Results 16 to 23 of 23
-
26-05-2015, 14:29 #16
Τα πάντα έκανα και δεν το έχω μετανοιώσει! Οχι μόνο λόγω ανταπόκρισης, αλλά ..έτσι είναι το ύφασμα :)
Τέλος παντων, αυτό το "ποια θυσία" μού είχε κολλήσει για πολύ καιρό: https://www.youtube.com/watch?v=2J3dIOGomGE
- 26-05-2015, 15:10 #17
Αυτο ακριβως εννοουσα και εγω Mac, η αξιοπρεπεια παει περιπατο οπως και ο εγωισμος, το θεμα ειναι να αξιζει ο σκοπος τουλαχιστον
Rem καλυτερα να μην μπω σε λεπτομερειες, σορρυ αν δεν γινομαι κατανοητος με τις οποιες πληροφοριες παρεθεσα.
Μαριποσα εχεις δικιο σε οσα γραφεις, απο την μια δεν θελω να γινω θυμα απο την αλλη θελω να προσπαθησω ακομα σε αυτο που εχω μπας και σωθει. Κανω πραγματα για την σχεση μου και μαλιστα καποιος τριτος θα ελεγε πως κανω αρκετα και πως εχω ανεχτει και πολλα αλλα αφενος δεν με πειραζει μιας και δεν τα βλεπω ως θυσια και αφετερου θεωρω οτι αξιζει (τουλαχιστον μεχρι τωρα)
26-05-2015, 15:31 #18
Μπορει ναλλαξεις συμπεριφορα , αλλα για ποσο θαντεξεις μεχρι να βγει ο πραματικος εαυτος σου ? οχι πολυ .
Υπαρχει μια ανοητη προτροπη που κυκλοφορει γενικως ' βαλε τον αλλον-ην εξ αρχης στην θεση του ' η ' μην τον αφηνεις να σου παρει τον αερα ' . Οποια ανοησια . Απλως θα κανεις τον αλλον να ' κρυφτει ' ( αν δεν αντιδρασει εξ αρχης ) , και στο τελος , οταν εχει ' ανεχτει ' πολλα , το πολυ να ' εκραγει ' και οποιον παρει η μπαλα !! βγαλε τον αληθινο εαυτο σου εξ αρχης , να ξερει και η αλλη πλευρα με ποιον -αν εχει να κανει , γλυτωνεις και χρονο ετσι !
26-05-2015, 15:51 #19
αν με την "αλλαγη συμπεριφορας", εννοεις αυτα που μας ελεγες σε παλια θεματα οτι εισαι πολυ διαχυτικος με τις γυναικες. εχμ.... δεν θα επρεπε να στο ζηταει μεν, αλλα θα πρεπε να το κανεις μονος σου, δε...
ειδικα μετα απο οσα εγιναν με το (τουλαχιστον) περιεργο σμσ....
26-05-2015, 16:22 #20
rem γιαυτο ειπα πως ειναι αποδεκτη η "θυσια" απλα δεν μου αρεσει ο εκβιαστικος τροπος που το ζηταει.
mac ξερει με ποιον εχει να κανει αλλα βασιζεται σε υπονοιες και καπου στο μυαλο της το περναει σαν γεγονοτα. ξερω ακουγεται τρελο αυτο αλλα δεν ξερω πως αλλιως να περιγραψω το γεγονος οτι δεν δεχεται αυτο που της λεω και της δειχνω.
26-05-2015, 16:45 #21
- still searching for the right place.....
Δεν ξερω κ δεν εχει τυχει να διαβασω (ποσο μαλλον κ να θυμαμαι......) ποια προηγουμενα σχετικα θεματα εχεις ανοιξει, επισης σεβαστηκα πως δε θες να μπεις σε λεπτομερειες, οποτε σου απαντησα εντελως γενικα. Αν θεωρεις οτι η κοπελα αξιζει κ το αιτημα της δεν αντικειται σε θεμελιωδεις αρχες κ αξιες σου, αλλα προκειται πχ για κατι που δεν εχεις συνηθισει, γνωμη μου, give it a shot. Μπορει κ να σου βγει. Αν δεν σου αρεσει ο τροπος που θετει το αιτημα η την επιθυμια της, τοτε απλα πες της να μην στο ξαναζητησει, θα παρεις το χρονο σου κ θα το διαχειριστεις μονος σου (πχ αν θελει να τη βοηθας στις δουλειες του σπιτιου κ να μην το κανεις σταβλο, αλλα στο θετει εκβιαστικα, πες της να μην σου ξανακανει λογο για αυτο κ ξεκινα να το "δουλευεις" οπως εσυ θεωρεις πως μπορεις καλυτερα πχ αν σου φαινεται πιο ευκολο το να μην πετας τα πραγματα σου οπου να'ναι κ να βαζεις/απλωνεις πλυντηριο, ε, τοτε ξεκινα το απο εκει, βλεπεις πως παει κ μετα πας παρακατω).
26-05-2015, 16:52 #22
26-05-2015, 17:35 #23
διακο... οπως το βλεπω εγω, η 'απαιτηση" που λες, προεκυψε μετα απο κριση στην σχεση σας και χωρισμο.
κανονικα, εσυ επρεπε μονος σου να προτεινεις αυτο που σου ζητησε, χωρις να στο ζητησει και να τελειωνει η υποθεση...
φυσικα και ειναι απαραδεκτες οι απαιτησεις, αλλα και μια σχεση χωρις εμπιστοσυνη, ειναι απαραδεκτη.
η διαλυστε το, η αποφασιστε με ποιον τροπο θα αισθανεστε αμοιβαια εμπιστοσυνη.