ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 154
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 154 of 1380 FirstFirst ... 541041441521531541551561642042546541154 ... LastLast
Results 2,296 to 2,310 of 20693
    Banned
    Πιο τυχερή, εσένα δεν σου λείπει εξυπνάδα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by pillow View Post
    Πιο τυχερή, εσένα δεν σου λείπει εξυπνάδα.
    ούτε και σένα

Banned
    Quote Originally Posted by δελφίνι View Post
    ούτε και σένα
    Ευχαριστώ δελφίνι.

Πηγε κανενας απο εσας διακοπες? και αν ναι πως τα περασατε? κανα μπανακι κανατε? εγω οχι γιατι στην πολη που μενω ειναι πολυ βρωμικα! θυμαμαι παλια μεσα στο νερο ειχα βρει σερβιετα χρησιμοποιημενη,προφυλακτ� �κο χρησιμοποιημενο,κοπρανα,σα κουλες,σαπια φαγητα,σκουπιδια + οτι ολοι κατουρανε μεσα στην θαλλασσα lol.

Πηγε κανενας απο εσας διακοπες? και αν ναι πως τα περασατε? κανα μπανακι κανατε? εγω οχι γιατι στην πολη που μενω ειναι πολυ βρωμικα! θυμαμαι παλια μεσα στο νερο ειχα βρει σερβιετα χρησιμοποιημενη,προφυλακτ� �κο χρησιμοποιημενο ,κοπρανα, σακουλες, σαπια φαγητα, σκουπιδια + οτι ολοι κατουρανε μεσα στην θαλλασσα lol

Δεν ξερω γιατι αλλα μου κοβει το μισο μυνημα μου.Ηθελα να πως οτι μεσα στο νερο της θαλασσας εχω βρει ενα σωρο σκουπιδια γι'αυτο σιχαινομαι να παω.Εχω βρει μεχρι και κοπρανα (ανθρωπινα)!!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Bulletproof View Post
    Δεν ξερω γιατι αλλα μου κοβει το μισο μυνημα μου.Ηθελα να πως οτι μεσα στο νερο της θαλασσας εχω βρει ενα σωρο σκουπιδια γι'αυτο σιχαινομαι να παω.Εχω βρει μεχρι και κοπρανα (ανθρωπινα)!!!!

Να αφηνεις κενο μεταξυ των λεξεων , και να βαζεις κομμα , η τελεια .

Senior Member
    Bulletproof εγώ πήγα λίγες μέρες τον Ιούλιο στη Μυτιλήνη αλλά εκεί δεν έκανα μπάνιο γιατί είχα πάει για τη βάφτιση του μωρού μιας φίλης μου κι είχα φτιαγμένο μαλλί...
    Αλλά έχω κάνει δυο μπάνια σε παραλία κοντά στην πόλη μου, καθαρή είναι ευτυχώς δεν πέτυχα κανένα άσχημο εύρημα...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Ηθελα να πως οτι μεσα στο νερο της θαλασσας .Εχω βρει μεχρι και κοπρανα (ανθρωπινα)!!!!

Τελικα επιπλεουν η οχι ? και πως ξεχωρισες οτι ειναι ανθρωπινα ? σεχει τσιμπησει τσουχτρα ?

Banned
    Δεν το πιστεύω ότι υπάρχουν άνθρωποι που μας κατηγορούν κιόλας για μια ασθένεια ενός από τα πολλά όργανα που έχουμε, ήξερα ότι μας θεωρούν κατώτερους γι'αυτό το λόγο, τώρα έμαθα και αυτό, ότι φταίμε κιόλας, εδώ κολλάει η φράση "γηράσκω αεί διδασκόμενος", Μαγκάιβερ βρες μου έναν καλό και θα κερδίσεις το λαχείο, μα την Παναγία.

Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Τελικα επιπλεουν η οχι ? και πως ξεχωρισες οτι ειναι ανθρωπινα ? σεχει τσιμπησει τσουχτρα ?
    Ναι επιπλεουν! ηταν μεγαλα και δεν υπηρχε κανενα σκυλι στην παραλια.Ασε που οταν παει κανενα σκυλι αδεσποτο η δεσποζομενο οι λουομενοι φωναζουν και δεν τα αφηνουν να κανουν μπανιο (το σκυλι τους πειραξε! τα προφυλακτικα, οι σερβιετες και τα ταμπον και χιλιες αλλες αηδιες δεν τους πειραζουν που ειναι μεσα στην θαλασσα)

Senior Member
    Ναι επιπλεουν! ηταν μεγαλα και δεν υπηρχε κανενα σκυλι στην παραλια.Ασε που οταν παει κανενα σκυλι αδεσποτο η δεσποζομενο οι λουομενοι φωναζουν και δεν τα αφηνουν να κανουν μπανιο (το σκυλι τους πειραξε! τα προφυλακτικα, οι σερβιετες και τα ταμπον και χιλιες αλλες αηδιες δεν τους πειραζουν που ειναι μεσα στην θαλασσα)

Καλα βρε bullet , που κανεις μπανιο ? δεν εχω πετυχει σε θαλασσα τετοιο χαλι . Αν ειναι στο Σαρωνικο , που να δεις τον βυθο ( σε καταδυση ) . Νεκρα φυση . Οχι ψαρια . Ορατοτης μηδεν . Οχι αλλο καρβουνο , ωχ , σορρυ , παρασυρθηκα με Κουρκουλο .

Banned
    Σκέφτομαι να ρίξω κάποιες μπουνιές σε κάποιους μπας και ξεκαβαλήσουν το καλάμι αλλά δεν μπορώ γιατί είναι η οθόνη στη μέση, και αν ήταν κοντά μου, που ξέρω πολλούς τέτοιους, θα με πηγαίνανε μέσα οπότε δεν τη γλιτώνω...........

Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Καλα βρε bullet , που κανεις μπανιο ? δεν εχω πετυχει σε θαλασσα τετοιο χαλι . Αν ειναι στο Σαρωνικο , που να δεις τον βυθο ( σε καταδυση ) . Νεκρα φυση . Οχι ψαρια . Ορατοτης μηδεν . Οχι αλλο καρβουνο , ωχ , σορρυ , παρασυρθηκα με Κουρκουλο .
    πλεον δεν πηγαινω στην θαλασσα ασε που την τελευταια φορα που ειχα παει πριν χρονια επαθα ηλιαση και εκανα εμετο.

Senior Member
    κι εγω εχω πετυχει κουραδα σε θαλασσα. δεν ειναι κ τοσο δυσευρετο φαινομενο.
    εγω ειχα πετυχει κοντα στο πλαταμωνα καποτε.
    επισης δε παιζει το σκυλι να χεσει μεσα στη θαλασσα, θα μπουν για να δροσιστουν απλα.