ευρεση συντροφου ποσο ευκολη υποθεση΄απο ατομο με ιψδ κ οχι μονο΄΄ - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 6 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 80
    Senior Member
    ξεκολα απο το μυαλο σου οι σχεσεισ ειναι για ολουσ απλα θελει να βρεισ τον καταλληλο ανθρωπο
    οχι για κατι αλλο αλλα για να ειναι ομορφο σχεσεισ για το αναθεμα μπορεισ να κανεισ οποιοδηποτε στιγμη θελησεισ
    και μη μ πεισ δε γινεται αμα εισαι ολυ υποχωρητικη γινεται απλα εσυ θεσ συγκεκριμενα πραγματα οπυ θα τα βρεισ σε συγκεκριμενουσ ανθρωπουσ μπορουμε να σ αναλυσουμε τα στυλ των αντρων να παρεισ μια γευση να μην πασ στα τυφλα
    πχ στο γυμναστηριο τι κυκλοφορει στο γηπεδο τι κυκλοφορει πρεπει να καταλαβεισ μερικα πραγματα πρωτα διαβασε κανενα κοσμοπολιταν τσαμπα τα γραφουν αυτοι;
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Banned
    Egw ekana upoxwrhseis autos m thn prwth aformh m parathse ftaiw egw ?

Banned
    M enan eniwsa etoimh k pali dn ta katafera epd nomiza adiaforei merikes foores g mena k isws htan k etsi k otan m thn epese enas allos..kai t t esteila s mhnuma ελεγε οτι δν ειμαι για τιποτα σοβαρο ενω εγω ηθελα να τονδω εκεινη την ημερα εστωγ λιγο γτ πρωτη φορα θ βρισκομασταν μονοι κ σπαστηκα κ τ το εστειλα αυτο οτι μ την επεσε ενας αλλος π ηταν αληθεια .και ενω μ ελεγε δεν σ υποσχομαι τιποτα και να κανουμε κατι δεν σημαινει οτι σ υποσχομαι κατι με εκανε να αισθανομαι τελειως οτιναναι κ μετα απο αυτο μ λεει δεν ησουνγ τιποτα σοβαρο φταιω εγω ;;εχω και τ θεματα μου δεν εφταιγα εγω!κ του ειπα συγγνωμη πολλες φορες νομιζε οτι παιζω παιχνιδια κ ειμαι ανωριμη κ σας ρωταω ενα ατομο π ενδιαφερετ;ι αφηνει ετσι ευκολα μια κοπελα η ηταν αφορμη ;;τρ ξεφευγ. Κ απο τ θεμα παω σ θεμα σχεσεων αλλα δν μπορω κ εγω μονο μ αυτον ηθελα ν κανω κατι γτ ηταν στοργικος μ βγαζε κατι ωραιο αλλα τ χαλασε ολα κ μετα ειπε οτιβρηκε κ κοπελα κ εγινα εξαλλη δν αντεχω αλλο τετοιο ψυχολογικο πολεμο:'(

Banned
    Θα εκτιμουσα πραγματικα την γνωμη σας δεν ειχα σκοπο να κατσω να το αναλυσω αλλα μιας και τ φερε η κουβεντα.εγω αυτον μονο θελω και δεν ηταν τοσο θεμα εμφανισης οσο χαρακτηρα και επιτελους δν ειμαι καμια π ξεχναει ευκολα να παωσ αλλον τωρα .θα τον σκεφτομαι κ ας μην τον εχω φιλησει καν ουτε αυτο!αλλα ενδιαφεροταν γμενα κ μ στηριζε για ενα μηνα απο μακρια ομως μεχρι να ξαναβρεθουμε κ οταν πηγα εγιναν ολα αυτα κ δν μπορεσα να τον ξαναδω ειναι κ φιλος τ ξαδερφου μου
    Last edited by joanna22; 19-06-2015 at 00:44.

Banned
    Και μ λειπειι και τον εβρισα οταν ακουσα απο τον ξαδερφο μου γιαντην κοπελα του περναω ασχημα ειμαι σε πολυ δυσκολη φαση στην ζωη μου ας μην το αναλυσω αλλα αυτο με πληγωνει η απορριψη ισως εχει καιναυτος καποια προβληματα οπως μ χε πει αλλα δεν ειναι λογος να μ συμπεριφερεται ετσι!καθαρματα αντρες κ μονο που με πληγωσε ενω εγω ενιωθα πολλα γ αυτον κ ζηλεψε απο εναν αλλο κ καλα δεν πρεπει ν τ ξαναμιλησω .μακαρι να μην τν γνωριζα αλλα παντα τ ιδιο συμβαινει γτ ρε γαμωτο;

Senior Member
    μετα απο χρονια γραφω σε σ ατο το θεμα

1ον. γτ ειχα κ "εχω" κ εγω ιδψ κ εχω εντυφυσει πανω στο θεμα λογω αναγκης (απο αλλες ψυχ "ασθενειες" δεν εχω ιδεα)
    2ον:γτ μου θυμιζεις ενα κομματι του πρωιμου εαυτου μου πριν χρονια σε θυληκη εκδοση
    3ον:για να (προσπαθησω) να σε "βοηθησω" κ ετσι να γλιτωσεις εστω κ μια μερα απ τη ζωη σου απο την ταλαιπωρια

ερωτηση:την διαγνωση περι ιδψ στην εκανε ψυχιατρος?ή απο μονη σου?...
    (απ οτι φενεται εχεις στοιχεια ιδψ)-παρ ολα αυτα δεν το διευκρινιζεις..

α ενδεχομενο: στην εκανε ψυχιατρος--τοτε ξερεις ποιο ειναι το θεμα σου...κ αρα εχεις στα χερια σου ενα οπλο..που λεγεταιι..."ξερω τι εχω κ που "κολλαω" "
    (παρεπιπτοντως το θεμα σου δεν ειναι το σκηνικο με τον τυπο ..που ουτε που το καταλαβα καλα , αλλα δεν εχει κ σημασια-------αλλα ειναι η ιδψ!!!)
    (στο λεω αυτο γτ καθε ιδψχνγκαστικος/η εχει τα δικα του σκηνικα...κ τις δικες του αφορμες ..κ τα δικα του κολληματα...βασικα ψαχνετε για κολλημα...ειδικα αν δεν ξερει τι εχει...)

β ενδεχομενο: εκανες αυτοδιαγνωση --αν ειναι ετσι...κοβει το μυαλο σου...γτ κτλβς απο μονη σου οτι "κατι δεν παει καλα με σενα"...οποτε ..το επομενο βημα ειναι πας σε ψυχτρο ή(κ) ψυχολογο κ βαζεις οπλα στη φαρετρα σου...

τωρα οσον αφορα το να βρεις ανθρωπους να σε καταλαβαινουν:ολοι το θελουν αυτο ......παρ ολα αυτα εσυ..(οπως κ εγω πριν μερικα χρονια) δεν θες να καταλαβουν τον ουσιαστικο εαυτο σου ...αλλα αυτον που εχει τα "κολληματα" (για τα οποια να σ ενημερωσω πως ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΕΣΑΙ ΕΠ ΟΥΔΕΝΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ 1%)---οποτε δεν το βλεπεις σωστα...(νομιζω(βασικα ειμαι σιγουρος)(απλα ισως ξερεις πως η αμφιβολια ειναι συστατικο της ιδψ):P)-----το σωστο σκεπτικο ειναι το εξης:καταλαβαινεις τι εχεις,καταλαβαινεις οτι δεν ειναι κατι το τρομερο κ το αποδεχεσαι,κανεις προσπαθεια να το ελεγξεις κ να καταλαβεις τι το προκαλει..κ σε ενα ωριμο σταδιο σε "λιγο καιρο"(που σε μενα πηρε χρονια κ παλι οχι εντελως) δεν αισθανεσαι καν την αναγκη να πεις οτι εχεις ιδψ..γτ το εχεις υπο ελεγχο..κ "βαριεσαι να μιλας γι αυτο"..γτ οντως δεν εχει σημασια..

τωρα το σκηνικο με το ρομαντισμο...οπως καταλαβαινεις εντασεται στη ενοτητα της ιδψ :ΤΕΛΕΙΟΜΑΝΙΑ (παρεπιμπτοντως το ιδιο σκηνικο το χα κ εγω πριν αντιληφθω οτι εχω ιδψ...κ μετα το ξεπερασα χαλαρα)

το οτι σου κολλησε η ενοτητα "θρησκεια " λεει κατι αλλα δεν λεει κατι σημαντικο...μιας που δεν εχει βρεθει ακομα γτ εσυ κολλας στη θρησκεια κ ο αλλος π.χ στο μηπως βλαψει κανεναή στο 1000τσεκαρισμα του διακοπτη)

κατα πασα πιθανοτητα οι γονεις σου αθελα τους σου εδωσαν μια ταση αυστηροτητας προς τον εαυτο σου...(στα παιδικα σου χρονια....) + κατι ψιλα κληρονομικοτητας κ ενταξει...ταλαιπωρησε τζαμπα...

