18 ΑΝΩ ΑΛΚΟΛΙΚΩΝ - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 61
    Banned
    Quote Originally Posted by OuraniaK View Post
    Όταν λες κοινωνική φοβία ; Δηλαδή ;
    Δηλαδή ,όταν πάω κάπου είμαι μεσ τ αγχος ,ιδρώνω ,ζεστένομαι ,κοκκινίζω, ,αποφεύγω να πηγαίνω κάπου άμα έχει άτομα που δεν ξέρω κ.α....και πριν πάω κάπου αγχώνομαι...υπερβολικά

Member
    Αυτό ξαφνικά το απόκτησες; Πόσο καιρό έχει;

Banned
    όχι πάντα βέβαια υπάρχουν κ μέρες που είμαι κομπλέ

Banned
    Αυτό πόσο ξαφνικά το απόκτησες; Πόσο καιρό έχει;
    Χρόνια.. 4 ,5 δεν θυμάμαι.μπορεί και παλαιότερα αλλά με ήπια συμπτώματα

Member
    Ηρέμησε! Τίποτα δεν έχεις. Έχασα τζάμπα σχεδόν 3 χρόνια από την ζωή μου, μέσα στο άγχος και το φόβο για να μην πάθω κάτι, και το ξεπέρασα δίχως ψυχολόγους, ψυχιάτρους και φάρμακα. Το μήνυμα τροποποιήθηκε απο την διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης Πάνε βόλτα. Και μίλα. Όλα είναι στο μυαλό. Κανένας δεν θα σε βοηθήσει αν δεν το κάνεις μόνος σου. Δεν χρειάζεσαι επιστημονικό πόρισμα, ούτε μια ακόμη θεωρία ψυχικής ασθένειας. Και συνεδρίες για θεραπεία.
    Last edited by betelgeuse; 18-03-2015 at 20:50.

Banned
    Δυστυχώς έχω προσπαθήσει να τ προσπεράσω μόνος μ αλλά δεν γίνεται....η δεν έχω βρει τον τρόπο.

Member
    Δεν έχεις βρει τον τρόπο απλά. Κοπέλα δεν έχεις;

Banned
    Είχα αλλά χωρίσαμε...λόγω τ προβληματός μ..

Member
    εσύ ή αυτή ? Γιατί έχω ακούσει από πολλά άτομα να χωρίζουν αυτοί που έχουν ''προβλημα'' για να μην επιβαρυνουν τον άλλον.

Senior Member
    Quote Originally Posted by superboy13 View Post
    Και εγώ αυτό φοβάμαι μην γίνω χειρότερα, επειδή οι γιατροί θα είναι ότι κάτσει. Αύτο που με φόβισε είναι ότι δεν έχω πρόβλημα ουσιαστικά με το αλκοολ, μήπως φοβήθηκε μην πάθω καμία ψύχωση?γιατί κάτι τέτοιο άφησε να εννοηθεί?
    Γενικά πήγα στον ψυχ για να γίνω καλύτερα και έγινα χειρότερα....Απίστευτα πράγματα τ μόνο π έκανε ήταν να μ χαλάσει την μέρα και να με πονάει η κοιλιά από τ αγχός....
    γαμωτο ρε... πως γινεται να αφηνεις να εννοηθει κατι τετοιο σε ενα πελατη σου.. ή θα εισαι σιγουρος και θα λες κατι ή μην το πεις καθολου. κι απο την στιγμη που λες κατι τετοιον στο ατομο που εχεις απεναντι σου κατσε και εξηγησε το του.. τι βλακειες ειναι αυτες?
    σε αγχωσαι ο τυπος και λογικο.. αφου δεν στα εξηγησε καλα..
    ακομη κι ετσι να ειναι - αν δλδ πρεπει να κοψεις το αλκοολ γιατι εχεις προδιαθεση για ψυχωση- πρεπει να κατσεις κατω, να τα βαλεις σε μια σειρα να δεις τι φταιει κλπ.. κι αυτο μπορει να γινει με εναν καλο ψυχολογο ή ψυχιατρο.
    γιατι εσενα το αλκοολ σου προσφερει διαφυγη..
    προσεχε στο κεντρο.. κρινε πρωτα αυτον που θα εχεις απεναντι σου και μετα αποφασισε τι θα κανεις..
    το να σου δωσει φαρμακευτικη αγωγω χωρις να σου προσφερει βοηθεια μεσω της ψυχοθεραπειας δεν θα βοηθησει καθολου. οπως σου ειπα μπορει να τα κανει και χειροτερα.
    μηπως ειναι προτιμοτερο να αρχισεις με καποιον ψυχολογο? που δεν θα σου δωσει χαπια.?
    And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the mousic

Banned
    Αύτη , αλλά νομίζω ότι ήταν κάτι π τ ήθελα και εγώ εκείνη την στιγμή.....
    Δεν είχε καταλάβει πως έχω τόσο μεγάλο πρόβλημα, αυτή εστίαζε στο ότι την γράφω πάντα,όταν με καλούσε κάπου και ήταν και φίλοι της(είχα ενάμιση χρόνο να πάω κάπου μαζί της και μ άλλη παρέα).....

Banned
    Quote Originally Posted by 66psy View Post
    γαμωτο ρε... πως γινεται να αφηνεις να εννοηθει κατι τετοιο σε ενα πελατη σου.. ή θα εισαι σιγουρος και θα λες κατι ή μην το πεις καθολου. κι απο την στιγμη που λες κατι τετοιον στο ατομο που εχεις απεναντι σου κατσε και εξηγησε το του.. τι βλακειες ειναι αυτες?
    σε αγχωσαι ο τυπος και λογικο.. αφου δεν στα εξηγησε καλα..
    ακομη κι ετσι να ειναι - αν δλδ πρεπει να κοψεις το αλκοολ γιατι εχεις προδιαθεση για ψυχωση- πρεπει να κατσεις κατω, να τα βαλεις σε μια σειρα να δεις τι φταιει κλπ.. κι αυτο μπορει να γινει με εναν καλο ψυχολογο ή ψυχιατρο.
    γιατι εσενα το αλκοολ σου προσφερει διαφυγη..
    προσεχε στο κεντρο.. κρινε πρωτα αυτον που θα εχεις απεναντι σου και μετα αποφασισε τι θα κανεις..
    το να σου δωσει φαρμακευτικη αγωγω χωρις να σου προσφερει βοηθεια μεσω της ψυχοθεραπειας δεν θα βοηθησει καθολου. οπως σου ειπα μπορει να τα κανει και χειροτερα.
    μηπως ειναι προτιμοτερο να αρχισεις με καποιον ψυχολογο? που δεν θα σου δωσει χαπια.?
    Δεν νομίζω να πάω στο κέντρο, φοβάμαι αυτούς τσ ψυχιάτρους....Ναι αλλά και προδιάθεση(μάλλον αύτο εννούσε) να έχω με κατέστρεψε ψυχολογικά.Αν και μετά μ είπε να αρχίσω γνωσιακή για κοινωνικ φοβ ,δεν ξέρω με μπέρδεψε και μ αναστάτωσε πολύ..Εννοείτε χωρίς ψυχοθεραπεία δεν θα με βοηθήσει θα είναι κάτι πολύ προσωρινό.

Member
    Τζάμπα χάνεις χρόνο. Βρες ένα χόμπι, βρες έναν άνθρωπο που εμπιστεύεσαι για να κάνετε πράγματα μαζί και να ξεπεράσεις τους φόβους σου.

Senior Member
    Quote Originally Posted by superboy13 View Post
    Δεν νομίζω να πάω στο κέντρο, φοβάμαι αυτούς τσ ψυχιάτρους....Ναι αλλά και προδιάθεση(μάλλον αύτο εννούσε) να έχω με κατέστρεψε ψυχολογικά.Αν και μετά μ είπε να αρχίσω γνωσιακή για κοινωνικ φοβ ,δεν ξέρω με μπέρδεψε και μ αναστάτωσε πολύ..Εννοείτε χωρίς ψυχοθεραπεία δεν θα με βοηθήσει θα είναι κάτι πολύ προσωρινό.
    χρηματα για να πας σε ενα ιδιωτη δεν εχεις?
    οταν σου ειπε αυτη οτι περασες ψυχωσικο επισοδειο τι εννοεις?
    γιατι η κοιν. φοβια απο την ψυχωση απεχει ποολυ.
    κι επισης το αλκοολ και το μαυρο θολωνουν την συνειδηση, αλλα ποσα παιδια πινουν και δεν εχουν κανενα παρεδωσε με ψυχωσεις..
    μηπως βιωσες ποτε παραισθησεις ή κατι τετοιο?
    για να σου τα λεει ολα αυτη απο κατι θα θορυβηθηκε..
    And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the mousic

Banned
    Τζάμπα χάνεις χρόνο. Βρες ένα χόμπι, βρες έναν άνθρωπο που εμπιστεύεσαι για να κάνετε πράγματα μαζί και να ξεπεράσεις τους φόβους σου.
    Γράφτηκα γυμναστήριο ,έφτιαξα διατροφή μ βοήθησαν αύτα.Τώρα για ανθρωπο τι εννοείς κοπέλα?η φίλο?

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast