Παπαλα?Finito?Διαζυγιο?!! - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 30 of 30
    Banned
    Ρε συ Touch, εντάξει δεν λέω, σίγουρα το διαζύγιο δεν είναι μια ευχάριστη κατάσταση, αλλά μήπως τα παραλές περί στιγματισμού........?

Για αρχή σου λέω ότι το διαζύγιο είναι μια πολύ υγιής λύση ΟΤΑΝ έχει εξαντληθεί κάθε μέσο κάθε προσπάθεια επίλυσης των όποιων προβλημάτων κ αναθέρμανσης της σχέσης. Όχι όταν μιλάμε για "κάποιες μέρες" παγωμάρας κ δεν έχει προηγηθεί κάποια ειλικρινής συζήτηση. Πρώτα καταφεύγουμε στο διάλογο κ όταν εξαντληθεί ο διάλογος ή η καλή θέληση δεν είναι αμοιβαία, κ αυτό αποδεικνύεται επί μακρόν, τότε σκέφτεσαι το διαζύγιο.....

Κ αν καταλήξετε στο διαζύγιο so what.......? Στο 2015 ζούμε, για ποιό στιγματισμό μιλάς......?
    Κ αν σκέφτεσαι το παιδάκι σου, να ξέρεις ότι είναι 1000 φορές καλύτερο για 1 παιδί να μεγαλώνει σε ένα υγιές περιβάλλον, όπου θα έχει προηγηθεί ένα πολιτισμένο κ λειτουργικό διαζύγιο, παρά σε 1 σπίτι που οι 2 γονείς είναι ξένοι μεταξύ τους, κ αν νομίζεις ότι τα παιδιά δεν αντιλαμβάνονται την ψύχρα, κ το συμβιβασμό ανάμεσα στους γονείς τους, πλανάσαι πλάνην οικτράν...... Κ δεν αναφέρω καν το ενδεχόμενο να αρχίσουν οι γκρίνιες κ οι καυγάδες (ακόμα κ αν είστε αρκετά πολιτισμένοι, ώστε να μην το αφήσετε να φτάσει σε σημείο να πέφτουνε καντήλια κ να φεύγουμε τασάκια.....), που η τριβή της καθημερινότητας κ τα μικροπροβλήματα συνήθως φέρνουν με τον καιρό. Δεν αποκτά κ τα σωστά πρότυπα για τις ανθρώπινες σχέσεις κ τη σχέση με το άλλο φύλο ένα παιδάκι μου μεγαλώνει σε 1 σπίτι με 2 γονείς που δεν αγαπιούνται, αλλά υποφέρουνε συμβιβασμένοι σε 1 κατάσταση που τους πνίγει.

Δεν είναι το τέλος του κόσμου 1 διαζύγιο αλλά η αρχή μιας ζωής με διαφορετικά δεδομένα. Κ μάλλον θα κάνει κ καλό κ σε σένα με τη γυναίκα σου, μπορεί να ξαναφτιάξετε τη ζωή σας, ή τουλάχιστον θα ξεφορτωθείτε το βάρος μιας συμβίωσης, που πλέον έχει εκπνεύσει τα λοίσθια.

Banned
    Quote Originally Posted by Touch_The_Sky View Post
    Α οκ και το αλλο που σκεφτομαι που ειναι μπουρδα το ξερω αλλα το σκεφτομαι..

Οτι θα στεναχωρησω δικους μου ανθρωπους ...βεβαια ξερω την απαντηση ηδη στο παραπανω.
    Πιο πολύ θα στεναχωρηθουν αν είσαι δυστυχισμένος .. Εξάλλου αν θα τους εξηγήσεις πως έχει η κατάσταση σας , λες να μην το καταλάβουν;
    Κάνε όμως μια προσπάθεια πρώτα βρε τατσ , αν φύγεις απο αυτον τον γάμο να πεις ''εγώ προσπάθησα'' .
    Μην αποφασισεις εν βρασμώ οπώς είπε και ο μαγκ.. Πάρε ενα μπουκάλι κρασί το βράδυ , όταν κοιμηθεί το μωρό αγκάλιασε την και προσφέροντας της ενα ποτηρακι μιληστε! Εκδηλωσου λίγο ερωτικά να δεις πως θα αντιδράσει κιόλας.. Υπάρχει κάτι ή έσπασαν όλα;

Senior Member
    Σχολαω απο το γραφειο πολυ προβληματισμενος..

Σας ευχαριστω κοριτσια και αγορια..
    Λογικα υπαρχει βρε μνημονιο.

Θα ξαναδιαβασω πιο ηρεμα το βραδακι το θεμα και τις απαντησεις σας..
    11/12/2006

Banned
    ετσι οπως γραφεις ουτε η λιτσα πατερα δε θα μπορουσε να βγαλει ακρη
    πρεπει να αποφασισεις να μας πεις πραγματα για να καταλαβουμε τι συμβαινει μηπως της τα εδωσες ολα κ επιδη σε εχει δεδομενο σε εγραψε στο της κ σε βλεπει υπερβολικα γλυκουλη στο σεξ ενω αυτη θελει να χρησιμοποιησεις ακομα κ χειροπεδες? μηπως κανεις συνεχεια οτι σου λεει κ αυτο το εχει βαρεθει? για αρχισε να διαταζεις κ λιγο μηπως κ ξεβαρεθει...
    συνηθως οι ανθρωποι που δεχονται τα παντα ειναι αυτοι που οι ιδιοι δεν αντεχουν οι αλλοι να μη τους δεχονται κ στο σεξ κανε το γκεσταμπιτη (αρκει να μη το παρακανεις) αλλα αν τη βλεπεις να μη θελει αδιαφορησε η αδιαφορια καπιες φορες πετυχαινει περισσοτερα απο το πολυ ενδιαφερον

Senior Member
    μηπως να προσπαθησεις λιγο στο θεμα σεξ?κατι πιο πρωτοτυπο,πιο τραβηγμενο και διαφορετικο απο τα συνηθισμενα?
    χαλαλι οσα ειπαμε κι εχουνε πια χαθει,
    χαλαλι οσα με χρεωσες,εγω τα κανω χαδι...!

Senior Member
    Κοιταξε γενικα δεν ειμασταν και μεσα στα μελια ποτε..Αλλα οχι και σε τετοια χαλια..
    Το σεξ ηταν καλο προς μετριο αλλα αρχισε να μειωνεται..
    Η επικοινωνια ηταν καλη οταν μπορει να ειμαστε για λιγο χωριστα...απο κοντα υπηρχε αποσταση...Ισως τελικα να μην ταιριαζουμε και να αργησα να το εμπεδωσω...γιατι το ψιλιαζομουν...

Απλα ενα πολυ σημαντικο στοιχειο που ξεχασα να αναφερω στο αρχικο ποστ ειναι μια μικρη σκατουλα 1ος ετους!!!Που υπαρχει αναμεσα μας!!
    Ευχαριστω βρε συ. Το μονο θετικο στην ολη ιστορια ειναι η κορουλα.

Ξερεις τι με φοβιζει ομως κιολας??Οτι αν δεν τα βρουμε και τελος παντων το διαλυσουμε
    1) το παιδακι δεν φταιει σε τιποτα το κακομοιρο
    2)εγω θα ειμαι ενας χωρισμενος με παιδι..Δεν νομιζω να εχω και λαμπρο μελλον..
    το "χωρισμενος με παιδι"
    , ειναι το μονο που δεν χρειαζεται να σκεφτεσαι, σε περιπτωση που οδηγηθειτε εκει.
    αφενος δεν υπαρχει τετοιο στιγμα στην εποχη μας με τα τοσα διαζυγια, αφετερου, αν καποιος μπορει να εχει σχετικο προβλημα, θα ειναι αυτος που θα εχει μαζι του το παιδι κι αυτος ειναι σχεδον παντα η μητερα... κι αυτο, οχι λογω στιγματος, αλλα λογω συγκεκριμενης καθημερινοτητας και παρουσιας του μεσα στο σπιτι, πραγματα οχι και πολυ θελκτικα για μια νεα γνωριμια που ειναι σε τελειως αλλη φαση ζωης (ξενοιαστος, μονος , κλπ)

κατα τα αλλα, θεωρω πολυ ζορικο το σημειο που ανεφερες οτι μαλλον απ την αρχη δεν ηταν και πολυ ταιριαστες οι καταστασεις αλλα δεν το ειχες σταθμισει καλα...
    οσον αφορα το τωρα, ειστε ακομα σε κρισιμη και δυσκολη φαση μετα την γεννηση του παιιδου.
    παρα τα τοσα προβληματα που δεν σου κρυβω οτι δειχνουν δυσοιωνα, εγω θα προτεινα να χαλαρωσετε και να δωσεις κι αλλο χρονο μηπως ισορροπησουν αλλιως τα πραγματα.
    θεωρω πολυ λαθος κινηση τον χωρισμο στο κρεβατι σε ενα ζευγαρι. πρεπει πασει θυσια να επανελθετε αν σκοπευεις να το παλεψεις.
    βαλτε ενδοεπικοινωνια, καντε οτι θελετε αλλα ο μπαμπας μονος κι η μαμα στο κρεβατι με το παιδι, ειναι στανταρ συνταγη σεξουαλικης αποχης και απομακρυνσης.

Senior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    ετσι οπως γραφεις ουτε η λιτσα πατερα δε θα μπορουσε να βγαλει ακρη
    πρεπει να αποφασισεις να μας πεις πραγματα για να καταλαβουμε τι συμβαινει μηπως της τα εδωσες ολα κ επιδη σε εχει δεδομενο σε εγραψε στο της κ σε βλεπει υπερβολικα γλυκουλη στο σεξ ενω αυτη θελει να χρησιμοποιησεις ακομα κ χειροπεδες? μηπως κανεις συνεχεια οτι σου λεει κ αυτο το εχει βαρεθει? για αρχισε να διαταζεις κ λιγο μηπως κ ξεβαρεθει...
    συνηθως οι ανθρωποι που δεχονται τα παντα ειναι αυτοι που οι ιδιοι δεν αντεχουν οι αλλοι να μη τους δεχονται κ στο σεξ κανε το γκεσταμπιτη (αρκει να μη το παρακανεις) αλλα αν τη βλεπεις να μη θελει αδιαφορησε η αδιαφορια καπιες φορες πετυχαινει περισσοτερα απο το πολυ ενδιαφερον
    http://i60.tinypic.com/2enovx2.jpg

Banned

Senior Member
    Eρχεται η ωρα μου????????????????????????????????????????

Τοuch ,σορρυ για το σπαμαρισμα.
    Last edited by betelgeuse; 15-01-2015 at 22:23.

Senior Member
    Της επανελαβα χθες οτι εχουμε αφησει κατι στην μεση και πρεπει να μιλησουμε και εμεινε εκει το θεμα..
    11/12/2006

Μηπως κανατε το παιδι σε μια προσπαθεια να μεινετε μαζι?Μου κανει εντυπωση πως με 1 ετους παιδι,σκεφτεστε να χωρισετε.

Senior Member
    Εγω το σκεφτομαι..
    11/12/2006

Senior Member
    Της επανελαβα χθες οτι εχουμε αφησει κατι στην μεση και πρεπει να μιλησουμε και εμεινε εκει το θεμα..
    To θεμα εμεινε εκει, γιατι μαλλον δεν θελετε να μπειτε στην διαδικασια να το συζητησετε , καθως ξερετε που θα καταληξει.
    Εγω το μονο που σου προτεινω , ειναι να μην το αναβαλεις αιωνιως.Θα ειναι μεγαλη βλακεια να διαπιστωσεις ξαφνικα οτι εισαι παντρεμενος πχ 10 χρονια και τα 9 σκεφτεσαι να χωρισεις.

Banned
    Quote Originally Posted by betelgeuse View Post
    To θεμα εμεινε εκει, γιατι μαλλον δεν θελετε να μπειτε στην διαδικασια να το συζητησετε , καθως ξερετε που θα καταληξει.
    Εγω το μονο που σου προτεινω , ειναι να μην το αναβαλεις αιωνιως.Θα ειναι μεγαλη βλακεια να διαπιστωσεις ξαφνικα οτι εισαι παντρεμενος πχ 10 χρονια και τα 9 σκεφτεσαι να χωρισεις.
    καλη μου μπετ μπορει να φαινετε καπιες φορες οτι κανω πλακα αλλα κατι προσπαθω να πω πισω απο αυτο

Banned
    επιδη δε γινεται να ριξουμε τα χαρτια για να βρουμε τι ειπατε θα ηθελες να γινεις λιγο πιο συγκεκριμενος?

Page 2 of 2 FirstFirst 12