κοντεψα να χασω το μυαλο μου - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 6 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 87
    Senior Member
    Quote Originally Posted by περαστικός View Post
    Τσς τσς δηλαδή και έδερνε και στην συνέχεια περνούσε και καλά με μία συγνώμυ, καλός και αυτός του λόγου του το'χε βρει το συστημα!
    Πάρε εκδίκηση εδώ και τώρα, φτιάξ'τα με άλλον και άσε τις θλίψες και τις βλακείες, κανέναν δεν οφέλησαν! Και να κάνεις και κανά καλό ψυχιατρικό check up στους υποψηφιους για σχέση από τούδε και στο εξής, μην την ξαναπατάμε...
    Με εδερνε μετα με πηγαινε στον ορθοπεδικο (διοτι πονουσα μια στον αυχενα μια στο γονατο μια στα χερια) μου ζηταγε μετα συγνωμη και οτι δεν θα το ξανακανει. Τα ριχνε πανω μου οτι εγω φταιω που τον εφτασα σε σημειο να με χτυπησει. Εγω απο την αλλη ελεγα μεσα μου ναι δικιο εχει εγω φταιω που τον πιεσα κ μετα τον συγχωρουσα και ολα καλα. Μεχρι την επομενη φορα που θα με ξαναχτυπουσε κ ξανα γιατρο.

Banned
    Aα καλή ήσουν και εσύ, από αυτοεκτίμηση όπως είπες εντελώς πάτος...Βασικά άκυρο, την είχες θάψει την αυτοεκτιμηση κάτω από τον πάτο και μετά πέταξες και το φτυάρι...Κοίτα να βρεις τα πάνω σου και όχι θλίψες και μελό, σε κανέναν γκόμενο δεν θα άρεζε τέτοια κοπέλα, και οταν βρεις αργοτερα καποιον καινουργιο να ξηγηθεις στα ισια...Όχι μαλακίες στην σχέση και τα γνωστά, αν εσύ είσαι δυστηχισμένη γράψε τους άλλους στα υποδύματα σου...Κανόνας!

Senior Member
    Δεν υπαρχει περιπτωση να κανω σχεση με αλλον γιατι πλεον φοβαμαι μη περασω τα ιδια. Φοβαμαι οτι κι ο επομενος μια κρυο μια ζεστη θα ειναι κι εγω θα καθομαι κ θα περιμενω μεσα στο αγχος ποτε θα του περασει η κριση. Εχω παθει γερη φοβια προς τους αντρες. Τοσο πολυ που ολα τα παιδια που με πλησιαζουν τα διωχνω λεγοντας μεσα μου ασε μας αγορακι μου που θελεις κι εσυ να με τρελανεις. Απο την αλλη ο μαζοχισμος μου, μου φωναζει καθημερινα οτι αν γυρισει ο τρελος θα ξανατρεξω πισω του.

Banned
    Και εσύ πιά με τον μαζοχισμό σου έχεις μπλέξει τα μπούτια σου...Ξεκόλλα!! Χέσε το παρελθόν!Μέχρι το τέλος θα περιμένεις τον οριακό να σε ξανακάνει σαν το σκουπίδι??

Senior Member
    Αιφελ... μπορώ να σου κάνω και εγώ μερικές ερωτήσεις??

Banned
    Quote Originally Posted by aifel View Post
    Δεν υπαρχει περιπτωση να κανω σχεση με αλλον γιατι πλεον φοβαμαι μη περασω τα ιδια. Φοβαμαι οτι κι ο επομενος μια κρυο μια ζεστη θα ειναι κι εγω θα καθομαι κ θα περιμενω μεσα στο αγχος ποτε θα του περασει η κριση. Εχω παθει γερη φοβια προς τους αντρες. Τοσο πολυ που ολα τα παιδια που με πλησιαζουν τα διωχνω λεγοντας μεσα μου ασε μας αγορακι μου που θελεις κι εσυ να με τρελανεις. Απο την αλλη ο μαζοχισμος μου, μου φωναζει καθημερινα οτι αν γυρισει ο τρελος θα ξανατρεξω πισω του.
    βασικα εγω θα ελεγα κ αλλα αλλα εξακολουθω να ζοριζομαι..
    αλλα ετσι δε θα πετυχεις κ κατι καλυτερο γιατι με αυτα που λες καταλαβα τι ενοεις ακριβως αλλα αν σου παρουσιαζοταν καπιος αντρας που να ειχε καπια γυναικεια χαρακτηριστικα θα αλαζες καπως γνωμη..
    για να μη σου πω οτι μονο ετσι μπορω να φανταστω οτι θα προχωρα το πραγμα συνεχεια

Senior Member
    Βασικά θα σου γράψω τώρα και όποτε το δεις, ήθελα να μας πεις πως ήταν οι προηγούμενες σχέσεις σου. Επίσης από την αρχή φάνηκε ότι ο άνθρωπος δεν ήταν πολύ στα καλά του, δυστυχώς βρήκε εσένα που από ότι καταλαβαίνω είχες ανασφάλειες αρκετές και από ότι φάνηκε χαμένη αυτοεκτίμηση.. σύμφωνα με αυτά που λες πάντα. Έτσι αντι να πάει αυτός στο τρελάδικο πήγες εσύ στον ψυχίατρο και έφαγες και ξύλο. Κάτσε σκέψου λίγο πόσο αγαπάς τον εαυτό σου αν τον τον αγαπάς δλδ... μάθε να τον αγαπάς κατάλαβε πως ο εαυτός σου είναι πιο σημαντικός από κάθε άλλον. Ηρέμησε λίγο άλλαξε και συ αριθμό ασχολείσου όλη μέρα με πράγματα ώστε να μην σκέφτεσαι και μόλις μπορέσεις πάρε καμιά φίλη και πάνε διακοπές σε ένα μέρος με κόσμο και πέρνα καλά είσαι πολύ νέα για να αναλώνεις έτσι τη ζωή σου. Άλλοι ζητάν δεύτερη ευκαιρία και δε μπορούν να την έχουν εσύ μπορείς να αρχίσεις από την αρχή και ασχολείσαι με έναν που μόνο κακό σου έκανε. Βάλε τώρα τελεία και συνέχισε τη ζωή σου.

Banned
    καπου αλλου ειναι το θεμα βασικα........ πολυ πριν απο αυτο το επεισοδειο...
    απλα αυτο το επεισοδειο ηταν το αποτελεσμα του..

Senior Member
    dcat μου!πραγματικα οσα λες με βρισκουν απολυτα συμφωνη κι εμενα και την ψυχολογο μου. Στις προηγουμενες σχεσεις μου δεν υπηρχαν ολα αυτα. Ο μονος κοινος παρονομαστης ειναι οτι ολους φοβομουν μη τους χασω. Αυτο το κανω γιατι οταν θα φυγουν θα αλλαξει η καθημερινοτητα μου και δεν θα χω με τι να ασχοληθω. Ξερω οτι για να μπεις σε μια σχεση πρεπει πρωτα να τα χεις βρει με τον εαυτο σου να σου αρεσει η καθημερινοτητα σου να εισαι πληρης και μονη σου και μετα ολα αυτα να τα μοιραστεις με τον συντροφο σου. Εγω ολα αυτα δεν τα εκανα. Εγω εβρισκα παντα αγορι και ηθελα εκεινος να γεμισει τα κενα της καθημερινοτητας μου. Γι αυτο δινομουνα σε μεγαλο βαθμο. Αυτο ακριβως εκανα με αυτον εδω γι αυτο και δεν εφευγα και ανεκτικα τοσα πολλα μεχρι που στο τελος εφυγε αυτος και εγω εμεινα πλεον χωρις σκοπο. Αυτο που με βασανιζει ειναι οτι μπορει να βγαινω με τις φιλες μου,θα παω βεβαια και διακοπες, μπορει νατα κανω ολα αυτα τα εξω αλλα δεν ειναι το ιδιο οπως οταν τα εκανα μαζι του. Και αυτο με στεναχωρει. Συνεχεια συγκρινω τι κανω τωρα με εκεινο που εκανα τοτε που ημουν μαζι του και παντα το τοτε ηταν καλυτερο αν και φαινομενικα περναω και τωρα καλα με τις φιλες μου. Λογω πολλων ανασφαλειων και ανυπαρκτης αυτοεκτιμησης ειμαι πολυ σχεσακιας και δενομαι πολυ με τα εκαστοτε αγορια μου,οπως δεθηκα και με αυτον τωρα.

Senior Member
    Επισης θελω να αναφερω οτι ο ψυχιατρος μου ειπε οτι ειμαι οριακη οιστριονικη προσωπικοτητα με συγκεκαλυμενη μανιοκαταθλιψη. Γι αυτο και μου εδωσε και φαρμακα για να βγω απο ολο αυτο. Η ψυχολογος μου βεβαια δεν δεχεται τετοιου ειδους ταμπελες κ δεν θελει να με ενταξει σε κατηγοριες. Παρολα αυτα συμφωνει για την καταθλιψη και για την ανηδονια που νιωθω (η οποια δεν γινεται αντιληπτη απο τους εξω γι αυτο και την λενε συγκεκαλυμενη) και συμφωνει με την φαρμακευτικη αγωγη η οποια μπορει να με ανακουφισει. Τα υπολοιπα τα παλευω με ψυχοθεραπεια. Ειμαι πλεον πεπεισμενη πως αν δεν επαιρνα την αγωγη αυτη θα ειχα πεσει τελειως με αποτελεσμα να τρεχω απο πισω και να παρακαλαω για λιγη προσοχη. Ασε που θα επινε καθε βραδυ σερνομενη απο πιστα σε πιστα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by aifel View Post
    dcat μου!πραγματικα οσα λες με βρισκουν απολυτα συμφωνη κι εμενα και την ψυχολογο μου. Στις προηγουμενες σχεσεις μου δεν υπηρχαν ολα αυτα. Ο μονος κοινος παρονομαστης ειναι οτι ολους φοβομουν μη τους χασω. Αυτο το κανω γιατι οταν θα φυγουν θα αλλαξει η καθημερινοτητα μου και δεν θα χω με τι να ασχοληθω. Ξερω οτι για να μπεις σε μια σχεση πρεπει πρωτα να τα χεις βρει με τον εαυτο σου να σου αρεσει η καθημερινοτητα σου να εισαι πληρης και μονη σου και μετα ολα αυτα να τα μοιραστεις με τον συντροφο σου. Εγω ολα αυτα δεν τα εκανα. Εγω εβρισκα παντα αγορι και ηθελα εκεινος να γεμισει τα κενα της καθημερινοτητας μου. Γι αυτο δινομουνα σε μεγαλο βαθμο. Αυτο ακριβως εκανα με αυτον εδω γι αυτο και δεν εφευγα και ανεκτικα τοσα πολλα μεχρι που στο τελος εφυγε αυτος και εγω εμεινα πλεον χωρις σκοπο. Αυτο που με βασανιζει ειναι οτι μπορει να βγαινω με τις φιλες μου,θα παω βεβαια και διακοπες, μπορει νατα κανω ολα αυτα τα εξω αλλα δεν ειναι το ιδιο οπως οταν τα εκανα μαζι του. Και αυτο με στεναχωρει. Συνεχεια συγκρινω τι κανω τωρα με εκεινο που εκανα τοτε που ημουν μαζι του και παντα το τοτε ηταν καλυτερο αν και φαινομενικα περναω και τωρα καλα με τις φιλες μου. Λογω πολλων ανασφαλειων και ανυπαρκτης αυτοεκτιμησης ειμαι πολυ σχεσακιας και δενομαι πολυ με τα εκαστοτε αγορια μου,οπως δεθηκα και με αυτον τωρα.
    Ax aifel πόλυ με στεναχωρεί αυτή η στάση σου αν θέλεις να μιλήσουμε παραπάνω στείλε μου σε προσωπικό μνμ το σκάιπ σου, είναι κρίμα να χαλάς έτσι τη ζωή σου νέα κοπέλα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by dcat View Post
    Ax aifel πόλυ με στεναχωρεί αυτή η στάση σου αν θέλεις να μιλήσουμε παραπάνω στείλε μου σε προσωπικό μνμ το σκάιπ σου, είναι κρίμα να χαλάς έτσι τη ζωή σου νέα κοπέλα.
    Δεν εχω σκαιπ

Banned
    οι περισσοτεροι που βρεθηκαν σε αυτη τη θεση χρειαζονται καπιο χρονο μεχρι να νιωσουν ανετα
    τα καλυτερα πραγματα παντα αρχιζουν με το πιο αχαρο τροπο.

Senior Member
    Ούτε εγώ είχα προχθές έκανα για να μιλήσω με κάτι παιδιά από εδώ αν θέλεις να επικοινωνήσεις πάντως είμαι διαθέσιμη απλά από το φόρουμ είναι πιο δύσκολο.

Senior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    οι περισσοτεροι που βρεθηκαν σε αυτη τη θεση χρειαζονται καπιο χρονο μεχρι να νιωσουν ανετα
    τα καλυτερα πραγματα παντα αρχιζουν με το πιο αχαρο τροπο.
    Εγω δεν νομιζω να τον ξεπερασω ποτε. Εχω την εντυπωση οτι θα τον εχω συνεχεια στο μυαλο μου. Δεν ξερω τι θα γινει θα σκασω πια. Το θεμα ειναι οτι με εχει πεταξει απ ολα απεξω. Πραγματικα δεν ξερω πως το βλεπει!αυτος πως μπορει να μη με ξαναδει ποτε. Ειναι δυνατον?

Page 3 of 6 FirstFirst 12345 ... LastLast