Results 61 to 75 of 80
-
20-06-2015, 01:03 #61
oxi ti les??εγω ποτε δεν θα πληγωνα κανενα ...οτι και να μου κανουν οι αλλοι .τους καταλαβαινω οσους το κανουν....ομως δεν μπορω να το κανω καλυτερα να πληγωθω εγω .χρονια προσπαθω να μην πληγωνω κανενα...οπως κανουν αυτοι σ εμενα
- 20-06-2015, 01:16 #62
Μια χαρά , πολύ καλά κάνεις και δεν γίνεσαι το ίδιο με αυτό που σε αηδιάζει. Τώρα για το άλλο που λες φυσιολογικό είναι γιατί είναι πρόσφατο αυτό που έγινε, άσε το χρόνο λίγο να περάσει και θα δεις πως θα τον ξεχάσεις ο χρόνος είναι το καλύτερο γιατρικό.
20-06-2015, 02:30 #63
τι καλοι που ειστε ολοι εδω μεσα καλυτεροι απο ψυχολογοι!!
20-06-2015, 05:32 #64
δε πειραζει θα καταλαβεις αργοτερα κ επεισης πιος σου ειπε οτι αυτος θα σου πει τη φραση οτι χρωσταει τα παντα στο κολητο του? γιατι εσυ μηπως θα του την ελεγες? ενοεις οτι δεν επεσα μεσα σε τιποτα γιατι οταν θα συναντησεις αυτον που σου λεω θα κανετε μια αλλη συζητηση με αλλα λογια που θα ειναι διαφωρετικη απο αυτη κ τελικα θα καταληγει στο ιδιο αποτελεσμα..
ομως το μεγαλυτερο κολημα σου ειναι οτι δε θες να αντιμετωπισεις την αληθεια
κ ξερεις οταν δε βλεπεις την αληθεια με αυτον τον σχετικα ορθολογιστικο τροπο η ακομα κ κινηκο καπιες φορες χωρις να το καταλαβαινεις στο βαθος του μυαλου σου γινεσε υποχειριο της κ μετα σε παει αυτη οπου θελει νομιζοντας οτι πας οπου θελεις εσυ...
οταν ενα πραγμα το σκεφτεσαι συνεχεια αλλα δε το λεςΚ τελειωνοντας χρωσταω τα παντα στην κολλητημου με αυτην εζησα ολα αυτα π ηθελα μια ζωη γεματη περιπετειαχαρα ,τρελες
ο τροπος που αρεσει σε εσενα δεν εχει καμια σημασια αφου τελικα αφου αυτο που εχει σημασια ειναι το τι εχει καταλαβει οι σκεψεις το περισσοτερο μυαλο σου..
τωρα θα μου πεις οτι κ παλι δε καταλαβαινεις κ θα ειμαι βεβαιος οτι στο τελος θα καταληξεις με καπιον που ουτε κ αυτος καταλαβαινει γιατι βρεθηκε μαζι σου.
εσυ πχ μπορει να φανταζεσε οπως κ καπιοι αλλοι οτι σε μια συνομιλια αγνωστοι μεταξυ αγνωστων οτι μπορεις να λες οτι θες κ επιβεβαιωνεις οτι θες κλπκλπ
οτιδηποτε ομως περιεχει τη φραση αυτο για μενα ειναι τα παντα καθοριζει τη μετεπητα ζωη μας κ τη μοιρα μας
στο τελος παντα θες ενα πραγμα κ τελικα καταληγεις σε οτι εγινε εξουσια στις σκεψεις σου κ το μυαλο σου
οταν αποθεις τις σκεψεις σου πεφτεις πιο βαθια σε αυτες
αλλα αν σκεφτεσαι οτι εγω ειμαι ο μονος που απαντω με βαση το τι ησχυει κ οχι με το πως θα χαιδευω αυτακια του στιλ λοξα παει ο γιαλος κ εμεις λοξοδρομουμε μπορεις να συνεχισεις τη συζητιση με τους υπολοιπους... :-)Last edited by αλεξανδρος_77; 20-06-2015 at 06:17.
20-06-2015, 12:59 #65
Χμμ .μαρεσουν τα χρωματιστα γραμματακια που βαζεις για να με κανεις να καταλαβω και οι ωραιες γραμματοσειρες αχαχ ;λλα και παλι δεν καταλαβα:/κανεις και μερικ; ορθογραφικ; αλλα και αυτο δεν εχει σημασια .σε ευχαριστω για το χρονο σου παντως!:)οπως και να εχει θα επισκεφτω ενα ψυχιατρο την πεμπτη θα τα πω σε εκεινον ειναι ο καλυτερος στο κολωνακι να μου πει και τι να κανω με τα χαπια δυστυχως ειναι πανακριβος αλλα τι να κανουμε!εκει παει η κολητη μου και μου ειπε οτι ειναι καταπληκτικος.ανυπομονω να παω να του τα πω αλλα φοβαμαι οτι θα μ ερχεται να κλαψω μπροστα του αυτο επιτρεπεται;;:π αχαχ
20-06-2015, 13:37 #66
Νομιζω οτι μπορεις να διαπραγματευτεις τα χρηματα που θα παρει. Μερικοι απο οσο εχω διαβασει το κανουν και βοηθανε τον κοσμο. Πληρωνονται βαση του εισοδηματος του ασθενη. Δεν ξερω αν αυτος το κανει αλλα ρωτησε καλου κακου δεν εχεις να χασεις τιποτα. Καλη σου επιτυχια κιολας.
20-06-2015, 16:06 #67
Χμμ .μαρεσουν τα χρωματιστα γραμματακια που βαζεις
εγω παντως στα εξηγισα τα περισσοτερα...
20-06-2015, 16:11 #68
20-06-2015, 16:15 #69
τωρα αισ8ανομαι πολυ πιο χαλια εχω μια καταθλιψη περιμενω να βγουν οι βαθμοι γτ ημουν ιατρικη και ξαναεδωσα πανελληνιες να παω στο πολυτεχνειο που ημουν παλια και ολο αυτο μου στοιχισε ψυχικα και ειμαι πολυ χαλια και για αυοτ ηθελα και αυτο το παιδι να στηριχτω καπου αλλα σκατα μου δωσε το τελειωτικο χτυπημα και ειμαι τοσο ευαισθητη πιο ευαισθητη πεθαινεις.γτ να μην ημουν γουρουνι και αγορι??να με νοιαζε μονο που θα το βαλω και ποιας γκομενας θα κοιταξω τον κωλο;;παντως....εγω το λεω αν δεν ξαναβρω τον ευατο μου δεν θα μπορεσω να ζησω αυτη τη ζωη ...η ολα η τιποτα δεν αντεχω να μην ειμαι εγω να χανω ευκαιριες να μην μιλαω σε αυτους που θε΄λω και να μαι στο ελεος της συμπεριφοραςς του καθε ενα.δεν ξερω ευχομαι να καταφερω να βρω τον ευατο μου .αλλιως θα ψαξω τροπο να φουνταρω.καλυτερα να μην ζω παρα να ζω χωρις να ζω..δεν εχει νοημα....να χανω ολα αυτα που παλια ευχαριστιομουν καλυτερα να μην καταστρεφω αλλο οτι εχτισα με τοσο κοπο .δεν με νοιαζει να πεθανω προτιμω απο το να ζω σαν μια αλλη
20-06-2015, 21:08 #70
20-06-2015, 21:12 #71
20-06-2015, 21:16 #72
Πανε στα θεματα που εχω σχολιασει στην τελευταια σελιδα και κοιτα το δευτερο απο το τελος με την χρηστη Akrida. Οσον αφορα τα μηνυματα δεν ξερω αν σβηνουν. Νομιζω οτι το κανουν οι διαχειριστες αλλα εχω διαβασει καποιες φορες ατομα να λενε οτι εχουν σβησει καποια. Τωρα αν εννοουσαν οτι το κανανε αυτοι η στειλαν μηνυμα στην διαχειριση δεν ξερω.
21-06-2015, 01:37 #73
21-06-2015, 01:40 #74
21-06-2015, 01:51 #75
α καταλαβα γιατι ανακαλυψες αυτο το φορουμ ειχες γνωρισει μια κοπελα ιδιαιτερη καπως σε πολλους εδω εχει συμβει αυτο.ειναι πολλοι τυχερεσ που παρα το προβλημα τους τις ερωτευεστε και ψαχνετε να μαθετε για το προβλημα τους..μακαρι να ημουν κ εγω τυχερη και να μου συμπεριφερονταν ετσι τα αγορια που γνωριζα αλλα...