Καταθλιψη και μοναδικοτητα
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 17
    Junior Member

Καταθλιψη και μοναδικοτητα

καλησπερα και απο μενα.λοιπον εδω και 3 μηνες αρχισαν τα προβληματα..πηγα σε ψυχιατρο και μ ειπε ψυχωτικη καταθλιψη και μ εδωσε φαρμακευτικη αγωγη..εχω ενα συναισθημα οτι ειμαι μοναδικος δλδ οτι επειδι δν βλεπω τον εαυτο μ οπως τον βλεπω στο καθρευτη και βλεπω ολους τους γυρο μ ολοκληρους και εμενα δν μ βλεπω..δν μπωρο να χωνεψω οτι ουτε οι αλλοι βλεπουν τον εαυτο τους με τπτ ενω ξερω την αλειθια ουτε τρελος ειμαι..και ολο αυτο με εχει κουρασει παρα πολυ..εχω βαρεθει τη ζωη μ και αυτη τη μοναδικοτητα που νιωθω και ειμαι μολις 23 χρονων...πλεον ζω για την οικογενεια μ και την κοπελα μου αλλα δν ξερω για ποσο θα αντεξω ακομα..και το χειροτερο ειναι οτι πυστευω οτι δν θα μ περασει ποτε!!!

Junior Member
    Quote Originally Posted by Antonis91 View Post
    καλησπερα και απο μενα.λοιπον εδω και 3 μηνες αρχισαν τα προβληματα..πηγα σε ψυχιατρο και μ ειπε ψυχωτικη καταθλιψη και μ εδωσε φαρμακευτικη αγωγη..εχω ενα συναισθημα οτι ειμαι μοναδικος δλδ οτι επειδι δν βλεπω τον εαυτο μ οπως τον βλεπω στο καθρευτη και βλεπω ολους τους γυρο μ ολοκληρους και εμενα δν μ βλεπω..δν μπωρο να χωνεψω οτι ουτε οι αλλοι βλεπουν τον εαυτο τους με τπτ ενω ξερω την αλειθια ουτε τρελος ειμαι..και ολο αυτο με εχει κουρασει παρα πολυ..εχω βαρεθει τη ζωη μ και αυτη τη μοναδικοτητα που νιωθω και ειμαι μολις 23 χρονων...πλεον ζω για την οικογενεια μ και την κοπελα μου αλλα δν ξερω για ποσο θα αντεξω ακομα..και το χειροτερο ειναι οτι πυστευω οτι δν θα μ περασει ποτε!!!
    Καποιος καμια γνωμη

Junior Member
    Καποιος καμια γνωμη
    Ρε καποιος να πει μια γνωμη.....γιαυτο υπαρχει το foroummm νομιζω!

Member
    Πιστεύω οτι σε βοηθάει αν σου πω οτι σε καταλαβαινω απολυτα..δεν εχω καταθλιψη αλλα ειχα στο παρελθον και ξερω πολυ καλα πως ειναι να νιωθεις μοναδικος.Ακομη και τωρα νιωθω ετσι αλλα πιστευω οτι δεν ειμαι μονο εγω που νιωθω κατ αυτον τον τροπο απ'οτι εχω δει εδω.

η ψυχωτική κατάθλιψη μπορεί να πάει και στο θέμα ψυχώσεις? δεν έχω ιδέα τι είναι γι αυτό ρωτάω... και δεν ξέρω αν είναι και αυτός ο λόγος που σε κάνει να νιώθεις μοναδικός... και επίσης δεν κατάλαβα και σε τι νιώθεις μοναδικός.. και επισης δεν πολυκαταλάβα και το μήνυμα σου... είναι λίγο μπερδεμένο και ίσως γι αυτό και να μην σου απαντάνε... γιατί δεν έχουν καταλάβει και τι θες να πεις...

Senior Member
    http://www.e-psychology.gr/forum/sho...λησπερα φιλε μου σου στελνω να δεις την δικη μου ιστορια για το πως καταφερα να κερδισω την μαχη με την καταθλιψη,Μην πανικοβαλλεσαι κ προσπαθησε για την κοπελα σου τους δικους σου κ τον εαυτο σου μιας η η καταθλιψη εχει την ταση να θολωνει το μυαλο μας κ να μην κρινουμε τα πραγματα οπως ειναι πραγματικα,Οταν συνελθεις θα το δεις δεν εισαι ο εαυτος σου τωρα γιαυτο εισαι σε αυτην τη φαση οταν ηρεμησεις με αρκετη υπομονη κ προσπαθεια τοτε θα εισαι παλι ο εαυτος σου,Παρε ορισμενες ιδεες απο αυτα που εφαρμοσα εγω κ θα δεις αποτελεσμα οχι κατευθειαν ομως μετα απο λιγο καιρο,Καλο κουραγιο!

Junior Member

Unhappy

Quote Originally Posted by μυσπ View Post
    http://www.e-psychology.gr/forum/sho...λησπερα φιλε μου σου στελνω να δεις την δικη μου ιστορια για το πως καταφερα να κερδισω την μαχη με την καταθλιψη,Μην πανικοβαλλεσαι κ προσπαθησε για την κοπελα σου τους δικους σου κ τον εαυτο σου μιας η η καταθλιψη εχει την ταση να θολωνει το μυαλο μας κ να μην κρινουμε τα πραγματα οπως ειναι πραγματικα,Οταν συνελθεις θα το δεις δεν εισαι ο εαυτος σου τωρα γιαυτο εισαι σε αυτην τη φαση οταν ηρεμησεις με αρκετη υπομονη κ προσπαθεια τοτε θα εισαι παλι ο εαυτος σου,Παρε ορισμενες ιδεες απο αυτα που εφαρμοσα εγω κ θα δεις αποτελεσμα οχι κατευθειαν ομως μετα απο λιγο καιρο,Καλο κουραγιο!
    Ευχαριστω για τις γνωμες σας....μα βοηθανε παρα πολυ....απλα αυτο το συναισθημα οτι ειμαι μοναδικος και μια βαρεμαρα ζωης με κανουν χαλια...σαν να βαρεθηκα το κοσμο και τη ζωη γενικα!!ενω παλια τρελενωμουν για πολλα πραγματτα και ενιωθα μοναδικος με ωραιο τροπο και χαρα!

Η δική μου γνώμη είναι να κάνεις καναδυό χρόνια ψυχανάλυση σε έναν καλό ψυχαναλυτή πριν γίνει η κατάσταση της κατάθλιψης μόνιμη. Ίσως σε βοηθήσει να βρεις γιατί νιώθεις έτσι, να ξετυλίξεις το κουβάρι και να βρεις την άκρη και κάποιες λύσεις και πριν τινάξεις στον αέρα τη σχέση σου και άλλα πράγματα. Μπορεί να φταίει κάτι από τα παιδικά σου βιώματα, η σχέση με τους γονείς, ή άλλα πράγματα. Υπάρχουν στην οικογένειά σου άλλα άτομα με κατάθλιψη; Καμιά φορά το πρόβλημα αγγίζει και την κληρονομικότητα.

Junior Member
    Πως ακριβως το νιωθεις manos95???

Member
    Με το να βλεπω τους αλλους να ζουν τη ζωη τους και γω να μιζεριαζω στην μοναξιά μου νιωθω μοναδικος..λογικο ειναι

μοναδικός νιώθεις ρε συ μάνο ή μόνος?

Member
    Και τα δυο μαζι.

Junior Member
    Quote Originally Posted by manos95 View Post
    Και τα δυο μαζι.
    Ετσι ακριβως νιωθω και εγω...και νομιζω οτι το νιωθω απο μικρο παιδι...δυστηχως..και δν νομιζω να υπαρχει επιστροφη

Junior Member
    Ετσι ακριβως νιωθω και εγω...και νομιζω οτι το νιωθω απο μικρο παιδι...δυστηχως..και δν νομιζω να υπαρχει επιστροφη
    Δυστηχως περνανε οι μερες και εγω ειμαι το ιδιο....πως γντ ενα παιδι 23χρονων να βαρεθηκε τη ζωη τ και γενικα τα παντα γυρω μ αλλα πρεπει να ζησω για τους γυρω μ γτ δν θα αντεξουν χωρις εμενα...sos παιδια καποια βοηθεια κατι!!!

Junior Member
    Κασσανδρα οχι δν υπαρχει αλλος στη οικογενεια μ που να εχει περασει το ιδιο.αλλα δν ξερω και τη να κανω

Page 1 of 2 12 LastLast