'Eνας πρώην μου!
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 36
    Senior Member

'Eνας πρώην μου!

Ήταν ένα παιδί που είμασταν μαζί στο ΙΕΚ και με ήθελε λιγάκι τότε. Μετά οι δρόμοι μας χωρίσανε αυτός πήγε και σπούδασε στην Αγγλία. Ξανασυναντηθήκαμε τυχαία μου είπε ότι στην Αγγλία είχε μία σχέση και αυτό αναγκάστηκε να διακόψει μαζί μου επαφές για να μην ζηλέψει η κοπέλα του. Κάναμε λιγάκι παρέα και μου την έπεσε αλλά εγώ ταυτόχρονα κοιτούσα και αλλού. Αυτός γνώρισε και μία άλλη κοπέλα που μια τον ήθελε και μια όχι. Κάναμε μερικές φάσεις μαζί αλλά δεν τον ήθελα δεν τρελαινόμουνα και πάνω που είπα θα τον παντρευτώ γιατί περάσανε τα χρόνια και δεν μου κάθεται και κανένας καλύτερος χώθηκε η άλλη και τώρα μετά από πολλά χρόνια αρραβωνιαστήκανε και έμεινα πάλι εγώ μπουκάλα. Μα πώς τα καταφέρνω έτσι;

Senior Member
    αυτα εγιναν τωρα κοντα η μιλαμε παλι για 20 χρονια πριν? εννοω η συναντηση σας ΜΕΤΑ τις σπουδες του.

Senior Member
    χαχαχαχαχαχαχ ντολφιν κλαιω με την παρτη σου, βιος και πολιτεια εισαι!!!!
    μου την επεφτε κοιτουσα και αλλου, δεν μου αρεσε αλλα καναμε φασεις, ηθελα να τον παντρευτω επειδη δεν εβρισκα καλυτερο
    χαχαχαχαχαχαχ
    αληθεια πριν ρωτησεις το οτιδηποτε διαβαζεις ξανα το τι εγραψες? αν το διαβασεις προσεχτηκα ισως δωσεις μονη σου την απαντηση :P

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    αυτα εγιναν τωρα κοντα η μιλαμε παλι για 20 χρονια πριν? εννοω η συναντηση σας ΜΕΤΑ τις σπουδες του.
    Αυτά έγιναν περίπου το 2010.

Senior Member
    Quote Originally Posted by deus View Post
    χαχαχαχαχαχαχ ντολφιν κλαιω με την παρτη σου, βιος και πολιτεια εισαι!!!!
    μου την επεφτε κοιτουσα και αλλου, δεν μου αρεσε αλλα καναμε φασεις, ηθελα να τον παντρευτω επειδη δεν εβρισκα καλυτερο
    χαχαχαχαχαχαχ
    αληθεια πριν ρωτησεις το οτιδηποτε διαβαζεις ξανα το τι εγραψες? αν το διαβασεις προσεχτηκα ισως δωσεις μονη σου την απαντηση :P
    Γιατί είμαι βίος και πολιτεία;;;; Σιγά!

Senior Member
    Αυτή με την οποία αρραβωνιάστηκε είναι πιο χοντρή και πιο άσχημη από μένα και μάλιστα δεν έχει και δουλειά. Τι της βρήκε; Ίσως επειδή κάνανε σεξ με αυτήν και με μένα όχι και ήτανε και παρθένα. Ούτε και ο άνεμος δεν την άγγιξε μέχρι τότε - έχει και αυτός γούστο!!!! Το θέμα είναι ότι αν συνέχιζα με αυτόν ίσως και να είχα και παιδάκια τώρα και να εκπληρωνόταν το όνειρό μου να έκανα και εγώ οικογένεια.

Senior Member
    Στασου μυγδαλαααααααααα........

Senior Member
    Quote Originally Posted by deus View Post
    Στασου μυγδαλαααααααααα........
    χαχαχαχα πλάκα έχεις

Senior Member
    Ήτανε η τελευταία μου ευκαιρία να παντρευτώ και αυτός διάλεξε την χοντρέλα

Senior Member
    Quote Originally Posted by δελφίνι View Post
    Ήτανε η τελευταία μου ευκαιρία να παντρευτώ και αυτός διάλεξε την χοντρέλα
    Δελφινι δεδομενου οτι εχεις δηλωσει πολυ παχια και μαλιστα εχοντας θεμα με το παχος σου δεν σου κανει καπως λαθος το να λες μια αλλη κοπελα χοντρελα? Ασε που αυτη καταφερε οτι εσυ ηθελες και δεν μπορεσες τελικα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by φλοκ View Post
    Δελφινι δεδομενου οτι εχεις δηλωσει πολυ παχια και μαλιστα εχοντας θεμα με το παχος σου δεν σου κανει καπως λαθος το να λες μια αλλη κοπελα χοντρελα? Ασε που αυτη καταφερε οτι εσυ ηθελες και δεν μπορεσες τελικα.
    Αυτή είναι 120 κιλά δεν υπάρχει θέμα σύγκρισης σε ασχήμια και πάχος και ποιος σου είπε ότι εγώ είμαι πολύ παχιά εγώ είμαι 80 κιλά. Και δεν κατάλαβα εσύ με ποιον είσαι; Κανονικά δεν θα έπρεπε να με παρηγορήσεις; Και τι κατάφερε; Ο γάμος είναι κάτι που καταφέρνεις δλδ?

Senior Member
    Αυτή είναι 120 κιλά δεν υπάρχει θέμα σύγκρισης σε ασχήμια και πάχος και ποιος σου είπε ότι εγώ είμαι πολύ παχιά εγώ είμαι 80 κιλά. Και δεν κατάλαβα εσύ με ποιον είσαι; Κανονικά δεν θα έπρεπε να με παρηγορήσεις; Και τι κατάφερε; Ο γάμος είναι κάτι που καταφέρνεις δλδ?
    Βρε δεν σου την λεω απλα εχεις γραψει 100 φορες για τα κιλα σου και νομιζα εισαι καμια πολυ παχια. Εσυ ανηκεις στην κατηγορια τουμπουρλουκας απλα :p. Δεν ειμαι με κανεναν δεν εχω να χωρισω κατι με εσενα η την κοπελα και ουσιαστικα ουτε εσυ. Ηθελες εναν αντρα εστω με τα σκαμπανεβασματα σου αυτος ηθελε την αλλη και αυτο ηταν ολο και οσο για τον γαμο δεν ειναι κατι που ...καταφερνεις ειναι κατι που σου τυχαινει. Εγω το ξερω Δελφινι εσυ κοιτα να το εμπεδωσεις που εχεις παθει ψυχωση με αυτο το θεμα. :)

Senior Member
    Όχι δεν είμαι πολύ παχιά αλλά και αυτά τα κιλά με ενοχλούνε και θέλω να τα κατεβάσω αυτό δεν σημαίνει ότι είμαι και 160 κιλά σαν αυτήν που δεν έχει συναίσθηση τα χάλια της και δεν λέει να τα κατεβάσει και τρώει συνέχεια σαν τον βόδι. Εγώ στενοχωριέμαι για τα κιλά μου και επειδή ήμουνα πάντα 50 κιλά θέλω να γίνω όπως ήμουνα.

Δεν ξέρω τελικά αν ο γάμος είναι κάτι που σου τυχαίνει και ότι δεν πρέπει να τον επιδιώκεις και εσύ τελικά.

Senior Member
    [QUOTE=δελφίνι;542953]αυτό δεν σημαίνει ότι είμαι και 160 κιλά σαν αυτήν που δεν έχει συναίσθηση τα χάλια της και δεν λέει να τα κατεβάσει και τρώει συνέχεια σαν τον βόδι

Την ξερεις προσωπικα και ξερεις οτι τρωει ακαταπαυστα η απλα το λες? Μπορει να εχει καποιο προβλημα.

Senior Member
    [QUOTE=φλοκ;542954]
    αυτό δεν σημαίνει ότι είμαι και 160 κιλά σαν αυτήν που δεν έχει συναίσθηση τα χάλια της και δεν λέει να τα κατεβάσει και τρώει συνέχεια σαν τον βόδι

Την ξερεις προσωπικα και ξερεις οτι τρωει ακαταπαυστα η απλα το λες? Μπορει να εχει καποιο προβλημα.
    Ναι την γνώρισα

Page 1 of 3 123 LastLast