Ουφ ουφ θα σκάσω! - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 41 of 41
    Senior Member
    Quote Originally Posted by kozchr View Post
    Ε τότε κλαίγεσαι άδικα κατά την γνώμη μου.Θες επίτηδες να απομακρύνεις τους άλλους από κοντά σου.Με αυτή τη λογική που έχεις να αναμασάς κάτι που έγινε πριν 20 χρόνια,ακόμη και ο πιο απελπισμένος άντρας στον πλανήτη,δε θα σε άντεχε.Βαρύ αυτό που σου λέω,αλλά αν δεν καταλάβεις ότι ο χρόνος δε γυρνάει πίσω και ότι έγινε,έγινε δε θα πας μπροστά στη ζωή σου
    Well said...

Ε τότε κλαίγεσαι άδικα κατά την γνώμη μου.Θες επίτηδες να απομακρύνεις τους άλλους από κοντά σου.Με αυτή τη λογική που έχεις να αναμασάς κάτι που έγινε πριν 20 χρόνια,ακόμη και ο πιο απελπισμένος άντρας στον πλανήτη,δε θα σε άντεχε.Βαρύ αυτό που σου λέω,αλλά αν δεν καταλάβεις ότι ο χρόνος δε γυρνάει πίσω και ότι έγινε,έγινε δε θα πας μπροστά στη ζωή σου
    Κι εμένα μου πήρε πολύ καιρό για να καταλάβω πως το Ολγάκι όχι μόνο δεν κάνει κάτι για να βγει από την καταστάση στην οποία είναι, αλλά κάνει και οτιδήποτε περνάει από το χέρι της ώστε να την διατηρήσει...

Senior Member
    Quote Originally Posted by καθευτης View Post
    Κι εμένα μου πήρε πολύ καιρό για να καταλάβω πως το Ολγάκι όχι μόνο δεν κάνει κάτι για να βγει από την καταστάση στην οποία είναι, αλλά κάνει και οτιδήποτε περνάει από το χέρι της ώστε να την διατηρήσει...
    'Όχι δεν είναι αλήθεια αυτό θέλω να βγώ αλλά δεν μπορώ γιατί δεν γίνεται τίποτα θετικό στην ζωή μου όπως να βρω σύντροφο και να κάνω οικογένεια να βρω δουλειά.

Senior Member
    Quote Originally Posted by olgaki1975 View Post
    'Όχι δεν είναι αλήθεια αυτό θέλω να βγώ αλλά δεν μπορώ γιατί δεν γίνεται τίποτα θετικό στην ζωή μου όπως να βρω σύντροφο και να κάνω οικογένεια να βρω δουλειά.
    συνεχισε να γνωριζεις κοσμο,να μην τους φορτωνεις με τα θεματα σου και θα βρεθει ο καταλληλος.σου ειπα,εδω εγω δεν μπορω να εχω καν την ευκαιρια να γνωρισω και να με γνωρισει καποια!

Senior Member
    Quote Originally Posted by spiros1981 View Post
    συνεχισε να γνωριζεις κοσμο,να μην τους φορτωνεις με τα θεματα σου και θα βρεθει ο καταλληλος.σου ειπα,εδω εγω δεν μπορω να εχω καν την ευκαιρια να γνωρισω και να με γνωρισει καποια!
    Γιατί βρε; Πόσο χρονών είσαι; Γράψου σε κανένα γραφείο συνοικεσίων ή σε κανένα badoo, σάιτ γνωριμιών στο ίντερνετ!

Senior Member
    Site γνωριμιών στο internet;; Που το 99.9% μπαίνει για να π!@#$ξει μόνο... Καλύτερα γραφείο συνοικεσίων!

Senior Member
    33 ειμαι.οτι και να κανω δεν γινεται τιποτα.

Senior Member
    Εντάξει και οι 2 βγάζετε μια άρνηση σε όλα όμως...
    Πριν παραιτηθείτε απ' οτιδήποτε δοκιμάστε πρώτα κάτι και αν αποτύχουν τα πάντα, τότε πείτε "ό,τι και να κάνω δε γίνεται τίποτα".
    Το θέμα είναι τι κάνετε;; Απλά παραιτείστε, βγάζετε για όλα μια άρνηση και μια αντίδραση και προεξοφλείτε μια κατεστραμμένη ζωή.
    Άλλο το "προσπαθώ και αποτυγχάνω" και άλλο το "δε γίνεται τίποτα, δεν έχω όρεξη να το κάνω αυτό, δεν το κάνω αυτό, δύσκολο, μπα με τίποτα".

Senior Member
    Quote Originally Posted by Mriya View Post
    Εντάξει και οι 2 βγάζετε μια άρνηση σε όλα όμως...
    Πριν παραιτηθείτε απ' οτιδήποτε δοκιμάστε πρώτα κάτι και αν αποτύχουν τα πάντα, τότε πείτε "ό,τι και να κάνω δε γίνεται τίποτα".
    Το θέμα είναι τι κάνετε;; Απλά παραιτείστε, βγάζετε για όλα μια άρνηση και μια αντίδραση και προεξοφλείτε μια κατεστραμμένη ζωή.
    Άλλο το "προσπαθώ και αποτυγχάνω" και άλλο το "δε γίνεται τίποτα, δεν έχω όρεξη να το κάνω αυτό, δεν το κάνω αυτό, δύσκολο, μπα με τίποτα".
    καλημερα.εχω προσπαθησει.προσπαθω αλλα καθε αποτυχια με κανει και χειροτερα.δεν καθομια και περιμενω να μου ερθουν ολα μονα τους

Quote Originally Posted by olgaki1975 View Post
    Γιατί βρε; Πόσο χρονών είσαι; Γράψου σε κανένα γραφείο συνοικεσίων ή σε κανένα badoo, σάιτ γνωριμιών στο ίντερνετ!
    Εσύ όλγα το έχεις δοκιμάσει αυτό; Κάνε και εσύ μια προσπάθεια μπας και σωθείς

Senior Member
    Εσύ όλγα το έχεις δοκιμάσει αυτό; Κάνε και εσύ μια προσπάθεια μπας και σωθείς
    To δοκίμασα και αυτό αλλά μπα τίποτα. Πάνε οι εποχές που με θέλανε. Τώρα δεν με θέλει κανείς καταστράφηκα. Η μαμά μου με λέει καθυστερημένη γιατί το μόνο που κάνω είναι να τρώω και να κοιμάμαι. Προσπάθησα με δουλειές τίποτα από παντού με διώχνουνε και εγώ και ο αδελφός μου είμαστε τα ίδια.

Page 3 of 3 FirstFirst 123