Results 16 to 22 of 22
Thread: Προβλήματα με φίλες
-
30-04-2015, 23:36 #16
ευχαριστώ πολύ!!!!!!!!!!
- 30-04-2015, 23:37 #17
05-05-2015, 02:16 #18
αχαχαχα γεια σου ρε 66psy! λοιπον ακου να δεις τι εγινε,λιγες ωρες μετα τη δημοσιευση εδω στο φορουμ, την πηρα τηλεφωνο και την ρωτησα αρχικα αν την ενοχλω και μου ειπε κλασσικα εεεεε ειμαι εμ τον ταδε (γκομενο δηλ).α καλα της ειπα και την ρωτησα ευθεως αν εχει κατι μαζι μου; ξερεις τι μ απαντησε;; οτι θα με ρωτουσε και μενα το ιδιο και οταν της ειπε γιατι δεν το εκανε μου ειπε οτι δεν ηξερε αν θελω να το συζητησω.εκεινη τη στιγμη την ειρωνευτηκα λεγοντας της γτ τι ειμαι εγω για να μην το συζηταω και μετα απο αυτο με εκλεισε πολυ αποτομα επειδη δεν ηταν μονη της και μου ειπε κιολας οτι χαρηκε πολυ που την πηρα..κλαιω απλα! τελοσπαντων μου στελνει οτι θα με παρει την επομενη μερα,με παιρνει την μεθεπομενη και με ρωταει αν μπορω να μιλησουμε αλλα επδ ημουν εξω της το εκλεισα! οοοοχι κουκλιτσα μου δεν θα με κλεινεις μονο εσυ πηγα να της πω! τεσπα μετα απο αυτο αρχισε και μ στελνε κατι φωτο μας λες και νοσταλγει τη φιλια μας.σημερα που γυρισε αντι να με παρει τηλ να τα ξεκαθαρισουμε απο κοντα,προτιμησε να παει με τις αλλες τις βλαμμενες εξω..λες να της στειλω ή να την παρω τηλ αυριο να της πω να βρεθουμε,ή να περιμενω μπας και το κανει αυτη; ααα επισης σημερα κατι μ εστειλε για σχολη και απαντησα οκ.ειμαι αρκετα ψυχρη μεχρι να συζητησουμε τα πραγματα.καλα κανω ή οχι;
06-05-2015, 00:59 #19
ειμαι της αποψης οτι ο εγωισμος πρεπει να κατευναζει οσο πιο πολυ σε τετοια θεματα..
δηλαδη "μου εκανε εκεινο αρα εγω της εκανα αυτο" δεν οδηγει πουθενα..
εγω σαν 66psy *αποφευγω ονοματα στο φορουμ* θα της ελεγα να βρεθουμε με την πρωτη ευκαιρια να μιλησουμε ξεκαθαρα..
και απο κει και περα θα εβγαζα τα συμπερασματα μου..αν αξιζει να δοθει μια δευτερη ευκαιρια ή οχι..And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the mousic
06-05-2015, 01:01 #20
*α να σημειωσω και κατι αλλο
αν εσυ εχεις καταληξει στο συμπερασμα οτι ΔΕΝ θελεις αυτη την κοπελα για φιλη σου μετα απο ολα αυτα, ειναι καλυτερο να της το πεις μια και εξω χωρις χρονοτριβες παρα αυτα τα δεν απανταω, κανω την αδιαφορη και τετοια... γιατι ετσι πιστευω οτι κουραζεις και τον εαυτο σου κι αυτη την κοπελα..
Δεν λεω πως αυτο ειναι το σωστο, λεω απλως την γνωμη μου :)And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the mousic
07-05-2015, 21:18 #21
προσπαθησε να σε ξεκοψει απο ολες τις παρεες/φιλες σου γνωστες σου για να σε εχει μονο αυτη..λιγο τραγικο μου ακουγεται..και εσυ βεβαια δεν επρεπε να ξεκοψεις απο ολους και απο ολα! πολυ ανωριμη συμπεριφορα δικια της και φυσικα τωρα σε κακολογησε ,σε εθαψε σε ολο το σχολειο με αποτελεσμα να μεινεις μονη σου...απλα προσπαθησε να κοινωνικοποιηθείς οσο μπορεις μα2ι με τους αλλους..βασικα τι λεωω! τελειωνει η χρονια οποτε μην χολοασκας..απο σεπτεμβρη στανταρ θα κανεις νεες παρεες και φιλιες και φυσικα δεν θα συνεχιστει ολη αυτη η κατασταση αρκει να εχεις επικοινωνια και επαφη με ολουςς στο τμημα σου..και δεν ειναι αναγκη να ξεκοβεις απο ολους και να κολλάς με ενα ατομο..μπορει καποια ατομα στη 2ωη μας να ειναι κατι παραπανω για εμας ιδίως στις διαπροσωπικές μας σχέσεις αλλα δεν ειναι καλο να χάνεις άλλους ανθρωπους απο τη 2ωη σου μονο και μονο για να εισαι με ενα και μοναδικο ατομο...του χρονου πιστευω θα αλλαξουν..στην τριτη λυκειου θα εχεις συντροφια το διαβασμα! και δεν ειναι ντροπη να μιλησεις με αλλους..λιγη αυτοπεποίθηση χρειά2εται μονο..και ολα καλα θα πανε
14-05-2015, 23:41 #22
ελα ρε 66psy σορρυ για την καθυστερηση δεν μπαινω και πολυ συχνα στο φορουμ τελευταια! υπηρξαν πολλες εξελιξεις με τη συγκεκριμενη! την παρασκευη που μας περασε πηγα για καφε μαζι της και της τα εχωσα κανονικοτατα!ειπα τι με πειραζει και γενικα το καταυχαριστηθηκα! αυτη θες να σου πω τι ελεγε;; οτι εχω δικιο και μου ζηταει συγγνωμη και θα προσπαθησει να αλλαξει! εγω ομως ηξερα μεσα μου οτι δεν θα το εκανε ποτε! η κουβεντα μας τελειωσε λεγοντας της οτι δεν ξερω κατα ποσο θα νιωθω ανετα μαζι της οσο και πριν..και μ ειπε οτι χρειαζεται και απο τις 2 μας προσπαθεια!συμφωνησα! κοιτα να δεις τωρα η καθυστερημενη τι κανει..το επομενο βραδυ μου λεει να παμε εξω.στην αρχη δεν ηθελα αλλα μετα ειπα ααααντε ας το κανω με το ζορι.η κοπελα ομως εκτος του οτι μου ειπε κατευθειαν απο τη συζητηση να βγουμε,εφερε και τον γκομενο της εκει.εγω ευτυχως ημουν και με αλλη κοπελα και επδ περιμενα να ειναι το κλιμα σκατα μεριμνησα και ειπα και σε κατι αγορια να ερθουν.το αποτελεσμα; μιλαγανε μονο οι 2 τους,μας σχολιαζαν μπροστα στη μουρη μας,μιλαγανε ψιθυσιστα για να μην τους ακουμε..και πεταγανε το ενα μαργαριταρι μετα το αλλο! ανυπομονουσα να περασει η ωρα για να φυγουν δεν αντεχα αλλο! τη σιχαθηκα,αληθεια! εχουν περασει οι μερες και δεν της εχω δωσει καν σημασια,ποσο μαλλον αυτη! και ξερεις γιατι; γιατι δεν θελει να νομισω οτι μου μιλαει απο συμφερον λογω του οτι εβαλε ψηφοδελτιο σε μια παραταξη.δηλ μη νομιζει οτι το κανει για να τη ψηφισω,ενω ηξερε οτι θα ψηφιζα αλλη παραταξη! πραγματικα θελω να μου πεις τι μπορω να κανω..αν μπορεις φυσικα!!!!!!