Results 76 to 90 of 201
-
03-04-2015, 05:11 #76
- 03-04-2015, 05:20 #77
03-04-2015, 07:05 #78
Ζυμάρι τον κάνει κάθε φορα ο αλεξανδρος_77 με αυτά τα θέματα και μετά δεν ξέρει τι γραφει.
Αίντε αγόρι μου στο γιουπορν
σιγουρα θα εχεις πηξει απο τα ιδια κ τα ιδια κ θα θες κατι διαφωρετικο για να ξεχαστεις.
οποτε συνεχισε τα σχολια ειμαι ολος αυτια :D:D
03-04-2015, 08:20 #79
Δεν ειπα μονο αυτο ειπα επισης οτι πρεπει να του πει οτι δεν το κανει και τελος η ακομη και να ξεφαντωσει αν και δυσκολο αν δεν της αρεσει. Δεν μπορω να καταλαβω την φραση σου - για ενα τετοιο λογο κιολας -. Σαν να μου λες οτι ειναι λιγο το να θελει ο αντας της να την δωσει σε αλλον λες και ειναι αντικειμενο. Καταλαβαινω οτι ειναι μερακλης με αυτο αλλα να καταλαβαινεις και εσυ οτι αν μια γυναικα δεν το θελει αισθανεται σκουπιδι και ναι ακομη και να χωρισει. Η μιση Ελλαδα εχει χωρισει γιατι να μην το κανει η κοπελα? Δηλαδη θα πρεπει να δινει το σωμα της στον εναν και τον αλλο για να κρατησει τον γαμο της? Και φυσικα δεν ειπα επισης οτι ειναι ευκολο να το κανει αλλα αν επιμενει ναι να τον στειλει.
03-04-2015, 08:22 #80
03-04-2015, 09:51 #81
[QUOTE=φλοκ;531948]Δεν ειπα μονο αυτο ειπα επισης οτι πρεπει να του πει οτι δεν το κανει και τελος η ακομη και να ξεφαντωσει αν και δυσκολο αν δεν της αρεσει. Δεν μπορω να καταλαβω την φραση σου - για ενα τετοιο λογο κιολας -. Σαν να μου λες οτι ειναι λιγο το να θελει ο αντας της να την δωσει σε αλλον λες και ειναι αντικειμενο. Καταλαβαινω οτι ειναι μερακλης με αυτο αλλα να καταλαβαινεις και εσυ οτι αν μια γυναικα δεν το θελει αισθανεται σκουπιδι και ναι ακομη και να χωρισει. Η μιση Ελλαδα εχει χωρισει γιατι να μην το κανει η κοπελα? Δηλαδη θα πρεπει να δινει το σωμα της στον εναν και τον αλλο για να κρατησει τον γαμο της? Και φυσικα δεν ειπα επισης οτι ειναι ευκολο να το κανει αλλα αν επιμενει ναι να τον στειλει.[/QUOTE
καλημέρα, έτσι ακριβώς είναι.. δεν πρόκειται να χωρίσω και να χαλάσω την ψυχολογία του παιδιού μου και την δική μου. Συμφωνώ ότι πρόκειται για διαστροφή και το έχει στο μυαλό του σαν κάτι το οποίο θα του προκαλέσει τρομερή ηδονή αλλά εγώ δεν μπορώ να το καταλάβω...θέλω όμως να είναι ικανοποιημένος δεν θέλω να βρεί γκόμενα και σίγουρα με λυπεί το γεγονός ότι τον αποφεύγω για να μην ακούω πάλι τα ίδια
03-04-2015, 09:58 #82
Εχεις απόλυτο δίκιο, και πές πώς του κάνω την χάρη για να χαρεί, μετά δεν θα το ξαναζητήσει?? μετά θα έχω άλλα!!! αν και επειδή εγώ θα ντρέπομαι σίγουρα δεν θα περάσει και τόσο καλά. θα είναι τόσο άβολο το σκηνικό που μάλλον θα το μετανιώσει!!!! τώρα που έχω διαβάσει τα σχόλια όλων σκέφτομαι πώς απλά πρέπει να δεχτώ το γεγονός ότι θα κάνει παρτ... με κάποια άλλη κατά καιρούς αφού εγώ του το ξεκόψω τελειωτικά!!! τι να πώ!
03-04-2015, 10:08 #83
Δεν μπορώ να πώ ότι είμαστε ``εξελιγμένο ζευγάρι`` ότι κάνουν όλα τα ζευγάρια κάνουμε κ εμείς. Ναι έχω πάρει και χρησιμοποιούμε κατά καιρούς το δονητή (his choice), αλλά δεν νομίζω ότι είμαστε οι μόνοι... αν αυτό εννοείς τότε ναι του έχω δώσει δικαίωμα να σκέφτεται ότι έχει προοδευτική και όχι πουριτανή γυναίκα. Τι εννοείς εσύ ``εξελιγμένο`` ζευγάρι?
03-04-2015, 10:09 #84
Το θέμα είναι απλό: Επιμένει για κάτι που ΔΕΝ σου αρέσει. Όλα τα λοιπά ηθικολογικά τα ακούω βερεσέ, το πώς τη βρίσκει ο καθένας είναι δικό του θέμα- και του συντρόφου του. Το τρίο που σου ζητάει δε σημαίνει πως δε σ αγαπάει ούτε πως δε σε σέβεται. Παντρεμένοι είστε με παιδί- ήμαρτον! νομίζεις πως θα έκανε οικογένεια μαζί σου αν δε σ εκτιμούσε?
Πολλοί από μας (τους παντρεμένους με παιδιά εννοώ) το χουμε σκεφτεί, συζητήσει και τελικά απορρίψει ή αποδεχτεί. Είναι πολύ συνηθισμένο μετά από πολλά χρόνια η φλόγα του πάθους να ηρεμεί- ή ακόμα κι αν δεν ισχύει αυτό να ψαχνόμαστε για έξτρα ηδονές. Καλό είναι που το σκέφτεται να το κάνει μαζί σου. Κακό- κάκιστο είναι που επιμένει και χαλιέται επειδή δε θέλεις.
Συζήτησέ το λοιπό μαζί του, εξήγησέ του πως είναι κάτι που όχι μόνο δε σου προσφέρει ηδονή, αλλά σε ξενερώνει κιόλας. Αν επιμένει πες του ότι είναι μεγάλος παπάρας και πες του πως εσένα σε εξιτάρει να τον κάνεις μπλε μαρέν στο ξύλο και μετά να του ρίχνεις αλάτι από πάνω. Κάθεται????
03-04-2015, 10:21 #85
Ευχαριστώ για την συμβουλή, όντως δεν υπάρχει το ίδιο πάθος όπως την αρχή και γώ έχω αλλάξει πολύ και εκείνος, εννοώ οι συμπεριφορές μας, η όρεξη, οι προτεραιότητες μας. Βέβαια του έχω εξηγήσει τόσες φορές ότι δεν μου αρέσει η ιδέα αλλά παρόλο που το ΚΑΤΑΛΆΒΑΙΝΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΧΕΤΑΙ. next time που θα μου το πεί και ελπίζω να αργήσει σκέφτομαι να του πώ : Aγάπη αν θές να κάνουμε σεξ μην μου το ξανααναφέρεις ποτέ ξανά οκ? αλλιώς πάω για ύπνο και όταν το πάρεις απόφαση και σεβαστείς τα θέλω μου τότε σου ξαναΚΑΘΟΜΑΙ.
03-04-2015, 10:23 #86
ΑΣ πάει με άλλη και άλλον να του φύγει η κάψα...ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΜΑΘΩ ΟΜΩΣ ...κοροιδεύω τον εαυτό μου...
03-04-2015, 10:27 #87
Γνώμη μου, μη χρησιμοποιείς το σεξ ως μέσο εκβιασμού. Αν χαλιέσαι και δε θέλεις να του κάτσεις λόγω της έντονης επιμονής του για τρίο φυσικά μην το κάνεις... αλλά όχι εκβιαστικά.
Αντ΄αυτού πες του πως ξενερώνεις απίστευτα με τη συμπεριφορά του και δεν έχεις όρεξη. Τίμια πράγματα.
03-04-2015, 10:35 #88
Είχα σκεφτεί να αφήσω το γιό μου στην μαμά μου ένα βράδυ και να του κάνω έκπληξη. Να κλείσω ένα δωμάτιο σε ωραίο παραθαλάσσιο ξενοδοχείο, να φορέσω προρνοδιαστροφικά εσώρουχα να έχω πάρει σαμπάνια, φραουλίτσες και κρέμα και να τον πάω εκεί και να μέναμε έως το πρωί. Όταν του είπα ότι κάτι ιδιαίτερο θα σου κάνω η απάντηση του ήταν αν δεν έχει και τρίτο πρόσωπο τι ιδιαίτερο είναι αυτο??? Ντοινγκ!! τρελλό ξενέρωμα.... helpless!!!!
03-04-2015, 10:55 #89
Είναι γενικά έτσι ξεροκέφαλος? Άμα του μπει κάτι στη γκλάβα δεν βγαίνει ούτε με εγχείρηση?
03-04-2015, 11:10 #90