Απροσωποποίηση - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 6 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 77
    Senior Member
    Quote Originally Posted by venom View Post
    Πωπω οταν με πιανει πανικιβαλομαι. Εχεις κανα τροπο αντιμετωπισης;
    καλησπερα παιδια !για πειτε λιγο τι ακριβως αισθανεστε οταν το παθαινετε;και εγω το εχω ολη την ημερα συνεχεια!

Senior Member
    Εγω νοιωθω οτι αυτα που κανω νομιζω πως τα βλεπω σε ταινια η σεονειρο. Ναι μεν εχω πληρη επιγνωση το τι κανω και ελεγχο των κινησεων μου αλλα σαν να ειμαι σε ξενο σωμα νοιωθω. Καπως ετσι...

Senior Member
    και γω ρε φιλε..απλα εμενα το προβλημα μου ειναι οτι δε φευγει απο το μυαλο μου νομιζω οτι εχω κατι πολυ πιο σοβαρο γιατι περα απο συναισθημα μου εχει γινει και εμμονη!δηλαδη ειναι πολυ πιο συνθετο το πραγμα..εμμονες του στυλ ποιος ειμαι,τι ειναι εγω;και διαφορα αλλα τετοια χαζα απο τα οποια δεν μπορω να ξεφυγω..

Senior Member
    Quote Originally Posted by lawer View Post
    και γω ρε φιλε..απλα εμενα το προβλημα μου ειναι οτι δε φευγει απο το μυαλο μου νομιζω οτι εχω κατι πολυ πιο σοβαρο γιατι περα απο συναισθημα μου εχει γινει και εμμονη!δηλαδη ειναι πολυ πιο συνθετο το πραγμα..εμμονες του στυλ ποιος ειμαι,τι ειναι εγω;και διαφορα αλλα τετοια χαζα απο τα οποια δεν μπορω να ξεφυγω..
    Ξέρω πως νιώθεις γιατί αυτά τα "ποιος είμαι, που πάω" τα ένοιωσα και εγώ κάποτε σε αρκετό βαθμό. Εσύ πήγες σε κανένα ψυχολόγο; Το συζήτησες ποτέ; Έστω σε φίλους.

Senior Member
    Παιδιά και εγώ το έχω συχνά αυτό το σύμπτωμα και δεν παλεύεται...βασικά δεν είναι ότι τα βλέπω όλα σαν ταινία. Καμία σχέση. Είναι κάτι σαν χάσιμο ένα πράγμα. Πού βρίσκομαι τώρα και τα λοιπά...δεν αντέχεται. Το έχει βιώσει κανείς αυτό?

Senior Member
    Lawer να μην ανησυχείς καθόλου. Γίνεται να κάνεις μία προσπάθεια να σταματήσεις να το σκέφτεσαι???

Senior Member
    Venom σε νοιώθω απόλυτα. Σήμερα ερχόμουνα στην δουλειά με το μετρό και ήμουνα στον κόσμο μου.Και το χειρότερο όλων είναι ότι παρατηρώ τους ανθρώπους γύρω μου και αναρωτιέμαι πότε θα γίνω και εγώ ξανά όπως πριν.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Frozen78 View Post
    Παιδιά και εγώ το έχω συχνά αυτό το σύμπτωμα και δεν παλεύεται...βασικά δεν είναι ότι τα βλέπω όλα σαν ταινία. Καμία σχέση. Είναι κάτι σαν χάσιμο ένα πράγμα. Πού βρίσκομαι τώρα και τα λοιπά...δεν αντέχεται. Το έχει βιώσει κανείς αυτό?
    Εγω το βιωσα. Κ οσο για αυτο που ειπες πιο κατω οτι κοιτας τους αλλους και λες ποτε θα γινω ξανα σαν και αυτους καλα, επειδη ζουσα και εγω με αυτην την σκεψη το πηρα αποφαση και ειπα στον εαυτο μου οτι ειμαι μια χαρα ειδα αποτελεσματα. Και βεβαια βοηθησε πολυ και η αποβολη αγχους.

Καλησπέρα, @lawer.
    Αν θελήσεις να επικοινωνήσουμε στείλε μου μήνυμα στο [email protected]

Quote Originally Posted by Frozen78 View Post
    Καλησπέρα, @Frozen78.
    Πάσχω χρόνια από αυτή την διαταραχή. Και κάνω παρόμοιες σκέψεις.
    Νιώθω δυσλειτουργική και μόνη.
    Δεν είμαστε μόνοι όμως, φίλε μου...Ή τουλάχιστον δεν είμαστε οι μόνοι που είμαστε μόνοι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Chronic Derealization Dis View Post
    Καλησπέρα, @Frozen78.
    Πάσχω χρόνια από αυτή την διαταραχή. Και κάνω παρόμοιες σκέψεις.
    Νιώθω δυσλειτουργική και μόνη.
    Δεν είμαστε μόνοι όμως, φίλε μου...Ή τουλάχιστον δεν είμαστε οι μόνοι που είμαστε μόνοι...
    Πολυ φιλοσοφημενη η τελευταια σου προταση! Παντως οταν λες δυσλειτουργικη σε ποιο τομεα; Ειναι η αποπρωσοποποιηση που σε κανει ετσι; θα σου πω γιατι σε ρωταω

Senior Member
    Καλησπέρα, @lawer.
    Αν θελήσεις να επικοινωνήσουμε στείλε μου μήνυμα στο [email protected]
    καλησπερα φιλη μου!αν επιτρεπεται ποσο ετων εισαι; και απο που; ποσο καιρο ταλαιπωρεισαι με το θεμα σου; θα σου στειλω και στο μειλ!

Quote Originally Posted by venom View Post
    Πολυ φιλοσοφημενη η τελευταια σου προταση! Παντως οταν λες δυσλειτουργικη σε ποιο τομεα; Ειναι η αποπρωσοποποιηση που σε κανει ετσι; θα σου πω γιατι σε ρωταω
    :- )
    Η χρόνια διαταραχή μου δεν έχει αφήσει ανεπηρέαστη καμία πτυχή της ζωής μου. Πιο συγκεκριμένα, δεν μπορώ να βγω από το σπίτι (λόγω κρίσεων) κι επομένως δεν έχω σταθερούς φίλους, σχέση, επικοινωνία με ανθρώπους. Δυσκολεύομαι να εργαστώ δημιουργικά και αναπαράγω κυρίως αρνητικές σκέψεις και στάσεις ζωής. Λόγω και του άγχους έχω διάσπαση προσοχής, επομένως δυσκολεύομαι να μελετήσω, και γενικότερα να εστιάσω σε κάτι όμορφο, παρά μόνο σε προβλήματα.

καλησπερα φιλη μου!αν επιτρεπεται ποσο ετων εισαι; και απο που; ποσο καιρο ταλαιπωρεισαι με το θεμα σου; θα σου στειλω και στο μειλ!
    Καλησπέρα και πάλι!
    Είμαι 20 ετών. Δεν γνωρίζω όμως αν επιτρέπεται να αναφέρουμε σε αυτό το χώρο προσωπικά στοιχεία.
    Αντιμετωπίζω αυτού του είδους τα προβλήματα ψυχικής υγείας από..τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Στην εφηβεία πυροδοτήθηκαν από γεγονότα και καταστάσεις, οπότε και ξέσπασαν με πολλούς τρόπους, κι από τότε το παλεύω με βοήθεια ειδικού ή χωρίς.

Senior Member
    Καλησπέρα και πάλι!
    Είμαι 20 ετών. Δεν γνωρίζω όμως αν επιτρέπεται να αναφέρουμε σε αυτό το χώρο προσωπικά στοιχεία.
    Αντιμετωπίζω αυτού του είδους τα προβλήματα ψυχικής υγείας από..τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Στην εφηβεία πυροδοτήθηκαν από γεγονότα και καταστάσεις, οπότε και ξέσπασαν με πολλούς τρόπους, κι από τότε το παλεύω με βοήθεια ειδικού ή χωρίς.
    καλημερα φιλη!εγω ειμαι 26!ταλαιπωρουμαι περιπου απο τα 16 μου!η επισημη διαγνωση απο το γιατρο σου ποια ειναι;

Page 3 of 6 FirstFirst 12345 ... LastLast