Εγκυμοσύνη μετά τα 40 - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 47
    Member
    να σαι καλα!!χαιρομαι αν σε βοηθησα εστω κ λιγο!δεν ειμαι γιατρος γι'αυτο κ δεν μπορω να αναλυσω το θεμα αλλα επειδη κ γω σκεφτομαι το θεμα της εγκυμοσυνης ενημερωθηκα σχετικα γιατι θα ειναι χαρα Θεου οποτε κ αν γινει αυτο!βρες καποιον γιατρο κ πες του ολες τις σκεψεις κ τους φοβους σιγουρα θα σου λυσει ολες τις αποριες κ θα εισαι κ εσυ πιο ησυχη εφοσον γνωριζεις τα πραγματα ακριβως οπως ειναι!
    θα ερθει απο μονο του κ αν δεν ερθει επειδη δεν εχει βρεθει ο καταλληλος υπαρχουν κ αλλοι τροποι!

Senior Member
    αν το παρακολουθεις με γιατρο δεν παιζει θεμα!

Senior Member
    Κύκνε εγώ ξέρω πολλές γνωστές μου που έκαναν υγιέστατα παιδιά πάνω από τα 40 και ήταν το πρώτο τους παιδί. Είναι ανάλογα στον οργανισμό ποτέ δεν ξέρεις.

Banned
    Καταρχην συντροφο εχεις?Και οταν λεμε συντροφο εννοουμε συντροφο που θελει να γινει και πατερας.. Αν δεν τον εχεις το θεωρω λιγο αστειο να ξεκινας απο το "θελω παιδι" και οχι απο το "ψαχνω - θελω συντροφο" στην ζωη σου εννοω.. Βρες τον πρωτα και υστερα σκεψου και την μητροτητα..
    Και μια ερωτηση.. Θεωρεις οτι θα μπορουσες να υποστηριξεις την ευθυνη που εχει η αποκτηση ενος παιδιου? Επισης το θελεις πραγματικα ή νιωθεις οτι πρεπει επειδη εχεις την ταδε ηλικια?

Senior Member
    Κορίτσια, σας ευχαριστώ πολύ! :D Θα ρωτήσω και τη γυναικολόγο μου κάποια στιγμή που θα πάω αλλά ήθελα να πάρω μια ιδέα σχετικά...
    Κι ίσως να αναφέρω και την φοβία μου μήπως την ξεπεράσω πιο εύκολα αν και βλέπω ψυχολόγο εν μέρει για το λόγο αυτό γιατί με κρατάει πίσω όσον αφορά τις σχέσεις μου γι' αυτό κι αγχώνομαι γιατί δεν με βλέπω να αποκαθίσταμαι σύντομα τόσο δύσπιστη που είμαι... :p
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    Καταρχην συντροφο εχεις?Και οταν λεμε συντροφο εννοουμε συντροφο που θελει να γινει και πατερας.. Αν δεν τον εχεις το θεωρω λιγο αστειο να ξεκινας απο το "θελω παιδι" και οχι απο το "ψαχνω - θελω συντροφο" στην ζωη σου εννοω.. Βρες τον πρωτα και υστερα σκεψου και την μητροτητα..
    Και μια ερωτηση.. Θεωρεις οτι θα μπορουσες να υποστηριξεις την ευθυνη που εχει η αποκτηση ενος παιδιου? Επισης το θελεις πραγματικα ή νιωθεις οτι πρεπει επειδη εχεις την ταδε ηλικια?
    Όχι, δεν έχω τώρα μνημόνιο... :o Σίγουρα αυτό είναι το πρώτο βήμα αλλά γι' αυτόν ακριβώς το λόγο κι αγχώνομαι επειδή δεν έχω και δεν ξέρω αν θα αποκτήσω σοβαρή σχέση όσο ακόμα με παίρνει ο χρόνος...
    Πολύ σωστή η ερώτηση σου και για ν' απαντήσω αυτή τη στιγμή δεν νιώθω 100% πως μπορώ να το κάνω γι' αυτό και σύντροφο να είχα, δεν θα διάλεγα αυτή τη στιγμή για ένα παιδί πρέπει να ισορροπήσω λίγο ακόμα το άγχος, τη θλίψη μου και να σταματήσω οριστικά τα κοψίματα (αν κι έχει μειωθεί κατά πολύ η συχνότητα τους ευτυχώς)...
    Αλλά ναι, το θέλω πραγματικά, λατρεύω τα παιδιά...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by δελφίνι View Post
    Κύκνε εγώ ξέρω πολλές γνωστές μου που έκαναν υγιέστατα παιδιά πάνω από τα 40 και ήταν το πρώτο τους παιδί. Είναι ανάλογα στον οργανισμό ποτέ δεν ξέρεις.
    Μου δίνεις ελπίδα τώρα, να ΄σαι καλά! :D Άντε μπας και χαλαρώσω λίγο...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Κορίτσια, σας ευχαριστώ πολύ! :D Θα ρωτήσω και τη γυναικολόγο μου κάποια στιγμή που θα πάω αλλά ήθελα να πάρω μια ιδέα σχετικά...
    Κι ίσως να αναφέρω και την φοβία μου μήπως την ξεπεράσω πιο εύκολα αν και βλέπω ψυχολόγο εν μέρει για το λόγο αυτό γιατί με κρατάει πίσω όσον αφορά τις σχέσεις μου γι' αυτό κι αγχώνομαι γιατί δεν με βλέπω να αποκαθίσταμαι σύντομα τόσο δύσπιστη που είμαι... :p
    Κορίτσι μου μην αγχώνεσαι θα πρέπει έτσι όπως διαβάζω το θέμα σου να μιλήσεις με τον ψυχολόγο σου.
    Καταρχάς θα πρέπει να βάλεις στόχους εφόσον το θέλεις τόσο πολύ το παιδί.
    1st στόχος θα είναι να βρεις έναν καλό σύντροφο που να θέλει οικογένεια και εάν ο
    1st στόχος δεν είναι εφικτός αμμεσα τότε θα πρεπε να αναζητήσεις την λύση του δότη
    Όμως θα πρέπει όλα τα παραπάνω για να συμβούν να είσαι απόλυτα συνειδητοποιημενη και έτοιμη εάν δεν πετύχει ο
    1st στόχος να προχωρήσεις αμέσως στον
    2ond στόχο, γιατί όπως και να το κάνουμε η ηλικία πιέζει.
    Όσο αναφορά το παιδί υπάρχουν πολλές εξετάσεις που δείχνουν εάν υπάρχει κάποιο θέμα με το παιδί από πολύ νωρίς πλέον, οπότε μην σε αγχώνει τόσο αυτό.

Banned
    Όχι, δεν έχω τώρα μνημόνιο... :o Σίγουρα αυτό είναι το πρώτο βήμα αλλά γι' αυτόν ακριβώς το λόγο κι αγχώνομαι επειδή δεν έχω και δεν ξέρω αν θα αποκτήσω σοβαρή σχέση όσο ακόμα με παίρνει ο χρόνος...
    Πολύ σωστή η ερώτηση σου και για ν' απαντήσω αυτή τη στιγμή δεν νιώθω 100% πως μπορώ να το κάνω γι' αυτό και σύντροφο να είχα, δεν θα διάλεγα αυτή τη στιγμή για ένα παιδί πρέπει να ισορροπήσω λίγο ακόμα το άγχος, τη θλίψη μου και να σταματήσω οριστικά τα κοψίματα (αν κι έχει μειωθεί κατά πολύ η συχνότητα τους ευτυχώς)...
    Αλλά ναι, το θέλω πραγματικά, λατρεύω τα παιδιά...
    Και εγω τα λατρευω τα παιδια... Των αλλων ομως!

Τελος παντων , θα ελεγα να μην προσθετεις ακομα ενα αγχος στην ζωη σου , εννοωντας την αγωνια του "ποτε θα γινω μανα" .. Φροντισε την ψυχη σου , τον εαυτο σου , βρες εναν συντροφο , ερωτευσου και αν ειναι κατι να ερθει θα ερθει!
    Δεν σε πηραν τα χρονια :)

Senior Member
    Quote Originally Posted by marsia View Post
    Κορίτσι μου μην αγχώνεσαι θα πρέπει έτσι όπως διαβάζω το θέμα σου να μιλήσεις με τον ψυχολόγο σου.
    Καταρχάς θα πρέπει να βάλεις στόχους εφόσον το θέλεις τόσο πολύ το παιδί.
    1st στόχος θα είναι να βρεις έναν καλό σύντροφο που να θέλει οικογένεια και εάν ο
    1st στόχος δεν είναι εφικτός αμμεσα τότε θα πρεπε να αναζητήσεις την λύση του δότη
    Όμως θα πρέπει όλα τα παραπάνω για να συμβούν να είσαι απόλυτα συνειδητοποιημενη και έτοιμη εάν δεν πετύχει ο
    1st στόχος να προχωρήσεις αμέσως στον
    2ond στόχο, γιατί όπως και να το κάνουμε η ηλικία πιέζει.
    Όσο αναφορά το παιδί υπάρχουν πολλές εξετάσεις που δείχνουν εάν υπάρχει κάποιο θέμα με το παιδί από πολύ νωρίς πλέον, οπότε μην σε αγχώνει τόσο αυτό.
    Λοιπόν, άμεσα δεν μπορεί να γίνει έτσι κι αλλιώς γιατί τώρα δεν έχω και την απαραίτητη οικονομική κατάσταση για να φροντίσω ένα παιδί δυστυχώς :(
    Αυτό ακριβώς με αγχώνει όμως ότι η ηλικία πιέζει και δεν ξέρω τι να κάνω, επίσης δεν είναι το όνειρο μου ν' αποκτήσω μόνη μου ένα παιδί αλλά μέσα σε μια ευτυχισμένη οικογένεια...

Senior Member
    Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    Και εγω τα λατρευω τα παιδια... Των αλλων ομως!

Τελος παντων , θα ελεγα να μην προσθετεις ακομα ενα αγχος στην ζωη σου , εννοωντας την αγωνια του "ποτε θα γινω μανα" .. Φροντισε την ψυχη σου , τον εαυτο σου , βρες εναν συντροφο , ερωτευσου και αν ειναι κατι να ερθει θα ερθει!
    Δεν σε πηραν τα χρονια :)
    Χα χα, να ΄σαι καλά μ΄έκανες και γέλασα! :D

Καλά τα λες γιατί ήδη έχω αρκετό άγχος και πρέπει πρώτα απ' όλα να φροντίσω τον εαυτό μου αν θέλω να μπορώ να φροντίσω κι αργότερα κάποιον άλλον αλλά έχω μια ένσταση όσον αφορά τα χρόνια...στα 37 δεν είμαι αρκετά μεγάλη ώστε να αρχίσω να αγχώνομαι;

Senior Member
    Λοιπόν, άμεσα δεν μπορεί να γίνει έτσι κι αλλιώς γιατί τώρα δεν έχω και την απαραίτητη οικονομική κατάσταση για να φροντίσω ένα παιδί δυστυχώς :(
    Αυτό ακριβώς με αγχώνει όμως ότι η ηλικία πιέζει και δεν ξέρω τι να κάνω, επίσης δεν είναι το όνειρο μου ν' αποκτήσω μόνη μου ένα παιδί αλλά μέσα σε μια ευτυχισμένη οικογένεια...
    Συνεπώς καλό θα ήταν να κοιτάξεις πρώτα τα επαγγελματικα σου και δευτερευοντως όλα τα υπόλοιπα.
    Δεν γνωρίζω εάν εργάζεσαι, καλό θα ήταν να εστιάσεις εκεί όλη σου την ενέργεια και τα υπόλοιπα θα έρθουν μόνα τους.

Senior Member
    Quote Originally Posted by marsia View Post
    Συνεπώς καλό θα ήταν να κοιτάξεις πρώτα τα επαγγελματικα σου και δευτερευοντως όλα τα υπόλοιπα.
    Δεν γνωρίζω εάν εργάζεσαι, καλό θα ήταν να εστιάσεις εκεί όλη σου την ενέργεια και τα υπόλοιπα θα έρθουν μόνα τους.
    Όχι αυτό το διάστημα, ανήκω κι εγώ σε όσους απολύθηκαν αλλά υπάρχει μια πιθανότητα επαναπρόσληψης, θα δούμε...
    Πρέπει να μπουν σε μια σειρά τα πράγματα πρώτα σίγουρα, να προσαρμοστώ ξανά στη δουλειά (εάν γίνει αυτό, αλλιώς ψάχνω αλλού) μετά από πολύ καιρό απουσίας (είχα γίνει χάλια ψυχολογικά ένα διάστημα από την πίεση, χειρότερα δεν γινόταν και τώρα που είμαι σπίτι έχω ξεσυνηθίσει) και μετά να κοιτάξω και τι άλλο θα κάνω με τη ζωή μου αλλά γενικά έχω πολλές αγωνίες για το μέλλον μου...και δεν ξέρω πως να τις διαχειριστώ, ίσως η ψυχολόγος να με βοηθήσει τι να πω...νιώθω να πνίγομαι από τις σκέψεις μερικές φορές...
    Μακάρι πάντως να γίνει όπως τα λες, να έρθουν από μόνα τους τα πράγματα...με χαλαρώνει λίγο σαν σκέψη...

Senior Member
    Μεχρι τα 45 γινεται. Απλα παιζει ρολο και πως εισαι, δηλ υπαρχει 40 που δε βλεπεται και αλλη που βαζει κατω 20ρες σωματικως εννοω. Πολλες σελεμπριτις γεννησανε στην ηλικια σου χωρις προβλημα πχ η αγγελικη ηλιαδη και αλλες μεγαλυτερες. Εχει προχωρησει η ιατρικη, δεν ειναι οπως παλια.

Banned
    Χα χα, να ΄σαι καλά μ΄έκανες και γέλασα! :D

Καλά τα λες γιατί ήδη έχω αρκετό άγχος και πρέπει πρώτα απ' όλα να φροντίσω τον εαυτό μου αν θέλω να μπορώ να φροντίσω κι αργότερα κάποιον άλλον αλλά έχω μια ένσταση όσον αφορά τα χρόνια...στα 37 δεν είμαι αρκετά μεγάλη ώστε να αρχίσω να αγχώνομαι;
    Κυκνε βγες εξω και ερωτευσου θα δεις που θα νιωσεις πολύ καλύτερα ψυχολογικά και τότε έρχονται όλα.. Εκτός και αν παραγγειλεις κανένα μωρο ! 37 χρονών κοριτσάκι είσαι ακόμα!

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast