Διάγγελμα Τσίπρα για δημοψήφισμα! - Page 33
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

View Poll Results: Τι θα ψηφίσετε στο δημοψήφισμα του Τσίπρα ΝΑΙ ή ΟΧΙ;

Voters
23. You may not vote on this poll
  • ΝΑΙ

10 43.48%
  • ΟΧΙ

13 56.52%
Page 33 of 38 FirstFirst ... 233132333435 ... LastLast
Results 481 to 495 of 556
    Senior Member
    Quote Originally Posted by nikos2 View Post
    δεν μπορεις μαλακα τσιπρα να απολυσεις τις καθαριστριες και να κλεισεις την κρατικοδικαιη ΕΡΤ;;;;; δεν πειραζει, θα κανεις λιγοτερες προσληψεις απο τον ΑΣΕΠ.

Σωστος !! αλλα καποιος να μας πει πως μαζευτηκαν σε μια χωρα μια σταλια 320 δις χρεη ! σιγουρα δεν φταιει ο Τσιπρας ( οχι οτι τον υποστηριζω ) . Τα 320 δις ειναι αμαρτιες 30 ετων , δανεια απο δω , δανεια απο κει , ε , καποια στιγμη το γλεντι τελειωνει και ερχεται ο λογαριασμος .

Senior Member
    ΣΩΣΤΑ, δεν φταιει αυτος σε καμμια περιπτωση παρα μονο στο οτι αργησε να συμφωνησει περιμενε να κλεισουν οι τραπεζες και να φτασει ο κομπος στο χτενι για να πει ναι σε ολα, αλλα ετσι εκαναν και ολοι οι προηγουμενοι

Senior Member
    ΣΩΣΤΑ, δεν φταιει αυτος σε καμμια περιπτωση παρα μονο στο οτι αργησε να συμφωνησει περιμενε να κλεισουν οι τραπεζες και να φτασει ο κομπος στο χτενι για να πει ναι σε ολα, αλλα ετσι εκαναν και ολοι οι προηγουμενοι

Και εδω θα συμφωνησω , θες απειρια , θες ολιγωρια , αργησε , αλλα και αυτοι οι Γερμανοι , πρωτης ταξεως καθικια . Το πιο ηλιθιο δημοψηφισμα στην ιστορια της Ελλαδας .

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    gothly , παντα μαρεσει το χιουμορ , αλλα οχι το κρυο . Εκτος αν εχεις κατι προσωπικο εναντιον του Κισσινγκερ , δε λεω , καθαρματακι ηταν , αλλα αυτη την ικανοτητα που αναφερω την ειχε . Και ουτε εγω δεν μιλαω ετσι , ποσο μαλλον μια κοπελα .
    ετσι ειναι το χιουμορ μου ωρες ωρες βρε μαγκαιβερ, πες το κρυο πες το ανταρκτικη πες το οπως θελεις, τι να κανουμε ομως σε οποιον αρέσει
    α και το οτι εσυ μιλας με συγκεκριμενο κώδικα δε σημαίναι οτι πρεπει κι εγω να μιλάω με τα δικά σου γούστα.
    τις ηθικολογίες σου να τις πασάρεις σε κανα άλλο άβουλο ον, οχι σε μενα.
    και το οτι ΕΙΜΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ και ΟΧΙ ΚΟΠΕΛΑ δε σημαίνει οτι θα μιλάω όπως θέλει η πατριαρχική ελληνική κοινωνία μας (δε ζούμε στο '60).
    Καλημέρα

Senior Member
    ρε παιδια ποιος εκεισε τις τραπεζες δηλαδη;;;
    ΜΟΝΕΣ ΤΟΥΣ εκλεισαν γιατι δεν ειχαν ευρω να δωσουν.
    τωρα που θα μας δωσουν ο ευρωπαιοι θα ξανανοιξουν αλλιως θα ανοιξουν μονο οταν εκδοθουν τσιπροδραχμες
    η ζωη χωρις μνημονιο στην ελλαδα ειναι πολυ ασχημη!! για τους φτωχους, γιατι για τους πλουσιους πυ εχυν τα λεφτα τους εξω θα ειναι ακομα πιο ευκολη αφου με μερικα ευρω θα αγοραζουν οτι θελουν

εδω ποσα επερναν οι καθαριστριες
    σε καρεκλα να το διαβασετε, και μετα σκεφτητε αν βγαζετε εσεις τοσα και σε ποσο http://www.antinews.gr/KOINONIA/apok...u-oikonomikon/
    οταν η κεντρικη τραπεζα σου λεγεται ντρανγκι οταν δε θελουν καμια αλλη πολιτικη περαν της λιτοτητας κτλ ε καποιοι που θα σου δωσουν τωρα λεφτα με το τσουβαλι τις εκλησαν .... το μνημονιο απο που και ως που τωρα παει να γεινει το ψωμοτηρι των φτωχων σε αυτη την ευρωπη σηκωνει παλι πολυ συζητηση και φυσικα το παραμυθι με το 5 μηνο την απειρια κτλ αυτο ειναι απο τα καλα ανεκδοτα και ειδη αρχισε να φαινεται ποιος δεν βιαζεται και που θα φτασουν τα μετρα....τωρα οσον αφορα τις καθαριστριες θα συμφωνησω οτι ειναι πολλα τα λεφτα .... αλλα αυτο μηπως σημαινει κατι γενικοτερα για τη λειτουργια του δημοσιου τομεα?γιατι δηλαδη φανταζομαι τωρα αν πιασω εγω τιποτε μισθους ανωτερων κτλ δεν θα τελειωνουν τα μηδενικα ....αρα τα δικα μας πρεπει να τα διορθωνουμε αλλα ας αρχισουμε οπως και με την θεραπεια της νευρωσης να βλεπουμε τα πραγματα συνολικα και οχι να τρεχουμε να μπαλωνουμε συμπτωματα και να το ονομαζουμε θεραπεια αυτο....... γιατι να μενει κοσμος χωρις δουλεια οταν εχουμε τη δυνατοτητα να κοψουμε κιαλλιως χρυσοπληρωμενους κολους λεω εγωωωω.....

Senior Member

Senior Member
    Quote Originally Posted by Gothly View Post
    ετσι ειναι το χιουμορ μου ωρες ωρες βρε μαγκαιβερ, πες το κρυο πες το ανταρκτικη πες το οπως θελεις, τι να κανουμε ομως σε οποιον αρέσει
    α και το οτι εσυ μιλας με συγκεκριμενο κώδικα δε σημαίναι οτι πρεπει κι εγω να μιλάω με τα δικά σου γούστα.
    τις ηθικολογίες σου να τις πασάρεις σε κανα άλλο άβουλο ον, οχι σε μενα.
    και το οτι ΕΙΜΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ και ΟΧΙ ΚΟΠΕΛΑ δε σημαίνει οτι θα μιλάω όπως θέλει η πατριαρχική ελληνική κοινωνία μας (δε ζούμε στο '60).
    Καλημέρα

GOTHLY , μια κοπελα/γυναικα ι εισαι , που νομιζει οτι χρησιμοποιωντας υβρεις , που εμενα δεν υπαρχουν καν στο λεξιλογιο μου , θα θεωρηθεις χειραφετημενη / συγχρονη γυναικα . Πολλες γυναικες τις αποκαλω κοπελες , επειδη ειμαι μεγαλυτερος σος , με καμμια δοση υποτιμησης . Οι ευγενεις και με ηθος ανθρωποι δεν χρησιμοποιουν τετοιες εκφρασεις ( οχι οτι αυτο ειναι το μονο κριτηριο ) , και δεν ειναι ο κωδικας μου αυτος , αυτο δειχνει ελλειψη αγωγης . Δλδ τα αβουλα οντα , δειχνουν την βουληση τους χρησιμοποιωντας εκφρασεις του τυπου ' μπορει να στηνει κ@λο ' ? Αυτη ειναι η θεωρια σου ?
    Δλδ , εγω που δεν βριζω και ειμαι παντα ευγενης και γλυκομιλητος , ειμαι αβουλος ? Τελοσπαντων , δεν θελω να διαπληκτιζομαι με αλλα μελη , για ασημαντοτητες . Εισαι εχθρικη ανευ λογου , εκτος αν εχεις κατι μαζι μου ( τι??? )
    Θεωρω το θεμα ληξαν λογω ησσονος σημασιας του .

Senior Member
    GOTHLY , μια κοπελα/γυναικα ι εισαι , που νομιζει οτι χρησιμοποιωντας υβρεις , που εμενα δεν υπαρχουν καν στο λεξιλογιο μου , θα θεωρηθεις χειραφετημενη / συγχρονη γυναικα . Πολλες γυναικες τις αποκαλω κοπελες , επειδη ειμαι μεγαλυτερος σος , με καμμια δοση υποτιμησης . Οι ευγενεις και με ηθος ανθρωποι δεν χρησιμοποιουν τετοιες εκφρασεις ( οχι οτι αυτο ειναι το μονο κριτηριο ) , και δεν ειναι ο κωδικας μου αυτος , αυτο δειχνει ελλειψη αγωγης . Δλδ τα αβουλα οντα , δειχνουν την βουληση τους χρησιμοποιωντας εκφρασεις του τυπου ' μπορει να στηνει κ@λο ' ? Αυτη ειναι η θεωρια σου ?
    Δλδ , εγω που δεν βριζω και ειμαι παντα ευγενης και γλυκομιλητος , ειμαι αβουλος ? Τελοσπαντων , δεν θελω να διαπληκτιζομαι με αλλα μελη , για ασημαντοτητες . Εισαι εχθρικη ανευ λογου , εκτος αν εχεις κατι μαζι μου ( τι??? )
    Θεωρω το θεμα ληξαν λογω ησσονος σημασιας του .
    Κριμα που δε παιρνεις απο χιουμορ, δε πιστευω στην ηθικη προσωπικα οποτε διαφωνουμε απρειρα.
    Α, κ μη ξεχνας το σχολιο με το κωλο δεν ηταν για σενα αλλα αστειακι προς τη διπλωματία του καθε κισσινγκερ.
    εσυ απευθυνθηκες προσωπικα σε μενα κ εκανες λογοκρισια.
    Το αν εισαι αβουλος εσυ το ξερεις κ αν εγω ειμαι συγχρονη ή όχι γυναικα κ αυτο εγω το ξερω. μη περιμενεις να σου πει ο αλλος τι εισαι. οταν το περιμενεις τοτε ναι ισως να εισαι κ αβουλος.
    Χαρακτηρισμούς ώς προς το προσωπό μου, όπως το "είσαι εχθρικη", τους θεωρώ επιπέδου δημοτικού και κατω.

Senior Member
    Επιθυμεις να ανταπαντησω ? οχι βεβαια , ανηκεις σε διαφορετικο κοσμο απο τον δικο μου . Δεν θελω να συνεχισω την κουβεντα μαζι σου .Χαλιεμαι .

Senior Member
    gothly εγω σε θυμαμαι ευγενικη ψυχη τι εγινε και εγινεσ ο τακησ ο φασαριασ
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Banned
    Ρε παιδιά γιατί εμείς οι γυναίκες δεν έχουμε δικαίωμα να τσακωνόμαστε;

Banned
    ρε παιδια ποιος εκεισε τις τραπεζες δηλαδη;;;
    ΜΟΝΕΣ ΤΟΥΣ εκλεισαν γιατι δεν ειχαν ευρω να δωσουν.
    Οι τράπεζες δεν έκλεισαν γιατί δεν είχαν να δώσουν, έκλεισαν ως μέρος όλης αυτής της θεατρικής παράστασης που στήθηκε το τελευταίο διάστημα για να δημιουργηθούν έντονα συναισθήματα, να τρομάξουμε, να θυμώσουμε, να νιώσουμε 'περήφανοι' λέγοντας ένα Όχι (που απλά μας έβαλε ακόμα πιο μέσα στο στόμα του λύκου) και στο τέλος να κάνουμε γαργάρα το 3ο μνημόνιο... άντε με τις υγείες μας!...

Banned
    Το πιο ηλιθιο δημοψηφισμα στην ιστορια της Ελλαδας .
    Ε βλέπεις έγινε με χρονοκαθυστέρηση 5 ετών....

Senior Member
    θελω καυγα τακη φασαρια με ευγενικο πλουσιο απο αλλο κοσμο
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Quote Originally Posted by pillow View Post
    Ρε παιδιά γιατί εμείς οι γυναίκες δεν έχουμε δικαίωμα να τσακωνόμαστε;

Βεβαιως και το εχετε . Το θεμα ειναι αν και η αλλη πλευρα εχει διθεση παρομοια ( δεν εχει ) , οποτε τσακωθητε μονες σας , αλλα μετα μην απορειτε γιατι δεν τα πατε καλα με το αλλο φυλο . Οι καυγατζουδες ειναι ανεπιθυμητες , οπως και οι καυγατζηδες .

Page 33 of 38 FirstFirst ... 233132333435 ... LastLast