αρρυθμίες - αγχος??? - Page 57
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 57 of 132 FirstFirst ... 747555657585967107 ... LastLast
Results 841 to 855 of 1975
    Senior Member
    Και εγώ έτσι νομίζω.Εάν ήταν κάτι σοβαρό θα με κρατούσαν στο νοσοκομείο.Το θέμα είναι οτι δεν μπορώ να ζήσω με αυτό.Θέλω να φύγει για πάντα και να μην έχω το άγχος σε όλη μου τη ζωή οτι θα το ξαναπάθω.Ούτε χάπια θέλω να πάρω απο τα 23 μου.
    Last edited by Johnc; 05-04-2015 at 13:07.

Senior Member
    Αδερφε εγω ειμαι 45 και ζω μια ζωη με το φοβο. Μιλα ξεκαθαρα με το γιατρο σου , αν χρειαστει δες και δευτερο αλλα καποιον που να του εχεις εμπιστοσυνη και οτι σου πουν κανε μην μεινεις πισω απο φοβο μην κανεις το λαθος μου

Senior Member
    Προσπαθώ φίλε Νίκο.

Senior Member
    Γεια σας παιδια!Διαβαζω τον διαλογο σας,Johnc φυσικο ειναι να φοβηθηκες....εμεις τον εχουμε ζησει πολλες φορες τον φοβο με την καρδια,ειναι ενα πλεον με το πετσι μας!Ακου τον Νικο,βασανιζεται χρονια & ειναι αληθινος μαχητης,οπως ολοι που ζουμε αυτες τις βασανιστικες καταστασεις!Ας εχουμε πιστη Στον Κυριο, να μας δινει δυναμη να μπορουμε να το αντιμετωπιζουμε!Σας ευχομαι Καλη Ανασταση!

Senior Member
    PANH πήγα στον γιατρό μου σήμερα.Κάναμε ένα καρδιογράφημα πάλι και ήταν καλό.Κάποιες έκτακτες έχω αλλα όλη την ημέρα.Μου έβαλε χόλτερ και θα πάω αύριο να δούμε τι γίνετε.Μου είπε οτι εάν παθαίνω υπερκοιλιακή 1 φορά το χρόνο το αφήνουμε ως έχει αλλιώς θα μιλήσουμε για αμπλέισον για να μην βασανίζομαι ψυχολογικά ! Καλή ανάσταση !!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Nicos70 View Post
    αυτο το κενό είναι που μας σκοτωνει την ποιοτητα της ζωής μας. Υπάρχει κανένας που να μπορεί να το αγνοει? Τωρα τελευταία εμένα πολλές φορές μαζί με την αρρυθμία με πιάνει και βήχας.... ολο και καλύτερα πάμε.
    Εμένα με πιάνει βήχας,ρέψιμο και μου βγαίνει να σκύψω.Αρκετές φορές έχουν σταματήσει έτσι.Πιστεύω πως είναι ένα είδος άμυνας του νευρικού συστήματος.Μπορεί να μην το γνωρίζουμε κάν αλλα ο εγκέφαλος μας γνωρίζει τα πάντα !

Senior Member
    Quote Originally Posted by Johnc View Post
    PANH πήγα στον γιατρό μου σήμερα.Κάναμε ένα καρδιογράφημα πάλι και ήταν καλό.Κάποιες έκτακτες έχω αλλα όλη την ημέρα.Μου έβαλε χόλτερ και θα πάω αύριο να δούμε τι γίνετε.Μου είπε οτι εάν παθαίνω υπερκοιλιακή 1 φορά το χρόνο το αφήνουμε ως έχει αλλιώς θα μιλήσουμε για αμπλέισον για να μην βασανίζομαι ψυχολογικά ! Καλή ανάσταση !!!
    Γειά σου φίλε μου!!
    Να είσαι καλά, είμαι και γω παθών και σε καταλαβαίνω απόλυτα, και μάλιστα σε πανικό εχω βαρέσει 200άρες και νόμιζα οτι απλά λέω αντίο και είχα αφεθεί αλλά μετά απο μερικά λεπτά κατεβηκαν οι σφυγμοί..
    Σε κρίση πανικού το έπαθες αυτό? Η απο μόνο του?
    πως διάολο θα καταλάβω αν παθαίνω υπερκοιλιακές κι εγω να προσέχω?
    Το πάθαινες απο μικρός?Το είχες ξαναπάθει?

Senior Member
    Φίλε Μάνο καλημέρα.Δεν το έπαθα σε πανικό.Στα καλά καθούμενα άρχισε και μετά έπαθα πανικό.Για να καταλάβεις εάν είναι υπερκοιλιακές είναι λίγο δύσκολο.Πρέπει την ώρα που παθαίνεις την ταχυκαρδία να την καταγράψεις σε καρδιογράφημα-χόλτερ.Το έω πάθει ξανά αλλα όχι τόσο έντονα.Σταματούσε απο μόνο του.Αυτη την φορά ήταν πολύ έντονο και πήγα νοσοκομείο για να το σταματήσουν.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Johnc View Post
    Φίλε Μάνο καλημέρα.Δεν το έπαθα σε πανικό.Στα καλά καθούμενα άρχισε και μετά έπαθα πανικό.Για να καταλάβεις εάν είναι υπερκοιλιακές είναι λίγο δύσκολο.Πρέπει την ώρα που παθαίνεις την ταχυκαρδία να την καταγράψεις σε καρδιογράφημα-χόλτερ.Το έω πάθει ξανά αλλα όχι τόσο έντονα.Σταματούσε απο μόνο του.Αυτη την φορά ήταν πολύ έντονο και πήγα νοσοκομείο για να το σταματήσουν.
    Καλημέρα Γιάνη, ελπίζω να είσαι καλύτερα.
    Να φανταστείς χθές αφού διάβασα οτι έγραψες μου μπήκε η ιδέα οτι κάτι τρέχει και με μένα, και δεν έκλεινα μάτι.
    Ευτυχώς πήρα το πρωί το γιατρό μου που είναι καλός άνθρωπος και μου είπε οτι ακόμα και οι υπερκοιλιακές οταν δεν υπάρχει σοβαρο υπόστρωμα ,είναι ακινδυνες..

Senior Member
    Ναί Μάνο δεν είναι υπάρχει άμεσος κίνδυνος με τις υπερκοιλιακές-κολπικές αρρυθμίες.Πήγα πρίν λίγο στον καρδιολόγο μου και μου έβγαλε το χόλτερ.Τώρα περιμένω τηλέφωνο για να μου πεί τι γίνεται.Το μόνο που μου είπε είναι οτι έχω κατα μέσο όρο 90-110 παλμούς μέσα στην ημέρα το οποίο δεν είναι καλό.(Αν και εγώ μετράω 65-75).Θέλω να απαλλαγώ απο τις αρρυθμίες μια για πάντα.Εσύ επειδή έχεις ταχυπαλμία δεν σημαίνει οτι έχεις υπερκοιλιακές.Μπορεί απλά απο το άγχος σου να ανεβάζεις παλμούς.Στις υπερκοιλιακές μιλάμε για 170 μεχρι 300 παλμούς.Εγώ έπιασα μέχρι 207.

Senior Member
    Johnc , εχεις δοκιμασει να αρχισεις καποιο αθλημα ή αεροβικη ασκηση?

Senior Member
    Παλιότερα έκανα κικμποξινγκ και γενικά άθληση.Τώρα δεν νομίζω πως πρέπει να κάνω μέχρι να δούμε απο πού προέρχεται η υπερκοιλιακή ταχυκαρδία.Ο γιατρός μου είπε πως το άγχος προκαλεί έκτακτες αλλα υπερκοιλιακές όχι.Είναι καθαρά παθολογικό.Γίνεται ουσιαστικά κάποιο βραχυκύκλωμα μέσα στους κόλπους της καρδιάς.

Senior Member
    Βγήκαν τα αποτελέσματα του χόλτερ.Έκανα μόνο 20 έκτακτες.Ο γιατρός είπε οτι οι έκτακτες δε μας ενοχλούν.Θα δούμε αν ξαναπάθω υπερκοιλιακή και βλέπουμε !

Senior Member
    Μονο 20 μια χαρα σε βρισκω. Εγω εγραψα 600

Senior Member
    Όντος Νίκο 20 δεν ειναι τίποτα.Γενικά έχω γύρω στις 100 την ημέρα.Το θέμα μου είναι η υπερκοιλιακές ταχυκαρδίες και όχι οι έκτακτες.Αυτό είναι το άγχος μου.Φοβάμαι μην το πάθω στην μέση του πουθενά..Αν το πάθω τι κάνω?...