sos sos φαρμακα! - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast
Results 31 to 45 of 71
    Quote Originally Posted by Μερμηγκας View Post
    @kerasi εχω επιστρεψει μονιμα στην πολη μου γιατι νομιζα θα μαι καλυτερα αλλα δεν ειμαι.τελειομανης επισης δεν ειμαι,το αντιθετο θα ελεγα.αγχωδης επισης δεν ημουν ποτε.το πιο ηρεμο ατομο.ο κοσμος να καιγοτα ελεγα ενταξει τι να κανουμε καποια στιγμη θα παψει να καιγεται.ειχα παθει κατι κρισεις που ξεπερασα μονη αλλα οταν επεστρεψαν δεν τα καταφερα κ απογοητευτικα.επισης εχω εντονη αυθυποβολη κ ειχα επιρρεαστει απο διαφορα που διαβασα...nick αμα σ ειναι ευκολο στειλε μου,ευχαριστω.
    Γιατί δεν εκλογικεύεις αυτά που σε φοβίζουν και σε αγχώνουν? Γιατί δεν προσπαθείς (έστω να πιέσεις τη σκέψη σου) να τα βάλει στις πραγματικές τους διαστάσεις?
    Επειδή γενεσιουργός παράγοντας του άγχους είναι η υπερβολή, η υπερεκτίμηση καταστάσεων, η καταστροφικότητα, μια στερηση δλδ από εμας στον εαυτό μας της ικανότητας να δει τα πράγματα αντικειμενικά και συνεπως να τα αντιμετωπίσει στις αντικειμενικές (πραγματικές) τους διαστάσεις. Το πολλή και συνεχές άγχος για το καθετι οδηγει στην πόρωση, ήτοι μετατρέπεται σε ένα συναίσθημα έντονο το οποίο όχι μόνο αποτρεπει αυτο τον τροπο αντικρισης του θεματος (αυτο που προτεινω δλδ) αλλά μας τρωει χρονο σκέψης, προκαλει σπαταλη ψυχικων απωθεματων και κόπωση.
    Αυτη ειναι μια μέθοδος που βοηθά.
    γιάννης

Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Μερμηγκα , επειδη εχω κολλητο εξαιρετικο γιατρο , γενικο παθολογο , για το αγχος θεωρει καλυτερο το αντικαταθλ. seroxat , και τοχω δοκιμασει , και δουλευει . Για το zoloft , εχει την αποψη , κι εγω που τοχω δοκιμασει , ειναι καθαρα για καταθλιψη , οχι αγχος .
    Mac, μου ειχε κανει εντυπωση ένα παλιο σου ποστ, μεσα από τη δική σου εμπειρια, στο οποιο έλεγες πως αντικαταθλιπτικά δεν υπάρχουν, αφού ειχες ήδη δοκιμάσει καποια.
    γιάννης

Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Mac, μου ειχε κανει εντυπωση ένα παλιο σου ποστ, μεσα από τη δική σου εμπειρια, στο οποιο έλεγες πως αντικαταθλιπτικά δεν υπάρχουν, αφού ειχες ήδη δοκιμάσει καποια.

Οντως , Γιαννη , ετσι ειχα γραψει . Αλλα ο φιλος ο γιατρος , γενικος παθολογος , που τουχω μεγαλη εμπιστοσυνη , μου ειπε οτι το μονο που δουλευει ειναι το seroxat . Και το παιρνω τωρα σε μεγαλυτερη δοση , και κατι κανει . Αλλα ομως , πρεπει να προσθεσω , για να μην παρασυρω αλλους , οτι ειμαι σε πολυ καλυτερη ψυχολογικη κατασταση σε σχεση με παλαια , και το φαρμακο δρα επικουρικα , δλδ αν εισαι χαλια , και βασιστεις σενα φαρμακο , δεν προκειται να δεις αποτελεσμα .
    Την περισσοτερη δουλεια , πρεπει να την κανεις δουλευοντας με τον εαυτο σου .
    Καλα εκανες Γιαννη , και επισημανες το παλιο ποστ μου . Μπας και βοηθηθουν κι αλλα παιδια .

Senior Member
    Μακ, απο τι πασχεις αν επιτρεπεται? παιρνεις καιρο φαρμακα?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Soulfly View Post
    Μακ, απο τι πασχεις αν επιτρεπεται? παιρνεις καιρο φαρμακα?

Σκαταθλιψη εχω . Φαρμακα παιρνω απο το 2000 .

Senior Member
    Χα! με αρεσε πως το ειπες λολ ευτυχως δεν εχασες το χιουμορ σου ακομα, περαστικα

Senior Member
    Το χιουμορ μου ποτε δεν τοχασα ! ευχαριστω για τα περαστικα , ειμαι σε φαση αναρρωσης πλεον . Ε , μα , καιρος ηταν !!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Μερμηγκας View Post
    εγω της εξηγησα της γιατρου μου οτι ετσι και κανω την αρχη αμα δεν μου ταιριαζει τελος,δε θα γινω πειραματοζωο..μου ειπε οτι δεν μπορουμε να το ξερουμε,σφως,αλλα ετσι κι αλλιως δεν θελω να τα παρω καθολου..αυτη επιμενει πλεον.στην αρχη μου ειπε αν εγω θελησω.σημερα μου ειπε οτι τελος πρεπει να τα παρω....και μονο που πιανω το κουτι στα χερια μου πανικοβαλομαι..που να τα παρω κι ολας....
    καλα ηγιατρος σου πιθανο να θελει να τελειωνει να παρει κιαλλο πελατη η να τα αρπαζει χοντρα απο τις φαρμακευτικες που δινουν απο τηλεορασεις μεχρι αυτοκινητα παντα να παιρνεις και δευτερη γνωμη η και τριτη και συγκρινεις

Senior Member
    λες και αμα παρεις και δευτερη γνωμη δε θα ναι απο φαρμακοτριφτη....σκοπος ειναι να εχεις το κουραγιο η τη δυνατοτητα να το παλεψεις με φυσικα μεσα, αλλιως κλαφτα

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Σκαταθλιψη εχω . Φαρμακα παιρνω απο το 2000 .
    χαχαχα μαγκ μου θυμησες ενα φιλο μου που αστειευτηκε με την παθηση του και ειπε οτι εχει σκυληνση κατα γατας :Ρ

Senior Member
    Quote Originally Posted by εσωτερική_σήψη View Post
    χαχαχα μαγκ μου θυμησες ενα φιλο μου που αστειευτηκε με την παθηση του και ειπε οτι εχει σκυληνση κατα γατας :Ρ

Εσωτερικη , καλο ειναι να αστειευεσαι με αυτα που σου συμβαινουν , παντα ωφελει το χιουμορ , αλλα η παθηση του φιλου σου , κομματακι σοβαρη μου φαινεται , πρεπει ναχει πολυ σθενος για ναστειευεται , μπραβο του .

Senior Member
    ναι εννοειται οτι αξιζει ρισπεκτ οπως και ολοι μας!

παιδι και κυριως ιωαννη..το παλευα μονη μου 1μιση χρονο,μπορεις να πεις και 2 αλλα ηταν σχεδον τπτ στην αρχη.τον εχα χρονο το χα ξεπερασει εντελως αλλα πιστεψε με ειχα κουραστει ψυχικα αφανταστα στο τελος.δυστυχως η ζωη και καποιες δυσκολες καταστασεις στη ζωη μου μ εφερναν αντιμετωπη με πολυυυυυυ αγχωγονες καταστασεις..αλλαγη πολης,χωρισμος μετα απο 7 χρονια κ μετα ξανα μαζι,προδοσια απο φιλους ξανα αλλαγη πολλης αλλαγη σχολης,εχασα τον παππου μ κλπ κλπ κλπ και παραλληλα οι κρισεις επεστρεψαν κ αρχισε να δινει το παρων η αγοραφοβια..που πιστευα οτι ηταν το τελευταιο π θα μπορουσε να μ συμβει.παλι το παλευα μονη μου..εβγαινα εξω με τις ωρες..8ωρο εξω?5 ωρες με ζαλαδα αλλα εκει...εκανα τη μαλακια να με πιεσω παρα πολυ.δλδ εμενα συνεχεια εξω με πολυ κοσμο κ αυτο τελικα με εξαντλησε εντελως και με τρομαξε περισσοτερο..η γιατρος μ ειναι παρα πολυ καλη δε θελει να με ξεπεταξει..πανω σε μια κριση παρακαλουσα τη γιατρο να μ δωσει ζαναξ κ μ ειπε ΟΧΙ δε σ δινω τετοιο πραγμακαναμε 3 μηνες συνεδριες και κανουμε ακομα και δεν ηθελε να μ δωσει τιποτα μεχρι που εμεινα μεσα 2 βδομαδες με αρνηση να παλεψω αλλο...δυστυχως αν εισαι 1μιση χρονο στη μαχη κ εχει πολλες ηττες καποια στιγμη παραδινεσαι..οσο κοτα κ αν ακουγομαι εγω αυτο εκανα..εννοειται οτι κ να παρω κτ εν τελει θα συνεχισω μαζι της ψυχαναλιση καθε εβδομαδα..απλα θελω μια ''πατεριτσα'' στα βηματα μου κ αυτη η πατεριτσα ειναι τα χαπια.καλο ειναι αν φτανουμε στο αμην να μην φοβομαστε να παρεδεχτουμε βοηθεια..οπως κακο ειναι να μην εχεις παλεψει καθολου κ να παρακαλας να σε χαπακωσουν γτ δεν παλευεις να ανεχτεις τον εαυτο σου..εγω ουτε θα καταπιω κουτες ουτε αγχολυτικα που ειναι σαν ναρκωτικα.μια μαλακια σεροτονινης για λιγους μηνες ωστε να μπορεσω να σταθω στα ποδια μ.αλλα την εξυπνη και την υπερδυνατη ηξερα κ εγω να την κανω πριν..ελεγα σε μια φιλη περσυ π αρχισε αντικαταθλιπτικα οοοχι χαζη μονες μας κοιτα εμενα που τα καταφερνω μην παρεις..ε λοιπον εγω ειμαι κλεισμενη μεσα κ αυτη αυτη τη στιγμη εχει κοψει κ εχει φυγει για ταξιδια στην ευρωπη..μην γινομαστε υπερβολικοι...μια βοηθεια αμα χρειαζεται καποιος ναι να την παρει..εγω απλα θελω εμπειριες ανθρωπων π να βοηθηκαν η οχι.. :)

Mac, από το 2000 γιατί δεν σου τα κοψε?

Μέρμηγκας, αν καταλαβα καλά το παλεψες στην αρχή (άγχος, αγοραφοβία) βγαίνοντας έξω κλπ, όμως στην πορεία καταλαβες ότι χρειαζόσουν και φαρμακευτική αγωγή προς υποβοήθηση αυτου που πάλευες από μόνη, αυτό που ονομάζεις "πατερίτσες", σωστά? Εννοείς επίσης ότι η φίλη σου τα κατεφερε λόγω της δικής της προσπάθειας κι όχι λόγω των φαρμάκων?
    γιάννης

Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Mac, από το 2000 γιατί δεν σου τα κοψε?
    ?

Aπο το 2000 , εχω αλλαξει τρεις γιατρους . Τοτε ημουν ' ερασιτεχνης ασθενης ' , και επαιρνα οτι μου ελεγε ο εκαστοτε ασχετιδης ψυχιατρος . Το μονο που καταφεραν , ειναι να με εθισουν στα ζαναξ . Οταν περνανε τα χρονια , καταλαβαινεις 1) τον τροπο λειτουργιας των γιατρων και 2) το πως και το γιατι των φαρμακων ( και της κτθλψης ) , και γινεσαι ο ιδιος γιατρος του εαυτου σου . Τοτε νομιζα ( και νομιζαν ) οτι η κτθλψη ειναι μια ασθενεια που ' εμφανιζεται ' απο το πουθενα , και κυριαρχουσε η αποψη οτι η κτθλψη περναει μονο με το ' μαγικο ' prozac ( ladose ) το οποιο στην πορεια ανετραπη ( μην ξεχναμε οτι προ 15 ετων η κτθλψη δεν ηταν διαδεδομενη οπως σημερα ) . Στην συνεχεια , μετα το ladose , ενεφανισθη το περιφημο seropram , αχρηστο και αυτο . Τα υπολοιπα ειναι απλως ιστορια .

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast