Ποσο καιρο εχετε να κανετε σχεση ? - Page 17
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 17 of 20 FirstFirst ... 71516171819 ... LastLast
Results 241 to 255 of 286
    Senior Member
    [QUOTE=λιλιουμ;499930]κοιταξτε ρε παιδια, η φραση "ειναι καλο παιδι" ειναι γυναικεια. Μια γυναικα μπορει να προσπερασει την εμφανιση και να πει ειναι καλο παιδι αλλα ειναι καλο παιδι. Για αυτο βλεπεις κατι ωραιες με ασχημους, γιατι "ειναι καλα παιδια",

Μπα , λιλ , δεν υπαρχουν καλα παδια , τα ' καλα παιδια ' ειναι ' κακα παιδια ' που δεν ταχετε παρει χαμπαρι ακομα........

Banned
    αυτο δε λεει κατι απο μονο του ομως γιατι ο καθε ενας αντιδρα αλλιως στο κακο

Senior Member
    In this old house where every door is open
    [QUOTE=Macgyver;500424]
    Quote Originally Posted by λιλιουμ View Post
    κοιταξτε ρε παιδια, η φραση "ειναι καλο παιδι" ειναι γυναικεια. Μια γυναικα μπορει να προσπερασει την εμφανιση και να πει ειναι καλο παιδι αλλα ειναι καλο παιδι. Για αυτο βλεπεις κατι ωραιες με ασχημους, γιατι "ειναι καλα παιδια",

Μπα , λιλ , δεν υπαρχουν καλα παδια , τα ' καλα παιδια ' ειναι ' κακα παιδια ' που δεν ταχετε παρει χαμπαρι ακομα........

αχαχαχαχαχαχα καλο καλοοο και αληθινο!! Για αυτο κι εγω ειπα να γινω κακο κοριτσι πια!!!!! χαχαχαχα

Junior Member
    Πέρασαν αρκετοί μήνες από το τελευταο μήνυμα μου..δεν έχει αλλαξει κάτι...συνεχίζω να είμαι μόνη και πλέον επιφυλακτική...όσους γνώρισα στο διάστημα αυτό για άλλη μια φορά δεν ήθελαν σχέση, παρά μόνο σεξ..τουλάχιστον έμαθα να είμαι μόνη και να προσπαθώ να περνάω καλά έτσι...αλλιώς κατάλαβα ότι θα χρειαστώ να δώσω λεφτά στους γιατρούς. Οπότε αποφάσησα να προσπαθήσω μόνη μου να διώξω όλα τα αρνητικά συναισθήματα..προσπαθώ απλά φοβάμαι μήπως καταπιέζομαι και πάλι...με το να προσπαθώ να μην το σκέπτομαι, να είμαι χαλαρή..νιώθω κάθε μέρα μισο άδεια...πριν μήνες ένιωθα άδεια..οπότε ίσως να είναι κάτι θετικό αυτό..δεν ξέρω..

Senior Member
    δεν εισαι η μονη.εχω την ταση να μου αρεσουν οι ζορικοι αντρες και λιγο αλητες να το πω μαλ..ες να το πω, με τραβανε τους τραβαω δεν ξερω.αλλα δε βλεπω προκοπη.κι εμενα ετσι με βλεπουν οι πιο πολλοι.δε με ψαχνουν παραπανω.αλλα δεν ειναι μονο αυτο.δε με καλυπτει τουλαχιστον εμενα.κι εγω προσπαθω να ειμαι καλα μονη αλλιως αστα να πανε.και ετσι οπως ειμαι ουτε σεξ ουτε σχεση θελω, τιποτα.δεν πειραζει.μπορει να βρεθει καποιος που γουσταρω και ΜΕΤΑ το σεξ με παρει αγκαλια.ποτε δε ξερεις

