Φλερτ μεταξύ παντρεμένων ή η πλεονεξία της 50άρας
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 14 of 14
    Junior Member

Φλερτ μεταξύ παντρεμένων ή η πλεονεξία της 50άρας

Είμαι 33 χρόνια μαζί με τον άντρα μου, τα 26 παντρεμένοι. Ο γάμος μας θεωρείται από εκείνους τους αυτονόητους, πολλοί φίλοι μας αντιμετωπίζουν σαν έναν άνθρωπο. Ωστόσο υπάρχει ρωγμή. Ο άντρας μου πολλές φορές ξεχνάει να μου δώσει την προσοχή που περιμένω και επιπλέον έχει θέματα διαχείρισης άγχους και κρίσεων θυμού και μάλλον απόλυτο τρόπο να σκέφτεται. Καθώς περνούν τα χρόνια έχει και προβλήματα στύσης. Έχουν συμβεί μεγάλα επεισόδια για ασήμαντες αφορμές, και μπορούμε να μιλήσουμε και για χειροδικία (σπρωξίματα, απειλές, πιάσιμο από το λαιμό κλπ)Το παλεύουμε με νύχια και δόντια. Μετά ηρεμεί και είμαστε καλά. Κάποτε ήμουν τρελά ερωτευμένη μαζί του, τώρα τον αγαπώ, τον συμπονώ και θέλω να τον στηρίζω. Γενικά τα προβλήματά του είναι και δικά μου, χωρίς να μπορώ να πω ότι ισχύει το ίδιο απολύτως και για τον ίδιο. Ωστόσο δέχομαι ότι με αγαπάει, με τον τρόπο του. Το θέμα είναι ότι μάλλον τσιμπήθηκα με έναν επίσης παντρεμένο συνάδελφο για τον οποίο νιώθω μεγάλη φυσική έλξη και νομίζω ότι δεν του είμαι αδιάφορη. Κλεισίματα ματιού, αγγίγματα, βλεμματική επαφή, βοήθεια στη δουλειά, συζητήσεις, πειράγματα, επιδίωξη να περνάμε χρόνο μαζί στο χώρο εργασίας, γενικά ό,τι "πιάνει" το αισθητήριο μιας γυναίκας, διακριτικά, αλλά νομίζω σίγουρα. Δεν προχωράει παρακάτω, νομίζω ότι αρκείται σε αυτό το παιχνίδι. Εγώ θέλω κάτι παραπάνω αλλά ντρέπομαι και βέβαια φοβάμαι μη γίνω ρεζίλι αν πέφτω έξω. Του δίνω σήματα, αλλά δεν είμαι τόσο αποφασιστική όσο θα έπρεπε για να ξεκαθαρίσει η κατάσταση. Είναι παντρεμένος με μια όμορφη γυναίκα, ίσως και ευτυχισμένος, δεν το ξέρω. Ίσως κολακεύτηκε από το ενδιαφέρον μου, εγώ για αρκετό καιρό δεν πατούσα στη γη από τη χαρά μου, όταν πίστεψα ότι του αρέσω. Ήταν σα δώρο εξ ουρανού. Ελπίζω ότι είναι έτσι στ αλήθεια και δεν προβάλω απλώς στο περιβάλλον μου τις ανάγκες μου για προσοχή, φλέρτ, σεξ κλπ. Ωρες ώρες νιώθω αυτολύπηση γιατί νομίζω ότι ειμαι μια κακομοίρα που αναζητά απελπισμένα την επιβεβαίωση της θηλυκής της ταυτότητας, τώρα στην κλιμακτήριο. Κυρίως όταν θεωρώ ότι ο "άλλος" θα μπορούσε να κάνει κάποια βήματα, αλλά δεν προχωρά. Δεν θέλω να χωρίσω, δεν θέλω να πληγωθεί κάποιος, είμαι αφοσιωμένη μητέρα και σύζυγος που νοιάζεται. Απλώς θέλω να ζήσω τον έρωτα ακόμη μια φορά. Και κυρίως να μη νιώθω κακομοίρα.Ανήθικο; Τα θέλω όλα δικά μου;

Senior Member
    OI αντρες οταν πραγματικα θελουν να πλησιασουν μια γυναικα που τους ενδιαφερει..το κανουν,

το φλερτ μας δινει ζωη και επιβεβαιωση.

ειναι παντρεμενος.και οπως λες κι εσυ ισως και ευτυχισμενος

κανεις δεν ειπε πως ειναι λαθος η παραλογο το οτι θελεις και αναζητας ενδιαφερον και ερωτα..αλλα μην το κανεις με καποιον που ειναι δεσμευμενος τοοοοοοοοοοοοοσοι και τοοοοοοοοοοσοι ελευθεροι κυκλοφορουν...οπως δεν θα ηθελες να μπει ετσι καποια γυναικα αναμεσα σε εσενα και τον αντρα σου..ετσι κι εσυ να μην το κανεις

οκ εσεις ισωσ ευχαριστιθειτε κατι εφημερο...εκεινη τι σου φταιει?....εστιασε σε καποιον ελευθερο..και σταματα το οσο ειναι νωρις..και για να μην μου πεις πως ειναι δυσκολο..επειδη όντως ειναι..η λυση εινια μια...να τον απο μυθοποιήσεις..απεφευγε τον οσο μπορεις..μην περνας χρονο κοντα του..θα ελαττωθεί το ενδιαφερον σου σιγα σιγα...και προκαλεσε αντιπερισπασμο στον εαυτο σου... σου στελνω ενα προσωπικο μηνύμα...δεσ το..
    ...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...

..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....

..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
    Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...

Senior Member
    exeis epileksi na min olambaneis minimata opote soy stelno edo.
    koritsi... dio einai oi liseis epeidi exeis dikaioma ston erota kai to endiaferon

rikse mia matia sto zoosk mia efarmogi ...tha tonosei tin aytopepithisi soy kai tha bris eykola kapoion poy na endiafete gia mia erotiki sxesi ..mazi soy,..perissotero bebaia tha enisxisi tin aytopepeoithisi soy molis dis mesa se 1 mina 200antres na endiaferontai na se gnorisoyn...

i rikse mia matia i edohttp://popaganda.gr/ena-vradi-sta-klab-antallagis-erotikon-sintrofon-tis-athinas/

mpori na pai kai moni kopela... αλλα μακρια απο παντρεμενους.
    ...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...

..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....

..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
    Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...

Senior Member
    νομιζω οτι ξερεις πολυ καλα αν ειναι ηθικο η ανηθικο. δεν πιστευω να ψαχνεις αφεση αμαρτιων απο μερικους αγνωστους.
    αν εχεις ομως απορια, να σου πω, οτι ειναι πολυ ηθικο αν το πεις στον ανδρα σου κι ο αλλος στην γυναικα του...
    αν δεν το πεις, κατι δεν παει καλα, ε?

περα απο αυτο, ενας ανδρας που γουσταρει να κανει κατι, θα το επιδιωξει ακομα κι αν δεν του στελνεις μηνυματα. αν υπαρχει και φλερτ και του εχεις δωσει και το οκ, δεν χρειαζεται να κανεις κατι παραπανω. οσο περισσοτερο προσπαθησεις χωρις να κουνιεται εκεινος, τοσο πιο βεβαιο οτι παει σπρωχνοντας, οποτε και δεν πολυγουσταρει...
    να ξερεις ομως, οτι οσοι/ες εχουν αναγκη απο επιβεβαιωση και τπτ παραπανω, δεν εχουν ελλειψεις στην σχεση τους δηλαδη, μπορει να φλερταρουν και χωρις να γουσταρουν καν, η χωρις να προχωρησουν περα απο ενα ανωδυνο φλερτ. μονο και μονο επειδη η αλλη τους κολακευει και τους θρεφει τον εγωισμο και την αυτοπεποιθηση , με το ενδιαφερον της.

επιπλεον, με την εισαγωγη που εκανες για τον δυσκολο γαμο σου, πιστευω οτι ψαχνεις να ερωτευτεις εκ του ασφαλους (χωρις να χωρισεις δηλαδη), και οχι σκετο σεξ.
    ενας ανδρας δεσμευμενος που θα κανει κατι εκτος σχεσης ομως, κατα 99% ψαχνει σεξ και οχι ερωτες.
    οποτε, αλλαξε ταργκετ γκρουπ απο δεσμευμενους σε ελευθερους, πριν βρεθεις να σερνεσαι πισω απο καποιον που σε πηδηξε, εφυγε και δεν γυρισε ουτε να ξανακοιταξει πισω του, ενω εσυ ελπιζεις σε λαβ στορι... :rolleyes:

κι ολα τα παραπανω, ειναι επειδη ρωτας.
    να ρωτησω κατι κι εγω.
    πως ανεχεσαι να εισαι σε εναν γαμο που ο αλλος ασκει βια επανω σου?
    ξερεις τι δειχνει αυτο για την αυτοεκτιμηση σου και το παραδειγμα που δινετε στα παιδια σας?
    καλυτερα ασχολησου με αυτο. ειναι πιο σοβαρο απο το κυνηγι του παντρεμενου συναδελφου..
    Last edited by Remedy; 16-04-2015 at 14:58.

Senior Member
    δε μου φαινεσαι για κακομοιρα η οτι ζητας πολλα . δυστυχως ο γαμος τελματωσε κ το χειροτερο ειναι βιαιος μαζι σου
    οποτε ειναι λογικο να θες οσα θες οχι ομως κ ηθικο .
    αν ηθελε ο αλλος θα εκανε κ αλλα κ οχι μονο φλερτακια -ειδικα αν ολα αυτα που λες γινονται αρκετο καιρο -

Senior Member
    Πιο κλασσικη ιστορια απ τη δικη σου δεν υπαρχει! Γεματα τα φορουμς και οι ιστοριες στην εξω ζωη. Το καταλαβαινω οτι σε συνδεουν αλλα πραγματα με το συζυγο αλλα ειναι και κριμα να χαθει η θυληκοτητα σου. Τωρα για το συναδερφο πρεπει να πεις πιο αναλυτικα τι δειγματα βλεπεις για να σου πω πως τα αξιολογω, αλλα με μια πρωτη αναγνωση θεωρω οτι υπαρχει ενδιαφερον και μαλιστα θα σου λεγα να δοκιμασεις κατι με ηδη παντρεμενο γιατι ενας συνομηλικος ελευθερος μπορει να την πατησει μαζι σου κ να σε πιεζει μετα να χωρισεις ή να σου δημιουργησει προβληματα. Οτι με το συζυγο εισαστε σαν φιλοι ειναι το πλεον συχνο φαινομενο. Και βεβαια μη νομιζεις οτι τον συναδερφο τον καλυπτει η συζυγος, αλλιως θα σου μιλουσε τελειως τυπικα. Η ομορφια δεν παιζει τοσο ρολο υστερα απο καιρο, μετρανε αλλα πραγματα. Οταν λοιπον ο συζυγος σε εχει τοσο παραμελημενη, τι περιμενει μετα;

Junior Member
    Ευχαριστώ για την κατανόηση. Νομίζω ότι η θεωρία "μπαίνω ανάμεσα στο ζευγάρι" δε στέκει. Κανείς επιτρέπει ή όχι την είσοδο τρίτου προσώπου στη σχέση του και η ευθύνη είναι όλη δική του, όχι του τρίτου. Ο συνάδελφος επιδιώκει να περνά χρόνο μαζι μου και με παροτρύνει να έχουμε χρόνο μαζί στο χώρο εργασίας, ζήτησε τηλέφωνο χωρίς να το έχει χρησιμοποιήσει παρά μόνο για ένα τυπικό πασχαλιάτικο μήνυμα( σημειωτέον ότι όλα τα τηλέφωνα του προσωπικου είναι σε πίνακα ανακοινώσεων), κλείνει μάτι, έρχεται να με βρει, επιδιώκει σωματική επαφή με αγγίγματα, φιλικές αγκαλιές, χειραψίες και τα σχετικά, βλεμματική επαφή, μου λέει σε κατ ιδίαν συζητήσεις ότι θέλει να είναι στην ίδια δουλειά και του χρόνου, με βοηθά πολύ και λέει ότι το κάνει μόνο για μένα, με πειράζει διακριτικά, μου παρουσιάζει τον εαυτό του και ότι έχει πετύχει στην καριέρα του ( είναι πιο κάτω στην ιεραρχία από μένα), με καλεί να μη δίνω σημασία στα ρούχα εργασίας(αθλητική περιβολή), δείχνει να θυμάται τι έχουμε συζητήσει και όταν μπορεί αντί για το συνηθισμένο κοινωνικό φιλί "στον αέρα" δίνει κανονικά, σβουριχτά στα μάγουλα. Προσπαθεί να μου επισημάνει ότι άρχισε δίαιτα. Δεν μου έχει κάνει ποτέ προσωπικές ερωτήσεις ή πάσες για προσωπική κουβέντα, δεν ζήτησε να βγούμε, δεν αφήνει υπονοούμενα για το γάμο του, απλώς, όπως κι εγώ , δεν αναφέρει το όνομα της γυναίκας του, αλλά λέει "η γυναίκα μου" (γνωριζόμαστε πολύ καλά όλοι μεταξύ μας). Τον καταλαβαίνω, γιατί κι εγώ όταν μιλώ μαζί του αποφεύγω να πω το όνομα του άντρα μου, λέω " ο άντρας μου".

Senior Member
    Σαν αντρας θα σου πω οτι τα σημαδια αυτα που περιγραφεις, δειχνουν ενδιαφερον οχι φιλικο αλλα το κατι παραπανω που λεμε. Αλλα μπορει να δισταζει κι αυτος οπως το σκεπτεσαι και συ. Δεν ειναι παντως τα ψυχρα τυπικα που δεν αφηνουν περιθωρια για κατι αλλο. Και πως να το κανουμε αλλωστε; οταν παραμελεις μια γυναικα ειτε ερωτικα ειτε συναισθηματικα, ευλογο ειναι να μην καλυπτεται.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Sombra View Post
    Ευχαριστώ για την κατανόηση. Νομίζω ότι η θεωρία "μπαίνω ανάμεσα στο ζευγάρι" δε στέκει. Κανείς επιτρέπει ή όχι την είσοδο τρίτου προσώπου στη σχέση του και η ευθύνη είναι όλη δική του, όχι του τρίτου. Ο συνάδελφος επιδιώκει να περνά χρόνο μαζι μου και με παροτρύνει να έχουμε χρόνο μαζί στο χώρο εργασίας, ζήτησε τηλέφωνο χωρίς να το έχει χρησιμοποιήσει παρά μόνο για ένα τυπικό πασχαλιάτικο μήνυμα( σημειωτέον ότι όλα τα τηλέφωνα του προσωπικου είναι σε πίνακα ανακοινώσεων), κλείνει μάτι, έρχεται να με βρει, επιδιώκει σωματική επαφή με αγγίγματα, φιλικές αγκαλιές, χειραψίες και τα σχετικά, βλεμματική επαφή, μου λέει σε κατ ιδίαν συζητήσεις ότι θέλει να είναι στην ίδια δουλειά και του χρόνου, με βοηθά πολύ και λέει ότι το κάνει μόνο για μένα, με πειράζει διακριτικά, μου παρουσιάζει τον εαυτό του και ότι έχει πετύχει στην καριέρα του ( είναι πιο κάτω στην ιεραρχία από μένα), με καλεί να μη δίνω σημασία στα ρούχα εργασίας(αθλητική περιβολή), δείχνει να θυμάται τι έχουμε συζητήσει και όταν μπορεί αντί για το συνηθισμένο κοινωνικό φιλί "στον αέρα" δίνει κανονικά, σβουριχτά στα μάγουλα. Προσπαθεί να μου επισημάνει ότι άρχισε δίαιτα. Δεν μου έχει κάνει ποτέ προσωπικές ερωτήσεις ή πάσες για προσωπική κουβέντα, δεν ζήτησε να βγούμε, δεν αφήνει υπονοούμενα για το γάμο του, απλώς, όπως κι εγώ , δεν αναφέρει το όνομα της γυναίκας του, αλλά λέει "η γυναίκα μου" (γνωριζόμαστε πολύ καλά όλοι μεταξύ μας). Τον καταλαβαίνω, γιατί κι εγώ όταν μιλώ μαζί του αποφεύγω να πω το όνομα του άντρα μου, λέω " ο άντρας μου".
    ειναι σαν να λες οτι σε ενα εγκλημα φταιει μονο αυτος που κανει την αφαιρεση ζωης και δεν υπαρχει η εννοια του "συνεργου" ...
    βεβαιως φταιει και το τριτο προσωπο, αλλα οχι με τον ιδιο βαθμο ευθυνης με τον τσιλιμπουρδακο, ουτε ειναι υπολογο στον "απατημενο" το τριτο προσωπο, αλλα στον συντροφο του (αν εχει), στις αξιες του, στον θεο του (αν πιστευει), στην κοινωνια, κλπ..
    ολα αυτα, αν δεν εχει καμια σχεση με τον απατημενο το "τριτο προσωπο". αν ειναι καμια κουμπαρα/φιλη και χωθηκε στον ανδρα της φιλης της, ειναι πατσαβουρα σε ολα τα μηκη και τα πλατη, ακομα κι αν ο αλλος δεν υποκυψει. απλα πραγματα...

ειναι μεγαλη η κουβεντα των ευθυνων, που για μενα συνοψιζεται στο "μην κανεις αυτα που δεν θελεις να σου κανουν".
    απο εκει και περα, ο καθενας κανει τις επιλογες του πως στεκεται στο θεμα της ηθικης και στον κοινωνικο του περιγυρο (αν εχει) και υφισταται και τις συνεπειες των επιλογων του.

ο συναδελφος δειχνει ενδιαφερον δυσδιακριτο, οπως τα λες.
    δλδ μπορει απλα να κολακευεται και να ανανεωνεται απο αυτο το παιχνιδι σας, μπορει και να σκεφτεται το κατι παραπανω.
    αν δεν κανει καποια ξεκαθαρη κινηση, κινδυνευεις να μεινεις μετεωρη και να εκτεθεις, προχωρωντας μονομερως.
    εχε υποψιν οτι τετοια νεα μαθαινονται πολυ γρηγορα στους εργασιακους χωρους...
    Last edited by Remedy; 17-04-2015 at 12:06.

Senior Member
    Προσωπικά, δεν θα σου πω κάτι για το αν είναι ηθικό ή όχι να κάνεις κάτι τέτοιο. Τείνω να συμφωνήσω μαζί σου ότι το τρίτο πρόσωπο δεν έχει να απολογηθεί αλλά ο άνθρωπος που αποφάσισε να ξενοκοιτάξει, δλδ εσύ προς τον άντρα σου και ο συνάδελφος προς τη γυναίκα του. Το ζήτημα κατά πρώτο λόγο είναι η σχέση σου με τον άντρα σου. Αν εσύ νιώθεις έτσι για το γάμο σας πιθανόν και αυτός νιώθει αναλόγως. Δεν ξέρω αν αυτό που έχετε φτιάχνεται, πιθανόν όχι αλλά θα μπορούσατε να κάνετε μια ειλικρινή κουβέντα και να πείτε αν σας έχει τελειώσει όλο αυτό.

Τώρα για τον συνάδελφο, ναι δείχνει ενδιαφέρον αλλά δεν μπορείς να αποκλείσεις αυτό που λέει η Remedy, ότι δηλαδή μπορεί να το κάνει μέχρι ενός σημείου για να επιβεβαιωθεί και να μη θέλει να προχωρήσει παρακάτω. Αυτό δεν μπορείς να το ξέρεις, γι'αυτό μην κάνεις καμία κίνηση που μπορεί να σε εκθέσει στον εργασιακό σου χώρο. Αν θέλει ας κάνει εκείνος πρώτος.

Στο δεύτερό σου μήνυμα αναφέρεις ότι ο συνάδελφος είναι πιο κάτω στην ιεραρχεία. Αυτό σημαίνει ότι είσαι κάτι σαν διευθύντριά του, έχεις δηλαδή λόγο στη δουλειά του; Αν συμβαίνει αυτό πρόσεχε, δεν μπορείς να αποκλείσεις ότι σε φλερτάρει απλά για να έχεις να λες ένα καλό λόγο για εκείνον ώστε να είναι και του χρόνου στη δουλειά όπως σου ανέφερε.

Senior Member
    Καλησπερα σου φιλη μου,κατανοω οτι δεν σου πανε ολα ροδινα ομως εισαι με τον αντρα σου κ πρεπει να το παλευεις σαφως κ δεν ειναι σωστο να κανεις ο,τιδηποτε με τον αλλον,υπαρχει κ μια παρομοια "μην κανεις ποτε αυτο που δεν θα σου αρεσε να σου κανουν" θα σου αρεσε μια αλλη γυναικα να κοιταζε τον αντρα σου κ να τον πολιορκουσε?εσυ γιατι να το κανεις στον αντρα μιας αλλη γυναικας?δωσε απαντηση στον εαυτο σου κ κινησου αναλογα,Καλη δυναμη!

Junior Member
    Quote Originally Posted by melissa View Post
    Προσωπικά, δεν θα σου πω κάτι για το αν είναι ηθικό ή όχι να κάνεις κάτι τέτοιο. Τείνω να συμφωνήσω μαζί σου ότι το τρίτο πρόσωπο δεν έχει να απολογηθεί αλλά ο άνθρωπος που αποφάσισε να ξενοκοιτάξει, δλδ εσύ προς τον άντρα σου και ο συνάδελφος προς τη γυναίκα του. Το ζήτημα κατά πρώτο λόγο είναι η σχέση σου με τον άντρα σου. Αν εσύ νιώθεις έτσι για το γάμο σας πιθανόν και αυτός νιώθει αναλόγως. Δεν ξέρω αν αυτό που έχετε φτιάχνεται, πιθανόν όχι αλλά θα μπορούσατε να κάνετε μια ειλικρινή κουβέντα και να πείτε αν σας έχει τελειώσει όλο αυτό.

Τώρα για τον συνάδελφο, ναι δείχνει ενδιαφέρον αλλά δεν μπορείς να αποκλείσεις αυτό που λέει η Remedy, ότι δηλαδή μπορεί να το κάνει μέχρι ενός σημείου για να επιβεβαιωθεί και να μη θέλει να προχωρήσει παρακάτω. Αυτό δεν μπορείς να το ξέρεις, γι'αυτό μην κάνεις καμία κίνηση που μπορεί να σε εκθέσει στον εργασιακό σου χώρο. Αν θέλει ας κάνει εκείνος πρώτος.

Στο δεύτερό σου μήνυμα αναφέρεις ότι ο συνάδελφος είναι πιο κάτω στην ιεραρχεία. Αυτό σημαίνει ότι είσαι κάτι σαν διευθύντριά του, έχεις δηλαδή λόγο στη δουλειά του; Αν συμβαίνει αυτό πρόσεχε, δεν μπορείς να αποκλείσεις ότι σε φλερτάρει απλά για να έχεις να λες ένα καλό λόγο για εκείνον ώστε να είναι και του χρόνου στη δουλειά όπως σου ανέφερε.
    Ευχαριστώ, το έχω σκεφτεί, αλλά δεν είναι έτσι. Δεν εξαρτάται κάτι από εμένα. Η ιεραρχία που ανέφερα είναι άτυπη. Περισσότερο δείχνει να θέλει να με εντυπωσιάσει.

Junior Member
    Ευχαριστώ όλους/όλες που μπήκαν στον κόπο να μου απαντήσουν. Ο καθένας φώτισε με το δικό του τρόπο το πρόβλημά μου. Με βοηθήσατε πολύ!

Εάν θέλεις να ζήσεις τον έρωτα ζήσε τον ξανά με τον άντρα σου. Αλλιώς μπορείς να χωρίσεις και να κάνεις ότι θες. Τόσο απλό.
    Εσύ θα ήθελες να μάθαινες ότι ο άντρας σου πήγε με άλλες γυναίκες? Πώς θα αντιδρούσες και πως θα ένιωθες?
    Σου ξαναλέω, εάν δεν περνάς καλά και βασανίζεσαι τότε απομακρύνεις αυτό που σου δημιουργεί πρόβλημα στη ζωή σου. Δηλαδή χωρίζεις και κάνεις ότι θες. Διαφορετικά είναι κάτι πολύ άσχημο και πληγώνεις όχι τον άλλον, που θεωρητικά δεν το μαθαίνει, αλλά τον ίδιο σου τον εαυτό γνωρίζοντας την πράξη σου..