ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟΥΣ - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast
Results 46 to 60 of 74
    Senior Member
    Quote Originally Posted by EMMANOUELA1978 View Post
    Να σου πω κάτι Macgyver.. δεν προορίζονται όλοι οι άνθρωποι για γάμο.. ή μπορεί να μη τους κάτσει...
    Εννοώ οτι αν δε κάτσει.. ε δε θα κάτσω και να πεθάνω..
    Όχι οτι δεν θέλω.. μην παρεξηγηθώ..
    Σίγουρα μου αρέσει η συντροφικότητα.. αν βρεθεί ο κατάλληλος άνθρωπος..
    Φυσικά και δε θα έλεγα όχι...

Τελικα , θες η δεν θες να παντρευτης ? εισαι ' ναι μεν αλλα ' . Αμα θελεις , μην κοιτας μικροτερους , μειωνεις τις πιθανοτητες . Ουτε ισχυει οτι οι μεγαλυτεροι το μονο που τους ενδιαφερει ειναι να σε π@δηξουν . Ειναι αναλογα τον ανθρωπο , ασχετως ηλικιας .

Senior Member
    Quote Originally Posted by Αλαφροίσκιωτος View Post
    Αν δεν κατσεις 15 χρονια να πενθησεις το χωρισμο σου,δε ξερεις τι θα πει χωρισμος.

Αυτο δεν ειναι πενθος , αυτο ειναι τραγωδια .

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    εσυ, δεν κοιτας και τις μικροτερες? περιοριζεσαι στις συνομηλικες για να μην χαλασεις τις πιθανοτητες (που πιστευεις οτι ισχυουν)?

Δεν καταλαβαινω ρεμεντυ τι θελεις να μου πεις ( αληθεια ) . Αλλο ομως ο αντρας , περναει η μπογια του περισσοτερα χρονια απο της γυναικας .

Senior Member
    Η σχεση με μικροτερο ειναι οτι καλυτερο κοπελα μου! Επιδοσεις στο σεξ κ ασε τους αλλους να κουρευονται! Απ τη ζηλεια τους τα λενε.

Member
    Αγαπητη εμμανουελα,το να κανεις σχεση με εναν μικροτερο σου δεν σημαινει αυτοματως οτι θα αποτυχει,θα ειναι ανωριμος,δεν θα σου προσφερει τιποτα κ.λ.π....Δεν ειπαμε να εχετε και τεραστια διαφορα..Το θεμα ειναι τι ζητας και εσυ απο την ζωη σου..Ο καθε αντρας ανεξαρτητου ηλικιας μπορει να σου προσφερει πραγματα...Στον ερωτα δεν παιζει ρολο η ηλικια αλλα ο ανθρωπος που εχεις απεναντι σου...Οπως ειδες ο μεγαλυτερος αντρας μπορει να σου φερθει σκαρτα,να σε αφησει,να σου φερεται ασχημα κ.λ.π...Δεν μπορω να καταλαβω αυτο το τεραστιο ποσοστο των γυναικων που πιστευουν οτι η σχεση με μικροτερο ειναι μια αποτυχια (κομπλεξ) ενω με εναν μεγαλυτερο θα πετυχει..Πιστεψε με ενας μικροτερος μπορει να σου φερθει πολυ πιο ωριμα απο εναν συνομηλικο σου...Σ μιλαω εγω που ειχα σχεση με 4 χρονια μεγαλυτερη μου κ ακομα τραβιομαστε...Αμα θες διαβασε και το θεμα μου...

Junior Member
    Βασικά αγαπητή Εμμανουέλα, συγχώρεσεμε αλλά δεν αντιλαμβάνομαι κάποιο πρόβλημα. Είναι δικαίωμά σου να καθορίζεις εσύ τα προσωπικά σου και να επιλέγεις τους συντρόφους σου. Το σημαντικότερο είναι να είναι επιλογή σου και οχι αντιδραστική σταση. Προσωπικά πάντα οι σχέσεις μου ήταν με μεγαλύτερες γυναίκες και ναι μπορώ απλά να σου πω οτι συνήθως οι σχέσεις αυτές βασίζονται στο σεξ και έχουν ημερομηνία λήξεως. Βέβαια, αυτο δεν απόλυτο, απλά βιωματικά εκεί εχω καταλήξει. Όποτε θέλεις μπορώ να σου το αναλύσω.

Member
    Quote Originally Posted by JFK1979 View Post
    Βασικά αγαπητή Εμμανουέλα, συγχώρεσεμε αλλά δεν αντιλαμβάνομαι κάποιο πρόβλημα. Είναι δικαίωμά σου να καθορίζεις εσύ τα προσωπικά σου και να επιλέγεις τους συντρόφους σου. Το σημαντικότερο είναι να είναι επιλογή σου και οχι αντιδραστική σταση. Προσωπικά πάντα οι σχέσεις μου ήταν με μεγαλύτερες γυναίκες και ναι μπορώ απλά να σου πω οτι συνήθως οι σχέσεις αυτές βασίζονται στο σεξ και έχουν ημερομηνία λήξεως. Βέβαια, αυτο δεν απόλυτο, απλά βιωματικά εκεί εχω καταλήξει. Όποτε θέλεις μπορώ να σου το αναλύσω.
    Φιλε jfk γιατι πιστευεις οτι οι σχεσεις με μεγαλυτερες εχουν ημερομηνια ληξεως;;...για ποση διαφορα μιλας;;

Member
    Νομίζω οτι το απάντησα παραπάνω...
    Είπα θα ήθελα αλλα αν δε τύχει δεν θα κάτσω να πεθάνω κιόλας...

Member
    Θα συμφωνήσω με το Macgyver...
    Η ζωή προχωράει...
    Πρέπει να πέρνουμε τα πάνω μας και να συνεχίζουμε..
    KEEP GOING!!!

Member
    Macgyver... νομίζω είσαι λίγο απόλυτος.. εάν μου επιτρέπεις...
    Πάντως ξέρω αρκετές γυναίκες, συμπεριλαμβανομένου και εμού που προσέχουν τον εαυτό τους πολύ και δε
    τους φαινεται η ηλικία τους...
    Εγώ για παράδειγμα ειμαι 35.. όσοι με γνωρίζουν όμως στάνταρ με κάνου για 25 -26-27 !!!!!
    Οπότε δεν θεωρώ οτι έχει να κάνει με το φύλο...
    Αλλά με τα γονίδια, με το ποσο προσέχεις τον εαυτό σου κλπ

Member
    Καλά σε αυτό θα συμφωνήσω... (χαχαχα)
    Καμία σχέση οι πιτσιρικάδες με τους συνομήλικους ή τους μεγαλύτερους..
    Περισσότερες αντοχές.. επιδεικνύουν υπερβάλλοντα ζήλο να σε ικανοποιήσουν, εχουν περισσότερη ορεξη, λιγότερο άγχος κλπ....
    Γενικώς όλα παίζουν ρόλο...
    Last edited by EMMANOUELA1978; 09-02-2015 at 10:48.

Member
    Αντιλαμβάνομαι περίπου για ποιους λόγους το λες.. αλλα φυσικά και θα με ενδιέφερε να μου το αναλύσεις όποτε έχεις χρόνο..

Member
    Κοίτα Αλεξ μου, αν μιλάμε για 5-6 χρόνια διαφορά οκ θα μπορούσε να προκύψει σχέση, αλλά οταν μιλάμε για 10-11 οκ, εκ' των πραγμάτων δε προκύπτε ....!!!!! Το αντιλαμβάνεσαι κι εσύ...

Junior Member
    αρα στο επι της ουσιας γιατι πιστευεις οτι ειναι καλυτερο να εχεις εμπειριες με μικροτερους και οχι συνομιλικους??

Member
    Όπως προανέφερα ανωτέρω, και προς Θεού ειναι καθαρά προσωπική μου αποψη, για το σεξουαλικό κομμάτι..
    Είναι μακράν καλύτερη..
    Και επαναλαμβάνω.. αυτη είναι η προσωπική μου αποψη..

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast