Ποιότητα ζωής - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 42
    Junior Member
    Περασα ενα επεισοδιο ψυχωσης και καταθλιψη. παιρνω αντιψυχωτικα εδω και τεσσερα χρονια και δεν ειχα υποτροπες. Η ζωη μου εχει βελτιωθει παρα πολυ, με εξαιρεση τις παρενεργειες των φαρμακων, οπως τη σεξουαλικη δυσλειτουργια. Καταφερα να ειμαι πολυ ανεξαρτητη, ικανη να εργαστω, απλα προσεχω πολυ τον εαυτο μου, κομαμαι αρκετα και προσεχω για ιχνη υποτροπων. Με βοηθα παρα πολυ η ψυχοθεραπεια, με την οποια διαχειριζομαι τα εκαστοτε αγχη και τα ελαφρα σκαμπανεβασματα που διαρκως εμφανιζονται. Βρηκα εναν συντροφο στη διαρκεια αυτων των χρονων και θα εβαζα ενα 8 γενικα.

Senior Member
    Πολύ αισιόδοξο κ ελπιδοφόρο το μήνυμά σου Тsai...εύχομαι να συνεχίσουν τα πράγματα να σου πηγαίνουν ωραία.Συνέχισε έτσι!!!
    It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society. J.Krishnamurti

Senior Member
    εγω παρολο που ειχα υποτροπη πριν απο 2 μηνες η ζωη μου τωρα ειναι μια χαρα ενταξει δεν δουλευω και εγω αλλα τουλαχιστον δεν εχω συμπτωματα και ειμαι καλα αλλα αυτο το χρωσταω στο προγραμμα 12 βηματων στουσ ναρκωμανεις ανωνυμους και ετσι παλεψα τα αρνητικα συμπτωματα ,αυτο το προγραμμα κανει θαυματα

Senior Member
    Μπράβο kavkaz χαίρομαι που είσαι καλύτερα..συνέχισε έτσι!!
    It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society. J.Krishnamurti

Junior Member
    Quote Originally Posted by Τsai View Post
    Περασα ενα επεισοδιο ψυχωσης και καταθλιψη. παιρνω αντιψυχωτικα εδω και τεσσερα χρονια και δεν ειχα υποτροπες. Η ζωη μου εχει βελτιωθει παρα πολυ, με εξαιρεση τις παρενεργειες των φαρμακων, οπως τη σεξουαλικη δυσλειτουργια. Καταφερα να ειμαι πολυ ανεξαρτητη, ικανη να εργαστω, απλα προσεχω πολυ τον εαυτο μου, κομαμαι αρκετα και προσεχω για ιχνη υποτροπων. Με βοηθα παρα πολυ η ψυχοθεραπεια, με την οποια διαχειριζομαι τα εκαστοτε αγχη και τα ελαφρα σκαμπανεβασματα που διαρκως εμφανιζονται. Βρηκα εναν συντροφο στη διαρκεια αυτων των χρονων και θα εβαζα ενα 8 γενικα.
    το μήνυμα διαγράφηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.

Senior Member
    παιρνω φαρμακα γυρω στα 20 χρονια.

τοτε που περασα στη σχολη και επαιρνα αρχικα το Risperdal 4mg ημουν υποφερτα.

Σε χαζευει αυτο το φαρμακο και σε δυσκολευει στη σκεψη αλλα τελως παντων καταφερα να τελειωσω μια δυσκολη σχολη.

Μετα προσπαθησα να τα κοψω και υποτροπιασα αλλα εγινα παλι καλα με Risperdal και Akineton (αυτο ειναι χειροτερο και απο το Risperdal και ειναι για τις παρενεργειες).

Επιασα μια δουλεια σε εταιρεια αλλα εκει ολοι ηταν καθικια και ειχαν μαθει οτι παιρνω χαπια και με κοροϊδευαν για αυτο καθε μερα.

Επειδη ημουν καλος στην δουλεια μου, μου το βαρουσαν συνεχεια αυτο για να με υποτιμησουν.

Το τι ειρωνεια εχω ακουσει σε αυτη τη χωρα δε λεγεται.

Η χωρα της ειρωνειας και της γελοιοτητας ειναι η Ελλαδα.

Γενικα αυτη η χωρα ειναι ενα μεγαλο τρελοκομειο, και νομιζουν οτι αμα παιρνεις χαπια για σχιζοφρενεια πρεπει να εισαι τελειως τρελος συνεχεια.

Υπαρχει παντελης ελλειψη παιδειας και ιατρικης γνωσης, αλλοι πιστευουν σε δεισιδαιμονιες και ματζουνια και θα σου πουν να κοψεις τα φαρμακα οτι "δεν εχει τιποτα" κλπ.

Γενικα η νοοτροπια ειναι οτι αμα εχεις σχιζοφρενεια εισαι χειροτερα και απο λεπρος.

Ή θα γελασουν μαζι σου ειρωνικα στο στυλ της πλακας ή θα ειναι εχθρικοι εντελως μαζι σου.

Υπαρχει τεραστια ελλειψη ιατρικης γνωσης.

Το ελληνικο σχολειο βγαζει ΤΟΥΒΛΑ και ειναι ολοι φαυλοι χωριατες.

Επισης δεν υπαρχει τενικη νοοτροπια και να καταλαβουν οτι φταιει απλως ενας νευροδιαβιβαστης στον εγκεφαλο οποτε θα φτιαξουν ολοι θεωριες, θεωριων και θα γινεις θεμα συζητησης.

Ακομα εδω και 2 χρονια δεν εχει πολυ κινηση η ζωη μου και αυτο με εχει επηρεασει αρνητικα.

Κοιταξτε να ειστε καθε μερα με κοσμο για να περασουν πιο ευκολα οι παρενεργειες.

Στη βαθμολογια βαζω το 3 στα 10 γιατι τελευταια τα φαρμακα με εχουν παραχαζεψει και οσο μεγαλωνεις τα αρνητικα συμπτωματα μεγαλωνουν και αυτα.
    Με τη δύναμη του Θεού να έχετε τα τσάκρα σας ανοιχτά, καθαρά, φωτισμένα κ δε θα πιάνει κανένα κακό.

Banned
    Πολύ ωραίο θέμα. Γενικά θα έλεγα η ποιότητα ζωής μου είναι κάτω του μετρίου. Μπορεί να έχω κάποια θετικά στη ζωή μου, αλλά τα περισσότερα είναι αρνητικά. Γενικά δεν με πιάνουν τα φάρμακα, και αισθάνομαι πολύ χάλια, από φίλους όλοι σχεδόν αποδείχθηκαν σκάρτοι, κανείς δεν μπορεί να καταλάβει τι μαρτύριο περνάω. Ακόμα και από την οικογένειά μου νιώθω ότι δεν με αγαπάνε πολλές φορές, αλλά είναι επειδή δεν έχουν νιώσει τον πόνο που περνάω και που έχω περάσει.
    Last edited by Deleted240217a; 22-04-2015 at 14:23.

Senior Member
    ποιοτητα ζωης ?τι ναι αυτο ? δυστυχως υπο το 0

Banned
    Λυπάμαι, wstyron, κι εγώ 1 θα μου 'βαζα μη νομίζεις. Γιατί όμως είσαι τόσο χάλια, τι σου συμβαίνει ακριβώς, εκτός από το στίγμα που όλοι ξέρουμε, έχεις αρνητικά, θετικά συμπτώματα, έχεις φίλους να εμπιστευτείς; Η οικογένειά σου σε βοηθάει;

Senior Member
    Quote Originally Posted by pillow View Post
    Λυπάμαι, wstyron, κι εγώ 1 θα μου 'βαζα μη νομίζεις. Γιατί όμως είσαι τόσο χάλια, τι σου συμβαίνει ακριβώς, εκτός από το στίγμα που όλοι ξέρουμε, έχεις αρνητικά, θετικά συμπτώματα, έχεις φίλους να εμπιστευτείς; Η οικογένειά σου σε βοηθάει;
    εσυ μαξιλαρι μου εχεις οπως γραφεις μερικα θετικα μεταξυ των αρνητικων εγω δυστυχως μονο αρνητικα -χωρις υπερβολη -

Senior Member
    πολλα μου εβαλα τλκ..
    4 με το ζορι.. δε γινεται ρε γμτ να ειμαστε καλα;
    ειμαι παλι κατω του μετριου.. και μ ειπαν να ξαναμπω στο ψυχ αλλα αρνηθηκα

Banned
    Quote Originally Posted by wstyron View Post
    εσυ μαξιλαρι μου εχεις οπως γραφεις μερικα θετικα μεταξυ των αρνητικων εγω δυστυχως μονο αρνητικα -χωρις υπερβολη -
    Μη νομίζεις και τα θετικά δεν τα χαίρομαι. Το 'γραψα και σε ένα άλλο θρεντ. Τίποτα δεν με κρατάει στη ζωή εκτός από το φόβο για το θάνατο. Τώρα είμαι μεταξύ διαστημάτων πόνου, δεν με πιάνουν τα φάρμακα. Γι'αυτό και μου βάζω 1.
    Last edited by Deleted240217a; 22-04-2015 at 20:14.

Senior Member
    @πιλ σε καταλαβαινω.. μονο που εγω δε φοβαμαι το θανατο.. φοβαμαι να αφησω το φιλο μου μονο

Senior Member
    Quote Originally Posted by pillow View Post
    Μη νομίζεις και τα θετικά δεν τα χαίρομαι. Το 'γραψα και σε ένα άλλο θρεντ. Τίποτα δεν με κρατάει στη ζωή εκτός από το φόβο για το θάνατο. Τώρα είμαι μεταξύ διαστημάτων πόνου, δεν με πιάνουν τα φάρμακα. Γι'αυτό και μου βάζω 1.
    εγω δε φοβαμαι το θανατο αλλα το μετα απ αυτον

η μοιρα του ανθρωπου ακροβατει σε δικοπο μαχαιρι γτ ο φυσιολογικος ανθρωπος φοβαται το θανατο.εγω οχι ιδιαιτερα...

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast