνια..........τουλάχιστον με ένα τηλεφώνημα.............αν χρωστάω γιατί έβλαψα κάποιους και πάλι έχω δικαίωμα να ενημερωθώ για αυτό και να υποστώ τις συνέπειες.........τα υπόλοιπα είναι απλά άσκηση πίεσης................
12-12-2014, 03:58 #33
τελικά υπάρχει μεγάλη πίεση για επιβολή απόψεων ............σόρι αν σε βάρυνα μέσα στα δικά σου.........ευχαριστώ από καρδιάς για την κουβέντα............μόνο που δεν είναι πάντα εφικτό αυτό το fuck off..................
12-12-2014, 04:00 #34
κάποιες καταστάσεις απλά δεν ξεμπλέκονται.............χώρια που πάει ο άλλος να σε βοηθήσει και βρίσκει και τον μπελά του από πάνω...........κρίμα.........
12-12-2014, 04:05 #35
θα ήθελα να ζητήσω συγνώμη σε αυτούς που πήγαν να με βοηθήσουν και βρήκαν μπελά αλλά δεν ξέρω πια αν έχει νόημα................θα ήθελα επίσης να πω σε αυτούς που ανακατεύονται με τα πίτουρα, να προσέχουν μη τους φανε οι κότες...............όσο ανακατεύτηκε η σούπα ανακατεύτηκε........τώρα ή θα μπει στα πιάτα, ή θα την πετάξουμε ως άγευστη ή θα αλλάξουμε μενού............
12-12-2014, 04:05 #36
Μετά από αποκρυπτογράφηση,αποφάσισ� � ότι μιλάς για παντρειές και απογοητευμένους γονείς,μάλλον...
Δεν νομίζω ότι εξαρτάται από κανέναν άλλον αυτό...
Εσύ θα το κανεις για σένα,όταν και αν αποφασίσεις εσύ...
Τώρα παιχνίδια με ενοχες και λοιπά...
Δεν ήξερα ότι τα αισθήματα τοκίζουν,και λειτουργούν σαν επένδυση...
Μαθαίνω...Humans are lumps of meat.
12-12-2014, 04:07 #37
το μήνυμά σου δεν φαίνεται. Ξαναγράψτο. Μικρές προτάσεις.
12-12-2014, 04:15 #38
γαρυφαλιά κάποιες φορές αν πατάς απάντηση με παράθεση στα μηνύματα που δεν φαίνονται εμφανίζονται...
ελπίζω ο αντρέας μετά την αποκρυπτογράφηση να κατάλαβε σωστά... γιατί εγώ όρεξη για αποκρυπτογραφήσεις δεν έχω... όποιος θέλει να τον καταλαβαίνουνε δεν θέλει να τον αποκρυπτογραφούνε
12-12-2014, 04:15 #39
Free είναι το να προσπαθείς να βοηθήσεις...
Τι ευχαριστείς...
Απλά εκφράζουμε προσωπικές απόψεις πάνω σε θέματα τα οποια στην ουσία δεν γνωρίζουμε,οποτε εάν πιάσει κάποιος ένα 5%,καλά είναι...
Ανθρώπινο.Humans are lumps of meat.
12-12-2014, 04:17 #40
πάτα απάντηση με παράθεση γαριφαλιά, έτσι σου εμφανίζει τις περισσότερες φορές τα μηνύματα που δεν φαίνονται
12-12-2014, 04:17 #41
Να είσαι καλά,και να είσαι δυνατός......πάντα..........