Results 16 to 30 of 56
Thread: Eνδειξεις για αιμομιξια
-
29-01-2015, 17:17 #16
Το emoticon στο κείμενο μου δεν ξέρω απο που έσκασε μύτη..δεν το έβαλα εγώ.
Καταρχήν προσπάθησε να την πεισεις να σου ανοιχτεί..Σίγουρα κατι ψυχολογικό θα υφισταται , αλλά χωρίς ενδείξεις και μόνο με δικές σου εικασίες δεν θα καταφέρεις και πολλά πράγματα.
Μιλησε της.
- 29-01-2015, 17:25 #17
30-01-2015, 01:30 #18
για να μη θελει να σε ακουσει αμφιβαλω αρκετα για το ποσο καλα τη γνωριζεις
γιατι αν τη γνωριζες πραγματικα καλα θα σε ακουγε
για να μη σε ακουει αυτο σημαινει οτι της λες πραγματα που δεν εχουν σχεση με αυτη αφου διατηρω αρκετες αμφιβολιες για το αν ξερεις τι συμβαινει οταν εσυ δε βλεπεις
κατατροφικες τασεις εχουν οι ανθρωποι που προσποιουνται παντου δε λενε πουθενα την αληθεια κ στο τελος απο το πολυ θεατρο τα βαζουν με τον εαυτο τους αν το πραγμα εφτασε στα ακρα κατι τετιο θα συμβαινει.
κανεις που θα ελεγε την αληθεια δε θα κατεστρεφε τον εαυτο του.
30-01-2015, 01:41 #19
30-01-2015, 02:08 #20
λοιπον θα ηθελα να εκφρασω την γνωμη μου..απο την στιγμη που εχετε χωρισει δεν μιλατε που κολλαει να την βοηθησεις ??? το μονο που ηθελε ισως ηταν να ερωτικη φαντασιωση με εναν παντρεμενο απο την στιγμη που τελειωσε δεν θελει να σε ακουσει και ολα τα σχετικα δεν χρειαζεται να ασχοληθεις..ασχολησου με τα δικα σου προβληματα η προσωπικη μου αποψη!!!
30-01-2015, 02:12 #21
αμα κανει αυτο ακριβως τοτε θα ειναι σα μια που ηξερα που ηταν ....... κ θεατρινα κ δουλευε ολο το κοσμο κ αρνιοταν πεισματικα να με πλησιασει αφου οτι κ να ελεγε ηταν ψεματα.. αρα πως μπορεις να ξερεις καπιον που λεει παντου ψεματα θα εχει δουλεψει κ σενα κ δε θα τη πηρες χαμπαρι
δεν υπηρχε ανθρωπος που να ηταν κοντα της δουλευε ακομα κ τη γιαγια μου που υποτιθετε οτι την αγαπουσε.
δεν ειχα κανενα κοινο μ αυτη ειμασταν τα 2 ακρα αντιθετα ηταν πολυ κακος ανθρωπος
μια φορα μονο μια αληθεια δε την ακουσα να λεει.
30-01-2015, 09:52 #22
μωρ πατε καλα, ωρες ωρες????
και ποιος ειναι ο τυπος και πρεπει να του ανοιχτει?
και που ξερεις εσυ οτι τα μισα της προβληματα δεν της τα δημιουργησε ο γραφων και μερικοι ομοιοι του???
ο παντρεμενος 'σε διασταση" 50 ρης που εμπλεξε για βδσμ με το μικρο κοριτσακι, θυμηθηκε να επιστρεψει να κανει τον ψυχαναλυτη επειδη εφαγε πορτα!!!!!
αντε ασχολησου με τα προβληματα σου ανθρωπε μου κι ασε την κοπελα στην ησυχια της, εφοσον δεν σε γουσταρει.
30-01-2015, 10:10 #23
30-01-2015, 10:58 #24
30-01-2015, 12:49 #25
μ αρεσει που ελεγες μη προσπαθω να κανω διαγνωση κι αμεσως την εκανες εσυ.
Στο σκεπτικο σου βεβαια αγνοεις μια λεπτομερεια....εγω το τελειωσα,δεν εφαγα πορτα.
Πρωτος ειπα οτι δε την ενοχλω.
Το να προσπαθω ομως να καταλαβω τις της συμβαινει δεν ειναι μεμπτο.
Γιατι εξανιστασαι εσυ ετσι τωρα δε μπορω να καταλαβω.
30-01-2015, 13:02 #26
δεν ξερω πως τα πας με τα ελληνικα , αλλα "διαγνωση" σημαινει να καταληξεις στο τι ασθενειες εχει καποιος.
εγω δεν ξερω τι ασθενειες εχεις. θα στο πει, ψυχιατρος.
αυτο που εγραψα ηταν συμπερασμα για τις προθεσεις σου απο αυτα που μονος σου εγραψες, οχι διαγνωση.
αλλο να εχεις μια περιεργεια μιας και ασχοληθηκες μαζι της κι αλλο να μας λες οτι θες να την βοηθησεις. καμια σχεση..
επι του θεματος σου, μονος σου ειπες οτι το τελειωσες γιατι σε απογοητευσε εκεινη και μαλιστα συμπερανες οτι την βολεψε ο χωρισμος...
επισης ειπες οτι ξαναμπλεξατε και χωρισατε πολυ αγρια. ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΑΝΑΕΝΟΧΛΗΣΕΣ. (αρα ενοχλουσες) καιοτι θεωρει οτι εισαι μερος του προβληματος της και δεν σου εχει εμπιστοσυνη!!! που πιθανοτατα ειναι αληθεια.
ολα τα παραπανω, εμενα πορτα μου φαινονται, αν διαφωνουμε , δεν πειραζει.
σε καθε περιπτωση, δεν σου εχει εμπιστοσυνη και δεν θελει επαφες μαζι σου. μονος σου το ειπες. οποτε για ποιο λογο επιμενεις?
για να ασχοληθεις με τα ψυχολογικα καποιου, εκτος του οτι πρεπει να στο ζητησει ο ιδιος, ειναι απαραιτητο το πλαισιο εμπιστοσυνης, που οχι απλα δεν υπαρχει, αλλα παιζει να σε αντιπαθει κιολας η να σε θεωρει κι η ιδια προβληματικο!!, αφου δεν θελει να σε ακουσει..
γιατι δεν ασχολεισαι με τα προβληματα σου αντι να προσφερεσαι σε βοηθεια καπου που εισαι ανεπιθυμητος? κατι θα υπαρχει, δεν μπορει...
30-01-2015, 13:14 #27
Αυτο σε μενα αποπειρα για διαγνωση μου κανει
και που ξερεις εσυ οτι τα μισα της προβληματα δεν της τα δημιουργησε ο γραφων και μερικοι ομοιοι του???
Ποτε δεν ειπα ξαναενοχλησα (το ξανα ειναι δικο σου συμπερασμα,δεν ειπα αγρια,ειπα ασχημα για το χωρισμο)
Τελικα βλεποντας οτι ηταν αλλου και μη μπορωντας να ανεχτω αλλο τη συμπεριφορα αυτη επειχειρησα να το τελειωσω.
Γυρισε παρακαλωντας,μπηκα στη διαδικασια να συνεχισω αλλα τελικα δεν ηταν δυνατο,τα ψεμματα συνεχιζονταν.
Το τελειωσα οριστικα και καταλαβα οτι τη βολεψε.Εγιναν κι αλλα και τελειωσε ασχημα.
Την αφησα,δε την εχω ενοχλησει
Η πλακα ειναι πως παιρνεις σα δεδομενο οτι γραφω για το πως μπορει να αισθανεται εκεινη και αμφισβητεις οτιδηποτε λεω για μενα.
Καλυτερα να λεγες δε γουσταρω ρε 50ρηδες που μπλεκουν με κοριτσακια,τι ψαχνεσαι να βρεις τωρα και να το τελειωνες εκει.
Οσο για τις ειρωνιες για το πως τα παω με τα ελληνικα και τα αυθαιρετα συμπερασματα σου τα αντιπαρερχομαι.
Παντα σε καποιο φορουμ υπαρχει καποιος μαγκας του πληκτρολογιου.
Οκ τι να κανουμε ζουμε και μ αυτο.
30-01-2015, 13:18 #28
νκ, εχεις πολυ χειροτερα για να "ζησεις " με αυτα, απο τους μαγκες του πληκτρολογιου.
κανενα προβλημα δεν εχω με τους πενηνταρηδες που μπλεκουν με κοριτσακια ( με τους παντρεμενους 50ρηδες ομως, εχω ενα).
προβλημα εχω με οσους παριστανουν τους ψυχολογους για να ελεγξουν ανθρωπους που δεν τους θελουν.
αν ειχες παρακολουθησει φορουμ θα το ειχες διαπιστωσει οτι ειναι παγια θεση μου αυτη.
κρινω οτι τετοια ειναι η περιπτωση σου.
μηπως αποζητα την παρεα σου και τις συμβουλες σουκαι τις διαγνωσεις σου και δεν το καταλαβα?
30-01-2015, 13:22 #29
το να κανεις λαθος στη κριση σου καποιες φορες το χεις λαβη υποψη?
(παλι βεβαια στη συλλογιστικη σου για να φτασεις στη κριση σου προσπερνας δυο πραγματα.
α)Σε διασταση εγραψα...εκτος αν καποιος 50ρης που ειναι σε διασταση και δε ζει με τη συζυγο για καποιο διαστημα για σενα ειναι το ιδιο με παντρεμενο
β)οτι μπορουσα να το συνεχισω,να την ελεγχω,να ειμαι μαζι της,να εχω επαφη οπως θες πεστο και δε το εκανα)
30-01-2015, 13:25 #30