Results 16 to 22 of 22
-
21-04-2015, 19:16 #16
Λοιπον Αλεκακη ετσι και ξαναναφερθεις σε εμενα ειτε αμεσα ειτε εμμεσα θα εχουμε ασχημα ξεμπερδεματα. Αν ξαναβρισεις ειτε με αστερισκο ειτε χωρις θα σε κανω να χορευεις το καταλαβες γιαλατζι ψυχολογε? Αντε τραβα καμια βολτα να ξεμουχλιασεις και μην ασολεισαι γιατι θα αρχισω να ασχολουμαι και εγω και θα σε παω ειρωνια οποτε μπαινω σε καθε ποστ χωρις βρισιμο αλλα θα σε παω καλα αντε γιατι πολλα μου τα εγραψες κατα δω μεσα. Δεν ντρεπεσαι ρε καρτουν να με βριζεις σε αλλο ποστ με την καλυψη οτι δεν αναφερεσαι σε εμενα? Το καταλαβα οτι δεν ξερεις να μιλας αλλα αυτο παει πολυ. Αν θες να κανεις κατι καντο σαν αντρας τουλαχιστον αν σου εχει απομεινει αντρισμος και μην κρυβεσαι σε αλλα ποστ. Στο ξανα λεω με εμενα ουτε κουβεντα. Αντε γιατι πολυ δερβεναγας εισαι εδω μεσα απο οτι βλεπω. Το οτι εισαι προφανως ενας αργοσχολος που δεν εχει τιποτα αλλο να κανει και εχεις ενα ονομα εδω δεν σου επιτρεπει να κανεις τετοια πραγματα. Ασχολησου με τις ζωες των αλλων που προφανως δεν εχουν προβλημα και μακρυα απο εμενα. Τουλαχιστον να ειχες την ευθιξια να τα γραφεις καταμουτρα να τα διαβαζει και ο απεναντι. Μην ξαναγραψεις τιοποτα για εμενα σου απαγορευω να αναφερεσαι ειτε σε εμενα ειτε να πεις κατι για εμενα ειτε να σχολιασεις οτιδηποτε γραφω σε αλλο μελος. Αν καποιο μελος εχει προβλημα με κατι που θα πω μπορει να μου το πει το ιδιο δεν χρειαζεται δικηγορο και κυριως εσενα.
- 21-04-2015, 19:45 #17
μαλλον δεν καταλαβες τι σου ειπα.αδικα γραφεις τοση ωρα.
ειπα :
"δεν μιλαω για το παλικαρι που γνωρισες. αυτος για τον εαυτο του σου μιλουσε, δεν ειπε οτι θελει να σε παντρευτει. μπορει και να μιλουσε απλα και ειλικρινα, μπορει και να ηταν ενας προλογος για να σε δουλεψει και να πηδηξει. θα φανει..."
δλδ, ναι, μπορει να μιλαει ειλικρινα.... μπορει ομως και οχι. δεν το ξερεις αυτο απο εναν αγνωστο ανδρα που ηπιες εναν καφε μαζι του...
τα υπολοιπα που αναφερεις, ειναι επισης ασχετα.
φυσικα και μπορει ΤΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ να συμβει σε μια γνωριμια. οπως και το να καταληξει σε συμβιωση/γαμο.αυτο που λεω (παντα) ειναι οτι δεν μπορεις να το ξερεις αυτο με το καλημερα, κι οποιος σου πει κατι τετοιο λεει ψεματα, ειτε εν γνωσει του ειτε εν αγνοια του...
21-04-2015, 20:58 #18
24-04-2015, 16:45 #19
τελικα ασχημα τα νεα παιδια. Ο αδερφος μου που πηγαινει για πιτογυρα αρκετα συχνα εκει με πληροφορισε ότι τον εχει δει να εχει παρε δωσε και φιλιες με καποιον από την περιοχη μας που καποτε τον ειχαν πιασει να διακινει παρανομες ουσιες!(είναι σιγουρο αυτό)
Βεβαια και εγω την πρωτη φορα που πηγα εκει, όταν με ειχε φωναξει το αφεντικο του ειχε ερθει αυτος ο "εμπορος" και ειχε καθισει για καφε εκει.
Αυτά με βαζουν σε υποψίες εμενα....οποτε ένα γεια ή μια καλημέρα και τυπικότητες από δω και μπρος.
30-04-2015, 06:47 #20
Αστον καλυτερα, αλλωστε στην ταβερνα εκει που δουλευει ποσα να πιανει? Ουτε του ιδιου δε θα του φτανουνε. Μη δειχνεις μουτρα βεβαια οταν πηγαινεις, απλα δεν ειμαι υπερ γιατι εσυ πας για σοβαρα στην ηλικια που εισαι δεν πας για περιπετειες και σοβαρα χωρις λεφτα δε γινεται.
01-05-2015, 00:27 #21
03-05-2015, 19:18 #22
Kαι το ποσα βγαζει ειναι προβλημα, εσυ πας για σοβαρα δεν εισαι 15 χρονων. Τι οικογενεια να κανεις με το μισθο που θα παιρνει αυτος στην ταβερνα? Ισως γι αυτο να ασχολειται με ουσιες για να βγαλει κανενα φραγκο. Αστον, κοιταξε κατι καλυτερο, δεν ειναι εποχες αυτες για παιχνιδια. Ο αντρας πρεπει να χει και μια ανεση οικονομικη αν θες για σοβαρα.