Results 796 to 810 of 1975
Thread: αρρυθμίες - αγχος???
-
22-02-2015, 20:19 #796
- 22-02-2015, 21:54 #797
Αυτο το εχω καταλαβει,γενικα δεν με εχει βοηθησει οτιδηποτε εχω παρει φαρμακευτικο ή βιταμινη ,ειναι μαλλον ματαιο να το παλευεις με σκευασματα. Το προβλημα με τις ασκησεις χαλαρωσης ειναι οτι οταν εισαι μεσα στην δινη της αρρυθμιας ειναι σχεδον αδυνατον να τις κανεις αφου η καρδια σου δεν σε ακολουθει στις εντολες να ηρεμησεις,γενικα ειναι φαυλος ο κυκλος,δεν υπαρχει καν μια νεα οδηγια να εφαρμοσεις καθως και η καθε επισκεψη στον γιατρο εχει τα ιδια συμεπρασματα και η καθε μερα τα ιδια συμπτωματα! Απογνωση αλλα οπως λεει και το τραγουδι...ειμαστε ακομα ζωντανοι!
25-02-2015, 11:00 #798
Ναι παιδια κοιταξτε το στομαχι σας είμαι 100% σιγουρος ότι προερχονται από εκει...θα το εχετε προσεξει μερικοι όταν σκυβετε η όταν κανετε μια κινηση αρχιζουν! υπαρχουν και διαφραγματοκηλες που μετα από φαγητο κατι γινεται εκει ..πιεζουν το διάφραγμα ...κι πυροδοτουν αυτή την κατασταση , αρα πρωτο μελημα είναι λιγο φαγητο...τι σε πειραζει να το αποφευγεις και να ηρεμησετε το στομαχι σας..σπανια η καρδια ευθυνεται για αυτά.. αφου σας το λενε οι καρδιολογοι ,απλα αυτή η συσχετηση στομαχιου-οισοφαγου και αρρυθμιών είναι λιγο σκοτεινη ακομη!!!
05-03-2015, 03:28 #799
Καλησπερα παιδια και εγω ειχα να μπω καιρο ειχα χασει τον κωδικο κτλ. Εφτιαξα νεο προφιλ ειμαι ο Greg83 αν πατε λιγο πιο πισω θα δειτε και παλιοτερα ποστ.Επιδημια επεσε και εμενα απο εκει που ηταν ηπιες εδω κ 2 βδομαδες ασταματητες οι βρωμες οι εκτακτες,μονο οταν κοιμαμαι ησυχαζω τοσο που αν μπορουσα θα κοιμομουν 24 ωρες.Με το που σηκωθω τραβαω τον γολγοθα μου οπως και ολοι εσεις..σημειωτεον ειμαι και ποδοσφαιριστης νιωθω καλα οταν παιζω ομως κ οταν τελειωσω την προπονηση μου νιωθω πιο καλα ασχετα αν μετα απο λιγη ωρα ερχεται η αρρυθμια.Τεσπα θελω να πω και εγω με την σειρα μου πως ειναι πολυ σημαντικο αυτο το forum να μιλας με ανθρωπους που σε καταλαβαινουν απολυτα επειδη ξερουν ποσο δυσκολο ειναι αυτο που βιωνουμε.Ο καθενας απο εσας ειναι ενας μικρος ηρωας και κρυβει μεσα του τεραστια δυναμη και ας πεδευεται απο αυτο το κωλοπραγμα που λεγεται αρρυθμια και δεν το ευχομαι ουτε στον εχθρο μου.Ο Θεος μονο μπορει να μας βοηθησει οπως το κανει μεχρι τωρα που μας δινει την υπομονη ν'αντεχουμε!!
05-03-2015, 03:38 #800
Παντως ετσι λειτουργει η αρρυθμια μεχρι τωρα τουλαχιστον σ'εμενα αλλα και στα ποστ που διαβαζω..εχει περιοδους υφεσης και περιοδους που σε κανουν ενα με το χωμα να σερνεσαι ψυχικα.Οποιος θελει να τα λεμε και απο το FB ας στειλει μνμ (Greg Tzegia)
07-03-2015, 10:58 #801
Ετσι ακριβως!Ο Θεος μας δινει δυναμη,και ναι,σιγουρα ειμαστε μικροι "ηρωες" για ολο αυτο που ζησαμε και ζουμε!
07-03-2015, 18:22 #802
Είμαστε κόσμος εντέλει με το ίδιο πρόβλημα και διαπίστωσα διαβάζοντας τα ποστ απο το 2010 μέχρι σήμερα οτι καρδιολόγους παθολόγους ψυχιάτρους τους επισκέφθηκαμε αλλα κανένας δεν βρήκε λύση εντέλει όλα ειναι μέσα στο κεφάλι μας αφού τα εχουμε τόσα χρονια και κανένας δεν πέθανε ειναι έτσι όπως τα λένε οι γιατροί μονο που σε μας η ποιότητα ζωής ειναι περιορισμένη και πάντα με ένα συννεφάκι φόβου και ανασφάλειας το πολεμάμε ο καθένας με τον τροπο του.
08-03-2015, 03:23 #803
08-03-2015, 18:15 #804
Καλησπερα και απο εμενα..να σας πω την ιστορια μου..
Πριν 2 βδομαδες εκανα εξετασεις αιματος οι οποιες βρεθηκαν να εχω αυξημενο cpk..το cpk ειναι ενα ενζυμο που ανεβαινει πααρα πολυ σε οσους γυμναζοντε..και εγω γυμναζομε πολυ..
Τελος παντων πηγα στον παθολογο να δει τις εξετασεις μου και μολις ειδε το cpk με κοιταξε τρομαγμενος και αρχισε να μου λεει για νεφρικες ανεπαρκειες και αιμοκαθαρσεις αμα συνεχιζα το γυμναστηριο..οπως καταλαβαινετε τρομοκρατηθηκα και οταν πηγα σπιτι εκανα την βλακεια να το ψαξω στο ιντερνετ..μεγα λαθος.
Απο τοτε με εχει πιασει ενας πανικος και μια φοβια..το θεμα ειναι οτι οταν ειμαι ξυπνιος και κατα την διαρκεια της ημερας ειαμι μια χαρα..οταν ομωε παω να ξαπλωσω τοτε αρχιζουν τα οργανα..
δεν μπορω να κοιμηθω με τιποτα..μολις παω να γλαρωσω πεταγομε επανω με ενα αισθημα πανικου..νοιωθω την καρδια μου να χτυπαει δυνατα.και οπως καταλαβαινετε ο υπνος ειναι χαλια..
θελω να ρωτησω αμα κανενας αλλος εχει η ειχε τετοια συπτωματα..εκανα καρδιογραφημα πριν 5 μερες και βρηκε οτι εχω προμπτωση μιτροειδους βαλβιδας..αλλα μου ειπα ο γιατρος να μην ανησυχω..δεν ανησυχω για την καρδια μου αλλα δεν ξερω τι να κανω ωστε να μπορεσω να κοιμηθω παλι σαν ανθρωπος τα βραδια..δεν εχω αλλαξει την ζωη μου..δηλαδη βγαινω με τους φιλους..παω γυμναστηριο βγαινω απο το σπιτι γενικα..απλα το βραδυ ειναι που με πιανει..αμα μπορεσει κανενας να με βοηθησει θα ηταν πολυ καλο..
Ευχαριστω..
08-03-2015, 21:23 #805
Ειναι γνωστό και ως σκοτοδίνη που σε πιάνει όταν βρίσκεσαι στο πρώτο στάδιο ύπνου ειναι καθαρά απο το άγχος το έχω πάθει αμέτρητες φορές ξεκαθάρισε το θέμα με αυτό που σου διέγνωσε ο γιατρός για να κοιμάσε μια χαρά και για το πρόβλημα που σου βρήκε πάρε και αλλη γνώμη
Last edited by Panos p; 08-03-2015 at 21:32. Reason: Panos p
09-03-2015, 03:31 #806
Φιλαρακι θυμασαι οταν πηγες να κανεις τις εξετασεις αν την προηγούμενη ημέρα ειχες γυμναστεί..;
14-03-2015, 15:59 #807
Ναι ειχα γυμναστει..το θεμα ειναι οτι προσπαθω να ηρεμησω και δεν μπορω..το βραδυ που παω να κοιμηθω παλι νοιωθω αυτο το αισθημα..
ανονισα να παω σε ψυχολογο να δω τι μπορω να κανω ωστε να περασει..
15-03-2015, 23:09 #808
καλησπερα παιδια..εγω παρουσιαζω το εξης..και θα ηθελα να ρωτησω αν το εχει και καποιος αλλος..πριν περιπου 3 χρονια ειχα παθει κριση πανικου..μετα ηρθε καταθλιψη ηθελα να φουνταρω κτλ..απο τοτε ομως εχω μονιμη την αισθηση των παλμων στο στηθος..καποιες φορες τοσο πολυ που νιωθω οτι κουνιεμαι ολοκληρος..παρουσιαζει καποιος αλλος κατι αντιστοιχο??και αν ναι το ελυσε??και πως...??
16-03-2015, 17:49 #809
16-03-2015, 19:13 #810
εχω παει 100 φορες σε καρδιολογους..ολοι μ λενε ολα καλα..μαλλον ειναι τα κωλο αγχη..
Αποστολή χειρόγραφου γραμματος
21-07-2025, 18:22 in Σχέσεις και Επικοινωνία