feels like we only go backwards. - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 29 of 29
    Junior Member
    Θα παρακάμψω τα υπόλοιπα σχόλια και θα σου πώ φίλη μου!Φοβόμουν μην κάνω τις σκέψεις πράξεις.Και αυτό με τρόμαζε!Βρήκα ένα κόλπο όμως πολύ αργότερα,και κάθε φορά που γυρόφερναν στο μυαλό μου,άρχισα και έβριζα,θύμωνα και έφερνα στο μυαλό μου θετικές σκέψεις.Με βοήθησε πολύ αυτό.Α! και τις είχα περίπου ένα χρόνο.

Quote Originally Posted by Have_Faith View Post
    Θα παρακάμψω τα υπόλοιπα σχόλια και θα σου πώ φίλη μου!Φοβόμουν μην κάνω τις σκέψεις πράξεις.Και αυτό με τρόμαζε!Βρήκα ένα κόλπο όμως πολύ αργότερα,και κάθε φορά που γυρόφερναν στο μυαλό μου,άρχισα και έβριζα,θύμωνα και έφερνα στο μυαλό μου θετικές σκέψεις.Με βοήθησε πολύ αυτό.Α! και τις είχα περίπου ένα χρόνο.
    σε ευχαριστω πολυ. Εγω ποτε δεν φοβαμαι οτι θα το κανω πραξη, απλα ειναι μια ακυρη χαζη φραση που επαναλαμβανεται στο μυαλο μου. Ε το καταραμενο αγχος !

Senior Member
    εγω ειμαι μπαζο και κανγκουρα να ξεσ αλλα βλεπω την ομορφια σου στο κειμενο σου
    εσυ την βλεπεισ;
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Junior Member
    Για μένα ήταν πρωτόγνωρο τότε!Όταν ηρέμησα και ένιωσα ασφάλεια όμως όλα ξεπεράστηκαν!Το ίδιο θα γίνει κ με σένα,είμαι σίγουρη!Τώρα για την αγοραφοβία δεν μπορώ να σε βοηθήσω,διότι δεν το έζησα αλλά μήπως να το αντιμετώπιζες κατάμουτρα και με θράσος?Καταλαβαίνεις τι θέλω να πώ!Εγώ τώρα που σου μιλάω,έχω κολλήσει ότι έχω ΣΚΠ.Αρρωστοφοβία κοινώς!!!!Απάλευτη κατάσταση!

Senior Member
    εμεισ οι ασχημοι περναμε καλυτερα απο σασ τουσ ομορφουσ εμεισ βλεπουμε εσασ που στε ομορφοι κι ευχαριστιομαστε
    και σεισ που σειστε ομορφοι ειστε αναγκασμενοι να βλεπετε εμασ τουσ ασχημουσ ειναι φοβερο το πωσ ειναι η ζωη

Junior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    εμεισ οι ασχημοι περναμε καλυτερα απο σασ τουσ ομορφουσ εμεισ βλεπουμε εσασ που στε ομορφοι κι ευχαριστιομαστε
    και σεισ που σειστε ομορφοι ειστε αναγκασμενοι να βλεπετε εμασ τουσ ασχημουσ ειναι φοβερο το πωσ ειναι η ζωη
    Elis ειλικρινά,σου εύχομαι να πάνε όλα καλά!Ο καθένας έχει την δική του ομορφιά!Ουδείς τέλειος!

Senior Member
    καλα δεν ειπαμε οτι ειναι τελεια απλα ειπα οτι φαινεται απο το κειμενο ενα επιπεδο μια εξυπναδα και μια χαρη να μπορει να πει πεντε κουβεντεσ ενω τα δικα μου τα κειμενα ειναι μεσα στη βλακεια και την αποδιοργανωση και ειναι λογικο να μου χτυπαει η διαφορα
    και οπωσ ειπα και πριν εγω ειμαι πιο τυχεροσ γτ διαβαζω εσασ που εχετε μια στοιχειωση μορφωση ενω εσεισ διαβαζετε εμενα οπυ ειμαι κανγκουρασ
    φιλικα

Για μένα ήταν πρωτόγνωρο τότε!Όταν ηρέμησα και ένιωσα ασφάλεια όμως όλα ξεπεράστηκαν!Το ίδιο θα γίνει κ με σένα,είμαι σίγουρη!Τώρα για την αγοραφοβία δεν μπορώ να σε βοηθήσω,διότι δεν το έζησα αλλά μήπως να το αντιμετώπιζες κατάμουτρα και με θράσος?Καταλαβαίνεις τι θέλω να πώ!Εγώ τώρα που σου μιλάω,έχω κολλήσει ότι έχω ΣΚΠ.Αρρωστοφοβία κοινώς!!!!Απάλευτη κατάσταση!
    Καλα η αγοραφοβια ειναι πικραμενη υποθεση. Οπως και ολα τα ψυχοτετοια να μου πεις. Μακαρι να ειχα τσαμπουκα,αλλα μονο αποφυγες κανω και προσπαθω να πηγαινω παραλια ή σε μερη οπου δεν εχει κοσμο ετσι ωστε να μην νιωθω οτι ασφυκτυω.Βεβαια περιμενω και τα σιπραλεξ να δρασουν λιγακι γιατι ολη την ωρα ειμαι σαν να δινω εξετασεις (μεσα στην ενταση). Οσο για την αρρωστοφοβια , ειναι ακομα ενα παιχνιδι του μυαλου - τι πρωτοτυπο -. Ο,τι και να σου πω εγω ή ο οποισδηποτε ξες πολυ καλα οτι οι σκεψεις θα συνεχισουν να επιμενουν μονο και μονο επειδη τις τροφοδοτεις και εσυ με τον φοβο σου. Φυσικα και δεν φταις εσυ. Αυτο αλλωστε ειναι το κολπο τους και ετσι ριζωνουν. Η αιτια ειναι η ιδια=αγχος. Απλα παντα εμφανιζεται με διαφορετικο τροπο. Και το μυαλο μας εχει αυτην την καταστροφικη δυναμη να <δημιουργει> συμπτωματα. Δεν θα πω χαλαρωσε. Απλα θα πω να ξεσπασεις με οποιονδηποτε τροπο. Οι επαναλλειμενες εξετασεις απλα ενισχυουν την υπαρχουσα συμπεριφορα. Σου ευχομαι καλη δυναμη -αντοχη και ετσι οπως ξεπερασες τα αλλα,θα ξεπερασεις και την αρρωστοφοβια. Και ας φαινεται αδυνατο τωρα =)

Quote Originally Posted by elis View Post
    καλα δεν ειπαμε οτι ειναι τελεια απλα ειπα οτι φαινεται απο το κειμενο ενα επιπεδο μια εξυπναδα και μια χαρη να μπορει να πει πεντε κουβεντεσ ενω τα δικα μου τα κειμενα ειναι μεσα στη βλακεια και την αποδιοργανωση και ειναι λογικο να μου χτυπαει η διαφορα
    και οπωσ ειπα και πριν εγω ειμαι πιο τυχεροσ γτ διαβαζω εσασ που εχετε μια στοιχειωση μορφωση ενω εσεισ διαβαζετε εμενα οπυ ειμαι κανγκουρασ
    φιλικα
    Ε,ε,εεεελις. Χαλαρα. Ουτε καγκουρας εισαι,ουτε τιποτα. Μην υποβαθμιζεις τον εαυτο σου σε παρακαλω.

Senior Member
    η ζωη ολη ειναι να μπορεισ να πεισ πεντε κουβεντεσ να κανεισ μια συζητηση ευχαριστη
    να μπορεσεισ να πεισ αυτο που θεσ οπωσ θεσ και ο αλλοσ να καταλαβει τι θεσ να πεισ
    και να σε δωσει μια απαντηση πανω στο θεμα που να βοηθαει την εξελιξη του θεματοσ
    αυτο το πραγμα που θεωρειτε αυτονοητο δεν ειναι και ειναι ολοκληρη επιστημη
    φιλικα θα το καταλαβεισ αυτο μεγαλονωντασ τωρα ακουγεται κουφο

Elis δεν εισαι ασχημος ουτε καγκουρας! ολοι οι ανθρωποι εχουν την ομορφια τους και την γοητεια τους και οπως λενε και οι ξενοι ''Beauty is in the eye of the beholder''

Senior Member
    ΕΔΩ ΜΕΣΑ Η ΕΥΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΜΕ ΣΚΛΑΒΩΝΟΥΝ

Banned
    Σε χαιρετώ και δεν το συνεχίζω,αν σκοπός του φόρουμ είναι να μιλάς μόνο εσύ και δυό-τρείς ακόμα................
    Αν εννοείς εμένα ότι μιλάω όλη την ώρα επειδή όντως μιλάω συχνά εδώ, να σε πληροφορήσω ότι ούτε κι εμένα μ' αρέσει αυτό, θα προτιμούσα να είχε μεγαλύτερη συμμετοχή το φόρουμ, αλλά χωρίς να υποτιμώ κανέναν....

Ρε παιδια,τι φαση , μην εχουμε διαδικτυακους τσακωμους

Page 2 of 2 FirstFirst 12