Results 16 to 30 of 86
-
19-07-2015, 14:48 #16
Έλις λες μπούρδες. Αυτός δεν είναι να τον εμπιστεύεσαι που λες ότι το μετάνιωσε. Θα το ξανακάνει. Το ότι είναι γενικό το κακό που είναι, δεν σημαίνει ότι πρέπει να ανεχόμαστε, και επίσης και ο έρωτας και η αγάπη έχουν κάποια όρια, δεν είναι να τα ποδοπατάμε. Η ηλιθιότητα δεν είναι της στιγμής, αλλά 3 μηνών τουλάχιστον......αλλά και της στιγμής να ήταν δεν λέει κάτι αυτό, μέσα σε μια στιγμή μπορείς να σκοτώσεις κάποιον. Όσο για τους ψεύτες, δεν νομίζω ότι αξίζουν να έχουν μία σχέση, όπως και αυτοί που απατάνε, και άρα, αφού είναι πολλοί, πολλές γυναίκες μένουν μόνες τους-αναγκαστικά- αλλά είναι καλύτερο από το να σε κοροιδεύει κάποιος.
- 19-07-2015, 14:54 #17
Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΥΤΗ ΕΧΕΙ ΖΩΗ ΜΕ ΕΝΑ ΕΠΙΠΕΔΟ ΟΚ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟ
Ε ΔΕΝ ΤΑ ΔΙΑΛΑΜΕ ΟΛΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΑΘΕΙ ΕΤΣΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ
ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΔΕ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΝΑ ΔΙΑΛΥΟΝΤΑΙ ΖΩΕΣ ΜΕ ΒΛΑΚΕΙΕΣ
ΓΤ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΠΡΩΤΟ ΧΕΡΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΖΩΗ Η ΝΑ ΖΕΙΣ ΔΥΣΚΟΛΗ ΖΩΗ
ΤΕΠΣΑ ΚΑΝΕΤ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΘΑ ΚΛΑΙΓΕΣΤΕ ΠΩΣ ΧΑΛΑΣΕ Η ΖΩΗ ΣΑΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΒΛΑΚΕΙΑΦιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
19-07-2015, 15:07 #18
Το επίπεδο αυτό που λες ψεύτικο είναι, όλα ψεύτικα είναι στην ζωή αυτής της γυναίκας, δεν διάλυσε τίποτα η ίδια, ο άντρας της τα διέλυσε όλα με αυτό που είναι, απλά δεν το 'βλεπε η κοπέλα και την αξίωσε τώρα ο θεός; η φύση; να το δει και να πάρει τη σωστή απόφαση.
19-07-2015, 15:23 #19
ΒΑΛΤΟ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΕΣΥ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΠΡΟΣΤΑΤΙΔΑ ΤΩΝ ΦΤΩΧΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΔΥΝΑΤΩΝ
ΟΛΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ ΟΤΙ ΜΑΣ ΑΓΑΠΑΝΕ ΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΟΙ
ΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΦΙΛΟΥΣ ΖΟΥΜΕ ΜΕ ΕΝΑ ΚΑΡΟ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΚΙ ΕΡΧΕΣΑΙ ΕΣΥ ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΓΙΑ
ΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΧΑΜΩ ΡΕ ΠΟΥ ΛΕΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥΦιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
19-07-2015, 16:07 #20
19-07-2015, 16:11 #21
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
19-07-2015, 16:13 #22
Αφού σφουγγαρίζεις είσαι αγόρι για σπίτι! Μπράβο, έχεις και ένα καλό!
19-07-2015, 16:17 #23
όλο ξεσπάω επάνω του για όλα....4 μέρες τώρα η ζωή μου είναι κόλαση εκεί που ήταν ένα παραμύθι.Δεν είναι αυτός που αγάπησα πια στα μάτια μου...την μία τον σιχαίνομαι την άλλη θέλω να δώσω ευκαιρεία μην τυχόν και κάνω λάθος...πολύ άσχημο συναίσθημα..
19-07-2015, 16:23 #24
Σαν τι λάθος να κάνεις; Αξίζει να μένεις με έναν τέτοιον τύπο που σε έκανε να είσαι ανασφαλής με τους άντρες, σε κατέστρεψε, αυτό σκέψου!
19-07-2015, 18:06 #25
Ηρα γιατι δεν πας σε εναν ψυχολογο η ψυχιατρο να φυγει το βαρος και ο φοβος απο μεσα σου? και μην λες ανοησιες περι αυτοκτονιας! ολα θα πανε καλα! θα δεις... ο αντρας σου καλο ειναι να δει εναν ουρολογο,ορμονολογο και σεξολογο αν υπαρχει καποιο μεγαλυτερο νησι εκει κοντα που μενετε αξιζει τον κοπο να κανετε μια επισκεψη σ'αυτους τους γιατρους.
19-07-2015, 18:27 #26
Επειδη κανεις δεν ειναι τελειος,πρεπει ο καθενας ξεχωριστα να ειναι λιγο πιο ελαστικος με καποια θεματα...αν θες τη δικη μου γνωμη,ηταν σχημο αυτο που σου συνεβη...Αλλα εγω παντα ειμαι υπερμαχος της δευτερης ευκαιριας (οταν προφανως,δεν εχει συμβει κατι βαρυ απειλουνται ζωες κλπ)....ολοι μπορει να βρεθουμε σε μια αδυναμη στιγμη...
σκεψου οτι κατι που μπορει αργοτερα να κανεις εσυ μπορει να πληγωσει το συντροφο σου...και μετα εσυ να καταλαβεις το λαθος σου και να ηθελες να το αλλλαξεις.θα ηθελες κατευθειαν
να σε αφησει, να ειναι ανενδοτος και σκληρος μαζι σου??μαλλον οχι...εκει ειναι που θελουμε να δουμε στα ματια του αλλου το στηριγμα μας,τον ανθρωπο μας..
Δωσε λιγο χρονο και μετα παρε τις αποφασεις σου.Αν δεις να επαναλαμβανεται ενα τετοιο περιστατικο, που σε πληγωνει και δεν το αντεχεις,τοτε σκεψου αν ηρθε η ωρα να αλλαξεις τη ζωη σου
19-07-2015, 19:53 #27
Stefan, ένας άνθρωπος που κάνει ένα λάθος θα το ξανακάνει, πόσο μάλλον αν το έκανε 3 μήνες, δεν ήταν μόνο μία η αδύναμη στιγμή!! Μπορεί η κοπέλα να μην είχε σκοπό να τον πληγώσει, να είχε σκοπό να ζήσει κάτι όμορφο μαζί του, γι'αυτό και να αντιδρά έτσι τώρα!
19-07-2015, 20:29 #28
Pillow,καταλαβαινω την αγανακτηση τη δικη σου και της κοπελας
οταν ομως ειμαστε ατομα που ζηταμε την κατανοηση ειναι ασχημο να γινομαστε μετα οι αυστηροτεροι κριτες...απο την αλλη δεν λεω να υπομενουμε συνεχως καταστασεις και να συγχωρουμε τα παντα γιατι τοτε φερομαστε αδικα στον ιδιο μας τον εαυτο.
Για αυτο και μιλησα για δευτερη ευκαιρια και οχι 10η!!
Ηρα,αυτο που εχω να πω ειναι οτι τα αρνητικα και εντονα συναισθηματα που μας διακατεχουν συνηθως δεν ειναι ειναι και οι καλυτεροι κριτες...η υπομονη και το να ψαξεις την κατασταση λιγο καλυτερα ισως σε βοηθησουν για μια καλυτερη και για τους δυο σας αποφαση.
19-07-2015, 21:58 #29
Ήρα η δική μου γνώμη είναι πως χρειάζεται να ηρεμήσεις και να τα ξανασκεφτείς, διότι αυτή τη στιγμή βλέπεις το δέντρο και χάνεις το δάσος. Το δάσος είναι η σχέση σου, ο γάμος σου, η ανθρώπινη φύση, ο ενήλικος εαυτός σου. Αυτά είναι τα σημαντικά και όταν έχουν καλή βάση, βεβαίως και ΔΕΝ χαλάνε επειδή ο σύζυγος… έβλεπε τσόντες και χάζευε γυναίκες με μαγιό!
Αυτά που διάβασα σαν δικές σου σκέψεις και σαν συμβουλές, προσωπικά τα βρίσκω τραβηγμένα όσο δεν παίρνει και στα όρια τις παθολογίας: έλεγχος, κάμερες, συνεχής παρακολούθηση, ενοχές, αποστροφή και μετάνοια από τη μια πλευρά κι από την άλλη ανεξέλεγκτη ανασφάλεια και σκέψεις για διαζύγιο και γενικώς η… καταστροφή. Όλα αυτά δείχνουν κάτι πολύ βαθύτερο και για εσένα που είχες αυτή την (κατ’ εμέ υπερβολική ως εκεί που δεν παίρνει) αντίδραση και για τη συνολική ποιότητα της σχέσης σας.
Μα, να λες ότι είχε 'διπλή ζωή' το βρίσκω τραβηγμένο από τα μαλλιά… Βέβαια έχεις δικαίωμα να κρατήσεις τις απόψεις σου και να επιλέξεις ως σύντροφο μελλοντικά κάποιον που τις συμμερίζεται. Αλλά εγώ θα σου προτείνω να δουλέψεις λίγο μέσα σου γιατί νομίζω ότι είχες επαναπαυτεί σε μια (όχι και τόσο ικανοποιητική, αλλά εξιδανικευμένη) κατάσταση και τώρα ταρακουνήθηκες.
Εγώ θα σου πω να πάτε οπωσδήποτε σε κάποιον ψυχολόγο. Στο διαδίκτυο οι άνθρωποι έχουν συχνά την τάση να γίνονται υπερβολικά αυστηροί και να προτείνουν πράγματα που είτε δεν γνωρίζουν, είτε δεν θα εφάρμοζαν. Οι καλές σχέσεις όμως δεν κρατιούνται έτσι. ΑΝ φυσικά θεωρείς ότι ο γάμος σου και ο άντρας σου αξίζουν τον κόπο.
Είπες ότι δεν ήσουν ευχαριστημένη από τη σεξουαλική σας ζωή γενικά. ΑΥΤΟ ναι, είναι ένα πρόβλημα και εκεί χρειάζεται να εστιάσετε, όχι στο πώς δεν θα ξαναδεί τσόντες.
Επίσης λες ότι τον αγαπάς. Είσαι σίγουρη ότι αγαπάς αυτόν κι όχι μια ρομαντική φαντασίωση? Βρε Ήρα μου, δεν είμαστε στη χώρα του Γκούφι ή του ρομαντικού πρίγκηπα! Όλοι άνθρωποι είναι και εσύ επίσης και κανένας δεν είναι χαζό παιδί χαρά γεμάτο που δεν κοιτάει ούτε τη διπλανή του αν φορέσει μαγιό! Ούτε μπορούμε να ελέγξουμε τη σκέψη των ανθρώπων, ή τι ακριβώς κάνουν στον ιδιωτικό τους χώρο και χρόνο.
Αυτό που έχει πρώτα απ’ όλα σημασία, είναι όταν είμαστε ΜΑΖΙ να περνάμε καλά. Αν πετύχετε κάτι τέτοιο, οτιδήποτε άλλο θα πάψει να έχει τόσο μεγάλη σημασία. Από σας εξαρτάται.
19-07-2015, 22:04 #30
ισος ενας κοινος συμβουλος να σας βοηθουσε να εξωτερικευσετε πραγματα που μαζι δεν μπορειτε να το κανετε ...ομως ολο αυτο γιατι δεν το βλεπεις σαν μια ευκαιρεια να ψαξεις και εσυ μεσα σου να βριες απντησεις στις δικες σου ανασφαλειες γιατι χωριζοντας δεν σημαινει οτι δεν θα σε απασχολησει ποτε η δικια σου ανασφαλεια πλεον ...μην ψαχνεις για τελειοτητες δεν υπαρχουν μπορει να βρεθεις και στα πιο δυσκολα .... μονο η προσωπικη δουλεια μας βοηθαει να εξελισομαστε μαζι με μια σχεση αλλιως θα ριχνουμε ευθηνες που συνεχεια μας χαλανε το ονειρο .... θα πω μονο και κατι γενικοτερο να προσεχουμε λιγο να μην γραφουμε εδω με απωθημενα γιατι ολοι μας το ποιο ευκολο διαλεγουμε παντα να λεμε ααα εκεινος η εκεινη εφταιγε που εγω ενοιωθα ετσι και αυτο ειναι η αρχη μιας μεγαλητερης δυστηχια μας ..... ελπιζω οπως και να χει να παρεις τις αποφασεις σου και οτι καλητερο ηρα