Διάγγελμα Τσίπρα για δημοψήφισμα! - Page 13
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

View Poll Results: Τι θα ψηφίσετε στο δημοψήφισμα του Τσίπρα ΝΑΙ ή ΟΧΙ;

Voters
23. You may not vote on this poll
  • ΝΑΙ

10 43.48%
  • ΟΧΙ

13 56.52%
Page 13 of 38 FirstFirst ... 3111213141523 ... LastLast
Results 181 to 195 of 556
    Senior Member
    Και ειναι τραγελαφικο καπως , κατι που εχει πολλες αποχρωσεις και υποτιθεται οτι εχουν μηνες συνομιλιων μεταξυ τους κορυφαια στελεχη ... να πρεπει να δωσουμε απαντηση εμεις με ενα ξερο ΝΑΙ και ΟΧΙ. Δεν εχεις τα απαιτουμενα δεδομενα εισοδου για να σκεφτεις και δεν ξερεις φυσικα ποιο ειναι το αποτελεσμα , τραβα ψηφισε λολ .... και μετα αλληλοκατηγορησε ο ενας των αλλον που εγιναν ολα χαλια γιατι εκανε λαθος επιλογη ψηφου!!!!!!!!!!!!!!!!! .
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Banned
    Quote Originally Posted by keep_walking View Post
    Πολυ λαθος. Επιλογες ειναι οταν ξερεις που οδηγει η καθε κατασταση. Οκ , πχ στηριζουμε την κυβερνηαη και λεμε ΟΧΙ. Το τι θα κανει η κυβερνηση με αυτο το ΟΧΙ ειναι αλλο ζητημα. Εαν τα κανει μουνι - καπελλο τοτε πρεπει να μας βρει αντιμετωπους. Το μονο που ξερουμε οτι ψηφιζουμε για το αν συμφωνουμε με καποια μετρα , αλλιως ας σχεδιαζαν αλλιως το ερωτημα.
    Ναι ρε φίλε δεν θα επιλέξεις το τι θα ψηφίσεις όμως; Από την στιγμή που ο πρωθυπουργός σου δεν μπορεί να αντέξει το βάρος του κράτους που "θεωρητικά"κυβερνάει και σου ρίχνει εσένα τον απλό πολίτη το μπαλάκι να αποφασίσεις τότε φίλε εφόσον μπαίνεις σε αυτήν την διαδικασία να είσαι και έτοιμος να λουστείς και τις συνέπειες για τις επιλογές που θα κάνεις.
    Συγνώμη αλλά έτσι το αντιλαμβάνομαι

Senior Member
    Quote Originally Posted by undetermined View Post
    Ναι ρε φίλε δεν θα επιλέξεις το τι θα ψηφίσεις όμως; Από την στιγμή που ο πρωθυπουργός σου δεν μπορεί να αντέξει το βάρος του κράτους που "θεωρητικά"κυβερνάει και σου ρίχνει εσένα τον απλό πολίτη το μπαλάκι να αποφασίσεις τότε φίλε εφόσον μπαίνεις σε αυτήν την διαδικασία τότε να είσαι και έτοιμος να λουστείς και τις συνέπειες για τις επιλογές που θα κάνεις.
    Ωραια πες μου τι ψηφιζεις , εγω βλεπω το ερωτημα και ψηφιζω οχι στα μετρα .... εσυ τι βλεπεις στο ερωτημα?
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Οχι τι ψηφιζεις λαθος διατυπωμενο .... απλως τι βλεπεις στο ερωτημα?

Senior Member
    Μπορει καν να μην συμμετεχω στη διαδικασια της ψηφοφοριας .... ειτε αυτο ειτε θα ψηφισω οχι αναγκαστικα οπως το αντιλαμαβανομαι. Το ερωτημα εκ φυσεως ειναι για κλαμματα.

Banned
    Quote Originally Posted by keep_walking View Post
    Οχι τι ψηφιζεις λαθος διατυπωμενο .... απλως τι βλεπεις στο ερωτημα?
    Δικαίωμα σου να απαντήσεις Όχι στο ερώτημα, εγώ είμαι στην απέναντι πλευρά.

Banned
    Είμαι λίγο φορτισμένος οπότε δεν θα συνεχίσω άλλο την συζήτηση αν δεν σε ενοχλεί μπορούμε να την συνεχίσουμε άλλη στιγμή και μέσα από π.μ αν θέλεις δεν έχω κανένα πρόβλημα. Μου βομβαρδίζουν το κεφάλι από εχθές με τηλεφωνήματα έρχονται στο γραφείο μου συνεχώς , έμαθες αυτό, έμαθες εκείνο; Οπότε καταλαβαίνεις κάπου χάνω και το μέτρο...

Banned
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Αν εσυ , αγαπητη pillow θελεις να πεθανεις , εγω δεν θελω !! οσο για την ελπιδα για το μελλον , που ξερεις οτι την εχεις , εδω δεν ξερουμε τι μας ξημερωνει , κι εσυ ξερεις τι θα γινει σε μερικες δεκαετιες ? το μονο που εχουν καταφερει αυτοι οι αχρηστοι / αλαζονες / μαθητευομενοι μαγοι ειναι να μας διχασουν ( και μαλιστα για το τιποτα ) , να μας βαλουν να πλακωθουμε μεταξυ μας , να .... δεν ξερω τι αλλο . Ψηφισε οχι , αλλα ετοιμασου για μαχες , πλεον θα μιλησουν τα οπλα , εδω που μας εφτασαν , και αν οχι τα δικα μας , του ιδιου του στρατου . Εδω ο Τσιπρας απαγορευσε στους αστυνομικους να κανουν δημοσιες συζητησεις περι του ναι-οχι, σου θυμιζει κατι αυτο ? ησουν αγεννητη τοτε , αλλα εγω τα θυμαμαι , αν και δεν καταλαβαινα τοτε την σημασια τους , πιτσιρικας ημουν .
    Για σκεψου αν την αλλη βδομαδα με ενα οχι , οι συνταξιουχοι , και οχι μονον , δεν εχουν πλεον συνταξη/χρηματα /φαγητο , πως νομιζεις ναντιδρασουν ?
    Αν το παιδι σου ( που δεν εχεις- δεν εχω ) δεν εχει να φαει , μεχρι που θαφτανες ? Μπορει ολα αυτα νακουγονται υπερβολικα , αλλα αν σου λεγανε προ 5 ετων οτι δεν θαχεις δουλεια και λεφτα θα το πιστευες ?

Ας ψηφισει ο καθεις κατα το δοκουν , αλλα βαδιζουμε σε αχαρτογραφητα μερη , ποιος ξερειτην καταληξη ?

Ο δρομος προς την Ιθακη μας , θαναι ομαλος , η γεματος δαιμονας και λαιστρυγονας ?

ΕΣΟ ΕΤΟΙΜΟΣ-Η !!!!
    Καλέ πας καλά;;; Ποιός είπε ότι θέλω να πεθάνω πας καλά; Από το μυαλό σου το 'βγαλες; Εσύ μίλαγες για αργό και γρήγορο θάνατο, κι εγώ σου λέω μην είσαι τόσο απαισιόδοξος και τα πράγματα θα πάνε καλύτερα! Από που έβγαλες το συμπέρασμα ότι εγώ θέλω να πεθάνω;;;;;;;;;;;;

Senior Member
    Δικαίωμα σου να απαντήσεις Όχι στο ερώτημα, εγώ είμαι στην απέναντι πλευρά.
    Δεν καταλαβες το ερωτημα που εθεσα για το ερωτημα:P ..... ρωταω τι βλεπεις στο ερωτημα περα απο το αν συμφωνεις με καποια μετρα?

Εαν πχ βλεπεις ενα ερωτημα θελετε να βγειτε απο το ευρω ή θελετε να βγειτε απο την ΕΕ ειναι κατι πιο ξεκαθαρο , τωρα βλεπεις μια μαλακια και μιση....

Senior Member
    Είμαι λίγο φορτισμένος οπότε δεν θα συνεχίσω άλλο την συζήτηση αν δεν σε ενοχλεί μπορούμε να την συνεχίσουμε άλλη στιγμή και μέσα από π.μ αν θέλεις δεν έχω κανένα πρόβλημα. Μου βομβαρδίζουν το κεφάλι από εχθές με τηλεφωνήματα έρχονται στο γραφείο μου συνεχώς , έμαθες αυτό, έμαθες εκείνο; Οπότε καταλαβαίνεις κάπου χάνω και το μέτρο...

Χμ δεν εχει και πολυ νοημα , ολοι εχουν δικιο κατε εμε ειτε ΝΑΙ ειτε ΟΧΙ σε ενα γελοιο ερωτημα....

Banned
    Ναι ρε φίλε δεν θα επιλέξεις το τι θα ψηφίσεις όμως; Από την στιγμή που ο πρωθυπουργός σου δεν μπορεί να αντέξει το βάρος του κράτους που "θεωρητικά"κυβερνάει και σου ρίχνει εσένα τον απλό πολίτη το μπαλάκι να αποφασίσεις τότε φίλε εφόσον μπαίνεις σε αυτήν την διαδικασία να είσαι και έτοιμος να λουστείς και τις συνέπειες για τις επιλογές που θα κάνεις.
    Θα συμφωνήσω. Θεωρώ παρανοϊκό να μην αντιλαμβάνεται κανείς πού πάει το "ναι" κ πού πάει το "όχι"- εδώ το έχουν ομολογήσει κ κυβερνητικά στελέχη του συνασπισμού, ασχέτως αν αυτά διαγραφήκανε στη συνέχεια ή τρέχανε ύστερα να το μαζέψουνε..... Μπορεί να μην είναι γνωστές λεπτομέρειες της κάθε πορείας αλλά πχ ότι εάν ψηφιστεί "ναι" κ έρθει συμφωνία είναι γνωστό ότι θα υπάρχει κούρεμα καταθέσεων, όχι όμως κ το ύψος του κουρέματος, ενώ εάν ψηφιστεί "όχι" κ αποκοπούμε από την Ευρωζώνη οι καταθέσεις κ οι θυρίδες των τραπεζών θα κατασχεθούν ολόκληρες , αφού οι τελευταίες θα κρατικοποιηθούν, αλλά δεν γνωρίζει κανείς την ακριβή στιγμή της κατάσχεσης.
    Ο καθένας εάν ενημερώνεται αντικειμενικά (κοιτάμε μόνο επίσημες δηλώσεις κ γεγονότα όχι σχόλια δημοσιογράφων δηλ) κ δεν ερμηνεύει τα πράγματα αναλόγως όπως τον βολεύει, ή θα επιθυμούσε να συμβαίνει, αναλαμβάνει κ την αντίστοιχη ευθύνη.
    Το θέμα είναι να μην φαγωθούμε μεταξύ μας........

Banned
    Η ευθύνη είναι όλη της κυβέρνησης και των κυβερνήσεων που κυβέρνησαν τόσα χρόνια, και κυρίως των ξένων που μας εξανάγκασαν να μπούμε στο ΔΝΤ. Μας έφεραν με δύο λύσεις η μία πνιγόμαστε και η άλλη μας τρώνε οι καρχαρίες, και όποιος γλιτώσει. Θέλω βέβαια να πιστεύω ότι δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα, αλλά όπως και να 'χει δεν πάμε σε κάτι θετικό. Με το όχι ίιιισως υπάρξει και ανάκαμψη, έχουμε μια μικρή ελπίδα για τα παιδιά μας όπως λέτε. Ο καθένας ας αναλάβει τις ευθύνες του πριν ψηφίσει, μετά θα είναι αργά αν και πιστεύω ότι έχουμε έρθει στο απροχώρητο, και δεν υπάρχουν "μαγικές" λύσεις. Και σου παραθέτω αυτό που έγραψα εχτές:

Quote Originally Posted by pillow View Post
    Τότε, αν το δημοψήφισμα είναι λάθος, σημαίνει δύο πράγματα: Το ένα είναι ότι ο πρωθυπουργός έκανε το λάθος εσκεμμένα, οπότε είναι δικό του λάθος αποκλειστικά ότι και αν ψηφίσουμε, ήμασταν καταδικασμένοι από την αρχή εξαιτίας του, ή ότι το έκανε καταλάθος και την πληρώνουμε όλοι, χωρίς πάλι να φταίμε είτε ψηφίσαμε ναι είτε όχι γιατί δεν είχαμε και άλλη επιλογή. Με την αποχή δεν λύνεται κάτι.........Επομένως, τι να κάνουμε, τι επιλογές έχουμε;;

Senior Member
    Quote Originally Posted by mariposa7 View Post
    Θα συμφωνήσω. Θεωρώ παρανοϊκό να μην αντιλαμβάνεται κανείς πού πάει το "ναι" κ πού πάει το "όχι"- εδώ το έχουν ομολογήσει κ κυβερνητικά στελέχη του συνασπισμού, ασχέτως αν αυτά διαγραφήκανε στη συνέχεια ή τρέχανε ύστερα να το μαζέψουνε..... Μπορεί να μην είναι γνωστές λεπτομέρειες της κάθε πορείας αλλά πχ ότι εάν ψηφιστεί "ναι" κ έρθει συμφωνία είναι γνωστό ότι θα υπάρχει κούρεμα καταθέσεων, όχι όμως κ το ύψος του κουρέματος, ενώ εάν ψηφιστεί "όχι" κ αποκοπούμε από την Ευρωζώνη οι καταθέσεις κ οι θυρίδες των τραπεζών θα κατασχεθούν ολόκληρες , αφού οι τελευταίες θα κρατικοποιηθούν, αλλά δεν γνωρίζει κανείς την ακριβή στιγμή της κατάσχεσης.
    Ο καθένας εάν ενημερώνεται αντικειμενικά (κοιτάμε μόνο επίσημες δηλώσεις κ γεγονότα όχι σχόλια δημοσιογράφων δηλ) κ δεν ερμηνεύει τα πράγματα αναλόγως όπως τον βολεύει, ή θα επιθυμούσε να συμβαίνει, αναλαμβάνει κ την αντίστοιχη ευθύνη.
    Το θέμα είναι να μην φαγωθούμε μεταξύ μας........
    Και γιατι αφου ξερουμε που θα οδηγησει , δεν βοηθανε την επεξεργαστικη ισχυ του εγκεφαλου μας .... πχ ΟΧΙ εχεις εξοδο πχ απο κει κλπ? Το ερωτημα ως ειναι διαμορφωμενο ειναι ετσι ωστε με ΝΑΙ .... η κυβερνηση τα εκανε θαλασσα και φευγει με ψηλα το κεφαλι και ΟΧΙ .... τις δινουμε τα ηνια να κανει τι?

Φυσικα δεν μπορεις να πεις οτι το ΟΧΙ αν σου τεθει ενα ερωτημα θες να βγεις απο την ΕΕ .... γιατι θα καταψηφιστει απο πολλους , οποτε παρε ενα ερωτημα απροσδιοριστο που δεν εχει σωστη απαντηση.

Senior Member
    Ισως το δημοψηφισμα να σημαινει κατι πιο απλο .... ΤΗΝ ΓΑΜΗΣΑΤΕ και πρεπει σαν κυβερνηση να αιτιολογησω τι θα επακολουθησει ....

Senior Member
    Quote Originally Posted by pillow View Post
    Καλέ πας καλά;;; Ποιός είπε ότι θέλω να πεθάνω πας καλά; Από το μυαλό σου το 'βγαλες; Εσύ μίλαγες για αργό και γρήγορο θάνατο, κι εγώ σου λέω μην είσαι τόσο απαισιόδοξος και τα πράγματα θα πάνε καλύτερα! Από που έβγαλες το συμπέρασμα ότι εγώ θέλω να πεθάνω;;;;;;;;;;;;

Eγω καλα παω , αγαπητη , απλως δεν σε καταλαβα , ξεχνα το , παρεξηγηση , ειμαστε ολοι συναισθηματικα φορτισμενοι/φοβισμενοι , που λεει και ο φιλος undetermined . Γιατι τα πραματα θα πανε καλυτερα ? δεν ειμαι απαισιοδοξος , αλλα εδω δεν εχει θεση η αισιοδοξια , εχει ο ρεαλισμος . Και ο ρεαλισμος λεει οτι οποιος ψηφισει οχι , οδηγει την χωρα στο χαος . Εχουμε να διαλεξουμε μεταξυ του κακου και του χειροτερου , δυστυχως . Το χειροτερο ειναι το ΟΧΙ .
    Συριζα δεν θελατε ( οχι εσυ pillow ) , θα υποστουμε τις συνεπειες ενος ματσου ανεγκεφαλων , που πιστεψαν τις μπαρουφες του Τσιπρα .

Page 13 of 38 FirstFirst ... 3111213141523 ... LastLast