Τι σκέφτεστε; - Page 1510
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1510 of 1532 FirstFirst ... 5101010141014601500150815091510151115121520 ... LastLast
Results 22,636 to 22,650 of 22967
    Σκέφτομαι ότι οφείλω μερικά τεράστια ευχαριστώ σε κάποιους ανθρώπους που πιστεύουν σε μένα,περισσότερο απο εμένα.Ευχαριστώ και να έχετε όλοι μια καλή χρονιά με υγεία και να προσπαθείτε να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα

Senior Member
    χαλια μαυρα τετοιες μερες.κουραστηκα αυτην την κατασταση!

Senior Member
    Ότι είμαι σκατά ψυχολογικά χωρίς σοβαρό λόγο.
    Ότι η νέα χρονιά θα με βρει άνεργο από δική μου επιλογή καθώς δεν αντέχω άλλο στη δουλειά που είμαι.
    Ότι πάλι έχω πέσει σε κατάθλιψη και τα βλέπω όλα μαύρα.

Ότι πλέον δε με πιάνει τίποτα γιατί οτιδήποτε και αν πάρω δεν με κρατά σωστά...
    Η ψυχίατρος μου μου είπε για διπολικότητα και έχει δίκιο...
    Δεν σταθεροποιούμαι...
    Κυρίως σε κατάθλιψη είμαι βέβαια αλλά το παραμικρό αντικαταθλιπτικό μου φέρνει υπερένταση και νεύρα.
    Το άγχος σκατά.
    Τα λεξοτανιλ ξεκίνησα εδώ και 2 μέρες και μου θόλωσαν το κεφάλι...

Απλά σκατά...

Παναγιώτη αν δεν είμαι αδιάκριτη τι δουλειά άφησες?

Πάω να ξαπλώσω από τώρα.. και ελπίζω να προλάβω να κοιμηθώ μέσα σε 2 ώρες.. να μην καταλάβω πως για ακόμα μία χρονιά αλλάζω την χρονιά μόνη μου... Από επιλογη μου θα μου πεις... απο την λάθος επιλογή μου που ακόμα πληρώνω.. δυο χρόνια τώρα χαμένα όμως... δύο χρόνια άδεια... πραγματικά δεν ξέρω πως να περιγράψω την κενότητα αυτών των δύο χρόνων... θλιβερό είναι....΄ελπίζω οι επιλογές που θα κάνω από την νέα χρονιά να με βγάλουν από αυτή την κατάσταση.... γιατί πραγματικά τέτοια ζωή δεν αξίζω να την ζω... κανείς δεν αξίζει τέτοια ζωή...

Είναι και η σκατομέρα... όλα τα κανάλια έχουν πρόγραμμα εορταστικό αυτή τη μέρα... αυτός που σαπίζει στην μοναξιά του δεν μπορεί να δει τηλεόραση... κι αυτή βαλτή είναι για να του θυμίζει πόσο μόνος είναι.. Πάλι καλά που τώρα έχουν εργάκια...

Τα λέμε του χρόνου πάλι!!

Senior Member
    Η μανα σου που ειναι? Πως θα τη βγαλει σημερα?

άστα να πάνε είναι η κατάσταση.Το μόνο θετικό είναι ότι μετά απο 7 χρόνια κατάφερα να πιέσω τον ευατό μου και να τελειώσω την δουλειά πριν αλλάξει ο χρόνος.Πριν απο αυτά,αλλάζαμε όλοι μαζί οι συνάδελφοι τον χρόνο εδώ πέρα.Και εγώ απο επιλογή μου και μόνο,έμενα εδώ και δουλειά που μπορούσε να βγει σε 2-3 ώρες,την έβγαζα σε 10 και άλλαζα χρονιά εδώ γιατί δεν ήθελα να βγω έξω μόνος μου.Σήμερα είναι η πρώτη φορά μετά απο αυτά τα χρόνια που θα βγω έξω.Θα πάω να κάτσω στην πλατεία και θα παρατηρώ τον κόσμο να περνάει.Και ας έχει έξω -10 βαθμούς κελσίου

Senior Member
    @Καθευτής Πωλητής ήμουν 2μιση μήνες σε κατάστημα τεχνολογίας απλά δεν αντέχω μερικά πράγματα που με αναγκάζουν να κάνω εκεί κυρίως ψέματα και διάφορα άλλα που με χτυπάνε σε ψυχολογικό επίπεδο.

Έκατσα 2μιση μήνες και μακάρι να μπορούσα να κάτσω και άλλο εκεί γιατί δέθηκα πολύ με τα άτομα εκεί μέσα και φυσικά πληρωνόμουν λίγα χρήματα αλλά ΟΚ.
    Φεύγω γιατί δεν μπορώ συγκεκριμένα πράγματα που πανε πακετάκι με την δουλειά και ελπίζοντας να βρω κάποια δουλειά πιο κοντά σε αυτό που ψάχνω.
    Δεν θέλω την τέλεια δουλειά αλλά ούτε και μια δουλειά που βασίζεται σε ψέμα, εκφοβισμό, άγχος, στοχοποίηση, αντιπαλότητα κτλ...

Το ότι τελικά δεν άντεξα με έριξε ακόμα περισσότερο ψυχολογικά όπως και το γεγονός ότι θα μείνω χωρίς δουλειά και θα αρχίσω πάλι να ψάχνω από τον επόμενο μήνα.
    Γιατί θέλω ένα μήνα για να μαζέψω τα κομμάτια μου...

Είναι πολλά μαζί που υπάρχουν στη ζωή μου, οικογενειακα θέματα, ψυχολογικά, δυσκολίες γενικότερα.
    Αλλά νομίζω πως το άγχος+κατάθλιψη με επηρεάζει και αυτή την φορά και με κάνει να φουσκώνω πολύ τα πράγματα...

Δε με νοιάζει που θα αλλάξω το χρόνο μόνος.
    Κάθε χρονιά μόνος είμαι.
    Είτε γιατί δεν έχω φίλους είτε όταν έχω δεν αντέχω τα μέρη που πάνε αυτές τις μέρες ίσως λόγω κοινωνικής φοβίας...

Οπότε για μένα άλλη μια μέρα που δούλευα ως τις 7 το απόγευμα και γύρισα να λιώσω στον υπολογιστή.
    Περιμένω απλά το Σάββατο να συζητήσουμε την παραίτηση μου καθώς αυτοί δε με αφήνουν να φύγω...

Banned
    που εισαι στι εξωτερικο? εγω δε μπορω να φανταστω πως ειναι να χει -10 οταν εχει 3 κ δαγκωνει

Senior Member
    Quote Originally Posted by spiros1981 View Post
    δεν εισαι η μονη,δυστυχως!ουτε εγω την παλευω,προσπαθω να κανω υπομονη οσο μπορω ακομα!
    Τα παιδάκια που παίζουν
    στ' ανοιξιάτικο δείλι
    μια ιαχή μακρυσμένη.

Τ' αεράκι που λόγια
    με των ρόδων τα χείλη
    ψιθυρίζει και μένει.

Τ' ανοιχτά παραθύρια
    που ανασαίνουν την ώρα
    η αδειανή κάμαρά μου.

Ένα τρένο που θα 'ρχεται
    από μια άγνωστη χώρα
    τα χαμένα όνειρά μου.

Οι καμπάνες που σβήνουν
    και το βράδυ που πέφτει
    ολοένα στην πόλη.

Στων ανθρώπων την όψη,
    στ' ουρανού τον καθρέφτη
    στη ζωή μου τώρα όλη.

Κ.Γ.Καρυωτάκης.

Έτσι αισθάνομαι...........

Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    που εισαι στι εξωτερικο? εγω δε μπορω να φανταστω πως ειναι να χει -10 οταν εχει 3 κ δαγκωνει
    Μάλλον δεν έχεις περάσει χειμώνα σε περιοχή της Μακεδονίας

εγώ πάντως θα πω καλή χρονιά τώρα

κεράσι αν λες για την δικιά μου μάνα, μέσα είναι... κι αυτή μόνη της είναι... αλλά αληλοευχηθηκάμε κατά τις 11,00 και πήγα να ξαπλώσω

Παναγιώτη σόρυ κι όλας αλλά βλακεία έκανες... έπρεπε να ψάχνεις και όταν βρεις να φύγεις

ή μάλλον όχι Παναγιώτη αν δεν την πάλευες πολύ καλά έκανες και έφυγες... αν δεν την πάλευες καθόλου και έμενες μπορεί και να έσπαγες...

Senior Member
    Όλοι μου είπαν μου λένε και θα μου πουν πως έκανα βλακεία ειδικά αν δυσκολευτώ πολύ να βρω οπότε θα με κάνουν και χειρότερα.
    Για να το αποφασίσω πάλευα βδομάδες.
    Όχι θα έσπαγα...Έσπασα...
    Για να πηγαίνω εγώ με λεξοτανίλ και να μην αντέχω και να κοιτάω το ρολόι όλη την ώρα και να μην την παλεύω καθόλου....
    Πόσο άλλο να σπάσω; Να φτάσω να φύγω τρέχοντας ή να βάλω τα κλάματα εκεί μέσα;
    Στο τσακ ήμουν...

Η μεν εξευτελιστώ κιόλας

Banned
    Ωραιος σαν αριθμος το 2015 ε?? Θυμαμαι αλλες χρονιες ειδικα οταν δουλευα και χρειαζοταν να γραψω ημερομηνια (πχ στην λογοδοσια) που δεν μπορουσα οχι μονο να εμπεδωσω την νεα χρονια αλλα δεν μου αρεσε και ο αριθμος ρε παιδι μου!!Τωρα το 2015 μου αρεσει :D στρογγυλοποιημενο ομορφο!