Προσπαθω να του δειξω εμπιστοσυνη και φοβάμαι... :( - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 48
    Senior Member
    ο περαστικοσ κανει πλακεσ
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Γιατί αυτον ερωτεύτηκα ρε παιδιά η ηλικία σας πείραξεη αυτά που μου έχει κανει???

Banned
    Βρε κορίτσι μου είσαι στα καλά σου; Είσαι στη νιότη σου, στα καλύτερά σου χρόνια, και εσύ κάθεσαι με έναν "παππού" που σου κάνει όλα αυτά που σου κάνει;;;; Και λες τι μας πειράζει;;;; Για ξύπνα λίγο και βρες ένα αγόρι της ηλικίας σου να περάσετε τέλεια!!!!!!!!! Και άστο αυτό το κάθαρμα γιατί περι καθάρματος πρόκειται να καταλάβει τι έχασε όταν είναι πολύ αργά. Έλεος δηλαδή αν περνάς από τώρα άσχημα μετά τι θα κάνεις;;;;

Τον αγαπάω πολύ δεν έχω τη δυναμη να τον αφήσω και δεν είμαι σίγουρη οτι τον θέλω και να σας πω κάτι;;;έχω κοινωνική φοβία και κρίσεις πανικού και έχει και αυτός και με καταλαβαίνει και αισθάνομαι προστασία μαζί του και αμα βρω άλλον ίσως είναι πιο δύσκολα αμα του πω το πρόβλημα μου...και σε αυτον που το είπα αισθάνομαι κομπλεξικια και όταν είμαστε σε πολύ κοσμο Χάνομαι και με κρατάει να περπατάμε μαζί αυτό μου τη δίνει. Τέλος πάντων παιδιά σας ευχαριστώ... Θα τον έχω λίγο σε απόσταση και θα
    τον ααποφεύγω δεν θέλω να κάνω ερωτα μαζί του γιατί με έχει πει πορνιδιο έλεος!!!Μου είπε χθες μπροστά σε ενα φιλο του που είμαστε συνομήλικοι οτι έλεγε στους φιλους του οτι έχει πολλές κοπέλες και τοτε είπα εγω;:Συγνώμη??!!! Και μονο που εχεις ενα 17χρονο πιπινακι δίπλα σου οι φιλοι σου πρεπει να εντυπωσιάζονται ε εκεί το έκανε μόκο δεν μίλησε!!! Τέλος πάντων θα
    δείξω εγωισμό με θεωρεί δεδομένη ο βλάκας καλά τώρα δεν ανακάλυψα τίποτα αλλά φοβάμαι ρε παιδιά τον αγάπησα... Γιατί αυτός να φλερτάρει με αλλες??? Ρε παιδιά είμαι παράλογη μήπως είναι φυσιολογικό τελικά να κάνω το κορόιδο? Ε οχι ρε έχω και μια αξιοπρέπεια!!! Δεν θα κάνω το λάθος να τον παντρευτώ αν κανει άλλο παραστράτημα!!!!Και για το πρόβλημα μου λέει οτι δεν έχω τίποτα δεν με στηρίζει..
    Εγώ όμως δεν το βάζω κάτω οκ!!

Για τις κοπέλες που είπα έλεγε οτι το έλεγε για να εντυπωσιάζει τους φιλους του...

Banned
    Καλά εντάξει τι να σου πω!!!!!!!!! Κάθεσαι και μειώνεις τον εαυτό σου με το να μένεις με αυτό το πράγμα, γιατί περι πράγματος πρόκειται, με τη δικαιολογία ότι "σέβεται" (?) το πρόβλημά σου. Θα υπάρξουν κι άλλοι να το σεβαστούν που θα είναι καλύτεροι. Δεν ξέρω κατά πόσο καλύτεροι, σίγουρα η ποιότητα των περισσοτέρων είναι αμφίβολη, αλλά αν δεν υπάρχουν πολύ καλύτεροι καλύτερα να μείνεις και μόνη σου αν χρειαστεί.

Ειλικρινά... Μετα απο αυτον εύχομαι να μείνω μονη μου χωρίς άντρα και να μην κάνω ποτε σεξ μα ποτε πια και μια αλλη σκέψη να κλειστω σε μοναστήρι...Εγώ αυτον αγάπησα τόσο πολύ και δεν θέλω να αγαπήσω ποτε ξανά ερωτικά άντρα γιατί ο έρωτας είναι ωραίο συναίσθημα αλλά σε ποναει αυτός που ερωτεύεται τελικά... Σήμερα μου είπε κάτι και πληγώθηκα πολύ... Δε θα πω τι αλλά είπε οτι το σκέφτηκε για πλάκα... Του είπα οτι κάνω προσπάθειες να τον εμπιστευτω αλλά δε με βοηθάει... Τέλος πάντων εγώ αυτό το πράγμα το αγαπάω πιο πολύ απο οτιδήποτε άλλο σε αυτό τον κοσμο και ονειρευόμουν να κάνω οικογένεια μαζί του και να κάνουμε το παιδί μας..
    Παιδιά ποναω πολύ μέσα μου σας παρακαλώ τη στήριξη σας!!!!!!!!Αυτή τη βδομάδα περιμένω τηλ για μια δουλεια, θα είναι η πρωτη μου δουλεια και ευτυχώς είναι κλειστός χώρος... Θα φτιάχνω καφέ κ θα πουλάω τυρόπιτες κλπ.Με είχε παει ο Κωνσταντίνος, έτσι τον λένε...και ήθελε ο βλάκας να πω οτι μένω στην περιοχή του επειδή λέει είναι πιο κοντά εγώ όμως δεν είπα έτσι είπα που μενω και με έψελνε μετα και μου λέει είναι σα να μη θες να δουλέψεις... Και του Λεώ έχω την κοινωνική φοβία και κρίσεις πανικού αλλά δεν το βάζω κάτω πάω για δουλειά...

Senior Member
    ΕΓΩ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΚΑΨΟΥΡΕΥΤΗΚΕΣ ΚΙ ΑΥΤΟ ΣΕ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΕΙ
    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ
    ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΑΝΤ ΑΛΛΩΝ ΘΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ
    ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΙΟ ΩΡΑΙΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΝΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΘΕΙΣ
    ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΑΘΕΙ ΕΤΣΙ ΟΠΟΤΕ ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟ
    ΑΠΛΑ ΕΓΩ ΒΛΕΠΩ ΤΟ ΘΕΤΙΚΟ ΟΤΙ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕ ΤΩΡΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ
    ΘΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ Σ ΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ
    ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΣΟΥ
    ΑΥΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΑΥΤΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝΕ
    ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΣΕ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

Banned
    Καλησπέρα Βασούλα. Λυπάμαι πολύ για ότι περνάς, αλλά δεν σου αξίζει και πίστεψέ με στην ηλικία σου μπορείς να βρεις ένα καλό παιδί, μετά πονηρεύονται μερικοί. Αν και έχω ακούσει και το αντίθετο, ότι στην ηλικία αυτή τις έχουνε 4-5 τις κοπέλες τα αγόρια, εν πάσει περιπτώσει όπως και να έχει πρέπει να υπάρχουν καλά παιδιά σε όλες τις ηλικίες, πρέπει να 'χεις πίστη και να φύγεις μακρυά απ' αυτόν! Μόνο κακό σου κάνει, κράτα τη δουλειά αλλά μην κάνεις όνειρα μαζί του, γιατί τώρα τυφλώνεσαι από τον έρωτα, το άτομο δεν αξίζει με καμία! Όσο για τη δουλειά, να σε ρωτήσω κάτι επειδή κι εμένα με ενδιαφέρει, πως και σε πήρανε; Χωρίς προϋπηρεσία; Επειδή σε βοήθησε αυτός; Όπως και να 'χει εκμεταλλεύσου αυτό το καλό που σου έδωσε, το αξίζεις με τόσα που έχεις ανεχτεί από αυτόν!

Καλησπέρα δε με πήραν ακόμα στη δουλεια περιμένω τηλ. Τέλος πάντων μιλήσαμε με το αγοράκι μου σήμερα και είμαστε καλά δε θέλω να πετάξω έτσι αύτη τη σχέση ρε φιλέ γιατί έχω πάρει και καλά πράγματα απο αυτό τον ανθρωπο και αξίζει μια ευκαιρία γιατί είναι ψυχουλα... Τον αγαπαω πολύ και θα κάτσω μαζί του έχει καταλάβει τα λάθη του μου ζήτησε συγνώμη και είπε μονός του σε αλλους οτι έκανε λάθος μαζί μου...με αγαπάει απλά έκανε Βλακείες στο φβ. Τεσπα τον αγαπάω και δε με νοιάζει η ηλικία οκ εγώ θα τον Παρω ετσι κ αλλιως...είναι μόα χαρά για μένα είναι ο πιο όμορφος άντρας και οτι καλυτερο μ συνέβη καληνύχτα!!!

Senior Member
    Mπραβο πολυ θετικη εξελιξη!

Αξίζει ρε παιδιά οκ όλοι κάνουμε λάθη ο Κωνσταντινος τα παραδέχτηκε τον συγχώρεσα ακόμα με πονάει αλλά θα τα ξεχάσω όμως αυτό δε σημαίνει οτι θα τον αφήσω έτσι γιατί ο φόβος φυλάει τα έρμα!!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Βασουλα View Post
    Καλησπέρα δε με πήραν ακόμα στη δουλεια περιμένω τηλ. Τέλος πάντων μιλήσαμε με το αγοράκι μου σήμερα και είμαστε καλά δε θέλω να πετάξω έτσι αύτη τη σχέση ρε φιλέ γιατί έχω πάρει και καλά πράγματα απο αυτό τον ανθρωπο και αξίζει μια ευκαιρία γιατί είναι ψυχουλα... Τον αγαπαω πολύ και θα κάτσω μαζί του έχει καταλάβει τα λάθη του μου ζήτησε συγνώμη και είπε μονός του σε αλλους οτι έκανε λάθος μαζί μου...με αγαπάει απλά έκανε Βλακείες στο φβ. Τεσπα τον αγαπάω και δε με νοιάζει η ηλικία οκ εγώ θα τον Παρω ετσι κ αλλιως...είναι μόα χαρά για μένα είναι ο πιο όμορφος άντρας και οτι καλυτερο μ συνέβη καληνύχτα!!!
    ΕΓΩ ΠΑΝΤΑ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΚΑΨΟΥΡΑΣ ΩΣ ΚΑΨΟΥΡΟΚΑΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΚΑΨΟΥΡΟΜΑΝΗΣ ΠΛΕΟΝ

Senior Member
    ελα μωρε τωρα λιγο σεξακι, λιγο μπουνιδι, λιγο "συγνωμη για το μπουνιδι" και κυλάει η ζωη

Βασουλα αν δε τρολλαρεις δεν εχεις μελλον με αυτον τον ανθρωπο, εκτος αν το μελλον σου θες να ειναι λιγο ξυλικι, λιγο σεξ κ λιγο νοσοκόμα..

Πρέπει πρώτα να βρεις τον εαυτο σου να βρεις τι θελεις εσυ να κανεις στη ζωη σου κ μετα να βαζεις νταβαζτηδες στη ζωη σου.
    αλλα αν δε τρολαρεις θα σε συμβουλευα να πας σε ενα συμβουλευτικο κεντρο γυναικων (μιας κ εχεις γενικα θεματα κ με οικογενεια κ με 'συντροφο΄)

Senior Member
    ΓΚΟΘΛΥ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ Σ ΑΓΑΠΑΩ ΣΤΟ ΛΕΩ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΠΩΣ
    ΕΓΩ ΠΟΥ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΟΥ ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ ΚΛΠ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ
    ΔΕΝ ΚΑΘΟΜΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΑΒΟΛΑ ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ
    ΑΥΤΟΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΩΣΤΟΣ Ο ΟΜΟΡΦΟΣ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ
    ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ ΜΕ ΠΟΙΑ ΕΝΟΙΑ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΓΑΠΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ ΚΛΠ
    ΦΙΛΙΚΑ

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast