ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟΥΣ - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 74
    Member
    Καλά δε φαντάζεσαι πόσο συμφωνώ μαζί σου..
    Σα να με νιώθεις..
    Προφανώς επειδή εχεις περάσει παρόμοια κατάσταση...
    Έτσι το έβλεπα κι εγώ στην αρχη .. σαν πένθος..

Ναι προσπαθώ.. βγαίνω αρκετά... χορεύω, διασκεδάζω, αλλα το ξέρεις κι εσυ .. οταν γυρνάμε σπίτι.. πάλι μονοι μας ειμαστε
    και ολα γυριζουν στο μυαλό μας..
    Θέλει το χρόνο του οπως ειπες κι εσυ..
    Σε ευχαριστώ για τις συμβουλές σου!

Senior Member
    Quote Originally Posted by EMMANOUELA1978 View Post
    ΕΙΜΑΙ 35 ! ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Η BOOM!
    ΕΧΩ ΦΟΒΗΘΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΟΠΟ...
    πολυ πιθανον.
    ενας 20χρονος, προφανως και δεν εχει στο μυαλο του την μονιμοτητα/σχεση, αλλα το σεξ οταν σε γνωριζει, αλλα κι εσυ το ιδιο, εφοσον τον επιλεγεις με αυτο το κριτηριο.

Member
    Σίγουρα.. Ετσι ακριβώς είναι....

Senior Member
    In this old house where every door is open
    ειναι συνηθισμενο νομιζω.. εγω μετα τον υπερβολικα επωδυνο χωρισμο απο την πρωτη μου σχεση, και ημουν μολις 20 χρονων, εκανα σχεσεις.. του κωλου με το συμπαθιο,χωρις καμια προοπτικη, χωρις να ειμαι ερωτευμενη, χωρις τιποτα. Γιατι δεν ηθελα να δεθω, να δεσμευτω, να ξαναπερασω αυτα που περασα, που ηταν πολυ εντονα.. Σχεδον δεκα χρονια μετα αρχισα παλι να ανοιγομαι.. Τι να πω.. Υπομονη? Θα περασει? Πρεπει να κανεις κι εσυ κατι να εμπιστευτεις ξανα? Δεν ξερω τι να σε συμβουλευσω.. Νομιζω στην τελικη ειναι καλυτερα να ζεις κατι αληθινο που το γουσταρεις, παρα κατι κρυο, ασχετο, κατω του μετριου σε δυνατοτητες, προσδοκιες, σε αυτο που σου αξιζει. Θα σε πονεσει πιο πολυ το καλο αν τελειωσει ναι, αλλα καλυτερα αυτο παρα ημιμετρα.. Και μεσα απο τις δυσκολιες δυναμωνεις, μεσα απο τα παθηματα μαθαινεις, και θα υπαρξει δυνατοτητα να βρεις αυτο που σου αξιζει και να μπορεσεις να εχεις εναν σωστο συντροφο και μια καλη σχεση.. Αν αυτο θες δηλαδη..

Senior Member
    ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ...1 χρονος μετα τον χωρισμο για μενα τουλαχιστον..ειναι παρα πολυ μικρο διαστημα για να το ξεπερασει καποιος..ειδικα οταν ειναι κ λιγο σοβαρο το ζητημα(λιγο πριν τον γαμο κλπ)..
    βλεπεις τους γυρω που παντρυτηκαν κ εκαναν κ παιδια κ σε πιανει κ κατιτις!
    εχω αδικο??νιωθεις ενα παραπονο κατι...
    αλλα πραγματικα ο χρονος ειναι ο καλυτερος γιατρος!
    για να χωρισεις κοπελα μου επειδη μπηκαν γονεις κλπ αναμεσα..κ λιγο πριν τον γαμο κιολας..σημαινει οτι η σχεση ηταν αδυναμη απο πριν..ειχε τελειωσει καιρο πριν..
    κ να σου πω κ κατι?εισαι τυχερη..για φαντασου να παντρευοσασταν, να εσκαγε κ ενα νινακι κ να χωριζατε μετα?κ να εμενες με το νινακι μονη σου??
    καλυτερα ετσι..τωρα η επομενη σχεση σου θα ειναι ακομα πιο δυνατη..γιατι κ εσυ θα εχεις μαθει ακομα περισσοτερα!μη μασας..απολαυσε την ζωη κ αστην να σου φερει αυτα που θελει εκεινη...ολα γινονται για καποιο λογο!

Senior Member
    Ωωπ ! οπου σχεση με μικροτερους , εμφανιζεται η Λιλιουμ ! ( με το συπαθειο ) . Σωστα μιλας Λιλ . Εμμανουελα , αυτοσαμποταρεσαι και το ξερεις , κοψε τα χαζα με τους πιτσιρικαδες , και βρες εναν ανθρωπο της ηλικια σου , αφου τον περασεις ολα τα crash tests , και κανε μια σωστη σχεση αφου αυτο θελεις . Μια αποτυχια δεν λεει κατι , μαθαινουμε απο αυτες .

Member
    Ναι βρε κορίτσι (lilium).. εχεις δίκιο σε όσα λές...
    με τη μόνη διαφορά οτι εσύ ήσουν 20 και σε αυτη την ηλικία ειναι λογικό να ζεις ετσι..
    στα 35 όμως? Μήπως θα πρεπε να ειμαι λιγο πιο προσγειωμένη και ώριμη..?

Άρα μήπως έχει δίκιο o Μαγκαιβερ?
    Αυτοσαμποταρομαι?

Βoom εχεις απολυτο δικιο..
    Κι εγω αυτο σκεφτηκα κι ενιωσα καλύτερα..
    φαντασου να εσκαγε μετά...
    να ειχαμε κανει και κανενα μωρο.. απαπαπα!
    Καλύτερα που εγινε τωρα παρα αργοτερα..

Senior Member

Αυτοσαμποταρομαι?

..

Μωρε εχει δικιο ο Μαγκαιβερ , και το ξερεις !!!. Προσγειωσου το ταχιστο , μην χανεις και τον χρονο σου .

Senior Member
    αφου ρε παιδια αυτο της βγαινει της κοπελας..επιλεγει νεοτερους...επειδη η ψυχη της το προσταζει αυτην την στιγμη..πως γινεται με το ζορι να πεις "θα γνωριζω εναν μεγαλο"..
    εγω πιστευω οτι μονο του κ οταν θα ναι ετοιμο θα ρθει..
    ο ερωτας δεν ειναι κατι που το αποφασιζεις..για μενα τουλαχιστον ετσι?ο ερωτας τυχαινει..οταν ειμαστε εμεις φυσικα ανοιχτοι προς αυτον.

Senior Member
    Ναι , αλλα εσυ BOOM , παντρευτηκες . Μην χανει η κοπελα αλλο τον ( πολυτιμο ) χρονο της . Ας εχει κατα νου σε γενικες γραμμες ενα πλανο . Οχι οτι μας κατεβει στη κεφαλα .

Senior Member
    In this old house where every door is open
    Ναι βρε κορίτσι (lilium).. εχεις δίκιο σε όσα λές...
    με τη μόνη διαφορά οτι εσύ ήσουν 20 και σε αυτη την ηλικία ειναι λογικό να ζεις ετσι..
    στα 35 όμως? Μήπως θα πρεπε να ειμαι λιγο πιο προσγειωμένη και ώριμη..?

Αυτοσαμποταρομαι?

Βoom εχεις απολυτο δικιο..
    Κι εγω αυτο σκεφτηκα κι ενιωσα καλύτερα..
    φαντασου να εσκαγε μετά...
    να ειχαμε κανει και κανενα μωρο.. απαπαπα!
    Καλύτερα που εγινε τωρα παρα αργοτερα..
    Ναι αλλα τωρα παω 31, και μεχρι πριν λιγους μηνες ημουν ετσι σαν εσενα..

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Ναι , αλλα εσυ BOOM , παντρευτηκες . Μην χανει η κοπελα αλλο τον ( πολυτιμο ) χρονο της . Ας εχει κατα νου σε γενικες γραμμες ενα πλανο . Οχι οτι μας κατεβει στη κεφαλα .
    τι σημαινει δηλαδη? οτι επειδη ειμαι πχ 36 κ αν δεν ειχα βρει ακομα τον αντρα μου.. θα πρεπι να βαλω κ αγγελια "ζητειται ωριμος, σοβαρος, μονο για γαμο ανθρωπος"?επειδη ειμαι 36?ή 37? αυτη την αποψη εχεις για τις σχεσεις των ανθρωπων?εγω οχι...δεν θα παντρευομουν καποιον μονο κ μονο επειδη μεγαλωνω ...ετυχε..κ στην τελικη τωρα ναι εχω αντρα..κ ποιος μου λεει εμενα αυριο μεθαυριο οτι δεν θα χωρισω?
    οχι παιδια..δεν κανουμε σχεσεις επειδη μας "βιαζει" ο χρονος...κανουμε σχεση επειδη γουσταρουμε καποιον..!κ μπρουμε κ στα 40 να ερωτευτουμε κ στα 70 να ερωτευτουμε..κ αν δεν κατσει μεχρι τοτε , τι θα κανουμε?θα κλαιμε επειδη δεν μας ετυχε??αυτο που λες μου θυμιζει τις γυναικες κατινες που κοιτουν το ρολοι κ ψαχνουν να παντρευτουν επειδη τις πηραν τα χρονια κ οχι επειδη εχουν πραγματικα συναισθηματα για καποιον...

Senior Member
    ....... δειτε συμπληρωματικο κατω ..γιατι κατι εγινε κ κολλησε

Senior Member
    θυμαμαι οταν χωρισα, στα 26 μου..μια βλαμμενη φιλη μου..που μου λεει "τωρα που χωρισες..να παψεις να ερωτευεσαι κ να κοιτας αυτες τις μαλακιες...μεγαλωσες..πρεπε� � να βρεις εναν ωριμο να παντρευτεις..κ ασε τους ερωτες κ τα συναισθηματα..ο γαμος ειναι συμφωνια"
    την σιχαθηκα...αυτη η κοπελα παντα οποιον γνωριζε προσπαθουσε να τον τυλιξει για να την παντρευτει κ εννοειται το καταφερε..ο.τι να ναι κ με οποιον να ναι..αρκει να ειχε δουλεια κ να την παντρευτει..κατι τετοιες γκομενες πραγματικα τις σιχαινομαι.

Senior Member
    παντως παιδια εγω εχω γνωρίσει "ωριμους" αντρες σε ηλικία που συμπεριφερονται σαν 20χρονα και το αντιθετο. Το θέμα ειναι πως κολλάς με τον αλλο. Τα υπολοιπα ειναι απλες "οδοντοκρεμες"

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast