έξοδοι - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 61

Thread: έξοδοι

Senior Member
    εγω νομιζω πως δε γινεσαι καλα με τη ψυχοθεραπεια.

μια τρυπα στο νερο ειναι..

αμα γινοσουν καλα γιατι πριν βγουν τα φαρμακα ηταν γεματα τα ασυλα και κλεινανε τους αρρωστους στα μπουντρουμια..

εγω νομιζω ειναι καθαρα ιατρικη ασθενεια οπως ειναι π.χ. η επιληψια εχει σχεση με τον εγκεφαλο.

η ψυχολογια και οι ιδεες της εχουν γιγαντωσει το στιγμα με αποτελεσμα καθε θιτσα που διαβαζει μια βλακεια σε ενα περιοδικο για κατινες να λεει το κοντο
    και το μακρυ της και να σε περιθωριοποιει.

μακαρι να μην υπηρχε καν ψυχολογια.

ειναι καθαρα νοητικη ασθενεια.

Quote Originally Posted by primal71 View Post
    IΣΟΣ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΛΙΓΗ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑ???? ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΜΕ ΠΡΑΓΑΜΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ .....ΩΡΑ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΩ
    Με τη δύναμη του Θεού να έχετε τα τσάκρα σας ανοιχτά, καθαρά, φωτισμένα κ δε θα πιάνει κανένα κακό.

Senior Member
    Quote Originally Posted by maus View Post

αμα γινοσουν καλα γιατι πριν βγουν τα φαρμακα ηταν γεματα τα ασυλα και κλεινανε τους αρρωστους στα μπουντρουμια..

εγω νομιζω ειναι καθαρα ιατρικη ασθενεια οπως ειναι π.χ. η επιληψια εχει σχεση με τον εγκεφαλο.

η ψυχολογια και οι ιδεες της εχουν γιγαντωσει το στιγμα με αποτελεσμα καθε θιτσα που διαβαζει μια βλακεια σε ενα περιοδικο για κατινες να λεει το κοντο

ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΔΕΝ ΘΕΡΑΠΕΥΟΥΝ ΚΑΙ Η ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΥΠΟΥ PRIMALTHERAPY,,,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΑΤΙΝΟΥΛΕΣ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΑΥΤΑ...

de therapaeyome exw ayksimeni ntopamini ston egefalo kai malista xreiazome megales doseis farmakwn opote simfwnw me maus. i psixologia den kanei thaumata se auto to komati astheneias

Senior Member
    Θέλει υπομονή...για το αλοπεριντίν δεν έχω ακούσει καλά λόγια αλλά σε σωστές δόσεις είναι αποτελεσματικό φάρμακο...αλλά από ομοιοπαθούντες οι περισσότεροι το κράζουν.Φυσικά κάθε περίπτωση είναι διαφορετική και κάθε οργανισμός και φυσικά κάθε γιατρός.
    Θέλω να σου πω να κάνεις υπομονή και να συνεχίσεις να παίρνεις τα φάρμακά σου.Αν δεις πολλές παρενέργειες συζήτησέ το με τον γιατρό σου για μείωση δοσολογίας.Εγώ στην υψηλότερη δόση είχα ακαθισία,υπνηλία και γενικώς ήμουν σαν ζόμπι.Με τη μείωση ήρθα στα κανονικά μου.
    Μη τα σταματάς τα φάρμακα γιατί θα πηγαίνεις κ πάλι στο μηδέν και οι κόποι σου θα πάνε χαμένοι.
    Καλή δύναμη!! :D
    It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society. J.Krishnamurti

euxaristw, den kanw to idio lathos na kopsw ta farmaka giati opws eipes oloi mou oi kopoi pane strafi. to kirio sistastiko tis epitixias einai na min kopseis ta farmaka opws ekana epanilimenos

Banned
    Καλησπέρα κι από μένα Χρήστο, προσπάθησα να σου στείλω προσωπικό μήνυμα αλλά δεν βρήκα την επιλογή, anyway, δεν έψαξα και πολύ! Αν θες να με ακούσεις παίξε κανα παιχνίδι online θα σε βοηθήσει να κοινωνικοποιηθείς και να σου φτιάξει η διάθεση! Εμένα το Αλοπεριντίν με βοήθησε με την ψύχωση αλλά μου δημιούργησε κατάθλιψη και όλα αυτά που λες όπως το να μην έχω να πω τίποτα, όπως και το Ρισπερντάλ, γι'αυτό κάνε αυτό που σου 'πα όσο και αν πιεστείς στην αρχή, θα αισθανθείς καλύτερα. Αν θες λεπτομέρειες στείλε μου μήνυμα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by maus View Post

Aγαπητε maus , ειμαι απολυτα συμφωνoς μαζι σου . Υπαρχει πολλη παραφιλολογια και αεριτζηδες / εκμεταλλευτες
    Last edited by Macgyver; 07-06-2015 at 16:18.

pillow eyxaristw, ne den brika oute egw pws na stelnw minima se atomo, eixa mpouxtisei me online games pio mikros kai twra dne mou kanei aiasthisi na paiksw. genika de mou kanei aisthisi tipota aftes tis meres. kata ti diarkia tis meras niwthw ligo energitikos ala mono gia ligo sinithws eimai down teleiws. auto pou thelw na pw einai oti pisteyw tha erthoun oi kales meres siga siga. osos gia tin koinwnikopoiisi panta imoun kalos an kai antikoinwnikos, me tin psixwsi kleinwme olo kai perisotero ston eauto mou oi apeksw den me katalabainoun kai polu auta...

Banned
    Παρακαλώ. Κι εγώ γενικά το 95% της ζωής μου είμαι down λόγω της ψύχωσης, επειδή έχω την αρρώστια από μικρή. Όσοι δεν έχουν την αρρώστια δεν ξέρουν τι εστι. Γενικά μόνο να κρίνουν ξέρουν. Ενώ αντίθετα άμα είσαι φτωχός πχ και περνάς άσχημα όλοι σε σκέφτονται και σε βοηθάνε!
    Κοίτα κι εμένα δεν μου έκανε αίσθηση να παίξω παιχνίδια στον υπολογιστή, αλλά με βοήθησε να αισθανθώ κάπως καλύτερα, από το να είμαι χάλια συνέχεια.
    Εύχομαι όλες αυτές οι άσχημες μέρες που περνάμε να περάσουν ανεπιστρεπτί. Είναι και η κρίση και είναι όλοι στα κάτω τους αλλά όχι σαν κι εμάς, εμείς είμαστε πολύ χειρότερα! Εύχομαι επίσης να τα πάμε καλύτερα με τους γύρω, εγώ αυτό το διάστημα δεν έχω παρέα για να βγω, αλλά με βοηθάει που έχω διαδικτυακούς φίλους και το online game που παίζω. Επίσης ενα κατοικίδιο βοηθάει αν μπορείς να το φροντίσεις.
    Last edited by Deleted240217a; 07-06-2015 at 17:27.

ne sigoura ena katoikidio. th lene rea. den mporw na pw pola i psixwsi mou exei fraksei tis aisthiseis ala kai ta video games den einai lisi tha deis pou tha ksenerwseis kapoia stigmi kai tha peis pou einai auta ta xronia pou exasa me ta video games. emena oloi mou filoi dinoun eksetaseis kai niwthw filakismenos, ala kai na bgw oloi tha me krinoun den mporw na parw thesi se simantika zitimata akoma kai sta basika, me to zori trww den koimame ktlp, thelw na ta kataliksw sto eksis, ola einai dromos kai ama psakseis ligo stis palies sou anamniseis tha bgeis ap to adieksodo. elpizw na sou edwsa ligo dinami na kseperaseis tin klisoura ktlp. autaaa

Banned
    Να το χαίρεσαι το κατοικίδιο!! Είναι πραγματικά ευτυχία ένα ζωάκι άμα έχει καλό χαρακτήρα. Όσο για τα video games μπορεί να μου συμβεί αυτό που λες, δεν ξέρω, αλλά τουλάχιστον το χαίρομαι. Ενώ παλιά πχ που πήγαινα σε internet cafe και κατέβαζα τραγούδια συνέχεια, αυτό ήταν πραγματικά σπατάλη χρόνου.........Εξάλλου δεν έχω κάτι καλύτερο να κάνω!!
    Κι εγώ το έχω αυτό με τη θέση σε σημαντικά ή και βασικά ζητήματα, είναι λόγω της αρρώστιας, ελπίζω με τον καιρό να καλυτερεύσουμε! Κρίμα που δεν τρως και δεν κοιμάσαι, είσαι ακόμα στην οξεία φάση; Όσο για τις αναμνήσεις, αφού όπως σου είπα έχω από μικρή αυτή την ασθένεια, δεν έχω καμμία καλή ανάμνηση εκτός ελάχιστων στιγμών που ούτε που θυμάμαι πως είναι να χαίρεσαι σαν άνθρωπος.

egw eixa katathlipsi mikros apla thimame kapoia mikra pragmatakia pou otan ta thimame bourkwnw, toulaxiston niwthw perisotero zwntanos, akoma paleyw me tis fwnes, tha perasei pou tha paei, mporw na rwtisw ti farmaka perneis?

Banned
    Νιώθεις περισσότερο ζωντανός με τις αναμνήσεις εννοείς ή τώρα γενικότερα; Από φάρμακα που παίρνω είναι μόνο Ρισπεριδόνη σε γενόσημο (από συνήθεια το λέω Ρισπερντάλ) και Ακινετόν για τις παρενέργειες, εσύ; Αμπιλιφάι και Αλοπεριντίν;

basika den xreiazotan na mpw sti diadikasia na sou pw gia anamniseis apla den mporw na elenksw ton eauto mou akoma eimai se fasi zombie olo koimame. mou skane fwnes anekselenka kai bazw mousiki na min tis akouw. nomizw oti to spiti m einai psixiatreio kapies fores. ta xw parei ola ta basika farmaka to seroquel me epiane ala peira kila, twra me to abilify tha deiksei ti tha ginei. to aloperidin einai gi liges meres kai exw arxisei na xanw tis aisthiseis m

Banned
    Λυπάμαι για τις φωνές!!Καλή τύχη με το Αμπιλιφάι!! Το Αλοπεριντίν έχει πολλές παρενέργειες, όσο καλό φάρμακο και αν είναι!!

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast