ποια θυσια εχει κανει αυτη/ος για σενα - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 23 of 23
    Senior Member
    Τα πάντα έκανα και δεν το έχω μετανοιώσει! Οχι μόνο λόγω ανταπόκρισης, αλλά ..έτσι είναι το ύφασμα :)
    Τέλος παντων, αυτό το "ποια θυσία" μού είχε κολλήσει για πολύ καιρό: https://www.youtube.com/watch?v=2J3dIOGomGE

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Aν υποκυψεις σε εκβιασμους , εστω ' ατυπους ' , εκει ειναι που χανεις την αξιοπρεπεια σου .
    Παντως , το ' χαλι να με πατησεις ' , ειναι κατι που δεν εκτιμαται , αλλα ουτε και το αντιθετο .
    Αυτο ακριβως εννοουσα και εγω Mac, η αξιοπρεπεια παει περιπατο οπως και ο εγωισμος, το θεμα ειναι να αξιζει ο σκοπος τουλαχιστον

Quote Originally Posted by Remedy View Post
    αν δεν θες να πεις λεπτομερειες ωστε να σου πει ο καθενας μας το μακρυ και το κοντο του, ζυγιζεις και τον τροπο της και την "θυσια" που θελει, κι αποφασιζεις.
    Rem καλυτερα να μην μπω σε λεπτομερειες, σορρυ αν δεν γινομαι κατανοητος με τις οποιες πληροφοριες παρεθεσα.

Quote Originally Posted by mariposa7 View Post
    Κοίτα εγώ θα σου πω τα εξής:

- 1 άνθρωπος που αξίζει πραγματικά δεν θα σου ζητήσει να κάνεις ποτέ καμία υποχώρηση στις αξίες, στα όνειρά σου, στις αρχές κ τα πιστεύω σου (βέβαια αξίες, αρχές κ συνείδηση δεν έχουν όλοι.......). Αντιθέτως, θα σε στηρίξει σε όλους σου τους στόχους.

- 1 άνθρωπος που έχει ειλικρινή συναισθήματα για εσένα δεν θα σου κοπανήσει ποτέ κάτι το οποίο έχει κάνει για σένα, πχ μπορεί 1 κοπέλα να έχει σηκωθεί από τις 5 το πρωί κ να έχει ξεπατωθεί όλη τη μέρα, αλλά το βράδυ να σου έχει μαγειρέψει κάτι να σε ευχαριστήσει: εάν αυτό "στο χτυπήσει" τότε δεν το κάνει κ τόσο ειλικρινά, αποσκοπεί σε αντάλλαγμα. Το ζήτημα είναι εσύ να το εκτιμήσεις ακόμα κ αν δεν σου κάνει νύξη για την κούραση που έχει τραβήξει, γιατί σε πάρα πολλές περιπτώσεις βλέπεις ανθρώπους να προσκυνάνε εκεί που τους εκμεταλλεύονται κ τους έχουν γραμμένους κ περιφρονούν αυτούς που τους προσφέρουν πράγματα. Το λέω κ για να βλέπεις κ να εκτιμάς τί κάνει η άλλη από μόνη της για εσένα, αλλά κ για να προσέξεις πολύ αν κ εκείνη εκτιμά αντιστοίχως τα όσα κάνεις εσύ ή σκέφτεται μόνο την πάρτη της κ τη βολή της.

- Αν 1 σχέση είναι υγιής κάποια πράγματα δεν τα αντιλαμβάνεσαι ως "θυσία" (αρκεί να μην προσκρούουν στις αρχές κ τη συνείδησή σου), σου "βγαίνουν" κ τα κάνεις για τον άλλον γιατί θες να τον/την βλέπεις ευτυχισμένο/η.

- Όσα σου ανέφερα ισχύουν κ για τις φιλίες φυσικά.

- Το ζήτημα είναι οι "θυσίες" να γίνονται αμοιβαία κ εννοείται ποτέ για τον λάθος άνθρωπο, γιατί τότε μετατρέπεσαι σε θύμα.

- Υπάρχει άρρηκτος κανόνας: δε σε προτρέπω να γίνεσαι χαλί να σε πατήσουν γενικά, αλλά καλύτερα να "δώσεις" κ σε 5 λάθος ανθρώπους κ να εισπράξεις αχαριστία, παρά να "οχυρωθείς" στον εαυτούλη σου κ στη βολή σου όλη σου τη ζωή. Κ αυτό γιατί κάποιοι (όχι όλοι) θα σε εκτιμήσουν κ θα κάνουν αντιστοίχως πράγματα να σε κερδίσουν, θα θελήσουν να σου προσφέρουν χαρά κ χαμόγελα. Κοινώς θα έχεις κοντά σου κ κάποιους ανθρώπους που σε νοιάζονται κ σε εκτιμούν (όχι απλά σε συμπαθούν....) κ θα σου σταθούν στα δύσκολα κ χαρούν με τις χαρές σου. Αυτοί που βάζουν πάνω απ'όλα τον εαυτό τους είναι καταδικασμένοι να μείνουν κ με τον εαυτό τους, υπό την ουσιαστική τουλάχιστον έννοια (γιατί τυπικά μπορεί να μοιάζουν πως έχουν σύζυγο/ οικογένεια/ παρέες/ γκόμενους-ες αλλά στην πράξη είναι μόνοι τους). Κ τα κενά κ η μοναξιά ιδίως από 1 ηλικία κ ύστερα δεν παλεύονται.....
    Μαριποσα εχεις δικιο σε οσα γραφεις, απο την μια δεν θελω να γινω θυμα απο την αλλη θελω να προσπαθησω ακομα σε αυτο που εχω μπας και σωθει. Κανω πραγματα για την σχεση μου και μαλιστα καποιος τριτος θα ελεγε πως κανω αρκετα και πως εχω ανεχτει και πολλα αλλα αφενος δεν με πειραζει μιας και δεν τα βλεπω ως θυσια και αφετερου θεωρω οτι αξιζει (τουλαχιστον μεχρι τωρα)

Senior Member
    Quote Originally Posted by deus View Post
    . Περισσοτερο σε αλλαγη συμπεριφορας αναφερομαι και οχι τροπο ζωης.

Μπορει ναλλαξεις συμπεριφορα , αλλα για ποσο θαντεξεις μεχρι να βγει ο πραματικος εαυτος σου ? οχι πολυ .
    Υπαρχει μια ανοητη προτροπη που κυκλοφορει γενικως ' βαλε τον αλλον-ην εξ αρχης στην θεση του ' η ' μην τον αφηνεις να σου παρει τον αερα ' . Οποια ανοησια . Απλως θα κανεις τον αλλον να ' κρυφτει ' ( αν δεν αντιδρασει εξ αρχης ) , και στο τελος , οταν εχει ' ανεχτει ' πολλα , το πολυ να ' εκραγει ' και οποιον παρει η μπαλα !! βγαλε τον αληθινο εαυτο σου εξ αρχης , να ξερει και η αλλη πλευρα με ποιον -αν εχει να κανει , γλυτωνεις και χρονο ετσι !

Senior Member
    αν με την "αλλαγη συμπεριφορας", εννοεις αυτα που μας ελεγες σε παλια θεματα οτι εισαι πολυ διαχυτικος με τις γυναικες. εχμ.... δεν θα επρεπε να στο ζηταει μεν, αλλα θα πρεπε να το κανεις μονος σου, δε...
    ειδικα μετα απο οσα εγιναν με το (τουλαχιστον) περιεργο σμσ....

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    αν με την "αλλαγη συμπεριφορας", εννοεις αυτα που μας ελεγες σε παλια θεματα οτι εισαι πολυ διαχυτικος με τις γυναικες. εχμ.... δεν θα επρεπε να στο ζηταει μεν, αλλα θα πρεπε να το κανεις μονος σου, δε...
    ειδικα μετα απο οσα εγιναν με το (τουλαχιστον) περιεργο σμσ....
    rem γιαυτο ειπα πως ειναι αποδεκτη η "θυσια" απλα δεν μου αρεσει ο εκβιαστικος τροπος που το ζηταει.
    mac ξερει με ποιον εχει να κανει αλλα βασιζεται σε υπονοιες και καπου στο μυαλο της το περναει σαν γεγονοτα. ξερω ακουγεται τρελο αυτο αλλα δεν ξερω πως αλλιως να περιγραψω το γεγονος οτι δεν δεχεται αυτο που της λεω και της δειχνω.

Banned
    Δεν ξερω κ δεν εχει τυχει να διαβασω (ποσο μαλλον κ να θυμαμαι......) ποια προηγουμενα σχετικα θεματα εχεις ανοιξει, επισης σεβαστηκα πως δε θες να μπεις σε λεπτομερειες, οποτε σου απαντησα εντελως γενικα. Αν θεωρεις οτι η κοπελα αξιζει κ το αιτημα της δεν αντικειται σε θεμελιωδεις αρχες κ αξιες σου, αλλα προκειται πχ για κατι που δεν εχεις συνηθισει, γνωμη μου, give it a shot. Μπορει κ να σου βγει. Αν δεν σου αρεσει ο τροπος που θετει το αιτημα η την επιθυμια της, τοτε απλα πες της να μην στο ξαναζητησει, θα παρεις το χρονο σου κ θα το διαχειριστεις μονος σου (πχ αν θελει να τη βοηθας στις δουλειες του σπιτιου κ να μην το κανεις σταβλο, αλλα στο θετει εκβιαστικα, πες της να μην σου ξανακανει λογο για αυτο κ ξεκινα να το "δουλευεις" οπως εσυ θεωρεις πως μπορεις καλυτερα πχ αν σου φαινεται πιο ευκολο το να μην πετας τα πραγματα σου οπου να'ναι κ να βαζεις/απλωνεις πλυντηριο, ε, τοτε ξεκινα το απο εκει, βλεπεις πως παει κ μετα πας παρακατω).

Senior Member
    Quote Originally Posted by mariposa7 View Post
    Δεν ξερω κ δεν εχει τυχει να διαβασω (ποσο μαλλον κ να θυμαμαι......) ποια προηγουμενα σχετικα θεματα εχεις ανοιξει, επισης σεβαστηκα πως δε θες να μπεις σε λεπτομερειες, οποτε σου απαντησα εντελως γενικα. Αν θεωρεις οτι η κοπελα αξιζει κ το αιτημα της δεν αντικειται σε θεμελιωδεις αρχες κ αξιες σου, αλλα προκειται πχ για κατι που δεν εχεις συνηθισει, γνωμη μου, give it a shot. Μπορει κ να σου βγει. Αν δεν σου αρεσει ο τροπος που θετει το αιτημα η την επιθυμια της, τοτε απλα πες της να μην στο ξαναζητησει, θα παρεις το χρονο σου κ θα το διαχειριστεις μονος σου (πχ αν θελει να τη βοηθας στις δουλειες του σπιτιου κ να μην το κανεις σταβλο, αλλα στο θετει εκβιαστικα, πες της να μην σου ξανακανει λογο για αυτο κ ξεκινα να το "δουλευεις" οπως εσυ θεωρεις πως μπορεις καλυτερα πχ αν σου φαινεται πιο ευκολο το να μην πετας τα πραγματα σου οπου να'ναι κ να βαζεις/απλωνεις πλυντηριο, ε, τοτε ξεκινα το απο εκει, βλεπεις πως παει κ μετα πας παρακατω).
    εχει να κανει με τον τροπο συμπεριφορας μου ως προς τριτους, τα παραδειγματα που αναφερεις τα κανω ετσι και αλλιως και μαλιστα την αποτρεπω να τα κανει εκεινη για να τα κανω εγω

Senior Member
    διακο... οπως το βλεπω εγω, η 'απαιτηση" που λες, προεκυψε μετα απο κριση στην σχεση σας και χωρισμο.
    κανονικα, εσυ επρεπε μονος σου να προτεινεις αυτο που σου ζητησε, χωρις να στο ζητησει και να τελειωνει η υποθεση...
    φυσικα και ειναι απαραδεκτες οι απαιτησεις, αλλα και μια σχεση χωρις εμπιστοσυνη, ειναι απαραδεκτη.
    η διαλυστε το, η αποφασιστε με ποιον τροπο θα αισθανεστε αμοιβαια εμπιστοσυνη.

Page 2 of 2 FirstFirst 12