Results 31 to 43 of 43
Thread: αισθανεστε ασφαλεις ?
-
25-07-2015, 13:00 #31
to ote tv εχει να κανει με τον οτε?
ε τη παλευω. προσπαθω να κανω εκτος απο τα υποχρεωτικα πραγματα (δουλειες σπιτιου-μαγειρεμα-σ/μ- κλπ) να κανω κ τα 'δικα μου' πραγματα. 'χομπι' πες τα αν κ μου φενεται πολυ κλισε αυτη η λεξη. α, προσπαθω να μαθω κ μια αλλη γλωσσα για να φυγω οσο πιο συντομα απο τη κωλοχωρα μας :P
α κ παω κ για κανα μπανιο αραια ομως όχι πολυ συχνα. θα ηθελα ομως να υπηρχαν πολλα παρκα πολυ πρασινο κ φυση κ δεν υπαρχει τπτ. εκτος αν εχεις αμαξι κ βενζινη!
ε δν ειμαι σταθερη γενικα, μετα απο 3 μηνες θα με ακουσεις να λεω οτι βρηκα καινουριο χομπι ή οτι ξεκινησα ενα παλιο μου χομπι -τετοια ειμαι.
αυτα τα εσωψυχα μου +offtopic
- 25-07-2015, 14:51 #32
Ναι , ειναι συνδρομητικη tv του οτε . Κι εσυ λοιπον θα οδευσεις για εξω , εμ , δεν υπαρχει μελλον εδω , ισως σε 5 χρονια να δημιουργηθουν δουλειες εδω . Παντως για χωρις αυτοκινητο , καλα την παλευεις , πολυ καλο ναχεις χομπυ , εστω και εναλλασομενα !! εγω μονο γυμναστικη κανω , και κανω καμμια βολτα με το σκουτερ στα μουλωχτα , γιατι μουχουν παρει το διπλωμε για 6 μηνες ( αλκοτεστ ) αλλα σε 1.5 μηνα το ξαναπαιρνω , αλλα δεν νομιζω οτι θαλλαξουν και πολλα , απλως θαμαι νομιμος . Τι καλα να μην βλεπεις τηλεοραση . Δεν πειραζει που δεν εισαι σταθερη , οι σταθερες καμμια φορα ειναι βαρετες .
07-08-2015, 21:52 #33
Ρε παιδια, διαβαζω ορισμένες ανοησίες στα διάφορα posts και πραγματικά φρικάρω και λέω πάει, μας τον έκαψε τον εγκέφαλο η κωλο tv...
Είναι γενικά ωραίο πράγμα να παριστάνεις τον φιλόσοφο και να μιλάς για τα ανθρώπινα δικαιωματα σαν άλλος Γάλλος επαναστατης αλλά παιδια wake up, στην Ελλάδα του 2015 ζείτε και ΟΧΙ στην Σουηδία ή την Φιλανδία... Δηλαδή πραγματικά ΕΛΕΟΣ, δεν έχει μεγάλη εγκληματικοτητα η χώρα μας?? Που φοβάσαι να κουβαλήσεις κανα δεκάρικο παραπανω στην τσεπη σου για να μην σε σκοτώσει κάποιος και στο αρπαξει....Που όλοι μας ζουμε με τον φόβο μην τυχόν μπει κανα τσογλανι μεσα στο σπιτι μας και μας απειλησει την ζωη μας(σαν αυτους πχ που σιδερωναν τα δακτυλα των νοικοκυρεων για να μαθουν που ειναι κρυμμενα τα λεφτα)....Που έχουμε γεμίσει λαθρομεταναστατες που αυξανονται σαν απο γεωμετρικη προοδο και που επειδή ακομη ζουν σε αθλιες συνθηκες προσπαθουν να ζησουν εστω και με ανομα μεσα...Σοβαρά τώρα, θα μπει καποιος μεσα στο σπιτι σας, την ιδιοκτησια σας, τον χωρα σας, το ασυλο σας(όπως αναγνωριζεται συνταγματικα) που ουτε οι ιδιοι οι μπατσοι που να κανουν κωλοτουμπες δεν εχουν δικαιωμα να μπουν μεσα(εκτος φυσικα αν εχουν ενταλμα) και ΕΣΕΙΣ θα το λυπηθειτε σαν ανθρωπο και σαν προσωπικοτητα??? Θα οπλοφορεί ο άλλος(μαχαιρι, πριονι, τσεκουρι, πιστολι), θα αποπειραθει να σας σκοτωσει ή έστω να σας τραυματισει, να βιασει την γυναικα σας, ίσως ενδεχομενως και να σας κρατησει ομηρο σε περιπτωση που γινει η στραβη...και εσείς θα ειστε τοσο μαλακες που θα σκεφτεστε τα ανθρωπινα δικαιωματα ενος διαρρηκτη που μπορει να σας καταστεψει πιο εύκολα και απο το φαει ενα μπισκοτο?? Και ΚΑΛΑ κανουν στην Αμερικη που ετσι και μπεις στο σπιτι του αλλου παρανομα εχουν δικαιωμα να σε σκοτωσουν καθαρα και με τον νομο, οχι θα καθονται να δωσουν στον διαρρηκτη και κανα σφινακι, μήπως να φιλοσοφησουν μαζί αραγε και την Κόλαση του Δαντη και να προσπαθησουν μεσω του υγιους διαλογου να μεταπεισουν τον διαρρηκτη?? Δηλαδή ΕΛΕΟΣ, τι καθομαι και διαβαζω??...Θεωρω αυτονοητο ένα και μόνο πράγμα...Ότι για να έχει κάποιος ανθρωπινα δικαιωματα, θα πρεπει και ΑΥΤΟΣ επίσης να δειχνει σεβασμο στα ανθρωπινα δικαιωματα...Όλοι εσείς που κλεγεστε για τους καημενουληδες τους εγκληματιες να ειστε υπερβεβαιοι ότι ετσι και σας βιαζε την γυναικα ή τον 10χρονο γιο σας όχι θα τον σκοτωνατε χωρις οικτο, θα περνατε ενα μαχαιρι ή ενα πριονι και θα του κοβατε τα γεννητικά όργανα απο την ρίζα και μετα θα τα βραζατε και θα του δινατε να τα φαει(όπως και εγω αλλαωστε)...Και σχετικά με το άλλο, ότι αν καποιος ειναι ψυχοπαθης μπορει να παρει πιστολι και να σκορπισει τον θανατο, αυτα ειναι μαλακιες...Αν είσαι ψυχοπαθης υπάρχουν κυριολεχτικα 10000000 άλλοι τρόποι για να προκαλεσεις πονο στην κοινωνια όπως πχ να παρεις μια κυνηγετικη καραμπινα(που δεν ειναι παρανομη)και τελος....Δηλαδή τι ακριβως ασφαλεια μπορει καποιος να αισθανεται επειδή μόνον οι πλουσιοι και οι πολιτικοι εχουν οπλα(γιατι αν δεν ειχαν θα επεφταν μπολικα κεφαλια)?? Και τελος παντων, οι μεγαλοεγκληματιες μαλακες ειναι να καθνται να βρουν νομιμα οπλο στην χωρα μας στην οποια οι αρχες(αστυνομια, στρατος)είναι παντελως ανικανες και διακοσμητικες?? Δεν θυμαστε τα οπλα που εκλεψε η 17 Νοεμβρη πριν χρονια??....Τι να πω, θεωρω αυτονοητα και φυσιολογικα όλα αυτα που αναφερω και οποιος εχει αντιρηση να μου την αναπτυξει...Ελπιζω μονο να εχει περασει απο μια τετοια κατασταση και να ξερει τι εστι εγκλημα και ποσο ευκολα αλλαζει σε αυτες τι καταστασεις ο τροπος σκεψης του ανθρωπου γιατι αν ειναι να αμπελοφιλοσοφουμε και να παμε με το σταυρο στο χερι θα το φαμε το κεφαλι μας καποια στιγμη...
08-08-2015, 08:51 #34
Προσυπογραφω 100% Περαστικο . Φτανει πια . Ειναι καιρος ναλλαξει αυτη ανοησια που λεγεται ' νομος ' . Αυτο ειναι παρωδια του νομου . Ερχονται με τις χιλιαδες οι μεταναστες , εγω εχω να προστατευτω ( και παλι παρανομως ) , να δουμε οσοι δεν εχετε προστασια τι θα κανετε .
08-08-2015, 22:09 #35
πιό ασφαλείς θα είμαστε όταν θα λιγοστέψουν τα όπλα, όχι όταν θα πολλαπλασιαστούν...
08-08-2015, 22:35 #36
Όπλο εν δυναμει μπορεί να είναι ακόμη και ένα απλό κουζινομάχαιρο...
09-08-2015, 08:02 #37
09-08-2015, 08:49 #38
mama , με ολο τον σεβασμο , αλλα τι σε κανει να πιστευεις οτι τα οπλα θα λιγοστεψουν ? υπαρχει ολοκληρη βιομηχανια απο πισω , που φτιαχνει οπλα , και δημιουργει πολεμους για καταναλωση αυτων. Οι ΗΠΑ και η Γερμανια πρωτοστατουν στις κατασκευες οπλων . Ποιος ειναι ο πραγματικος ενοχος , ο χρηστης η ο κατασκευαστης ? ευλογη η απαντηση φυσικα . Και οπως εγραψα σε αλλο ποστ , δεν ειμαι υπερ της νομιμοποιησης των περιστροφων , αλλα υπερ της νομιμοποιησης της αυτοαμυνας , με κυνηγετικο . Μπαινει καποιος σπιτι σου ? τον πυροβολεις , δεν τον ρωτας τι θελει .
Ασε που μια βολτα να κανεις σε μερικες περιοχες της Αθηνας , αγοραζεις περιστροφο tokarev ( βουλγαρικο ) η και Καλασνικωφ . Ας μην τρεφουμε αυταπαρες , η Αθηνα δεν εχει καμμια σχεση με την εποχη μου , ειναι πλεον μια επικινδυνη πολη , δεν λεω να γινουμε Αμερικη, δεν ειμαστε ουτως η αλλεως ετσι . Αλλα καπως πρεπει να προστατεψουμε τον εαυτο μας , η τους δικους μας . Και δεν βλεπω αλλο τροπο , απο την νομιμοποιηση της αυτοαμυνας .
Οταν υπηρχαν οι νομοι περι απαγορευσης των οπλων , το 1970-80 , κυκλοφορουσε καποιος ( τον γνωριζω ) στην Αθηνα με μερικα εκατομμυρια σε σακκουλες μπλε , του χασαπη , και αρκουσε . Τωρα ο πατερας μου , ( προ των καπιταλ κοντρολς ) , αν θελει να σηκωσει ανω των 5.000 ευρω cash , στελνει εμενα , εκει φτασαμε .
09-08-2015, 23:24 #39
βρε μακ, άσε το σεβασμό, είμαι μικρότερη σε ηλικία (λίγο) χαχα... σοβαρά τώρα, δεν είπα πως πιστεύω ότι θα μειωθούν ούτε το πιστεύω τελικά... απλά είπα πως θα ήμασταν πιο ασφαλείς χωρίς όπλα παρά με αυτά... οι πλέον επικίνδυνες για τον κόσμο τους και επισφαλείς χώρες είναι αυτές στις οποίες κυκλοφορούν πολλά και ανεξέλεγκτα όπλα...
10-08-2015, 06:37 #40
Ο σεβασμος δεν εχει να κανει με την ηλικια ,αλλα με την εκτιμηση του προσωπου . Καταλαβα το χιουμορ , ευπροσδεκτο παντα !! συμφωνω οτι θα ηταν καλυτερα να μην υπηρχαν οπλα , αλλα και να μην υπηρχαν , ο ανθρωπος πως σκοτωνε ολοκληρα ζωα στην νεολιθικη εποχη ? με αυτοσχεδια τσεκουρια . Τοτε παλι θα επικρατουσε ο νομος της ζουγκλας . Ο πιο δυνατος σωματικα , θα επεβαλλετο στους πιο αδυναμους η σε ανθρωπους προχωρημενης ηλικιας . Η βια ειναι εμφυτη στον ανθρωπο , απο παλαιοτατων χρονων , απο τοτε που ο ανθρωπος συνειδητοποιησε την αναγκη της ιδιοκτησιας , δλδ δεν ειχε το χωραφι που καλλιεργουσε σοδεια ? πηγε στου διπλανου , που ειχε και επαιρνε . Ο διπλανος τσαντιστηκε που του πηρε ο γειτονας την σοδεια , και αρχισε ο καυγας . Οποτε περιφραζει ο γειτονας το χωραφι του , να μην μπαινει κανεις . Δικο μου , λεει . Ετσι φανταζομαι οτι εγινε η αρχη , και δεν νομιζω οτι πεφτω εξω .
Πολλες εφευρεσεις του ανθρωπου εχουν αποδειχθει κακες στην πορεια , διοτι για αλλη χρηση προοριζονταν , και για αλλη χρηση κατεληξαν .
Μαχαιρια πετρινα , για κυνηγι , αεροπλανα , ισως η μεγαλυτερη εφευρεση του 20ου αιωνα , η αιωνια επιθυμια του ανθρωπου να πεταει , οχι να βομβαρδιζει , αλκοολ ( οινος ευφραινει καρδια ανθρωπου , ειπεν ο Ιησους , αλλα δεν γινοντουσαν οι μαθητες του ντιρλα απο το αλκοολ !!! ) , LSD ( θεραπευτικοι σκοποι ) , καταπελτες λιθων , φλεγομενων η οχι , σημερινα κανονια , το υγρον πυρ του Βυζαντιου ( τωρα βομβα ναπαλμ η φλογοβολο ) , ακομη και οι η/υ που ειναι εξαιρετο εργαλειο , εχουν γινει μαστιγα στα νεα παιδια , αιτια απομονωσης , εθισμος , και η λιστα εφευρεσεων ειναι ατελειωτη .
Ο ανθρωπος ειναι αυτοκαταστροφικο ον , και αυτο δεν φαινεται ναλλαζει στο αμεσο μελλον .Last edited by Macgyver; 10-08-2015 at 07:01.
10-08-2015, 19:15 #41
ΟΤΑΝ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΤΟ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΜΙΑ ΑΝΑΓΚΗ
ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΗ ΧΡΗΣΗ
ΔΛΔ ΠΟΥΛΑΝΕ ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ ΣΕ ΚΟΥΤΑΚΙΑ ΣΕ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ Σ ΥΠΟΔΥΚΝΥΟΥΝ ΤΗ ΧΡΗΣΗ
ΜΕ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΚΑΠΟΥ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
ΓΤ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΟΙΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΣΕΙ ΝΑ ΠΙΕΙ ΕΦΤΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΘΙΣΙΑ
ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΘΕΙ ΖΗΜΙΑ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΚΙΝΔΥΝΟ ΜΕ ΟΡΘΗ ΧΡΗΣΗ
ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΚΛΠ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΗ ΟΡΘΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΤ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΔΩ
ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑΦιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
10-08-2015, 23:00 #42
όχι ρε φίλε... και ο πολιτισμός που χτίζανε οι άνθρωποι τόσους αιώνες? και το αίμα που χύθηκε ακόμα για να πάψει κάποτε να χύνεται αίμα? όλα στράφι και αναφορά στη ζούγκλα? εκτός από την (σκληρή) πραγματικότητα δεν πρέπει να υπάρχει και το ζητούμενο?
10-08-2015, 23:02 #43
Αυτά είναι οι ελάχιστες εξαιρεσεις που απλώς επιβεβαιωνουν τον κανόνα...