Διάγγελμα Τσίπρα για δημοψήφισμα! - Page 25
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

View Poll Results: Τι θα ψηφίσετε στο δημοψήφισμα του Τσίπρα ΝΑΙ ή ΟΧΙ;

Voters
23. You may not vote on this poll
  • ΝΑΙ

10 43.48%
  • ΟΧΙ

13 56.52%
Page 25 of 38 FirstFirst ... 15232425262735 ... LastLast
Results 361 to 375 of 556
    Senior Member
    Quote Originally Posted by mariposa7 View Post
    Έχω δει ακριβώς αυτό, να εκτυλίσσεται στη Ν. Αφρική, αλλά με άντρα ας πούμε "ιδιοκτήτη- διασώστη" ενός μικρού λιονταριού, που όταν μεγάλωσε το έδωσε σε ζωολογικό κήπο. Μπας κ εννοούμε το ίδιο.....? Αλλά θυμάμαι ξεκάθαρα ότι ήταν άντρας, αλλά τέσπα.

Οχι , τοχω δει με γυναικα στην Κολομβια , και με αντρογυνο στις USA .

Banned
    Quote Originally Posted by deus View Post
    τι ποσοστο του πληθυσμου θεωρεις πως εχει καταλαβει τι εχει ψηφισει??
    δεν το λεω ειρωνικα απλα θελω να ακουσω την γνωμη σου
    Κοίτα δύσκολη ερώτηση. Γενικά νομίζω ότι η συντριπτική πλειοψηφία όσων απάντησαν "ναι" ήξερε τί ψήφιζε, το "ναι" ήταν πολύ συγκεκριμένο. Τώρα για τους ψηφοφόρους του "όχι" δεν μπορώ να ξέρω απόλυτα, 1 μικρό ποσοστό σίγουρα θα ψήφιζε συνειδητοποιημένα γιατί λόγω ιδεολογίας, είτε κινείται προς τα άκρα δεξιά είτε προς τα άκρα αριστερά, θέλει όντως την Ελλάδα εκτός ΕΕ, για τους υπόλοιπους τί να πώ.....? Άλλος μπορεί να ήθελε να πουλήσει μούρη στον Scheuble κ στον Djisselbloem (ναι, πετρώσανε από το φόβο τους......), άλλος μπορεί να ήθελε λεφτά άνευ όρων, άλλος λεφτά με τους όρους που μας συμφέρουν, άλλος μπορεί να την έβρισκε με το game theory του Υianis με 1 "ν"...... Γενικά πιστεύω ότι λιγότεροι από τους μισούς καταλάβανε τί ψηφίζανε. Οι περισσότεροι ψήφισαν αυτό το οποίο θα ήθελαν να σημαίνει το δημοψήφισμα. Γνώμη μου, μπορεί να είναι κ λάθος.

Banned
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Οχι , τοχω δει με γυναικα στην Κολομβια , και με αντρογυνο στις USA .
    Επειδή λοιπόν έρχονται επικίνδυνοι καιροί, λέω να πάρω για pet λιοντάρι αν δείχνουν τέτοια αφοσίωση.....

Senior Member
    εγω οταν ημουν στο ακαπουλκο ειχα δει ενα μαυρο με ρυμουλκο
    και το λυνει και το δενει κι ετσι ξαποσταινει
    ερχεται και μια κυρια που καθοτανε στα παγκακια
    κι ετσι ο μαυροσ και η κυρια σπιτι ανοιξανε με παιδια τρια
    και λυσανε και τραβανε και αναμπουμπουλανε
    και την τυχη τουσ μοιρολογανε
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    το ποιημα λεγεται τα ακαταλαβιστηκα ειναι ανωνυμο

Senior Member
    Quote Originally Posted by pillow View Post
    Δηλαδή να μας κόψουνε και τις επιδοτήσεις;;; :Ο
    επιδοτηση για την επιδοτηση ...????ολοι φωναζουν τι παραγω τι προσφερω σε αυτη την ευρωπη ε ναι τετοια λεφτα δε χρειαζονται οταν μετα θα γεινουν το αλλοθι

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    το ποιημα λεγεται τα ακαταλαβιστηκα ειναι ανωνυμο
    χαχαχαχαχαχαχαχαχαχ χαχαχαχχα!
    ευχαριστουμε για την διευκρινιση, ελις

Senior Member
    αφιερωμενο σε κατι ψυχεσ εκει εξω

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    χαχαχαχαχαχαχαχαχαχ χαχαχαχχα!
    ευχαριστουμε για την διευκρινιση, ελις
    Εσύ Ρέμεντυ, δεν μας είπες τι ψήφισες;

Senior Member
    Κοίτα δύσκολη ερώτηση. Γενικά νομίζω ότι η συντριπτική πλειοψηφία όσων απάντησαν "ναι" ήξερε τί ψήφιζε, το "ναι" ήταν πολύ συγκεκριμένο. Τώρα για τους ψηφοφόρους του "όχι" δεν μπορώ να ξέρω απόλυτα, 1 μικρό ποσοστό σίγουρα θα ψήφιζε συνειδητοποιημένα γιατί λόγω ιδεολογίας, είτε κινείται προς τα άκρα δεξιά είτε προς τα άκρα αριστερά, θέλει όντως την Ελλάδα εκτός ΕΕ, για τους υπόλοιπους τί να πώ.....? Άλλος μπορεί να ήθελε να πουλήσει μούρη στον Scheuble κ στον Djisselbloem (ναι, πετρώσανε από το φόβο τους......), άλλος μπορεί να ήθελε λεφτά άνευ όρων, άλλος λεφτά με τους όρους που μας συμφέρουν, άλλος μπορεί να την έβρισκε με το game theory του Υianis με 1 "ν"...... Γενικά πιστεύω ότι λιγότεροι από τους μισούς καταλάβανε τί ψηφίζανε. Οι περισσότεροι ψήφισαν αυτό το οποίο θα ήθελαν να σημαίνει το δημοψήφισμα. Γνώμη μου, μπορεί να είναι κ λάθος.
    το οχι ηταν αρνηση να πληρωσω κι αλλα και να με λες και τεμπελη οταν η πολιτικη σου δεν μου δεινει καμια επιλογη σε πολλς πειπτωσεις να συνεχησω να υπαρχω αν δεν το καταλαβες στο ξαναειπα ζεις αλλου και οσον αφορα τη εμμονη σου στα νουμερα η στατιστικη ειαι πολυ ψυχρο πραγμα για α ειναι αληθινο και εκει εξω υπαρχουν δραματα και κρεμασμενοι ανθρωποι αν θυμασαι

Senior Member
    Quote Originally Posted by δελφίνι View Post
    Εσύ Ρέμεντυ, δεν μας είπες τι ψήφισες;
    δεν πηγα, δελφινι, γιατι ειμαστε αρκετα μακρια απο το εκλογικο μου τμημα (σε αλλη πολη) και δεν χαλαλιζαμε τις βενζινες. ειχε και μια σχετικη ελλειψη εδω. αν ημουν εκει ομως, θα ψηφιζα ναι, με ΠΟΛΥ βαρια καρδια.

Senior Member
    Quote Originally Posted by pillow View Post
    Έλεος αφήστε ήσυχο τον φλοκ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Μην αγχωνεσαι βρε Pillow πληκτρολογουμε δεν ανταλλασουμε σφαιρες

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Eλα φλοκ , κουλαρε , εχεις πολυ ορεξη πρωινιατικα , και τρολλαρεις ασταματητα . Τον Πουτιν τον γουσταρω σαν τυπο , ειναι πολυ κουλ . Σαν πολιτικος δεν ξερω τι κανει , ασχολουμαι με την πατριδα μου , πιστευω οτι ειτε ναι ειτε οχι , το ενα και το αυτο . Ευχαριστω για τα μαθηματα οικονομικων παντως .
    Ενα θα πω , εισαι θυμωμενος και φανατισμενος , και αυτα ειναι οι χειροτεροι συμβουλοι .
    Το θεωρω υποτιμιτικο να υποστηριζω πολιτικο/κομμα .
    Μαλλον εσυ τρολλαρεις Μαγκαιβερ οταν μου λες οτι θελεις Πουτιν εδω και τωρα μου λες οτι τον πας γιατι ειναι κουλ? Τοτε τι εννοουσες οτι τον θελεις για τουριστα? Εννοουσες οτι ενας σαν αυτον χρειαζεται σε μια τετοια κατασταση αλλα σου ειπα οτι η χωρα ενει εκει που ειναι εξαιτιας του. Του αναγνωριζω οτι ειναι σκληρο καρυδι αλλα μεχρι εκει.
    Last edited by φλοκ; 06-07-2015 at 15:46.

Senior Member
    Το ποιός τα χρειάζεται περισσότερο τα ηρεμιστικά φαίνεται κ από το ποιός βρίζει κ προσβάλλει γιατί έχει χάσει τη μπάλα, κ από το ποιός του μιλάνε με αριθμούς κ δεδομένα κ απαντάει παπαγαλίζοντας λαϊκίστικες θεωρίες της πλάκας που όμως τον βολεύουν.
    Η Τουρκία έχει αναγάγει οποιαδήποτε κίνηση στο Αιγαίο ως casus belli γιατί δεν θέλει καμία δραστηριότητα εκεί που να μην ελέγχει. Κάαααααααααποτε όντως, κυκλοφορύσε η φήμη πως υπήρχε καλής ποιότητας πετρέλαιο στο Αιγαίο. Α, κ ότι το θέλουν οι Αμερικάνοι επίσης .

Τώρα το ποιός αρμέγει ποιόν είναι μεγάλη ιστορία. Κ αφού από 1.7 έχει λήξει το πρόγραμμα, μαζί κ τα μνημόνια κ αναπνέουμε επιτέλους ελεύθερα χωρίς κανέναν να μας πίνει το αίμα, πες μου γιατί δεν θα καταβληθούν οι μισθοί του Δημοσίου στις 13.7.

ΥΓ: Μιας κ μιλάς για τη Γερμανία, το 2010, όταν ακόμα οι συνέπειες των μέτρων δεν είχαν γίνει ιδιαίτερα αισθητές στην αγοραστική μας δύναμη, η Ελλάδα είχε ύψος 600 εκ € εισαγωγές από Γερμανία. Η Γερμανία μας έχει δανείσει ήδη 90 δις €, πρόσεξε σου μιλάω για εκ σε σύγκριση με δις, κ λογικά αν πάμε σε 3ο μνημόνιο θα μας δώσει κ άλλα. Ανάγκη δηλ. μας είχε η Γερμανία κ η όποια Γερμανία για να ζήσει...... Καιρός να αναλογιστούμε το μέγεθος της αγοράς μας κ της οικονομίας μας. Μόνο το γεωπολιτικό χαρτί έχουμε, αλλά κ αυτό μέχρι 1 σημείο μπορεί να σε φτάσει.

Κ για να το λήγουμε το θέμα γιατί πλέον έχει γίνει γελοίο, εδώ θα είμαι κ εδώ θα είσαι να δούμε ποιός θα επαληθευτεί στο τέλος κ ειλικρινά εύχομαι να μην είμαι εγώ. 2 επιλογές βλέπω, ή Grexit (μακάρι όχι ως άτακτη χρεοκοπία αλλά βάσει σταδίων) ή υπογράφουμε 1 μνημόνιο 4 φορές πιο βαρύ από αυτό που απορρίψαμε, γιατί με κλειστές τις τράπεζες η οικονομία κάνει ελεύθερη πτώση, άρα μεγαλώνει κ ο λαγαριασμός που πρέπει να καλύψουμε.

Αλλά κ μόνο να δεις πόσο δημοκράτης κ ανοιχτόμυαλος είσαι, τρέχεις να βαφτίσεις γερμανοτσολιά κ φύρερ κ άλλα τόσα κάποια επειδή δεν σου αρέσει η άποψή της. Αυτοί είναι οι αριθμοί δυστυχώς κ δεν μπορώ να τους αλλάξω εγώ.
    Σου ειπα εγω οτι αναπνεουμε ελευθερα με το οχι και οτι ειμαστε απλες να πληρωνουμε η οτι για να φτασουμε καποια στιγμη να ειμαστε οσο μπορουμε τουλαχιστον θα πρεπει να κανουμε κατι. Το ποιος λεει οτι τον βολευει και ποιος εχει χασει την μπαλα φαινεται και απο το οτι απο μπλα μπλα εισαι πρωτος/η αλλα το ρεζουμε σου ειναι να δανειστουμε και αλλα χωρις καλυτερους ορους. Τα πετρελαια ειναι πολυ μεγαλη ιστορια και δεν ειναι τοσο απλο να τα παρουν οι Αμερικανοι εντος Ευρωπης αλλα ουτε και κανεις αλλο. Οπου τα εχουν παρει το εχουν κανει με πολεμο σε χωρες εκτος Ευροζωνης. Το ποσα μας εδωσε η Γερμανια το ειδα σε ενα Γρεμανικο ρεπορταζ με ερωτησεις σε διαφορους επιτελεις το οποιο απεδειξε οτι μεχρι πριν μερικα χρονια μας ειχαν δωσει πραγματικα χρηματα 15δις ολα και ολα και οτι με την κριση κερδισαν μεχρι και σημερα 160 δις χωρις καν να κουνησουν το δαχτυλακι τους. Τα 600εκ που λες ειναι ενα ποσο που ουτε εσυ που το λες δεν το πιστευεις απο την στιγμη που τα γερμ,ανικα προινοντ εχουν κατακλυσει την Ελληνικη αγορα. Δεν μας ειχε αναγκη για να επιβιωσει αλλα για να ζησει γιατι απο εμας και απο ολους σαν εμας ζει αυτο το καρκινωμα τοσα χρονια αλλα ακομη και να ηταν ετσι γιατι μας τα δανεισε απο την καλη της την καρδια η ηταν τοσο βλακες που βλεπαν οτι δεν θα τα παρουν και ειπαν να μας δωσουν αερα χρηματα? Μαλλον εσυ εισαι πιο εξυπνος/η απο τους υπευθυνους της Γερμανικης οικονομιας. Το Grexit που βλεπεις και εγω το βλεπω με την λογικη σειρα. Αν δεν αποδειχτουμε σκυφτουληδες σαν του λογου σου καλη ωρα η μας δινουν με λογικους ορους και χρονο αποπληρωμης που να ειναι εφικτος η δεν μπορουμε να αποπληρωσουμε και ξαναγυρναμε στην δραχμη με οποιο κοστος το οποιο δεν θα απεχει και πολυ απο αυτο που θα συναντησουμε ετσι και αλλιως αν δεχτουμε οσα μας ζητανε. Και για να δεις ποσο δημοκρατης ειμαι κοιτα πως μιλαω σε αλλα ατομα που μιλανε σαν ανθρωποι και κοιτα πως ξεκινησε με την ειρωνια σου η κουβεντα χωρις καν να σου απευθυνω τον λογο.

Page 25 of 38 FirstFirst ... 15232425262735 ... LastLast