Quote Originally Posted by kaity View Post
    δεν εισαι η μονη.εχω την ταση να μου αρεσουν οι ζορικοι αντρες και λιγο αλητες να το πω μαλ..ες να το πω, με τραβανε τους τραβαω δεν ξερω.αλλα δε βλεπω προκοπη.κι εμενα ετσι με βλεπουν οι πιο πολλοι.δε με ψαχνουν παραπανω.αλλα δεν ειναι μονο αυτο.δε με καλυπτει τουλαχιστον εμενα.κι εγω προσπαθω να ειμαι καλα μονη αλλιως αστα να πανε.και ετσι οπως ειμαι ουτε σεξ ουτε σχεση θελω, τιποτα.δεν πειραζει.μπορει να βρεθει καποιος που γουσταρω και ΜΕΤΑ το σεξ με παρει αγκαλια.ποτε δε ξερεις
    Αν σου αρεσουν αυτοι δε θες σχεση λογικα.
    Ισως και το Ελενακι για αυτο ολο πεφτει ολο σε τετοιους.
    Μου θυμιζει αυτα που συζηταμε με τον only peace σε ενα τωρινο θεμα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Αλαφροίσκιωτος View Post
    Αν σου αρεσουν αυτοι δε θες σχεση λογικα.
    Ισως και το Ελενακι για αυτο ολο πεφτει ολο σε τετοιους.
    Μου θυμιζει αυτα που συζηταμε με τον only peace σε ενα τωρινο θεμα.
    αυτοι δε κανουν σχεση?θελω κατι ενδιαμεσο.δε θελω τον γλυκουλη και τον αγαπουλη που ειναι βδελα πανω μου και το μυστηριο πρεπει να υπαρχει αλλα με μετρο.δε θελω και σφαλιαρες

αυτοι δε κανουν σχεση?θελω κατι ενδιαμεσο.δε θελω τον γλυκουλη και τον αγαπουλη που ειναι βδελα πανω μου και το μυστηριο πρεπει να υπαρχει αλλα με μετρο.δε θελω και σφαλιαρες
    Ειναι σαν να σε ρωταω εγω,αν μπορω να βρω κοπελα της προκοπης απο στριπτιτζαδικο.
    Με τα ζοριλικια και τις αλητειες χτιζεις φαντασιωσεις οχι σχεσεις.

Senior Member
    ο αλητης δε μπορει να ερωτευτει ποτε δεν εχει αισθηματα?

Γιατι να μπεις στη διαδικασια να σε ερωτευτει ενας ''αλητης'' και γιατι θεωρεις την αλητεια κατι καλο?

Senior Member
    παλι τσουβαλιαζετε, οπως εκανε και ο ονλι, στο θεμα του...
    ποιος ειναι ο 'αλητης" που συζητατε? ο ανδρας που μπορει μετα την γνωριμια να μην θελει σχεση και να φυγει η να κανει 1-2 φορες σεξ και μετα να φυγει? μηπως μιλατε για τον μισο ανδρικο πληθυσμο?μπορει και 3/4... μηπως ο ιδιος, με μια αλλη γυναικα ,γουσταρει και μενει?
    ο καθενας φευγει αν δεν βρει αυτο που θελει. δεν θα τον κρατησει μια ξεπετα..

Senior Member
    με την καλη εννοια το λεω το αλητης.μαλλον εννοω μαγκας.ενας που εχει εμπειριες ,που εχει κανει πολλα στη ζωη του ,κλπ να ερωτευτει.πολλα θελω μαλλον

Senior Member
    με την καλη εννοια το λεω το αλητης.μαλλον εννοω μαγκας.ενας που εχει εμπειριες ,που εχει κανει πολλα στη ζωη του ,κλπ να ερωτευτει.πολλα θελω μαλλον
    φυσικα και ερωτευεται βρε καιτη. απλα δεν ετυχε να ερωτευτει εσενα, μεχρι στιγμης. αυτος που θα σε ερωτευτει, θα μεινει μαζι σου.

Νταξει,ο καθενας εκ του αποτελεσματος κρινεται.Το οτι κολλας εκει,και οχι στο να σου φερεται καλα πχ,μου δειχνει οτι δε θες στην πραγματικοτητα σχεση,απλως σε εξιταρουν ερωτικα αυτου του ειδους οι αντρες.
    Ειναι σαν να λεει ενας αντρας οτι θελει οπωσδηποτε να τα φτιαξει με μια βυζαρου που κανει ωραιες πιπες.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    παλι τσουβαλιαζετε, οπως εκανε και ο ονλι, στο θεμα του...
    ποιος ειναι ο 'αλητης" που συζητατε? ο ανδρας που μπορει μετα την γνωριμια να μην θελει σχεση και να φυγει η να κανει 1-2 φορες σεξ και μετα να φυγει? μηπως μιλατε για τον μισο ανδρικο πληθυσμο?μπορει και 3/4... μηπως ο ιδιος, με μια αλλη γυναικα ,γουσταρει και μενει?
    ο καθενας φευγει αν δεν βρει αυτο που θελει. δεν θα τον κρατησει μια ξεπετα..
    μερικοι δε φευγουν κρατανε καβατζες ομως.ειναι σωστο?δεν ειναι ξεκαθαροι

Page 17 of 20 FirstFirst ... 71516171819 ... LastLast