αλλα χαλαρα....θα το παλεψεις ...κ θα βγεις νικητρια ......

(το χαλαρα το ειπα κ μεταφορικα ....αλλα κυριως κυριολεκτικα...δλδ απλα ...κατσε κ γουσταρε τις μερες σου για καποιο καιρο...)

αγωνιστικες αγκαλιες...

βασικο συμπληρωμα : η αυστηροτητα δεν ειναι μονο στον εαυτο μας αλλα βασικα σε ολα...αρα κ στους αλλους....οποτε ετσι εξηγηται κ το γτ θες να γινοντε τα πραματα με τον τροπο σου κ μονο...(εν προκειμενω η σχεση κ το οτι ηθελες να σου φερθει πως το ειχες στο μυαλο σου) (πιθανολογω οτι εισαι αυστηρη κ με την οικογενεια σου (κυριως μ αυτην)) (η ψυχιατροι το λενε ..εκδικηση...)(αλλα ποιος τους λογαριαζει..τους μαρκετιστες.. :PP)

οποτε ενα μερος της "θεραπειας " βασικο...ειναι να παψεις να εισαι αυστηρη.,.με τον εαυτο σου κ με οποιοδηποτε αλλον.............κ ετσι δεν θα γινοντε καθε φορα τα ιδια....(γτ?..γτ εσυ θα το βλεπεις αλλιως ..οποτε θα βλεπουν αλλιως κ σενα οποιοι ειναι διπλα σου)

Banned
    Ωω. Σ ευχαριστω πολυ!!αληθεια μ εδωσες κουραγιοο!!!ποσο χαιρομαι πουκαποιος με νιωθει!εσυ τωρα εισαι καλυτερα;;μ εδωσες ελπιδα οτι ισως κ εγω γινω οκ σ καποιον καιρο.για να σ απαντησω την διαγνωση ασφαλως κ;ι δν την εκανα εγω καθως δεν ηξερα που μου παν τα 4 και μεχρι τοτε φοβομουν κ την σκια μ κ τον εαυτο μ τ εκανα σ πρωτο σταδιο η φιλη μ π ηθελε ν; παει ιατρικη και ψαχνεται πολυ κ αυτη ...γτ εχει κολληματα μ τις πλαστικες τσπ:π νομιζει οτι ειναι ασχημη ..κ ξερει πολλα πραγματα ειναι τετραπερατη γ αυτο την θαυμαζω! Επειτα η ιδια φιλη μ οταν ειχα ξεφυγει καποια στιγμη μ ειπε ν επισκεφτωκαποιον ψυχολογο ψυχιατρο πηγακαι στους δυο.κ αυτοι μ εκαναν τηνδιαγνωση κ δεν εχω τοσο καταναγκασμους οσο ιδεοληψιες οπως μ ειπε ο ψυχιατρος.αυτο. κ δεν κ;τ;λαβα τι εννοεις μ την φρασγ αγωνιστικες αγκαλιες;;:ρ

Senior Member
    κ γω κυριως ιδεοληψιες ειχα...απλα ηταν "σοβαροι" (ολες οι ιδεοληψιες ειναι αστειες έως γελειες..για ολους ...για ολεςς τις λογικες..κ για ολα τα μυαλα..πλην αυτου/ης που τις εχει)...οποτε τις "καταπολεμουσα" για καιρο με ψυχαναγκασμους (ελεγχου) (πριν αντιληφθω τι εχω...που δεν ειχα ιδεα...)

εγω ταλαιπωρηθηκα πολυ...λογω της εντασης του αγχους κ της τελειομανιας (βασικα πιστευω πως στην αρχη για ενα εξαμηνο ημουν ο πιο ιδεοψυχαναγκαστικος στην ελλαδα :PP(toylaxiston)) (:PPP αλλα μαλλον ολοι οι ιδψχνγκαστικοι αυτο θα πιστευουν)

η κρισιμη θετικη καμπη για να "το ξεπερασω"("ελεγχω" (για την ακριβεια) )...ήταν όταν πειστηκα ...οτι εχω ιδψ...κ οταν εμαθα τι ειναι αυτο....
    αυτο μου πηρε 1- 2 χρονια...
    + αλλα 2 για να ζω κανονικα...

εσυ νομιζω θα το πετυχεις πιο γρηγορα....(εγω βασικα οταν το "παθα" δεν ειχα καν pc(logw ιδεολογιας...(τελειομανους βλακειας δλδ :PP))

οποτε το μονο που ακουγα για το θεμα ειναι 1 ωρα την βδομαδα στον βλακα τον ψυχ..που εκανε 1 εξαμηνο να μου πει τι ειναι αυτο εχω ...ενω το καταλαβε με την πρωτη....(βασικα το καταλαβαινω κ εγω ..που δεν το σπουδασα κιολας...))..κανει μπαμ. για οποιον το χει περασει...

οι αγωνιστικες αγκαλιες εννοουν αυτο που γραφουν....
    πες οτι σε βρηκα στην αιθουσα αναμονης του ψυχολογου κ εγω εβγαινα κ εσυ εμπαινες...κ σε αγκαλιαζα ...ετσι..επειδη τυγχανει να ειμαστε ανθρωποι ..κ να χουμε θετικα αισθηματα για οποιον περναει αυτο που περασαμε κ εμεις...(χριστιανικο ακουγεται...αλλα εγω το κανω ανευ κατηγοριοποιησης θρησκειων γτ εγω ειμαι στο αλλο ακρο...τις μισω :PP)

ε ενταξει...αν σε λεγαν μπαμπη δεν θα εγραφα αγωνιστικες αγκαλιες...αλλα αγωνιστικες μπυρες :PP)

Banned
    Kala entaxei egw τα επαθα ολα μεχρι τοτε το ελεγχα ημουν κ πιο νορμ;λ στις συμπεριφορες μου οταν πηγα στην ιατρικη κ απο τοτε εχασα λιγο τον εαυτο μ με λιγα λογια τ χω παιξει μεχρι τοτε ημουν μια χαρα κοπελα .δεν ηθελα να κανω σχεση δεν ειχα αναγκη τα αγορια μ ενοιαζαν μονο ετσι γ φλερτ απο μακρια και απο τοτε π μπηκα στην ιατρικη χαλιαα ευτυχως τωρα ξαναδωσα πανελληνιες κ ολα καλαα...περιμενω ας με βοηθησει κ ο θεος μπας κ γινω οπως παλια που οτι δυσκολια αντιμετωπιζα ημουν π;ντα δυνατη κ οχι οπως τωραπου στην πρωτη δυσκολια κλονιζομαι τελειως .

Banned
    Αχαχχαχα πλ;κ; εχεις!!!τελικα οντως μοιαζουμε αχοαο :Dd καλα εγωεχω ιψδ απο μικρη τι να λεμε κ τα καταφερνα μονη μου απο μικρη εχω περασει ενα σωρο!αφορμη ηταν κατι π εκανα και δν μπορουσα να το πω γτ ημουν κ καλο κοριτσακι ηθελα να τα λεω ολα ακομα κ τωρα τχω αυτο οτι κανω το λεω παντου...αχαχα οχι κ τοσο καλο.μακαρι να επαιρνα κ εγω αγωνιστικες αγκαλιες οπως τις λες .αυτο το παιδι μου τις εδωσε αλλα ολα ηταν ψεμμα δενεννοουσε τιποτα .με κοροιδευε

Senior Member
    χριστό δεν καταλαβα απ αυτο που εγραψες :Pp (κυριως απο νοημα κ οχι απο συντακτικο...)

το #28 δεν καταλαβα

το 29# ενταξει βγαζει νοημα...

.η μυστικοτητα ειναι ιδιον της ιδψ....

απο ποσο μικρη δλδ σου εγινε η διαγνωση?

Banned
    Xaxax k logiko to suntaktiko m einai panta artio:p xaxa αστο τιποτα ποσο χρονων εισαι;; αχχαχαχαχ μ αρεσει κανεις κ hashtagg xaaxaz plaka exeis t zwdio eisai ;twra tha anoixw ola t endiaferonta m edq

Senior Member
    η μυστικοτητα..μετατρεπεται στους ιδεοψυχαναγκαστικους....σε δημοσια εξομολογηση!!!..ακραιες καταστασεις...εχει κ η βικυ φλεσσα...:PP

Banned
    Δν μ γινε μικρη η διαγνωση αχαχαχ ποια ειναι η βικυ φλεσσα?:pp

Banned
    Μ θυμιζει τον ευτυχη μπλετσα κ γελασα χαχαχα

Page 2 of 6 FirstFirst 1234 ... LastLast