Αναμμεσα σε 2 γυναικες - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 8 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 120
    Senior Member
    Τοτε θα μπορουσες να χωρισεις απ το κρεβατι με την παλια κοπελα και να εισαι με την καινουργια. Να κρατησεις φιλια δηλ με την παλια αφου ειναι καλη κοπελα. Αλλωστε η διαφορα φιλιας και ερωτικου ειναι το σεξ που ουτως ή αλλως δεν το κανετε. Δε λεμε δηλ να την πεταξεις την κοπελα τελειως. Απλα υπαρχει το ρισκο αν βρεθεις επισημα με την καινουργια μετα απο ενα διαστημα να φθαρει το πραγμα οταν βρεθει στις πραγματικες του διαστασεις στην καθημερινοτητα ή να φανει οτι δεν ταιριαζετε. Αφου ομως και οι 2 ξερουν για την αλλη και συνεχιζουν εγω θα κραταγα και τις 2. Η παλια κοπελα τι κινησεις κανει να διορθωσει το τελμα?

Senior Member
    Αν η καινούργια το ήξερε ότι είχες σχέση και η παλιά μένει μαζί σου παρόλο που ξέρει ότι έχεις παράλληλο δεσμό,γιατι δεν τις γνωρίζεις να γίνετε μια ωραία ατμόσφαιρα; Έχει πολλά να μάθει η μια απο την άλλη και μπορεί να είστε ευτυχισμένοι. Οι κοπέλες αυτές είναι πολύ βολικές,σε ζηλεύω. Εγώ ούτε μια δεν βρίσκω.
    Μέχρι τρεις θεωρείται σχέση πάντως.
    real eyes realise real lies

Banned
    Αν και σε καταλαβαινω απολυτα θεματοθετη , ειχα ανοιξει και εγω αναλογο θεμα , (μονο που σε εμενα δεν υπαρχει τριτο προσωπο) δεν κρατιεμαι στο να μην σε τρολαρω λιγο..
    Πως θα την βγαλεις του Αγιου Βαλεντινου , σε βλεπω κομμενο στα δυο και με διπλα εξοδα !

http://www.pic4ever.com/images/jealous.gif

Member
    Ρε παιδιά δεν ειναι αυτό που θέλω, σαν εικόνα μπορει ν φαίνεται οκ αλλα πιστέψτε με όταν υπάρχουν συναισθήματα ολα αυτά δεν δεν
    Βολεμένος δεν ειναι κανένας σε καμία περίπτωση.
    Είμαστε χωριστά εννοείται αλλα το πρόβλημα δεν επικεντρώνεται τόσο στην απιστία αλλα στους λόγους που φτάσαμε εκεί, αυτό ειναι πιο βασικό, αν βρούμε που έχουν βρει βέβαια την ρίζα αυτού τότε απλα θα ξέρουμε τι κάναμε λάθος.

Member
    Quote Originally Posted by bass View Post
    Ρε παιδιά δεν ειναι αυτό που θέλω, σαν εικόνα μπορει ν φαίνεται οκ αλλα πιστέψτε με όταν υπάρχουν συναισθήματα ολα αυτά δεν δεν
    Βολεμένος δεν ειναι κανένας σε καμία περίπτωση.
    Είμαστε χωριστά εννοείται αλλα το πρόβλημα δεν επικεντρώνεται τόσο στην απιστία αλλα στους λόγους που φτάσαμε εκεί, αυτό ειναι πιο βασικό, αν βρούμε που έχουν βρει βέβαια την ρίζα αυτού τότε απλα θα ξέρουμε τι κάναμε λάθος.
    το προβλημα ειναι αυτο π ειπες..σε καμια περιπτωση δεν αφηνεσαι επειδη η σχεση ειναι μακροχρονια..παντα πρεπει κ περιποιημενοι να μαστε κ να βρισκουμε καινουργια πραγματα να κανουμε..πολλοι το κανουν αυτο σταματανε μετα απο χρονια να νοιαζονται κ αφήνονται εντελως..γ μενα το προβλημα της απιστιας ειναι το πιο σοβαρο κ σκεψου τι θα γινει οταν κ αν το μαθει..ακομα κ ν μπορουσε να βρεθει μια λυση εν καιρο μετα απο αυτο δεν θα μπορει να γινει κατι.τουλαχιστον εγω δεν θα το δεχομουν...εφοσον εδω κ μισο χρονο εισαι αλλου συνεχισε με τν καινουργια κοπελα δεν εχει νοημα να μενεις μ τν παλια επειδη σε δενουν τοσα χρονια..σε καταλαβαινω κ γω με το συντροφο μου ειμαστε μαζι 6 χρονια κ δεν μπορω να σκεφτω τη ζωη μακρια του αλλα ειμαστε καλα..αν υπηρχαν τοσα προβληματα τοτε σιγουρα καλυτερα χωρια...

Senior Member
    το παθος καποτε φευγει ή εστω εξασθενει...
    συνηθως απαιντουνται μεχρι και 2 χρονια βασει ερευνων...

οποτε αν θελουμε να εχουμε παθος πρεπει να αλλαζουμε συνεχως συντροφους αν το δουμε δλδ βασει λογικης..

πιστευω η ασφαλεια, η σταθεροτητα, η εμπιστοσυνη και η αγαπη γενικως ειναι πολυ πιο σημαντικη..
    σεξ μπορεις να βρεις παντου εξαλλου.. αλλα η αμοιβαια αγαπη δεν ειναι κατι ευκολο...

αυτη ειναι καθαρα προσωπικη αποψη -μην παρεξηγηθω-...

παντως σε καμια περιπτωση δεν πρεπει να συνεχισεις αυτο το διπορτο...
    πρεπει να επιλεξεις.. διαφορετικα θα χασεις και τις 2 αργα ή γρηγορα.. ολο και καποια θα το παρει χαμπαρι. ουδεν κρυπτον υπο τον ηλιον κι αυτο ισχυει 100%...
    ειναι κριμα να πληγωσεις . μην τα θες ολα δικα σου..
    δες τι ειναι πιο σημαντικο για σενα παθος ή αγαπη και παρε μια αποφαση!
    And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the mousic

Member
    Quote Originally Posted by 66psy View Post
    το παθος καποτε φευγει ή εστω εξασθενει...
    συνηθως απαιντουνται μεχρι και 2 χρονια βασει ερευνων...

οποτε αν θελουμε να εχουμε παθος πρεπει να αλλαζουμε συνεχως συντροφους αν το δουμε δλδ βασει λογικης..

πιστευω η ασφαλεια, η σταθεροτητα, η εμπιστοσυνη και η αγαπη γενικως ειναι πολυ πιο σημαντικη..
    σεξ μπορεις να βρεις παντου εξαλλου.. αλλα η αμοιβαια αγαπη δεν ειναι κατι ευκολο...

αυτη ειναι καθαρα προσωπικη αποψη -μην παρεξηγηθω-...

παντως σε καμια περιπτωση δεν πρεπει να συνεχισεις αυτο το διπορτο...
    πρεπει να επιλεξεις.. διαφορετικα θα χασεις και τις 2 αργα ή γρηγορα.. ολο και καποια θα το παρει χαμπαρι. ουδεν κρυπτον υπο τον ηλιον κι αυτο ισχυει 100%...
    ειναι κριμα να πληγωσεις . μην τα θες ολα δικα σου..
    δες τι ειναι πιο σημαντικο για σενα παθος ή αγαπη και παρε μια αποφαση!
    συμφωνω αλλα κ το σεξ παιζει πολυ σημαντικο ρολο...αν δεν υπαρχει αυτο τοτε η σχεση δεν ειναι υγειης..ναι το γενικο παθος φευγει αλλα η επιθυμια πρεπει να μενει κ τις ωρες π χρειαζετε το παθος να ξαναερχεται..σιγουρα βεβαια δεν βρισκεις τετοια συναισθηματα οπως ειπες ενω το σεξ υπαρχει παντου

Senior Member
    Quote Originally Posted by Ντεμη View Post
    συμφωνω αλλα κ το σεξ παιζει πολυ σημαντικο ρολο...αν δεν υπαρχει αυτο τοτε η σχεση δεν ειναι υγειης..ναι το γενικο παθος φευγει αλλα η επιθυμια πρεπει να μενει κ τις ωρες π χρειαζετε το παθος να ξαναερχεται..σιγουρα βεβαια δεν βρισκεις τετοια συναισθηματα οπως ειπες ενω το σεξ υπαρχει παντου
    ναι συμφωνω σ αυτο που λες!
    και γω ας πουμε ειμαι σε 5 χρονια σχεση, αλλα υπαρχει ορεξη και ελξη! μπορει να μην ειναι σαν την αρχη αλλα αυτο δεν σημαινει οτι εχει αφανιστει εντελως.. μετα οντως οπως λες δεν ειναι υγεια..
    πιστευω οι συντροφοι παιζουν ρολο σ αυτο... στο να διατηρουν το ενδιαφερον εννοω...
    αλλα αν πια εχει νεκρωθει τελειως μεσα σου μετα οντως κατι δεν παει καλα....
    And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the mousic

Member
    Σας ευχαριστώ και παλι, δεν το παίζω δίπορτο γιατι απλα δεν ειμαι με καμία αυτη την στιγμή, δεν μπορώ να αφεθώ σε καμία απο τις δυο ώστε να ειμαι ευτυχισμένος, ρε παιδιά αυτός ειναι ακριβώς ο λόγος υπάρχει αγαπη, κατανόηση και ολα, αλλα αρκούν όταν δεν υπάρχει ερωτισμός και έλξη, όταν νιώθεις οτι απλα δεν εισαι ποθητός πως θα πάρεις την επιβεβαίωση ακόμα και γι αυτό ;

Banned
    Quote Originally Posted by bass View Post
    Σας ευχαριστώ και παλι, δεν το παίζω δίπορτο γιατι απλα δεν ειμαι με καμία αυτη την στιγμή, δεν μπορώ να αφεθώ σε καμία απο τις δυο ώστε να ειμαι ευτυχισμένος, ρε παιδιά αυτός ειναι ακριβώς ο λόγος υπάρχει αγαπη, κατανόηση και ολα, αλλα αρκούν όταν δεν υπάρχει ερωτισμός και έλξη, όταν νιώθεις οτι απλα δεν εισαι ποθητός πως θα πάρεις την επιβεβαίωση ακόμα και γι αυτό ;
    Ερωτηση.. Εσυ την ποθεις ερωτικα?

Senior Member
    το χεις συζητησει ποτε μαζι της?
    κακα τα ψεματα και η κοπελα σου μπορει να σκεφτεται ακριβως τα ιδια...
    οπως και οι αντρες ετσι και οι γυναικες αναζητουν και ευχαριστιουνται το σεξ... δεν νομιζω οτι αυτο γινεται εμφανες μονο σε σενα....σιγουρα κι αυτη θα ενοχλειται απο αυτο..
    ισως με μια συζητηση να ξεκαθαριζε καπως το θεμα..να δεις δλδ και την δικη της την πλευρα...

Junior Member
    δεν εχω καταλάβει τι αισθανεσαι για την καθε κοπελα ..
    κατα τη γνωμη μου :: αν μια ωραια σχεση υστερει μονο στο σεξ πρεπει να προσπαθησει ενα ζευγαρι ετσι ωστε να ειναι και οι δυο συντροφοι ικανοποιημενοι... αλλα αυτο εχει να κανει και με το τι ζηταει καποιος απο μια σχεση... γραφεις : επειδη απλα υπαρχει αγαπη ; ! αυτο ειναι για καποιους το σημαντικοτερο και το σεξ οχι και τοσο... θα ηθελες να εχεις μια παθιασμενη σχεση οπου θα κυριαρχει το σεξ αλλα δε θα υπαρχει τοσο καλη επικοινωνια πχ η λιγοτερη αγαπη ; πρεπει λοιπον να δεις τι ψαχνεις .. μετα γραφεις : ισως ειμαστε μαζι χωρις να νιωθει κανεις κατι... αρα δεν υπαρχει αγαπη ; μηπως υπαρχουν κι αλλα προβληματα εκτος απο το σεξ ; πιστευω πως το γεγονος οτι κοιτας καποια αλλη σημαινει οτι μεσα σου εχει τελειωσει η σχεση σου με την κοπελα σου... αλλιως δε θα το εκανες γιατι θα αισθανοσουν τυψεις κι αν το εκανες μετα θ τ μετανοιωνες αμεσως και δε θα σκεφτοσουν το χωρισμο για να εισαι με την αλλη.. απο τη μια με τη μια κοπελα σου ειχες μια μακροχρονη σχεση κι αυτο απο μονο του ειναι κατι βαθυ .. να εχεις περασει τοσο πολυ χρονο με καποιον.. αυτο μπορει να μη το βρεςι κατευθειαν και μπορει να σου λειπει... η καινουργια κοπελα ειναι κατι νεο ανεξερευνητο δε μπορεις να ξερεις τι κρυβεται απο πισω... μπορει να μη τη θελεις τελικα οταν τη γνωρισεις καλυτερα.... μετα δε θα εχεις καμια σχεση ... κι αυτο ισως ειναι το πιο πιθανο.. αν δεν την κρατησεις μεχρι να βρεις καποια αλλη.. :p το θεμα δηλαδη δεν ειναι η νεα , το θεμα ειναι αν θα χωριζες με την πρωτη σου κοπελα αν δεν ειχες βρει τη δευτερη... αυτο πρεπει να ρωτησεις τον εαυτο σου... ειναι δειλο το να μενεις σε μια σχεση ψαχνοντας μια αλλη.. εαν νιωθεις οτι δε σε καλυπτει τοτε πρεπει να μπορεις να φυγεις οσο δυσκολο κι αν ειναι ... πιστευω οτι ειναι το βλεπω πολυ συχνα αυτο καποιος με σχεση να φλερταρει με αλλες .. και παντα αναρωτιεμαι γτ δε χωριζει ; το να ψαχνεσαι σημαινει οτι δεν εισαι ικανοποιημενος με αυτο που εχεις... αν ησουν τοτε το πρωτο που θα σκεφτοσουν θα ηταν πως θα λυσεις το προβλημα στη σχεση σου και μετα να προχωρησεις σε καποια αλλη.. εγω πιστευω πως για σενα εχει τελειωσει για τον ενα η για τον αλλο λογο ... επομενως θα πρεπει να χωρισεις γτ δεν ειναι δικαιο και σωστο για την κοπελα σου .. πρεπει να εχεις τυψεις κανονικα γι αυτο... δε μπορεις να συνεχιζεις να γνωριζεις την αλλη καλυτερα η αν δε σου κανει εκεινη να πας μετα σε καποια αλλη και παραλληλα να εχεις και την κοπελα σου .. .. ειναι πιο δικαιο και ειλικρινες να της πεις το πως εχουν τα πραγματα για σενα ..

Member
    ναι συμφωνω σ αυτο που λες!
    και γω ας πουμε ειμαι σε 5 χρονια σχεση, αλλα υπαρχει ορεξη και ελξη! μπορει να μην ειναι σαν την αρχη αλλα αυτο δεν σημαινει οτι εχει αφανιστει εντελως.. μετα οντως οπως λες δεν ειναι υγεια..
    πιστευω οι συντροφοι παιζουν ρολο σ αυτο... στο να διατηρουν το ενδιαφερον εννοω...
    αλλα αν πια εχει νεκρωθει τελειως μεσα σου μετα οντως κατι δεν παει καλα....
    ακριβως αυτο!!σιγουρα θες τν επιβεβαιωση γι'αυτο κ οσοι δεν τν βρησκουν στο συντροφο τους πανε αλλου..εγω περασα ενα χρονο πολυ ασχημο με το συντροφο μου κ ξερεις τι μας κρατησε?οτι καναμε καλο σεξ ακομα κ αν κ υπηρχαν ποσα προβληματα θελαμε ο ενας τον αλλον..κ σου μιλαω ειλικρινα!κ νομιζω οτι σε πολλους εχει τυχει αυτο..πρεπει να αισθανεσαι ποθητος απο το συντροφο σου κ αν κατι τετοιο εχει σταματησει η γνωμη μ ειναι πως δεν ξαναερχεται εχει γινει η "απομυθοποιηση"..σαφως κ εκεινη πιστευω πως αυτα τα σκεφτεται κ ενα παραπανω οταν εισαι γυναικα θεωρω..

Senior Member
    Quote Originally Posted by Ντεμη View Post
    ακριβως αυτο!!σιγουρα θες τν επιβεβαιωση γι'αυτο κ οσοι δεν τν βρησκουν στο συντροφο τους πανε αλλου..εγω περασα ενα χρονο πολυ ασχημο με το συντροφο μου κ ξερεις τι μας κρατησε?οτι καναμε καλο σεξ ακομα κ αν κ υπηρχαν ποσα προβληματα θελαμε ο ενας τον αλλον..κ σου μιλαω ειλικρινα!κ νομιζω οτι σε πολλους εχει τυχει αυτο..πρεπει να αισθανεσαι ποθητος απο το συντροφο σου κ αν κατι τετοιο εχει σταματησει η γνωμη μ ειναι πως δεν ξαναερχεται εχει γινει η "απομυθοποιηση"..σαφως κ εκεινη πιστευω πως αυτα τα σκεφτεται κ ενα παραπανω οταν εισαι γυναικα θεωρω..
    ναι συμφωνω!
    βεβαια υπαρχει το στερεοτυπο οτι οι γυναικες δεν κοιτανε το σεξ γιατι ειναι πιο συναισθηματικα οντα (κι οντως ειμαστε), αλλα κακα τα ψεματα αν δεν υπαρχει ελξη η γυναικα δεν προκειται να κατσει στην σχεση.. θα αναζητησει κατι αλλο.. δεν ειναι δλδ θεμα φυλου.. συμβαινει και στον αντρα και στην γυναικα.
    αλλα μιλαμε να πεθανει τελειως το παθος.. οχι με την πρωτη δυσκολια να ξενοκοιταμε..
    ο χρονος, η συνηθεια μεγαλωνουν και το παθος εξασθενει.. αυτο ειναι φυσιολογικο..και εκει πρεπει οι συντροφοι να προσπαθησουν ωστε να εντεινουν ο ενας το ενδιαφερον του αλλου...!

Member
    ναι συμφωνω!
    βεβαια υπαρχει το στερεοτυπο οτι οι γυναικες δεν κοιτανε το σεξ γιατι ειναι πιο συναισθηματικα οντα (κι οντως ειμαστε), αλλα κακα τα ψεματα αν δεν υπαρχει ελξη η γυναικα δεν προκειται να κατσει στην σχεση.. θα αναζητησει κατι αλλο.. δεν ειναι δλδ θεμα φυλου.. συμβαινει και στον αντρα και στην γυναικα.
    αλλα μιλαμε να πεθανει τελειως το παθος.. οχι με την πρωτη δυσκολια να ξενοκοιταμε..
    ο χρονος, η συνηθεια μεγαλωνουν και το παθος εξασθενει.. αυτο ειναι φυσιολογικο..και εκει πρεπει οι συντροφοι να προσπαθησουν ωστε να εντεινουν ο ενας το ενδιαφερον του αλλου...!
    σωστα!δεν ειναι θεμα φυλου το ιδιο παιζει ρολο!!κ φυσικα δεν σημαινει πως ξενοκοιταμε οπως ειπες με την πρωτη δυσκολια...εννοειται πως μετα απο χρονια ολα αλλαζουν ομως δεν πρεπει να αφηνομαστε σε μια συνηθεια..κ νομιζω πως σε αυτο παιζει πιο πολυ ρολο η γυναικα..εχει μαθει το συντροφο της αλλιως κ μετα απο καιρο την βλεπεις να αλλαζει τελειως..το λεω απο φιλες μου..πολλες φορες βγαινουμε εξω κ οταν με βλεπει το αγορι μου μου λεει "εισαι πολυ ομορφη σημερα-ειναι πολυ σεξι αυτο π φορας" κ μου λενε οι φιλες μ καλε τι λεει δεν σε εχει ξαναδει?κ οταν απανταω οτι παντα πρεπει να κραταμε το ενδιαφερον ξερεις τι μου λενε?ασε με χρυση μου π θα κατσω εγω να κανω 2 ωρες φτιαξιμο για το "Μητσο" καθε μερεα με βλεπει
    εκει νομιζω την πατανε οι πιο πολλοι!

Page 2 of 8 FirstFirst 1234 ... LastLast