κακό προξενιό - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 8 FirstFirst ... 45678 LastLast
Results 76 to 90 of 120
    Senior Member
    Εσύ δεν γουστάρεις, αυτός δεν γουστάρει, τσάμπα ταλαιπωρία δηλαδή!
    Προτιμάς να είσαι μόνη, παρόλ' αυτά μπλέκεις με κάποιον που δεν σου αρέσει και δεν σου ταιριάζει, δεν τον εμπιστεύεσαι και ίσως και να σε κερατώνει.
    Και όλα αυτά επειδή η ζωή στην επαρχία επιτάσσει να είσαι παντρεμένη με παιδιά μέχρι κάποια ηλικία.
    Ο καθένας είναι υπεύθυνος για τις επιλογές του Χριστίνα, οπότε είναι απλό, επιλέγεις να ζήσεις για σένα ή για τα μάτια του κόσμου.
    Όλα τα υπόλοιπα, τι κάνει ο καθένας στο κρεβάτι του και τι γούστα έχει, είναι για να περνάει η ώρα κουστομπολεύοντας.
    Σίγουρα, δεν βρίσκεται εκεί η ουσία του προβλήματός σου.

Senior Member
    Quote Originally Posted by kerasi View Post
    Ημισκληρο γιατι γινοτανε?
    Οποτε δε θα εβρισκε στοχο να μπει μεσα σου. Μηπως βλεπει τσοντες?
    Γι αυτον που ειναι ημισκληρος και δεν μπορει να κανει τα βασικα, η πισω οψη ειναι προχωρημενα. Δε μιλαω γενικοτερα.
    παρολο που του ζωγραφιζε 3 ομοκεντρους κυκλους....

κεραση οταν τα ρωτας αυτα, τον παιζεις παραλληλα?

Senior Member
    In this old house where every door is open
    οταν εισαι ερωτευμενη το ροχαλητο σου ακουγεται μουσικη και το τσιγαρο στικ αιθεριων ελαιων.. απο τη δικη μου εμπειρια.. το ποτε θα με ενοχλουσε και ισως με εκανε να τον ξεερωτευτω, ή να μην τον ερωτευομουνα ποτε απο την αρχη. γιατι να πατρευτεις εναν αντρα που δεν αντεχεις? αμα δεν τον αντεχεις σημαινει οτι δεν τον αγαπας καν, οχι απλα δεν εισαι ερωτευμενη.

Quote Originally Posted by Christine View Post
    Χαιρετω όλα τα μελη αυτου του forum. Η δική μου υπόθεση έχει ως εξης:
    Είμαι 33 ετών, και μένω σε επαρχία.
    Τα πες ολα κοπελα μου,μη συνεχιζεις.

Senior Member
    Τρέξε μακριά..! Δεν νιώθεις έρωτα, δεν νιώθεις κάτι! Φύγε! Δεν έχεις καμία υποχρεωση
    Τα εύκολα δεν σου μαθαίνουν τίποτα , μάλλον....

Senior Member
    Quote Originally Posted by λιλιουμ View Post
    οταν εισαι ερωτευμενη το ροχαλητο σου ακουγεται μουσικη και το τσιγαρο στικ αιθεριων ελαιων.. απο τη δικη μου εμπειρια.. το ποτε θα με ενοχλουσε και ισως με εκανε να τον ξεερωτευτω, ή να μην τον ερωτευομουνα ποτε απο την αρχη. γιατι να πατρευτεις εναν αντρα που δεν αντεχεις? αμα δεν τον αντεχεις σημαινει οτι δεν τον αγαπας καν, οχι απλα δεν εισαι ερωτευμενη.

