Ο άντρας μου ζητάει επίμονα να κάνουμε τρίο. - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 14 FirstFirst ... 45678 ... LastLast
Results 76 to 90 of 201
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Eγω , αυτο που βλεπω , Αλεξ , ειναι οτι μολις εμφανιστει ενα θεματακι ροζ με ολιγην διαστροφη , σπαει ταμεια στο φορουμ. 5 σελιδες σε 1 μερα !!
    Ζυμάρι τον κάνει κάθε φορα ο αλεξανδρος_77 με αυτά τα θέματα και μετά δεν ξέρει τι γραφει.
    Αίντε αγόρι μου στο γιουπορν.Το ότι είπα στην κοπέλα ότι έχει ήθος σε πείραξε τώρα.Έλεος
    real eyes realise real lies

Senior Member
    Quote Originally Posted by nikiii View Post
    Τι μανία έχετε με δύο γυναίκες; Με δύο άντρες είναι καλύτερη φαντασίωση όχι ότι θα το έκανα τέλος πάντων. Ο άντρας σου θέλει να είστε εξελιγμένο ζευγάρι με το δικαίωμα που σίγουρα του έχεις δώσει. Είναι πιο καλό να το κάνεις με κανέναν άλλον και μακρυά από τα μάτια και τα αυτιά του άντρα σου γιατί άμα μια μέρα πιεί κανένα μπουκάλι θα γίνεις ρεζίλι. Και ναι έχει μεγάλη σημασία αυτό και για τον περίγυρο σου και για το παιδί σου. Δεν είναι ωραίο να ζητάει τρίτο άτομο πάντως και μάλιστα επίμονα
    Niki το πρόβλημα της κοπέλας δεν είναι ότι θέλει να πάει με άλλον και πως θα το καλύψει.Είναι καλυμμένη με αυτό που έχει.Το πρόβλημα της είναι ότι δεν θέλει να πάει με άλλον και ο άντρας της την πιέζει να το κάνει.
    real eyes realise real lies

Banned
    Ζυμάρι τον κάνει κάθε φορα ο αλεξανδρος_77 με αυτά τα θέματα και μετά δεν ξέρει τι γραφει.
    Αίντε αγόρι μου στο γιουπορν
    απο οτι φαινετε ομως συνεχιζεις να με σχολιαζεις :rolleyes::rolleyes:
    σιγουρα θα εχεις πηξει απο τα ιδια κ τα ιδια κ θα θες κατι διαφωρετικο για να ξεχαστεις.
    οποτε συνεχισε τα σχολια ειμαι ολος αυτια :D:D

Senior Member
    Quote Originally Posted by Anakin View Post
    Δεν ειναι και ευκολο ξερεις να χωρησουν παντρεμενοι 7 χρονια και με παιδι για ενα τετοιο λογο κιολας

Δεν ειπα μονο αυτο ειπα επισης οτι πρεπει να του πει οτι δεν το κανει και τελος η ακομη και να ξεφαντωσει αν και δυσκολο αν δεν της αρεσει. Δεν μπορω να καταλαβω την φραση σου - για ενα τετοιο λογο κιολας -. Σαν να μου λες οτι ειναι λιγο το να θελει ο αντας της να την δωσει σε αλλον λες και ειναι αντικειμενο. Καταλαβαινω οτι ειναι μερακλης με αυτο αλλα να καταλαβαινεις και εσυ οτι αν μια γυναικα δεν το θελει αισθανεται σκουπιδι και ναι ακομη και να χωρισει. Η μιση Ελλαδα εχει χωρισει γιατι να μην το κανει η κοπελα? Δηλαδη θα πρεπει να δινει το σωμα της στον εναν και τον αλλο για να κρατησει τον γαμο της? Και φυσικα δεν ειπα επισης οτι ειναι ευκολο να το κανει αλλα αν επιμενει ναι να τον στειλει.

Senior Member
    Quote Originally Posted by white View Post
    Αίντε αγόρι μου στο γιουπορν.Το ότι είπα στην κοπέλα ότι έχει ήθος σε πείραξε τώρα.Έλεος

Καλα φιλος ελιωσα λεμε. Ειδικα το ...ζυμαρι πρωτη φορα το ακουω χεχε. :D

Member
    [QUOTE=φλοκ;531948]Δεν ειπα μονο αυτο ειπα επισης οτι πρεπει να του πει οτι δεν το κανει και τελος η ακομη και να ξεφαντωσει αν και δυσκολο αν δεν της αρεσει. Δεν μπορω να καταλαβω την φραση σου - για ενα τετοιο λογο κιολας -. Σαν να μου λες οτι ειναι λιγο το να θελει ο αντας της να την δωσει σε αλλον λες και ειναι αντικειμενο. Καταλαβαινω οτι ειναι μερακλης με αυτο αλλα να καταλαβαινεις και εσυ οτι αν μια γυναικα δεν το θελει αισθανεται σκουπιδι και ναι ακομη και να χωρισει. Η μιση Ελλαδα εχει χωρισει γιατι να μην το κανει η κοπελα? Δηλαδη θα πρεπει να δινει το σωμα της στον εναν και τον αλλο για να κρατησει τον γαμο της? Και φυσικα δεν ειπα επισης οτι ειναι ευκολο να το κανει αλλα αν επιμενει ναι να τον στειλει.[/QUOTE

καλημέρα, έτσι ακριβώς είναι.. δεν πρόκειται να χωρίσω και να χαλάσω την ψυχολογία του παιδιού μου και την δική μου. Συμφωνώ ότι πρόκειται για διαστροφή και το έχει στο μυαλό του σαν κάτι το οποίο θα του προκαλέσει τρομερή ηδονή αλλά εγώ δεν μπορώ να το καταλάβω...θέλω όμως να είναι ικανοποιημένος δεν θέλω να βρεί γκόμενα και σίγουρα με λυπεί το γεγονός ότι τον αποφεύγω για να μην ακούω πάλι τα ίδια

Member
    Quote Originally Posted by φλοκ View Post
    Κατι μου λεει οτι πολλες σε ζηλευουνε και θα πετουσαν την σκουφια τους για κατι τετοιο. Περα απο την πλακα δεν νομιζω οτι υπαρχει τοσο μπερδεμενη κατασταση. Ο αντρας σου απλα εχει βιτσιο και θελει να κανεις αυτο που σου ζηταει γιατι τον ανεβαζει. Λανθασμενα εχουν γραψει καποιοι οτι οι αντρες θελουν ολοι με 2 γυναικες. Οκ αυτο ειναι τζακ ποτ για τον μεσο αντρα αλλα υπαρχουν και πολλοι που τους αρεσει να μοιραζονται την γυναικα τους. Μπορει αυτο να ακουγεται περιεργο αλλα απο την στιγμη που αλλοι την βρισκουν ακομα και με ζωα η ακομη χειροτερα μικρα παιδια δεν νομιζω να ειναι τοσο σοκαριστικο αυτο. Αβυσσος η ψυχη του ανθρωπου οποτε η του το ξεκοβεις οτι δεν θελεις και τερμα η τον χωριζεις η καλα ξεφαντωματα. Αλλη λυση δεν βλεπω απλα να προσεχεις γιατι αν το κανετε και κυριως με αλλον αντρα δεν ειναι ενα βιτσι που αφορα μονο εσενα και τον συζυγο σου αλλα πλεον θα το ξερει και τριτο ατομο και οι επομενοι που θα ερθουν στο κρεβατι σου γιατι δεν θα το κανετε απλα και θα σταματησει αλλα θα θελει συνεχεια και αυτο μπορει απο στομα σε στομα να μαθευτει. Οχι οτι εχεις να δωσεις αναφορα σε κανενα αλλα ξερεις πως παει το θεμα μετα. Οπως και να εχει καλη σου τυχη.

Εχεις απόλυτο δίκιο, και πές πώς του κάνω την χάρη για να χαρεί, μετά δεν θα το ξαναζητήσει?? μετά θα έχω άλλα!!! αν και επειδή εγώ θα ντρέπομαι σίγουρα δεν θα περάσει και τόσο καλά. θα είναι τόσο άβολο το σκηνικό που μάλλον θα το μετανιώσει!!!! τώρα που έχω διαβάσει τα σχόλια όλων σκέφτομαι πώς απλά πρέπει να δεχτώ το γεγονός ότι θα κάνει παρτ... με κάποια άλλη κατά καιρούς αφού εγώ του το ξεκόψω τελειωτικά!!! τι να πώ!

Member
    Quote Originally Posted by nikiii View Post
    Τι μανία έχετε με δύο γυναίκες; Με δύο άντρες είναι καλύτερη φαντασίωση όχι ότι θα το έκανα τέλος πάντων. Ο άντρας σου θέλει να είστε εξελιγμένο ζευγάρι με το δικαίωμα που σίγουρα του έχεις δώσει. Πάντως πιστεύω ότι το σκέφτεσαι. Είναι πιο καλό να το κάνεις με κανέναν άλλον και μακρυά από τα μάτια και τα αυτιά του άντρα σου γιατί άμα μια μέρα πιεί κανένα μπουκάλι θα γίνεις ρεζίλι. Και ναι έχει μεγάλη σημασία αυτό και για τον περίγυρο σου και για το παιδί σου. Δεν είναι ωραίο να ζητάει τρίτο άτομο πάντως και μάλιστα επίμονα
    Δεν μπορώ να πώ ότι είμαστε ``εξελιγμένο ζευγάρι`` ότι κάνουν όλα τα ζευγάρια κάνουμε κ εμείς. Ναι έχω πάρει και χρησιμοποιούμε κατά καιρούς το δονητή (his choice), αλλά δεν νομίζω ότι είμαστε οι μόνοι... αν αυτό εννοείς τότε ναι του έχω δώσει δικαίωμα να σκέφτεται ότι έχει προοδευτική και όχι πουριτανή γυναίκα. Τι εννοείς εσύ ``εξελιγμένο`` ζευγάρι?

Senior Member
    Το θέμα είναι απλό: Επιμένει για κάτι που ΔΕΝ σου αρέσει. Όλα τα λοιπά ηθικολογικά τα ακούω βερεσέ, το πώς τη βρίσκει ο καθένας είναι δικό του θέμα- και του συντρόφου του. Το τρίο που σου ζητάει δε σημαίνει πως δε σ αγαπάει ούτε πως δε σε σέβεται. Παντρεμένοι είστε με παιδί- ήμαρτον! νομίζεις πως θα έκανε οικογένεια μαζί σου αν δε σ εκτιμούσε?

Πολλοί από μας (τους παντρεμένους με παιδιά εννοώ) το χουμε σκεφτεί, συζητήσει και τελικά απορρίψει ή αποδεχτεί. Είναι πολύ συνηθισμένο μετά από πολλά χρόνια η φλόγα του πάθους να ηρεμεί- ή ακόμα κι αν δεν ισχύει αυτό να ψαχνόμαστε για έξτρα ηδονές. Καλό είναι που το σκέφτεται να το κάνει μαζί σου. Κακό- κάκιστο είναι που επιμένει και χαλιέται επειδή δε θέλεις.

Συζήτησέ το λοιπό μαζί του, εξήγησέ του πως είναι κάτι που όχι μόνο δε σου προσφέρει ηδονή, αλλά σε ξενερώνει κιόλας. Αν επιμένει πες του ότι είναι μεγάλος παπάρας και πες του πως εσένα σε εξιτάρει να τον κάνεις μπλε μαρέν στο ξύλο και μετά να του ρίχνεις αλάτι από πάνω. Κάθεται????

Member
    Quote Originally Posted by imagine View Post
    Το θέμα είναι απλό: Επιμένει για κάτι που ΔΕΝ σου αρέσει. Όλα τα λοιπά ηθικολογικά τα ακούω βερεσέ, το πώς τη βρίσκει ο καθένας είναι δικό του θέμα- και του συντρόφου του. Το τρίο που σου ζητάει δε σημαίνει πως δε σ αγαπάει ούτε πως δε σε σέβεται. Παντρεμένοι είστε με παιδί- ήμαρτον! νομίζεις πως θα έκανε οικογένεια μαζί σου αν δε σ εκτιμούσε?

Πολλοί από μας (τους παντρεμένους με παιδιά εννοώ) το χουμε σκεφτεί, συζητήσει και τελικά απορρίψει ή αποδεχτεί. Είναι πολύ συνηθισμένο μετά από πολλά χρόνια η φλόγα του πάθους να ηρεμεί- ή ακόμα κι αν δεν ισχύει αυτό να ψαχνόμαστε για έξτρα ηδονές. Καλό είναι που το σκέφτεται να το κάνει μαζί σου. Κακό- κάκιστο είναι που επιμένει και χαλιέται επειδή δε θέλεις.

Συζήτησέ το λοιπό μαζί του, εξήγησέ του πως είναι κάτι που όχι μόνο δε σου προσφέρει ηδονή, αλλά σε ξενερώνει κιόλας. Αν επιμένει πες του ότι είναι μεγάλος παπάρας και πες του πως εσένα σε εξιτάρει να τον κάνεις μπλε μαρέν στο ξύλο και μετά να του ρίχνεις αλάτι από πάνω. Κάθεται????
    Ευχαριστώ για την συμβουλή, όντως δεν υπάρχει το ίδιο πάθος όπως την αρχή και γώ έχω αλλάξει πολύ και εκείνος, εννοώ οι συμπεριφορές μας, η όρεξη, οι προτεραιότητες μας. Βέβαια του έχω εξηγήσει τόσες φορές ότι δεν μου αρέσει η ιδέα αλλά παρόλο που το ΚΑΤΑΛΆΒΑΙΝΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΧΕΤΑΙ. next time που θα μου το πεί και ελπίζω να αργήσει σκέφτομαι να του πώ : Aγάπη αν θές να κάνουμε σεξ μην μου το ξανααναφέρεις ποτέ ξανά οκ? αλλιώς πάω για ύπνο και όταν το πάρεις απόφαση και σεβαστείς τα θέλω μου τότε σου ξαναΚΑΘΟΜΑΙ.

Member
    ΑΣ πάει με άλλη και άλλον να του φύγει η κάψα...ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΜΑΘΩ ΟΜΩΣ ...κοροιδεύω τον εαυτό μου...

Senior Member
    Γνώμη μου, μη χρησιμοποιείς το σεξ ως μέσο εκβιασμού. Αν χαλιέσαι και δε θέλεις να του κάτσεις λόγω της έντονης επιμονής του για τρίο φυσικά μην το κάνεις... αλλά όχι εκβιαστικά.

Αντ΄αυτού πες του πως ξενερώνεις απίστευτα με τη συμπεριφορά του και δεν έχεις όρεξη. Τίμια πράγματα.

Member
    Είχα σκεφτεί να αφήσω το γιό μου στην μαμά μου ένα βράδυ και να του κάνω έκπληξη. Να κλείσω ένα δωμάτιο σε ωραίο παραθαλάσσιο ξενοδοχείο, να φορέσω προρνοδιαστροφικά εσώρουχα να έχω πάρει σαμπάνια, φραουλίτσες και κρέμα και να τον πάω εκεί και να μέναμε έως το πρωί. Όταν του είπα ότι κάτι ιδιαίτερο θα σου κάνω η απάντηση του ήταν αν δεν έχει και τρίτο πρόσωπο τι ιδιαίτερο είναι αυτο??? Ντοινγκ!! τρελλό ξενέρωμα.... helpless!!!!

Senior Member
    Είναι γενικά έτσι ξεροκέφαλος? Άμα του μπει κάτι στη γκλάβα δεν βγαίνει ούτε με εγχείρηση?

Member
    Quote Originally Posted by imagine View Post
    Είναι γενικά έτσι ξεροκέφαλος? Άμα του μπει κάτι στη γκλάβα δεν βγαίνει ούτε με εγχείρηση?
    Είναι πολύ εγωιστής γενικά, αν του κάνεις κάτι το κρατάει μανιάτικο, κρατάει μούτρα για το τίποτα, δεν έχει μάθει να ακούει....και γενικά ναι ειναι πολύ ξεροκέφαλος..... δεν παραδέχεται τα λάθη του, τις αδυναμίες του...

Page 6 of 14 FirstFirst ... 45678 ... LastLast