Results 106 to 120 of 202
Thread: διεθνης συνομωσια
-
22-02-2015, 02:33 #106
Άλλο η χαζομάρα άλλο η τρέλα.Μούρη δεν προσπάθησα να πουλήσω,προσπάθησα να πείσω το παιδί να παίρνει τα φάρμακα του.Τώρα αυτά τα "άσε εμας τους τρελούς"...αν εσύ την πουλάς την τρέλα εγώ την χαρίζω.Δεν την φοράω παράσημο για να καλύψω την λουζεριά μου.Αμα δεν σου αρέσει κάτι απο αυτά που λέω απλά δώσε την δική σου απάντηση στο πρόβλημα του παιδιού,οχι να κρίνεις τις απαντήσεις των αλλων.
real eyes realise real lies
- 22-02-2015, 13:09 #107
22-02-2015, 13:16 #108
ουτε εγω εχω αποδιοργανωση του λογου και ψευδαισθησεις συγκεκριμενα εχω ολα τα αρνητικα συμπτωματα και απ τα θετικα αυτο που ονομαζουν παραληρημα,αλλα θα σου πω κατι ,οι χριστιανοι που τα πιστευουν αυτα δεν ειναι ψυχωσικοι γιατι αυτο τους εχουν δωσει να πιστεψουν ,ειναι και οι ιδιοι που λενε οτι δεν διαβαζουν τις σκεψεις μας και δεν μας παρακολουθουν,επισης η διαφορα ειναι εκ πειρας μιλαω οτι οι χριστιανοι παρολο που τα πιστευουν αυτα δεν διαφοροποιειται η ζωη τους ενω η δικια μου πχ διαφοροποιειται διοτι δεν ειναι απλη ιδεα οτι οι σκεψεις μου ακουγονται δυνατα ειναι αισθηση δηλαδη το αισθανομαι οταν γινεται
22-02-2015, 13:19 #109
δεν μπορω να αποδειξω καμια συνομωσια διοτι ειναι πολυ καλα στημενες θα σου δωσω ενα παραδειγμα,οταν διαβαζουν τις σκεψεις μου και δεν αντιδρανε το πρωτοπου σκεφτομαι δεν ειναι οτι οντως δεν διαβαζουν τις σκεψεις μου ειναι τοι δεν μ λενε τιποτα για να μην αποκαλυφθει αυτη η θρασυτατη απατη και το ξαναλεω δεν σκεφτομαι οτι διαβαζουν τις σκεψεις μου το ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ
22-02-2015, 13:35 #110
Φίλε kavkaz η παρανοικη ψυχωση δεν εχει αποδιοργάνωση του λόγου ή κάποια περιέργη συμπεριφορά.Ουτε θες να κάνεις κακό σε κάποιον ούτε νεύρα έχεις ούτε βλέπεις οράματα,ούτε χάνεις την αίσθηση του χρόνου/τόπου.Το πρόβλημα είναι οτι συνήθως άτομα με αυτήν την πάθηση έχουν την εμμονή οτι είναι στόχοι κάποιας εγκληματικής οργάνωσης,εξωγηινων ή οπως στην δικιά σου περίπτωση κάποιας παγκόσμιας συνωμοσίας.Οι περισσότεροι νομίζουν οτι έχουν και κάποια ιδιαίτερη δύναμη(γίνονται αόρατοι,διαβάζουν σκέψεις,βλέπουν την αλήθεια) ή ακόμα και οτι βρήκαν κάτι που θα αλλάξει το μέλλον της ανθρωπότητας.
real eyes realise real lies
22-02-2015, 19:02 #111
Δε διάβασα όλη τη συζήτηση γιατί δεν έχω χρόνο αυτή τη στιγμή αλλά ένα πράγμα θα σου πω και το έχω ξαναγράψει εδώ, στο φόρουμ. Από προσωπική μου πείρα, όχι μόνο δε διαβάζουν οι άλλοι τη σκέψη κανενός, αλλά δυστυχώς και φωναχτά να πεις εσύ στον άλλο τι σκέφτεσαι το 90% άλλα τους λες κι άλλα καταλαβαίνουν...
22-02-2015, 19:10 #112
Με τη δύναμη του Θεού να έχετε τα τσάκρα σας ανοιχτά, καθαρά, φωτισμένα κ δε θα πιάνει κανένα κακό.
22-02-2015, 19:29 #113
23-02-2015, 00:05 #114
Και αν η τανια MATRIX, η πρωτη , εχει καποια δοση αληθειας ? ειναι απο τις ταινιες που μεχουν βαλει σε σκεψεις .......
23-02-2015, 12:06 #115
κατι τετοιο εννοουσα και εγω με τις σκεψεις που ειχα οτι η κατασταση ειναι τυπου ματριξ δηλαδη, οτι αυτο που ζουν οι νορμαλ ανθρωποι ειναι εικονικη πραγματικοτητα κι οτι αυτο που ζουμε εμεις με παρακαλουθηση διαβασμα σκεψης και ελεγχο συναισθηματων ειναι η πραγματικοτητα κι απλα μας λενε τρελους για να μην αποκαλυφθουν ολα
23-02-2015, 12:36 #116
Kavkaz , μετα απο την ταινια MATRIX, τιποτα δεν μπορεις να αποκλεισεις , βεβαια σε αυτον τον κοσμο που ζουμε , ουτως η αλλεως τιποτα δεν αποκλειεται . Ο einstein ειχε πει χαρακτηριστικα ' το συμπαν ειναι πιο παραξενο απο οτι μπορει να φανταστει και ο πιο ευφανταστος ερευνητης ' . Παραλληλα συμπαντα , ταξιδια στον χρονο , κουφια γη , φιλοσοφικη λιθος κλπ. Που ξερουμε αν ο πραματικος κοσμος ειναι αυτος που ζουμε ξυπνιοι , και οχι αυτος την ωρα που κοιμομαστε ?
Ειναι βεβαιον οτι οποιος παρεκκλινει απο την ' μαζα ' θα θεωρηθει τρελλος . Ειναι ?
23-02-2015, 16:08 #117
matrix ε.. ενδιαφερουσα ταινια!
Δεν ξερω αν ο κοσμος που ζουμε είναι πραγματικος η ειμαστε ολοι κβαντικα ολογράμματα.. το μονο που είμαι σιγουρος πλεον (αν και μεχρι πριν 4 χρονια δηλωνα αγνωστικιστης) είναι ότι υπαρχουν δυναμεις ή οντότητες ή πειτε τες όπως θελετε πολύ ανωτερες από εμας.. και πολύ πιο κοντα μας από ότι μπορει να φανταστεί κανεις.
23-02-2015, 16:39 #118
noumac , θα συμφωνησω φυσικα μαζι σου . Ισως ειμαι αρκετα ευφανταστος ., αλλα κυκλοφορουν αναμεσα μας ! σκιωδεις οντοτητες , οντα απο την κουφια γη , φυλακες Αγγελοι , δαιμονικες οντοτητες , απεθαντοι ανθρωποι ( η ιστορια του κομητα ντε Σαιν Ζερμαιν ) , η χρονομηχανη του πατρος Ερνεττι , πυλες προς αλλες διαστασεις . Ζουμε σε εναν πολυ παραξενο κοσμο , και τιποτα δεν αποκλειεται !!!
23-02-2015, 17:24 #119
οπως δεν αποκλειεται να διαβαζουν τις σκεψεις μας η οι σκεψεις μας να ακουγονται δυνατα,χθες ξερετε τι σκεφτηκα? θα σας πω να μου πειτε την γνωμη σας ,σκεφτηκα οτι οντως οι κοινοι ανθρωποι διαβαζουν τις σκεψεις μου και απλα δεν το καταλαβαινουν διοτι η νεα ταξη πραγματων κανει εκτροπη στα μυαλα τους και οι σκεψεις μου περνανε κατευθειαν σε αυτους
23-02-2015, 18:07 #120
δεν πιστευω η δικη μας η τεχνολογια να εχει φτασει σε τετοιο βαθμο ώστε να μπορουν να διαβαζουν την σκεψη μας αλλοι ανθρωποι... εκτος αν ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ότι υπαρχει τεχνολογια κρυφη δωσμενη από ανωτερες οντότητες στην ανθρωποτητα και την κραταει μονο η ΕΛΙΤ... αλλα αυτά είναι υποθετικα σεναρια!!
Στην δικια μου περιπτωση στα τελικα σταδια όταν ηδη τους ακουγα η πιστευα ότι τους ακουγα (ότι πιστευει ο καθενας) νομιζα ότι ειχαν την δυνατοτητα να επεμβαινουν στην θεληση και στο νου του καθενος από εμας.. όπως πιστευουν και οι θρησκείες στο ότι ένα ατομο μπορει να αποικηθεί από δαιμονες...
με λιγα λογια πιστευα (και πιστευω) ότι ο εγκέφαλος του ανθρωπου είναι δοχειο στο οποιο μπορουν να επεμβουν ανωτερες οντότητες.... ξενων-δοχειο!!!
είναι τοσα που δεν ξερουμε για το συμπαν μας που όλα είναι πιθανα και μην ξεχναμε ζουμε σε έναν περιορισμενο τρισδιαστατο κοσμο..