Εσυ δηλαδη οταν αγαπας, μπορεις και κοιμασαι ανετα διπλα σε καποιον που ροχαλιζει ασταματητα ολη νυχτα;;;; εκτος και αν καθεσαι ξυπνια ολη νυχτα και τον χαζευεις!! Παιζει ομως και να σου κανει ερωτα δυο,τρεις φορες και να μενεις τοσο ικανοποιημενη που να μη σε ενοχλει τιποτα μετα.
    Εγω και σεξ δεν απολαμβανω μαζι του και τελειωνει σε δυο λεπτα και δεν μπορει να περασει σε δευτερο γυρο μετα!!! Στη συνεχεια και μενα μου τη δινει το ροχαλητο διπλα μου!!
    Προχτες επεμενε να ξαναρθει σπιτι μου, αυτη τη φορα να μηπως τα ξαναβρουμε αλλα με τους δικους του ορους. Δηλαδη ποτε να μην ξαναγκρινιαξω, ποτε να μην ξαναφυγω απ το κρεβατι, να παραδεχτω στους δικους μου οτι για ολα εγω φταιω,σχετικα με τη φασαρια που ειχαμε οταν ανακαλυψα τα μνμ με την αλλη.
    Εκει που λεω παει εκλεισε αυτη η ιστορια, ξαναβρισκομαστε!! Και βλεπω παλι μπροστα μου αυτα που μ ενοχλουν. Το χαλια σεξ και το ροχαλητο!!! Συνεχεια ευκαιριες δινω μηπωσ γινει το θαυμα, αλλα ολο μες τα ιδια ειμαι!
    Γιατι δυσκολευομαι να δωσω ενα οριστικο τελος;;; φοβαμαι μην παω στα χειροτερα! Δεν εχω εμπιστοσυνη στις επιλογες μου...φοβαμαι!
    Ειμαι σε μια κατασταση, εκει, κολλημενη και δεν περναω καλα......

Senior Member
    Quote Originally Posted by Αλαφροίσκιωτος View Post
    Τα πες ολα κοπελα μου,μη συνεχιζεις.
    Ναι μενω σε ενα παλιοχωρι που ο καθε ενας ασχολειται με τις ζωες των αλλων!!
    Προχτες η γειτονισσα μας μου λεγε να βιαστουμε!! Πιεζει και την κορη της που ειναι συνομιληκη μου και εχει σχεση δεκα χρονια! Ποτε,της λεει, θα γινεις μανα;;;;;στα 60;; και να φανταστεις εχει ηδη εγγονια απ το γιο τησ αυτη η γυναικα.
    Ποσο χαιρομαι μια φιλη μου, που μενει αθηνα, ανεξαρτητη, στο δικο της σπιτι, βαζει οποιον θελει μεσα. Ειχε εναν αποτυχημενο γαμο και τωρα ζει τη ζωη της. Οποτε ερχεται διακοπες στο χωριο ξεχνιεμαι μαζι της, φερνει εναν αλλον αερα. Εδω ομως δε τολμαει να φερει το αγορι της.

Senior Member
    Φύγε κι εσυ Αθήνα αν μπορείς να ψάξεις εκεί μια δουλειά και να ζήσεις καλύτερα μακρυά από τέτοιου είδους πιέσεις.
    :-)

Senior Member
    Christine κι εγώ από επαρχία είμαι αλλά δεν εχουμε τέτοια θέματα, εγώ παντρεύτηκα 38 χρονών, φυσικά για να είμαι ειλικρινής οριακά πρόλαβα να κάνω παιδάκια, έμεινα έγκυος στα 39. σε δίδυμα αγοράκια με φυσιολογική σύλληψη. Θεωρώ είσαι σε καλή ηλικία για να κάνεις οικογένεια αλλά από αυτά που περιγράφεις νομίζω ότι θα έχεις προβλήματα Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω όταν λες ότι πίνει με τους φίλους του, πόοο πίνει, έχει πρόβλημα αλκοολισμού?? Στη περίπτωση αυτή τα πράγματα είναι λιγάκι δύσκολα.. Από ότι γράφεις δεν είσαι ερωτευμένη μαζί του, δεν απολαμβάνεις τον έρωτα, σε ενοχλεί το ροχαλητό του και άλλα πολλά...πως λοιπόν θα παντρευτείς έναν άνθρωπο που έχει τόσο πλην σε σχέση με τα θέλω σου????? Γνώμη είναι να προσπαθήσεις να γνωρίσεις έναν άνθρωπο που σου ταιριάζει περισσότερο.

Ναι μενω σε ενα παλιοχωρι που ο καθε ενας ασχολειται με τις ζωες των αλλων!!
    Προχτες η γειτονισσα μας μου λεγε να βιαστουμε!! Πιεζει και την κορη της που ειναι συνομιληκη μου και εχει σχεση δεκα χρονια! Ποτε,της λεει, θα γινεις μανα;;;;;στα 60;; και να φανταστεις εχει ηδη εγγονια απ το γιο τησ αυτη η γυναικα.
    Ποσο χαιρομαι μια φιλη μου, που μενει αθηνα, ανεξαρτητη, στο δικο της σπιτι, βαζει οποιον θελει μεσα. Ειχε εναν αποτυχημενο γαμο και τωρα ζει τη ζωη της. Οποτε ερχεται διακοπες στο χωριο ξεχνιεμαι μαζι της, φερνει εναν αλλον αερα. Εδω ομως δε τολμαει να φερει το αγορι της.
    Η αληθεια ειναι οτι κακα τα ψεμματα υπαρχει ενα βιολογικο οριο στην τεκνοποιηση,μην ακους ομως τις υστεριες των ελ. μαμαδων.Σιγουρα αυτος που περιγραφεις δεν κανει για σενα.Δε ξερω ποσο αντεχεις τη μοναξια και το αγχος να μην ''μεινεις στο ραφι'',καλο ειναι ομως να μην εγκλωβιζεσαι σε τετοιες παρακμιακες καταστασεις μονο και μονο για να κανεις ενα παιδι.

Δε μπορω να ξερω ποσους συμβιβασμους χρειαζεται να κανεις,αλλα πιστευω πως ολο και κατι καλυτερο μπορεις να βρεις.

Senior Member
    Quote Originally Posted by PAPA View Post
    Christine κι εγώ από επαρχία είμαι αλλά δεν εχουμε τέτοια θέματα, εγώ παντρεύτηκα 38 χρονών, φυσικά για να είμαι ειλικρινής οριακά πρόλαβα να κάνω παιδάκια, έμεινα έγκυος στα 39. σε δίδυμα αγοράκια με φυσιολογική σύλληψη. Θεωρώ είσαι σε καλή ηλικία για να κάνεις οικογένεια αλλά από αυτά που περιγράφεις νομίζω ότι θα έχεις προβλήματα Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω όταν λες ότι πίνει με τους φίλους του, πόοο πίνει, έχει πρόβλημα αλκοολισμού?? Στη περίπτωση αυτή τα πράγματα είναι λιγάκι δύσκολα.. Από ότι γράφεις δεν είσαι ερωτευμένη μαζί του, δεν απολαμβάνεις τον έρωτα, σε ενοχλεί το ροχαλητό του και άλλα πολλά...πως λοιπόν θα παντρευτείς έναν άνθρωπο που έχει τόσο πλην σε σχέση με τα θέλω σου????? Γνώμη είναι να προσπαθήσεις να γνωρίσεις έναν άνθρωπο που σου ταιριάζει περισσότερο.

Πριν τρια χρονια ειχε τεραστιο θεμα με το ποτο. Ολο το καλοκαιρι εβγαινε καθε βραδυ και τα πινε...ο ιδιος μου τα χει πει. Την αλλη μερα στη δουλεια τον επαιρνε ο υπνος. Το αφεντικο του τον κρατησε παρολαυτα.
    Τωρα δε βγαινει πια το ιδιο συχνα, αλλα αμα βρεθει με τους φιλους του πρεπει να πιει πανω απο 5 ποτηρια βοτκα λεμονι π.χ.
    Για να κανει κεφι. Και οι φιλοι του παντα πινουν πολυ οταν βγουν.

Senior Member
    Μακρια απο ανθρωπους που εχουν ' θεμα ' με το αλκοολ . Η αδελφη μου , χωρισε , προ 14 ετων , μετα απο 6 χρονια γαμου , κυριως λογω αλκοολ ( και τα παρεπομενα αυτου ) . Επινε λιγο , σχετικα ( πρπ 200ml ) ουισκι ο αντρας της , αλλα σε καθημερινη βαση . Ολο ελεγε , θα το κοψω , θα το κοψω , αλλα ακομη και τωρα πινει , και πλεον μετα απο 20-25 χρονια αλκοολ , εχει σοβαροτατα προβληματα υγειας . Αρκει αυτος ο λογος ( αλκοολ ) για να διακοψεις .
    Το λεω , γιατι εχω σχετικη προσωπικη εμπειρια με το αλκοολ , και δυσκολα κοβεται , ιδιως αν πινεις σκληρα ποτα . Χρειαζεται πολυ σθενος για να το διακοψεις . Και ακομα περισσοτερο για να μην ξανακυλησεις .

Banned
    εγω παντως που ειχα εναν που επινε για χρονια που καναμε παρεα μου ελεγε οτι αυτο ειναι δικαιολογια για να κανει κανεις οτι θελει

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Μακρια απο ανθρωπους που εχουν ' θεμα ' με το αλκοολ . Η αδελφη μου , χωρισε , προ 14 ετων , μετα απο 6 χρονια γαμου , κυριως λογω αλκοολ ( και τα παρεπομενα αυτου ) . Επινε λιγο , σχετικα ( πρπ 200ml ) ουισκι ο αντρας της , αλλα σε καθημερινη βαση . Ολο ελεγε , θα το κοψω , θα το κοψω , αλλα ακομη και τωρα πινει , και πλεον μετα απο 20-25 χρονια αλκοολ , εχει σοβαροτατα προβληματα υγειας . Αρκει αυτος ο λογος ( αλκοολ ) για να διακοψεις .
    Το λεω , γιατι εχω σχετικη προσωπικη εμπειρια με το αλκοολ , και δυσκολα κοβεται , ιδιως αν πινεις σκληρα ποτα . Χρειαζεται πολυ σθενος για να το διακοψεις . Και ακομα περισσοτερο για να μην ξανακυλησεις .
    Υποστηριζει οτι δε βγαινει καθε βραδυ πλεον....και δεν μπορω να ξερω αν λεει αληθεια. Μενω 20 λεπτα μακρια με το αμαξι, απο την πολη που μενει αυτος και δεν μπορω να τρεχω εκει που συχναζει για να κατασκοπευω τι κανει.
    Οποτε ομως βρεθει με τους κολλητιυς πινουν πολυ ολοι.

Senior Member
    Υποστηριζει οτι δε βγαινει καθε βραδυ πλεον....και δεν μπορω να ξερω αν λεει αληθεια. Μενω 20 λεπτα μακρια με το αμαξι, απο την πολη που μενει αυτος και δεν μπορω να τρεχω εκει που συχναζει για να κατασκοπευω τι κανει.
    Οποτε ομως βρεθει με τους κολλητιυς πινουν πολυ ολοι.

Αγαπητη Christine , ενω δεν λεω ψεμματα , τα ψεμματα που ελεγα οταν επινα ( οχι μωρε , δεν πινω , στο που και που , και κατι λιγο ) ηταν ατελειωτα !
    Δεν μπορω να πω με σιγουρια οτι πινει σε σημειο προβληματος . Παντως ειναι κακος οιωνος για ενα ευοιωνο μελλον , αλλα οχι απαγορευτικος . Πρεπει να συνεχισεις να παρακολουθης , για να βγαλεις ενα συμπερασμα , που δεν ξερω αν εισαι σε θεση να το βγαλεις , διοτι μονο ενα ex- αλκοολομανης ( δεν χρησιμοποιω τον ορο ' αλκοολικος ' , ειναι πολυ βαρυς ) μπορει να καταλαβει επακριβως αν το ' θυμα ' εχει σοβαρο προβλημα η οχι . Εσυ τον ξερεις , και μπορεις να καταλαβεις αν διαθετει σθενος και θεληση ως χαρακτηρας , και ποσο θετικος ανθρωπος ειναι .
    Δεν θελω να προβω σε κριτικη , ουτε να σου πω , κανε το ενα , κανε το αλλο . Εισαι ωριμη κοπελα , απο τα γραφομενα σου το συμπεραινω , και εσυ ξερεις καλυτερα .

Page 6 of 8 FirstFirst ... 45678 LastLast