Έρωτας... - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 31 to 45 of 49

Thread: Έρωτας...

Senior Member
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Banned
    ^Τι κουραστικό άτομο.....

Banned
    Εάν δεν υπήρχε το ίντερνετ και ζούσες σε μια άλλη εποχή να ξυπνάς τη νύχτα να πας να δουλέψεις στα καπνά θα σου έλεγα εγώ τι φιλάκια με τον κολλητό θα ονειρευόσουν κι εσύ κι αρκετοί ακόμα. Από τότε που βγήκε το ίντερνετ ξαφνικά γίνατε όλοι κι όλες αμφιφυλόφιλοι. Η λύση είναι απλή. Σταμάτα να βλέπεις φωτογραφίες με γκέυ, κόψε τις τσόντες κι όλα θα πάνε καλά.

Senior Member
    Quote Originally Posted by jpsunshine View Post
    Εάν δεν υπήρχε το ίντερνετ και ζούσες σε μια άλλη εποχή να ξυπνάς τη νύχτα να πας να δουλέψεις στα καπνά θα σου έλεγα εγώ τι φιλάκια με τον κολλητό θα ονειρευόσουν κι εσύ κι αρκετοί ακόμα. Από τότε που βγήκε το ίντερνετ ξαφνικά γίνατε όλοι κι όλες αμφιφυλόφιλοι. Η λύση είναι απλή. Σταμάτα να βλέπεις φωτογραφίες με γκέυ, κόψε τις τσόντες κι όλα θα πάνε καλά.
    Ποιο είναι ακριβώς το θέμα σου; Νιωθεις οτι σε δουλεύει; Μην του απαντας. Αλλα το να γράφεις οτι οι αμφιφυλοφιλια ειναι επιλογή ειναι γελοίο και ειναι κατι που σε μια αναζήτησή στο Ίντερνετ πολλοί μπερδεμένοι αμφι θα διαβάσουν αν μπουν σε αυτο το θρεντ. Δηλαδή πιστεύεις οτι ξαφνικά ολοι έγιναν αμφι λόγω μόδας; Η αυτο σου δείχνει οτι ακόμη περισσότεροι ηταν παλιά αλλα πλέον το οτι δεν ειναι κατι τοσο καταδικαστέο τους δίνει τη δυνατότητα να εκφραστούν ελεύθερα;

Senior Member
    Quote Originally Posted by melissa View Post
    Ποιο είναι ακριβώς το θέμα σου; Νιωθεις οτι σε δουλεύει; Μην του απαντας. Αλλα το να γράφεις οτι οι αμφιφυλοφιλια ειναι επιλογή ειναι γελοίο και ειναι κατι που σε μια αναζήτησή στο Ίντερνετ πολλοί μπερδεμένοι αμφι θα διαβάσουν αν μπουν σε αυτο το θρεντ. Δηλαδή πιστεύεις οτι ξαφνικά ολοι έγιναν αμφι λόγω μόδας; Η αυτο σου δείχνει οτι ακόμη περισσότεροι ηταν παλιά αλλα πλέον το οτι δεν ειναι κατι τοσο καταδικαστέο τους δίνει τη δυνατότητα να εκφραστούν ελεύθερα;
    χαχαχαχαχαχαχχα!
    αστο μελισσα, μην την ψαχνεις. αυτες ειναι αποψεις κεραση: "κοψτε τις τσοντες κι ολα θα πανε καλα με τον ημισκληρο".

Senior Member
    Quote Originally Posted by περαστικός View Post
    Για να μπει η "ταμπελίτσα" μια ωρα αρχυτερα?? Αλλά πραγματικά είναι πολύ άδικο.///// Ούτε φόνο έκανα ούτε λήστεψα κανεναν ούτε συκοφαντησα, απλά γουστάρω ένα άτομο, εε και??:(
    Αμα τον εβλεπα δεν θα εκανα τιποτα, δεν ειμαι συνηθισμενος στο να εξωτερικευω συναισθηματα ειδικα τετοιου ειδους...Στανταρ όμως και παλι θα με καταλαβαινε αφου θα ειχα το βλεμμα μου καρφωμενο πανω του...Είναι και ψηλοτερος και παει και σε γυμναστηριο(δεν ειναι ομως καμια ντουλαπα απο μυες σκετη αηδια, ειναι κανονικος, ψιλολιγνος), μου αρέσει το στυλ και το σωμα του...Η φωνούλα με οδηγει σε ταχυπαλμία ό,τι και αν μου λέει, καλό ή προσβλητικό, φιλικό ή εχθρικό...:inlove:
    απο οσα λες στο θεμα, καταλαβαινω οτι δεν αισθανεσαι και πολυ ανετα με την προτιμηση σου αυτη, προς το παρον.
    εννοω την προτιμηση προς τους ανδρες (η ΚΑΙ προς τους ανδρες).
    αν οντως ισχυει, εγω θα ελεγα να βρεις καποιον τροπο, μιας και ειστε σε επικοινωνια, να μαθεις εστω θεωρητικα τις αποψεις του επι του θεματος, ποσο χαλαρος ειναι με τους ομοφυλοφιλους η τους αμφιφυλοφιλους κι αν εχει νοιωσει τετοια αισθηματα.
    γιατι φοβαμαι οτι αν πας στα τυφλα και τυχει να μην του αρεσει, θα ειναι πολυ σοκαριστικο για σενα.

μια ιδεα, απλως. μπορει και να εχω αδικο και να σου βγει σε καλο να το επιχειρησεις, απλως.

Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Και στους γκέι δεν αρέσουν όλα τα αγόρια! Δλδ όπως και ο θεματοθέτηες δεν φαντασιώνονται σεξουαλικά όλα τα αγόρια!
    αυτο εννοειται, φυσικα.
    ουτε στα ετεροφυλοφιλα αγορια, αρεσουν ολα τα κοριτσια! δεν παυουν να ειναι ετεροφυλοφιλα. λογικο δεν ειναι?

Banned
    Εάν δεν υπήρχε το ίντερνετ και ζούσες σε μια άλλη εποχή να ξυπνάς τη νύχτα να πας να δουλέψεις στα καπνά θα σου έλεγα εγώ τι φιλάκια με τον κολλητό θα ονειρευόσουν κι εσύ κι αρκετοί ακόμα.
    Επίσης εάν είχα ρόδες θα ήμουνα το τρόλλεϋ;)

Banned
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    απο οσα λες στο θεμα, καταλαβαινω οτι δεν αισθανεσαι και πολυ ανετα με την προτιμηση σου αυτη, προς το παρον.
    εννοω την προτιμηση προς τους ανδρες (η ΚΑΙ προς τους ανδρες).
    αν οντως ισχυει, εγω θα ελεγα να βρεις καποιον τροπο, μιας και ειστε σε επικοινωνια, να μαθεις εστω θεωρητικα τις αποψεις του επι του θεματος, ποσο χαλαρος ειναι με τους ομοφυλοφιλους η τους αμφιφυλοφιλους κι αν εχει νοιωσει τετοια αισθηματα.
    γιατι φοβαμαι οτι αν πας στα τυφλα και τυχει να μην του αρεσει, θα ειναι πολυ σοκαριστικο για σενα.

μια ιδεα, απλως. μπορει και να εχω αδικο και να σου βγει σε καλο να το επιχειρησεις, απλως.

Χμμ αν του μιλήσω βέβαια για ένα τέτοιο θέμα θα καταλάβει αμέσως το "σηνιάλο"(που μπορεί να το έχει καταλάβει ήδη βέβαια)! Από την άλλην ναι, αυτός είναι ο μόνος "διακριτικός" τρόπος για να τον προσεγγίσω(αν γινεται)...Μακάρι να μου βγει σε καλό...!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by περαστικός View Post
    Χμμ αν του μιλήσω βέβαια για ένα τέτοιο θέμα θα καταλάβει αμέσως το "σηνιάλο"(που μπορεί να το έχει καταλάβει ήδη βέβαια)! Από την άλλην ναι, αυτός είναι ο μόνος "διακριτικός" τρόπος για να τον προσεγγίσω(αν γινεται)...Μακάρι να μου βγει σε καλό...!!
    ακριβως. ειναι ομως ο πιο ασφαλης τροπος... για να εκτεθεις;)
    του δινεις ετσι την δυνατοτητα να ξεκαθαρισει την θεση του χωρις να σε απορριψει προσωπικα. ετσι δεν τον φερνεις σε δυσκολη θεση κι εκεινον, ουτε ζοριζεσαι εσυ, γιατι ακομα και στην περιπτωση να γινει φανερο οτι εχεις τετοιες προτιμησεις πλεον, δεν σημαινει καθολου οτι ενδιαφερεσαι για τον ιδιο. μπορει να ενδιαφερεσαι για καποιον αλλο και να θελεις την γνωμη του;)
    σε περιπτωση που ειναι κατ αρχας θετικος ομως, θα σου πει κατι ενθαρρυντικο, εστω γενικα μιλωντας. καποιο συμπερασμα θα βγαλεις.

Banned
    Quote Originally Posted by melissa View Post
    "Μπερδεμένοι αμφί;" Χαχα. Για πες εσύ τι θες να γράψω δηλαδή για να μη μπερδεύονται περισσότερο; Να γράψω ότι είναι γονιδιακό για να σου κάνω τη χάρη;

Senior Member
    "Μπερδεμένοι αμφί;" Χαχα. Για πες εσύ τι θες να γράψω δηλαδή για να μη μπερδεύονται περισσότερο; Να γράψω ότι είναι γονιδιακό για να σου κάνω τη χάρη;
    Οι σεξουαλικές προτιμήσεις δεν είναι fancy επιλογή, ούτε έχουν να κάνουν με το πόσες ώρες την ημέρα δουλεύεις, ούτε με τίποτα από αυτά που ανέφερες.

Banned
    Αλήθεια; Και πώς το έβγαλες το συμπέρασμα; Έχεις τις έρευνές σου να μου το αποδείξεις; Ή είσαι έξπερτ εκ γεννετής στο θέμα;

Senior Member
    Περαστικέ,

να κάνεις αυτό που σου είπαν παραπάνω. Ρίξε δίχτυα. Διακριτικά.

Και ανεξαρτήτως έκβασης, σκέψου λίγο αυτό που έγραψες παραπάνω "Να σημειωσω οτι δεν ειμαι gay(βασικά με αηδιαζουν)". Σα να μου φαίνεται ότι δεν έχεις δεχτεί τη γκει πλευρά σου και προσπαθείς να μας πείσεις (τον εαυτό σου μάλλον) οτι δεν γουστάρεις άντρες αλλά αυτός είναι κάτι ξεχωριστό. Να ξέρεις ότι από τι στιγμή που σε ελκύει κάποιο αντρικό κορμί, γουστάρεις άντρες. Γουστάρεις και γυναίκες όπως μας γράφεις. όλα καλά λοιπόν, έχεις διπλάσιο target group από τους αποκλειστικά straight ή gay.

Καλή επιτυχία με τον όμορφο!

Banned
    Quote Originally Posted by imagine View Post
    Περαστικέ,

να κάνεις αυτό που σου είπαν παραπάνω. Ρίξε δίχτυα. Διακριτικά.

Και ανεξαρτήτως έκβασης, σκέψου λίγο αυτό που έγραψες παραπάνω "Να σημειωσω οτι δεν ειμαι gay(βασικά με αηδιαζουν)". Σα να μου φαίνεται ότι δεν έχεις δεχτεί τη γκει πλευρά σου και προσπαθείς να μας πείσεις (τον εαυτό σου μάλλον) οτι δεν γουστάρεις άντρες αλλά αυτός είναι κάτι ξεχωριστό. Να ξέρεις ότι από τι στιγμή που σε ελκύει κάποιο αντρικό κορμί, γουστάρεις άντρες. Γουστάρεις και γυναίκες όπως μας γράφεις. όλα καλά λοιπόν, έχεις διπλάσιο target group από τους αποκλειστικά straight ή gay.

Καλή επιτυχία με τον όμορφο!
    Χα, καλή ατακα η τελευταία!:p
    Μακάρι να έχω όντως καλη επιτυχια με τον όμορφο(:inlove:), δεν με λες και καμια δευτεραντζα αλλωστε...Είπα να στειλω ομως και email σε ψυχολογο να ακουσω και την δικη του γνωμη...Πάντως σοβαρά το κορμι του με ελκύει...

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast