αγχος για νεα γνωριμια...πως να συμπεριφερθω για μην φανω οτι παω γυρευοντας; - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 22 of 22
    Senior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    γνωριμιες βασικα δε κανουμε για να αγχωνομαστε αλλα για να βελτιωσουμε τη ζωη μας προς το καλυτερο ετσι οπως το πας μου δινεις την εντυπωση οτι σε ενδιαφερει περισσοτερο τι θα φανει πως εισαι παρα τι εισαι..
    οι γνωριμιες που πετυχαινουν βασιζονται στην ηλικρινια την απλοτητα κ την αληθεια
    τιποτε παραπανω δε χρειαζετε εκτος απο αυτα τα 3.
    κ μακρυα απο *** τυπους που προτεινουν εκνομα πραγματα η βριζουν η διαδιδουν φημες.
    το τι εισαι αργα η γρηγορα θα φανει οτι κ αν κανεις αρα δεν εχει νοημα να παιζεις κρυφτο με τους αλλους.. οταν εισαι εσυ ξεκαθαρος ενθαρυνεις κ τους αλλους να κανουν το ιδιο.
    Λοιπον Αλεκακη ετσι και ξαναναφερθεις σε εμενα ειτε αμεσα ειτε εμμεσα θα εχουμε ασχημα ξεμπερδεματα. Αν ξαναβρισεις ειτε με αστερισκο ειτε χωρις θα σε κανω να χορευεις το καταλαβες γιαλατζι ψυχολογε? Αντε τραβα καμια βολτα να ξεμουχλιασεις και μην ασολεισαι γιατι θα αρχισω να ασχολουμαι και εγω και θα σε παω ειρωνια οποτε μπαινω σε καθε ποστ χωρις βρισιμο αλλα θα σε παω καλα αντε γιατι πολλα μου τα εγραψες κατα δω μεσα. Δεν ντρεπεσαι ρε καρτουν να με βριζεις σε αλλο ποστ με την καλυψη οτι δεν αναφερεσαι σε εμενα? Το καταλαβα οτι δεν ξερεις να μιλας αλλα αυτο παει πολυ. Αν θες να κανεις κατι καντο σαν αντρας τουλαχιστον αν σου εχει απομεινει αντρισμος και μην κρυβεσαι σε αλλα ποστ. Στο ξανα λεω με εμενα ουτε κουβεντα. Αντε γιατι πολυ δερβεναγας εισαι εδω μεσα απο οτι βλεπω. Το οτι εισαι προφανως ενας αργοσχολος που δεν εχει τιποτα αλλο να κανει και εχεις ενα ονομα εδω δεν σου επιτρεπει να κανεις τετοια πραγματα. Ασχολησου με τις ζωες των αλλων που προφανως δεν εχουν προβλημα και μακρυα απο εμενα. Τουλαχιστον να ειχες την ευθιξια να τα γραφεις καταμουτρα να τα διαβαζει και ο απεναντι. Μην ξαναγραψεις τιοποτα για εμενα σου απαγορευω να αναφερεσαι ειτε σε εμενα ειτε να πεις κατι για εμενα ειτε να σχολιασεις οτιδηποτε γραφω σε αλλο μελος. Αν καποιο μελος εχει προβλημα με κατι που θα πω μπορει να μου το πει το ιδιο δεν χρειαζεται δικηγορο και κυριως εσενα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Christine View Post
    βρε Remedy ο ανθρωπος αυτος ουτε καν εχει εκδηλωσει καποιο ενδιαφερον ερωτικο ακομα, ειπε απλα ότι θελει καποια στιγμη να παντρευτει αλλα και να μη βρει την καταλληλη αμεσα δεν τον πειραζει. Ο,τι θελει ο Θεος. Γιατι ναι και ντε θελει να δουλεψει εμενα για να με ριξει??Δε μου εχει ζητησει καν ραντεβού ουτε τιποτα. Απλα εχει πει πως εγω ξεχωρίζω από αρκετο κοσμο που μπαινοβγαινει στο μαγαζι και για αυτό μου μιλαει. Μπορει ο ανθρωπος απλα φιλικα να μου μιλαει.
    Μπορει όμως και πραγματι να θελει να παντρευτει επειδή εχει μεινει μονος όπως μου ειπε, εχει χασει και τους γονεις του και τον αδερφο του. Μπορει να σκέφτεται το γαμο ως λυση ανάγκης στο πρόβλημα της μοναξιας του...το μοναδικο πρόβλημα που βλεπω να χει είναι η μοναξια...
    και παλι κακο εινα να θελει να καπαρωσει καποια και να βολευτει???
    Ειδαμε και αυτους που πανε σιγα σιγα και δε βιαζονται και από πισω αλλα κανουν...ο αρραβωνιαστικος της φιλης μου μετα από 15 μηνες σχεσης τυης ειπε πολύ απλα ότι το μετανιωσε..και το πηγαινε και αργα απ την αρχη. Σοβαρα βεβαια σκεφτοταν για την κοπελα αλλα δεν τρελαινοταν να αποκατασταθεί οσο πιο γρηγορα γινοταν και ας ηταν 45!
    Δεν ξερεις από που θα σου ρθει! καποιος άλλος παλι μπορει να σε εχει μεχρι και 5 χρονια και ολο να το τρεναρει το θεμα γαμου και στο τελος να αποδειχτεί ότι υπαρχει και άλλη!
    Ο τυπος τωρα που γνωρισα..πιστευω ότι μπορει να βιαζεται να αποκατασταθεί γιατι κουραστηκε από τη μοναξια του...που είναι το κακο?¨το αλλοα που με απασχολει εμενα είναι να είμαι σιγουρη ότι απεχει από το αλκοολ και τις ουσιες...γιατι μου είναι ακομα παντελως αγνωστος και δεν ξερω τι μπορει να κρυβει.
    Τελοσπαντων ας κρατησω μια φιλια...για αρχη.
    μαλλον δεν καταλαβες τι σου ειπα.αδικα γραφεις τοση ωρα.
    ειπα :
    "δεν μιλαω για το παλικαρι που γνωρισες. αυτος για τον εαυτο του σου μιλουσε, δεν ειπε οτι θελει να σε παντρευτει. μπορει και να μιλουσε απλα και ειλικρινα, μπορει και να ηταν ενας προλογος για να σε δουλεψει και να πηδηξει. θα φανει..."
    δλδ, ναι, μπορει να μιλαει ειλικρινα.... μπορει ομως και οχι. δεν το ξερεις αυτο απο εναν αγνωστο ανδρα που ηπιες εναν καφε μαζι του...
    τα υπολοιπα που αναφερεις, ειναι επισης ασχετα.
    φυσικα και μπορει ΤΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ να συμβει σε μια γνωριμια. οπως και το να καταληξει σε συμβιωση/γαμο.αυτο που λεω (παντα) ειναι οτι δεν μπορεις να το ξερεις αυτο με το καλημερα, κι οποιος σου πει κατι τετοιο λεει ψεματα, ειτε εν γνωσει του ειτε εν αγνοια του...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    μαλλον δεν καταλαβες τι σου ειπα.αδικα γραφεις τοση ωρα.
    ειπα :
    "δεν μιλαω για το παλικαρι που γνωρισες. αυτος για τον εαυτο του σου μιλουσε, δεν ειπε οτι θελει να σε παντρευτει. μπορει και να μιλουσε απλα και ειλικρινα, μπορει και να ηταν ενας προλογος για να σε δουλεψει και να πηδηξει. θα φανει..."
    δλδ, ναι, μπορει να μιλαει ειλικρινα.... μπορει ομως και οχι. δεν το ξερεις αυτο απο εναν αγνωστο ανδρα που ηπιες εναν καφε μαζι του...
    τα υπολοιπα που αναφερεις, ειναι επισης ασχετα.
    φυσικα και μπορει ΤΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ να συμβει σε μια γνωριμια. οπως και το να καταληξει σε συμβιωση/γαμο.αυτο που λεω (παντα) ειναι οτι δεν μπορεις να το ξερεις αυτο με το καλημερα, κι οποιος σου πει κατι τετοιο λεει ψεματα, ειτε εν γνωσει του ειτε εν αγνοια του...
    ok καταλαβαινω Remedy! εχεις πολύ δικιο σε αυτά που λες. Ετσι είναι τα πραγματα.

Senior Member
    τελικα ασχημα τα νεα παιδια. Ο αδερφος μου που πηγαινει για πιτογυρα αρκετα συχνα εκει με πληροφορισε ότι τον εχει δει να εχει παρε δωσε και φιλιες με καποιον από την περιοχη μας που καποτε τον ειχαν πιασει να διακινει παρανομες ουσιες!(είναι σιγουρο αυτό)
    Βεβαια και εγω την πρωτη φορα που πηγα εκει, όταν με ειχε φωναξει το αφεντικο του ειχε ερθει αυτος ο "εμπορος" και ειχε καθισει για καφε εκει.
    Αυτά με βαζουν σε υποψίες εμενα....οποτε ένα γεια ή μια καλημέρα και τυπικότητες από δω και μπρος.

Senior Member
    Αστον καλυτερα, αλλωστε στην ταβερνα εκει που δουλευει ποσα να πιανει? Ουτε του ιδιου δε θα του φτανουνε. Μη δειχνεις μουτρα βεβαια οταν πηγαινεις, απλα δεν ειμαι υπερ γιατι εσυ πας για σοβαρα στην ηλικια που εισαι δεν πας για περιπετειες και σοβαρα χωρις λεφτα δε γινεται.

Senior Member
    Quote Originally Posted by kerasi View Post
    Αστον καλυτερα, αλλωστε στην ταβερνα εκει που δουλευει ποσα να πιανει? Ουτε του ιδιου δε θα του φτανουνε. Μη δειχνεις μουτρα βεβαια οταν πηγαινεις, απλα δεν ειμαι υπερ γιατι εσυ πας για σοβαρα στην ηλικια που εισαι δεν πας για περιπετειες και σοβαρα χωρις λεφτα δε γινεται.
    Το προβλημα δεν ειναι ποσα βγαζει ο ανθρωπος αλλα το οτι παιζει να ναι μπλεγμενος με ουσιες! Ο αδερφος μου τον πηρε χαμπαρι γιατι ενας γνωστος του του χε εξηγησει για το πως αντιδρα και πως φαινεται καποιος που παιρνει ναρκωτικα.
    Τον πιστευω τον αδερφο μου.

Senior Member
    Kαι το ποσα βγαζει ειναι προβλημα, εσυ πας για σοβαρα δεν εισαι 15 χρονων. Τι οικογενεια να κανεις με το μισθο που θα παιρνει αυτος στην ταβερνα? Ισως γι αυτο να ασχολειται με ουσιες για να βγαλει κανενα φραγκο. Αστον, κοιταξε κατι καλυτερο, δεν ειναι εποχες αυτες για παιχνιδια. Ο αντρας πρεπει να χει και μια ανεση οικονομικη αν θες για σοβαρα.

Page 2 of 2 FirstFirst 12