Υστερώ;
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 43

Thread: Υστερώ;

Senior Member

Υστερώ;

Πάντα υπολόγιζα την γνώμη της μαμάς μου. Η μαμά μου, λοιπόν, που με ξέρει κιόλας, ενώ εσείς δεν μπορείτε να με γνωρίζεται μέσω η/υ, μου λέει ότι υστερώ σε σχέση με τις κοπέλες που ξέρει γιατί πχ η μία φίλη μου μπορεί να μην παντρεύτηκε αλλά κρατάει την δουλειά της και δουλεύει εδώ και 15ετία στην ίδια δουλειά, η άλλη είναι παντρεμένη , όσο να ναι για να βρει κάποιον ίσως σημαίνει αυτό ότι κάτι καλύτερο από μένα έχει, η άλλη φέρεται πολύ καλά στον κόσμο και είναι αγαπητή και πάντα περιποιημένη. Με λίγα λόγια ότι εγώ υστερώ σε σχέση με τα κορίτσια που ξέρει. Δλδ είμαι η τελευταία από όλες; Και πώς αλλάζει αυτό ώστε να είμαι και εγώ ευτυχισμένη. Δεν λέει ότι είμαι πιο χαζή από όλες απλά λέει ότι δεν έχω καλό χαρακτήρα προκομένο, όχι ότι είμαι και κακιά...

Senior Member
    αυτο που σ λεει οτι δεν εχει καλο χαρακτηρα προκομενο ειναι οτι δεν εισαι ψημενη
    για καποιο λογο μαλλον οταν βλεπεισ δυσκολιεσ δεν τισ αντιμετωπιζεισ σωστα
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Εμενα , Ολγα , φυσιογνωμικα , απο τασ ματια ιδιως , μου φαινεσαι μια χαρα . Σου επισημανα την ηττοπαθεια που εχεις ομως . Κατ ταλλα , αυτες τις μερες που εγραφες μπολικα για το δημοψηφισμα , και ξεφυγες απο τα αιωνια ερωτηματα σου , μου φανηκαν ενδειξη εξυπνου ανθρωπου .

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    αυτο που σ λεει οτι δεν εχει καλο χαρακτηρα προκομενο ειναι οτι δεν εισαι ψημενη
    για καποιο λογο μαλλον οταν βλεπεισ δυσκολιεσ δεν τισ αντιμετωπιζεισ σωστα
    Ναι αυτό εννοώ όχι ότι είμαι κακιά.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Εμενα , Ολγα , φυσιογνωμικα , απο τασ ματια ιδιως , μου φαινεσαι μια χαρα . Σου επισημανα την ηττοπαθεια που εχεις ομως . Κατ ταλλα , αυτες τις μερες που εγραφες μπολικα για το δημοψηφισμα , και ξεφυγες απο τα αιωνια ερωτηματα σου , μου φανηκαν ενδειξη εξυπνου ανθρωπου .
    Ε ναι και η μαμά μου δεν με λέει και χαζή απλά ότι οι άλλοι είναι καλύτεροι από μένα όχι όμως σε θέμα μυαλού, σε προσωπικότητα και χαρακτήρα.

Member
    Ελα μωρέ όλες οι μαμάδες τα ίδια λένε!! Μη δινεις σημασία, να είσαι ο εαυτός σου και όλα θα πάρουν το δρόμο τους.

Banned
    πάντα ό, τι και να κάνεις , θα υπάρχει κάποιος που θα είναι καλύτερος από εσένα!!! όσο καλή και να γίνεις!!
    όπως και πάντα θα υπάρχει κάποιος χειρότερος από εσένα!
    δεν έχει νόημα να ασχολείσαι ούτε με τους χειρότερους ουτε με τους καλύτερούς σου!
    να κοιτάς και να φροντίζεις τον εαυτούλη σου!!
    τίποτε άλλο δεν εχει αξία σ αυτήν τη ζωή! όταν εσύ είσαι καλα θα είναι και οι δικοί σου ανθρωποι, και δε χρειάζεται να τους αποδείξεις τίποτα.

Δελφινι λιγο η πολλυ ολοι οι γονεις λενε κατι στα παιδια τους που μπορει να μην μας αρεσει,αυτο δεν σημαινει οτι δεν μας αγαπανε.

Senior Member
    ...........................
    Bobby Fischer
    1. ε4 γ5

Member
    Αστο Jackie ας μην το θίξουμε το θέμα γιατί πονάει. Ειμαι και η ίδια παιδί μιας τέτοιας μαμάς. Κι όμως υπάρχουν...

Senior Member
    Lamya επειδή είναι εξαιρετικά ευαίσθητο το θέμα, γι' αυτό έσβυσα το μήνυμα μου. Καταλαβαίνω..
    Bobby Fischer
    1. ε4 γ5

Member
    Δεν πειράζει,εγω το έχω αποδεχτεί χρόνια και έχω χτίσει ενα τείχος αναισθησίας γύρω μου. Δεχομαι ότι μερικοί άνθρωποι είναι απλά ετσι και δεν αλλάζουν.

Senior Member
    Σωστό. Ετσι ακριβώς.
    Χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν έχουν αγάπη, δεν είναι δοτικοί κλπ, απλά, έτσι είναι κι αυτό δεν αλλάζει.
    Κοίτα όμως κι ένα θετικό. Στο δικό σου παιδί, δεν πρόκειται ποτέ να συμπεριφερθείς έτσι. Κανόνας.
    Bobby Fischer
    1. ε4 γ5

Senior Member
    Δεν ξέρω αλλά οι γονείς βλέπουν το κάτι παραπάνω και θέλουν πάντα το παιδί τους να είναι το καλύτερο και όταν αυτό δεν είναι του το λένε μήπως κ αλλάξει και γίνει καλύτερο.

Senior Member
    .......................

Σβήνω όλο το μήνυμα, νομίζω πως δεν είναι της παρούσης η θέση και η άποψη μου.
    Last edited by Jackie; 05-07-2015 at 20:30.
    Bobby Fischer
    1. ε4 γ5

Page 1 of 3 123 LastLast