Οι αντρες ελκονται απο τα κακα κοριτσια? - Page 16
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 16 of 21 FirstFirst ... 61415161718 ... LastLast
Results 226 to 240 of 304
    Senior Member
    μπαρακια με αντρες και γυναικες με ποτο στο χερι και τσιγαρο ΦΟΒΙΣΜΕΝΑ ΑΜΗΧΑΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΚΑΙ ΒΛΕΜΑΤΑ αντροπαρεες γυναικοπαρεες και οι τελειοι οι τελειες....ξεκινας μια σχεση με ολη την απαιτουμενη επιγνωση αλλα με τη λιγοτερη συνειδητοτητα ...αναφερονται ολοι στα τραυματα αλλα βλεπουν τους αλλους λες και σιγουρευτηκανε και ειδανε ποτε το κατα ποσο η δικια τους συμπεριφορα και αντιληψη δεν κυριαρχειτε απο ενα τετοιο τραυμα βαθυτερο .....οταν μεγαλωνουμε δεν σημαινει οτι μεγαλωνουμε παντα και συναισθηματικα και δυστηχως αυτο ειναι το μεγα θεμα στις σχεσεις συνηθως ενονουμε τις οποιες ανικανοποιητες παιδικες μας αναγκες και το βαφτιζουμε ερωτα αγαπη κατανοηση εξελιξη .....αλλα το αποτελεσμα παντα τις περισσοτερες φορες στην καλητερη περιπτωση ειναι μια εγωιστικη συμβιωση ανταγωνιστικη και ηθικολογικη που πολυ γρηγορα περναει στους απογονους μεσα απο τα πρεπει και τα θελω ..... μην μας παραξενευει λοιπον γιατι πολλοι ανθρωποι συναπτουν σχεσεις που σε εμας φαινονται ξεκαθαρα αποτυχια η οτι αλλο ΤΟ ΒΑΘΥΤΕΡΟ ΖΗΤΑΕΙ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΨΕΥΔΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ειναι σαν τη μαμα που αγαπαει το γιο της με ολα τα ελαττωματα του και τον θεωρει το καλητερο παιδι του κοσμου μεχρι αυτος ο γιος η η κορη να καταρευσει στα 15 στα 25 στα 35 και να ξεκιναει το διαλογο στον ψυχοθεραπευτη του οτι ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΣΥΝΕΒΗΚΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΣΕ ΜΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΩ ΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΚΤΛ ΚΤΛ

Senior Member
    primal , μπορεις να τα πεις σε απλα Ελληνικα , δεν καταλαβαινω τιποτα .

Senior Member
    Quote Originally Posted by Bulletproof View Post
    Να μας πουν και η αντρες του φορουμ σας αρεσει η Τζουλια Αλεξανδρατου? ρε παιδια τι να σας πω ποτε δεν μου αρεσε.Δεν την αποκαλω ασχημη σε καμια περιπτωση! απλως δεν μπορω να καταλαβω γιατι πολυς κοσμος την αποκαλει ως την ομορφοτερη του κοσμου :confused:

Εμενα καθολου , μου βγαζει κατι το ανισορροπο .

Senior Member
    egv epeidh tygxanei na milav kai thn episthmonikh διαλεκτο θα ελεγα οτι ο πραιμαλ εχει δικιο
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    προσεχεμε οπως δεν με προσεξε ποτε ο μπαμπας δειξε δυνατος οπως δεν ηταν κτλ κτλ εκατονταδες αποδειξεις του πως φαντασιωνομαι τον αλλο αλλα τι δεν ειναι στην πραγματικοτητα που απορεουν απο αυτο που ζησαμε η δεν ζησαμε στην αρχη της ζωης μας αρκει ενα πετραδακι ενα υπονοουμενα για να αρχισει το ΔΕΝ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΠΟΤΕ ΕΙΣΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΟΣ ΕΙΜΑΙ ΘΕΤΙΚΟΣ ΔΕ ΤΟ ΕΝΑ ΔΕΝ ΤΟ ΑΛΛΟ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟΛΑ ....ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΩΣΩ Η ΝΑ ΠΑΡΩ ΓΙΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΛΙΓΟ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΠΟΣΟ ΔΕΝ ΑΓΑΠΗΘΗΚΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ειναι ολα κοιμησμενα απο τη δραση της ψευτοικανοποιησης που αυτο επιτασει στο τωρα αλλιως η ριμαδα η καταθλιψη θα ερθει και παλι ......αυτο ειναι η κορυφη της καταστροφης των σχεσεων ουτε τα λεφτα ουτε οι γνωσεις ουτε τα σεξαπιλ δε φτανουν .......

Senior Member
    Quote Originally Posted by pillow View Post
    Το να τον βρω έναν τέτοιον είναι ένα θέμα. Επιπλέον πάντα ήξερα τι θέλω, δεν χρειάζεται να ρωτήσω κανέναν πρώην, διαφωνώ μαζί σου σ'αυτό, όποιος ξέρει τι θέλει το ξέρει πολύ καλά ότι ξέρει τι θέλει.
    Ωραια ορμα σε μερη που υπαρχουν ενδιαφεροντα κοινα με τα δικα σου :ρ.....ωραια σε αυτο διαφωνω

Senior Member
    Ποια αλεξανδρατου την παλιο σαπια πουαμα αναψεις αναπτυρα διπλα της θα λιωσει

Senior Member
    Quote Originally Posted by primal71 View Post
    ΔΕΝ ΑΓΑΠΗΘΗΚΑ ΑΛΗΘΙΝΑ...
    Αμα δεν αγαπησεις τον εαυτο σου καθε τυχαιο στραβο καθε χαζο καθε λαθος καθε "εσενα" αγαπη δεν θα παρεις,και αν τυχει να παρεις δεν θα ειναι ετσι οπως περιμενες.αγαπα τον εαυτο σου

Senior Member
    OK , τωρα σε καταλαβα , primal , τα γραφεις λιγο μπερδεμενα .

Senior Member
    oloi οι νεοι ειναι κουφιοκεφαλακηδεσ και απαιδευτοι ουτε μπορουν να δουλεψουν ουτε να διασκεδασουν αληθινα ουτε να ακουσουν ουτε να μιλησουν κι ασ εχουν πτυχια παρτε το χαμπαρι οσο πιο λιγο δουλευετε τοσο πιο λιγο μπορειτε να διασκεδασετε καποια στιγμη θα καταλαβετε οτι με την ιδια δυναμη που δουλευετε με την ιδια διασκεδαζετε δλδ δε μπορει ενα που δεν δουλευει να διασκεδασει ωσ το πρωι ποιοτικα δλδ θα πιει μια δυο μπυρεσ και μετα θα αρχισει να κανει βλακειεσ εμεισ παλια πιναμε ολη μερα και μασ εβλεπεσ παιζαμε μπαλλα διασκεδαζαμε
    το διανοηστε εσεισ να παιξετε μπαλλα επειδη μεθυσατε το διανοηστε που να το διανοηθειτε αφου ειστε κουφιοκεφαλακηδεσ
    φιλικα

Senior Member

Banned
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Ειδες pilllow , ποσο απλο ειναι ? δεν χρειαζεται να καταδικαζεις τις υπολοιπες κατηγοριες ανδρων , επειδη δεν ειναι του τυπου σου . Γι αυτο σου ειπα εγω ειμαι εγω , κι εσυ εισαι εσυ . Αλλο θελει ο καθενας . Βουρ λοιπον για το 20% !!! και καλη τυχη .
    Δεν είναι θέμα "δεν είναι του τύπου μου", παίρνουν βελτίωση, εκτός και αν γεννήθηκαν έτσι, τι να πω! Ευχαριστώ για το "καλή τύχη".

Αλαφροϊσκιωτε από φόβο.

Senior Member
    Quote Originally Posted by legalize View Post
    Αμα δεν αγαπησεις τον εαυτο σου καθε τυχαιο στραβο καθε χαζο καθε λαθος καθε "εσενα" αγαπη δεν θα παρεις,και αν τυχει να παρεις δεν θα ειναι ετσι οπως περιμενες.αγαπα τον εαυτο σου
    η πραξη αγαπα τον εαυτο σου ειναι η διαδικασια ανακαλυψης συνειδητοποιησης του ποσο λιγο σε βοηθησαν να εισαι ο πραγματικος σου εαυτος ...... αγαπα τον εαυτο σου χωρις αυτο το περιεχομενο αναζητησεις δεν υπαρχει για εμενα

Senior Member
    Quote Originally Posted by pillow View Post
    Δεν είναι θέμα "δεν είναι του τύπου μου", παίρνουν βελτίωση, ο.

Kανεις δεν ' παιρνει ' βελτιωση ( και καμμια ) . Οποιος νομιζει οτι ο-η αλλος θα αλλαξει , πλαναται πλανην οικτραν . Και γιαυτο πολυ γαμοι ναυαγουν , καποιοι νομιζουν οτι θαλλαξουν τον αλλον . Αμ δε . Συνηθως αυτο που βλεπεις στην αρχη , στην πορεια χειροτερευει . Ολοι ξεκινουν με ενθουσιασμο , αλλα στην πορεια ξεφυτρωνουν ' μανιταρια ' !!

Senior Member
    Quote Originally Posted by primal71 View Post
    η πραξη αγαπα τον εαυτο σου ειναι η διαδικασια ανακαλυψης συνειδητοποιησης του ποσο λιγο σε βοηθησαν να εισαι ο πραγματικος σου εαυτος ...... αγαπα τον εαυτο σου χωρις αυτο το περιεχομενο αναζητησεις δεν υπαρχει για εμενα
    Πρωσοπικη αναζητιση του εγω..υπαρχει αμα αποδεχτεις οτι εχει γινει στο π;ρελθον,αμα αποδεχτεις οτι απο εσενα εχει μινει μεσα σου μπορεις να πας στα παρακατω να πας για τα καλητερα εφωσων αγαπησεις οτι εισαι τωρα

Page 16 of 21 FirstFirst ... 61415161718 ... LastLast