Results 16 to 30 of 56
-
14-03-2015, 18:49 #16
- In this old house where every door is open
Aπαπαπαπα. Που εμπλεξες. Εγω προσωπικα ειμαι εναντιον των συγκατοικησεων με γονεις και πεθερικα, ουτε πανω κατω οροφο, οχι στο ιδιο σπιτι!! Μην πω ουτε στην ιδια γειτονια!!! Τους λογους τους βιωνεις στο πετσι σου :p Δε νομιζω οτι μπορουν να αλλαξουν αυτοι, δλδ η αδερφη του, η μανα του, ο φιλος σου. Αν θες να επιμεινεις σε αυτη τη σχεση, μπορεις να αλλαξεις μονο εσυ. Να σταματησουν να σε ενοχλουν τα λογια και τα συναφη και να τα γραψεις ολα, να μην ακους και να μη μιλας. Δεν ειναι ευκολο ομως.. Μπορεις?? Αν μπορεσεις ισως αργοτερα να υπαρχει κ πιθανοτητα να μεινετε μονοι σας αμα στρωσουν τα πραγματα, αλλα εαν μεινεις εκει, δεν πρεπει να σου βγει το λαδι κιολας!
- 14-03-2015, 19:08 #17
αχ λιλιουμ... Δυστυχώς δεν μπορώ να τα γράψω και το ξέρω. Μένω μόνη μου απο τα 17, σπούδασα, δούλευα και δεν μπορώ ξαφνικά να ανεχτώ πράγματα που δεν ανέχομαι ουτε καν απο τους δικούς μου! Ο πατέρας μου παρότι μου πληρώνει το ενοίκιο όσο είμαι άνεργη ποτέ δεν μου είπε να πάω να ζήσω μαζί τους και ούτε ανακατεύτηκε στην σχέση μου ποτέ! Είχα σκοπό να πάω να μείνω στο χωριό του και να δουλεύω στα κτήματα μαζί του μόνο για αυτόν, αλλά μόνο με την προϋπόθεση ότι θα θέλει και ο ίδιος να ξεκινήσει μια σωστή καινούργια οικογένεια και οτι θα με καταλαβαίνει και θα μου συμπαραστέκεται. Μετά απο όλα αυτά ξέρω οτι θα μαι μόνη μου και όλοι τους απεναντί μου. Δεν έχει φύγει ποτέ απο το σπίτι του και αυτό νομίζω οτι είναι η πηγή του προβλήματος. παρότι ζει μαζί μου ένα χρόνο στο σπίτι έχει μόνο 2 αλλαξιές ρουχα, ότι δώρο του πάρω την άλλη μέρα το πάει στο χωριό του. Τώρα που τα γράφω καταλαβαίνω οτι δεν υπάρχει κανένα σημειο επαφής τελικά!
19-03-2015, 14:33 #18
Ok απ οτι καταλαβα δεν εχουν προβλημα με σενα τα πεθερικα. Το θεμα εχει να κανει με την αδερφη και τις ευθυνες που εχει επωμιστει ο φιλος σου. Σε περιπτωση που πηγαινες στο χωριο του που θα μενατε?
20-03-2015, 11:45 #19
καλημέρα, και εγω αυτό νομίζω. Απο την αρχή είπαμε οτι θα φτιάχναμε άλλο σπίτι δικό μας πιο μακριά, μετά άρχισε να ρίχνει στο τραπέζι να φτιάξουμε τον κάτω όροφο του σπιτιού του. Ακόμη και εκεί του είπα οτι το συζητάμε αλλά πρώτα πρέπει να λύσει τα θέματα που υπάρχουν γιατί αν μείνουμε εκεί μας επιρρεάζουν άμμεσα! Και εκεί ξεκίνησαν τα μεγάλα προβλήματα γιατί δεν ήθελε να μιλήσει σε κανέναν και απλά με ένα μαγικό τρόπο να τα ξεχάσω όλα και να πάω εκεί να μαστε όλοι αγαπημένοι!
20-03-2015, 11:56 #20
απ οτι καταλαβαινω, οι κουβεντες εμειναν μισες, αλλα απο το ολο κλιμα, ο "γαμβρος" μαλλον εχει κανει πισω αυτη την στιγμη και δεν λεει καν κατι συγκεκριμενο, μαλλον γιατι εχει αρχισει να κλονιζεται σχετικα με το αν θα πρεπει οντως να ειστε μαζι στο μελλον.
αυτο πιστευω...
οποτε, θεωρω οτι προεχει το να δειτε τι κανετε στην σχεση σας, να επαναπροσδιορισετε οτι ΘΕΛΕΤΕ και οι δυο να συνεχισετε μαζι και να μην χανεστε στα πρακτικα επιμερους θεματα.
20-03-2015, 12:45 #21
Remedy και εγω αυτό πίστευα, και σε μια προσπάθεια που έκανα πάλι να μηλίσουμε για να ξεκαθαρίσουμε αυτά που λες πάλι η κουβέντα έμεινε μισή... και τότε τον χώρισα λέγοντας του οτι θέλουμε άλλα πράγματα και με άλλο τρόπο και δεν βγαίνει πουθενα. Δεν με άφησε να φύγω, και επι 2 εβδομάδες που είμασταν χώρια με παρακαλούσε, στο τέλος τα βρήκαμε αφου ξανα έκανα μια κουβέντα (μόνη μου αυτός δεν μιλούσε) συμφώνησε σε όλα και μου είπε οτι ολα θα αλλάξουν και θα τα φτιάξουμε. και πάλι όμως όλα έμειναν έτσι!
20-03-2015, 13:01 #22
πιθανως αυτο να εγινε γιατι "κουβεντα μονη σου", δεν μπορεις να κανεις.
πρεπει να συμφωνησει κι εκεινος.
οποτε, προσπαθησε να συνεννοηθειτε , ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ κι εκεινος σε συγκεκριμενες κοινες αποφασεις.
αν δεν υπαρξουν και επιμενει στα διια με τους γονεις, ε, με το ζορι δεν γινεται...
20-03-2015, 13:10 #23
ίσως για αυτό έγραψα απο την αρχή σε αυτό το forum, ψάχνω τον τρόπο να μιλήσει! Να μου πει τι θέλει, να καταλάβω τι θέλει! Το παραπονό μου πάντα είναι αυτό να πει κάτι έστω και αν με θίξει, απλά να καταλάβω τι θέλει! του μιλάω, του κάνω πάσες, του εξηγώ, τον ρωτάω και το μόνο που απαντά είναι οτι θέλει να μαστε καλά και όταν τον ρωτάω πως? αφου υπάρχουν προβλήματα πρέπει να τα λύσουμε και θα μαστε καλά, δεν απαντά ή μου λέει οτι πιέζεται και αλλάζει θέμα! Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω για να συννενοηθούμε!μακάρι να επέμενε έστω σε αυτό το θέμα με τους γονεις, αλλα τουλάχιστον να ήξερα την θέση του! αυτο που κάνει τώρα είναι χειρότερο!
20-03-2015, 14:40 #24
20-03-2015, 15:02 #25
Αχ!!... Ιστορίες μου αμαρτίες μου!! Πρόσφατα έφυγα απο μια τέτοια σχέση (των τριών) . Ήμασταν εγώ αυτός κι η μαμά του!! Πάντα αγκαζέ με τη μαμά του. Με μελλοντικά σχέδια να μείνουμε όλοι μαζί κάποτε φυσικά στη δικιά του πόλη...κτλ. Διαβάζοντας λοιπόν για τον λεγόμενο 'μαμάκια' επιβεβαίωσα απλώς τις υποψίες που είχα ήδη: ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ!! Για να μείνεις σε μια τέτοια σχέση θα πρέπει ή να αλλάξεις εσύ ή να είσαι πολύ καλή στο να χειρίζεσαι καταστάσεις τέτοιες όπως αυτές που μας περιγράφεις παραπάνω. Το αντέχεις? Τώρα όσον αφορά για το αγόρι σου πραγματικά σου λέω δεν καταλαβαίνει καθόλου γιατί ενοχλείσαι. Είναι πολύ απλά τα πράγματα..δεν έχει απογαλακτιστεί ακόμα!! Για εκείνον είναι απόλυτα φυσιολογικό να ζείτε έτσι και ποτέ δεν θα κάνει το βήμα να απομακρυνθεί απο την οικογένειά του γιατί απλά είναι βολεμένος έτσι!! Δεν έχει γνωρίσει άλλη ζωή άλλωστε.. Αυτό το παιδί λοιπόν απλά είναι εγκλωβισμένο στην ζωή που οι γονείς του προσφέρουν και που ούτε οι ίδιοι καταλαβαίνουν πως τον ευνουχίζουν και δύσκολα θα καταφέρει κάποτε (ίσως) να πάρει τη ζωή του στα χέρια του!!
Ότι δεν με σκοτώνει με κάνει πιο δυνατό. Νίτσε
20-03-2015, 20:16 #26
δεν ξέρω ρε παιδιά! ίσως δεν ξέρω πια με ποιον είμαι!
Last edited by ΜΙΚα; 23-03-2015 at 11:29.
20-03-2015, 23:11 #27
Τα μάγια γιατί τα γελάς; Όντως υπάρχουνε και πολλοί ασχολούνται με αυτά. Βλέπε Κάτω Παρτάλι!
23-03-2015, 10:01 #28
βρε δελφινι, ειναι τραγικό όχι αστείο. :p
23-03-2015, 11:53 #29
Τωρα σε τι φαση εισαστε μιλκα?
23-03-2015, 12:14 #30
Δεν είμαστε πουθενά...πριν 2 εβδομάδες είχαμε ένα πολύ άσχημο καβγά που ξέσπασε και κατάλαβα οτι απλά είναι αδύναμος. Θέλει όλα να ναι καλά χωρίς να γίνει καμία αλλαγή απο κανέναν και χωρίς να χρειαστεί να κάνει τπτ αυτός. Δεν ξέρω πως αλλιώς να εξηγήσω. Τελος πάντων, μετά απο αυτό εγω σταμάτησα να γκρινιάζω, να του ζητάω και να θυμώνω για οτιδήποτε. του δωσα αυτό που ήθελε, είμαστε καλά!!! Αλλά χωρις να μιλάμε για τπτ σημαντικό. Εγώ απλά προσπαθώ να βρω μια ακρή στην ζωή μου και τι θα κάνω επαγγελματικά χωρις να του λέω τπτ και αυτός συνεχίζει το ίδιο τροπάρι! Εχει βολευτεί και απολαμβάνει την ήσυχη ζωή, με βλέπει οτι είμαι προβληματισμένη κάποιες φορές, ίσως και δυστιχισμένη και απλά κατσουφιάζει αλλα δεν λέει τπτ. με βλέπει να κανονίζω διάφορα για δουλειά μακρια απο εδώ και κάνει οτι δεν ακούει. Εχει 2 φορες προσπαθήσει να μιλήσουμε αλλά το έχει αφήσει πάλι μισό π.χ προχθές μιλούσα με τον πατέρα μου για να μετακομήσω σε άλλη πόλη και όταν κλείνω το τηλ μου λέει έχεις πάρει αποφάσεις δεν πρέπει να με ενημερώσεις και μένα? και του απάντησα ναι βεβαίως, αλλά όταν σου μιλούσα θεωρούσες οτι σε πίεζα και οτι γκρίνιαζα και για αυτό φτάσαμε εδώ. Κάποια πράγματα δεν γίνονται με το ζόρι,οπότε αφού τα σχέδια μαζί σε πιέζαν προσπαθώ να βρω κάτι για μένα. Δεν απάντησε και δεν το έθιξε ξανά ποτέ!