Ο 10λογος της μπακουριάς - Page 49
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 49 of 52 FirstFirst ... 394748495051 ... LastLast
Results 721 to 735 of 779
    Senior Member
    Quote Originally Posted by legalize View Post
    mariposa7 πως να στο πω να το καταλαβεις ειναι και λιγο δυσκολο...πραγματικα δεν μπορω να το διατυπωσω.ειναι κατι σαν να λεμε το οτι το καταλαβαινεις σημαινει οτι πολλες φορες πρεπει να κανεις στην ακρη και να μην κανεις τιποτα(το να μην κανεις τιποτα σημαινει οτι κανεις τα λογια πραξη,σε πολλες περιπτωσεις) αλλα αντι να κανετε αυτο παιρνετε φορα αφου ξερετε πως εχουν τα πραγματα και απλα τα κανετε βαγδατη
    ΕΚΑΤΟ ΤΑ ΕΚΑΤΟ ΜΕΣΑ
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    το κερατο το εχω ψιλοφιλοσοφισει...θα σε κερατωσει ο δεσμος σου μονο αν το επιτρεψεις εσυ αυτη ειναι η αποψη μου(και για τις δυο μεριες!αλλα αυτο που με κανει να θελω να καψω τα παντα ειναι οι πρωην σας.ας πουμε οτι χωριζω τωρα δεν με νοιαζει μεχρι το βραδυ ας εχει παει και με οποιον θελει,αλλα το παρανοικο ειναι οτι πατε με τον πρωιν σας ή με καποιο φιλο μας!Ε ΔΕ ΓΙΝΕΤΕ ΑΥΤΟ!!)
    ΠΙΟ ΣΩΣΤΟΣ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ Μ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΜΙΑ ΤΙ ΡΟΛΟ ΒΑΡΑΝΕ ΟΙ ΠΡΩΗΝ ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    ΠΙΟ ΣΩΣΤΟΣ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ Μ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΜΙΑ ΤΙ ΡΟΛΟ ΒΑΡΑΝΕ ΟΙ ΠΡΩΗΝ ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ
    αμα ειναι ετσι ειχα σκεφτει μια φορα να τα φτιαχνω με οποια βρω να χωριζω μπαμ μπαμ και να παιρνω το τιτλο του ΠΡΩΙΝ(μολις ακουγετε αυτος ο τιτλος χειροκροτηματα παλαμακια πυροτεχνιματα απ ολα!!) ετσι για ευνοιτους λογους :ppppppppp
    δεν ειμαι εγω εγωιστης.ας μην υπηρχε η λεξη "εγω".

Senior Member
    ΕΓΩ ΕΧΩ ΠΡΩΗΝ ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΠΑΡΩ ΤΗΕΛΦΩΝΟ ΜΗ ΤΥΡΑΝΙΕΜΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΜΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ

Banned
    Κ μιας κ έχω διάθεση σήμερα Αλαφροϊσκιωτε να σου προσθέσω κάτι ακόμα: Δεν είναι μόνο η πίστη/απιστία που καθιστά κάποιον κατάλληλο ή ακατάλληλο για σχέση. Αυτός είναι 1 παράγοντας από τους πολλούς. Μπορεί κάποιος να είναι κ πιστός, μια γυναίκα να περνάει μαζί του χάλια. Για να μην επεκταθώ στην από αρχαιοτάτων χρόνων συζήτηση μεταξύ γυναικών, του τί είναι χειρότερο, να είναι ο άλλος άπιστος ή τσιγκούνης (προσοχή, η ερώτηση δεν είναι φτωχός, αλλά τσιγκούνης), όπου 19/20 γυναίκες θα σου πουν ότι προτιμάνε ο άλλος να είναι άπιστος (αρκεί να παίρνει τις προφυλάξεις του). Είναι πάρα πολλά αυτά που σε κάνουν κατάλληλο/η ή ακατάλληλο/η για σχέση, όχι μόνο η ροπή προς το κέρατο.

Senior Member
    ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ΓΙΑ ΣΧΕΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΚΟ ΜΟΥ ΟΝΟΜΑ ΟΠΩΣ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ
    ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΜΕΡΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΑ ΞΕΡΩ ΛΟΙΠΟΝ ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΧΩΡΙΖΩ ΣΤΕΛΝΩ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝΤΕ
    ΓΕΙΑ ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;

Senior Member
    Pillow αν ειμαστε μισογυνιδες εσυ εισαι φεμινιστρια, σε ολα αυτα λες ''δικαιωμα τους'' αλλα μια χαρα βριζεις τους αντρες τι να πω... Αν ησουν αντρας με αυτη την λογικη θα ελεγες δικαιωμα τους που θελουν να τις γ@μησουν και οσο για τις παχουλες εννοειται πως μπορει να εχουν προσωπικοτητα και χαρισματα ΑΛΛΑ ΟΙ ΠΑΧΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ και τολμουν να εχουν απαιτησεις και επιπλεον πως τολμανε μερικες να απποριπτουν καποιον που τους προσφερει πολλα επειδη δεν εχει εμφανιση την ωρα που και αυτες δεν εχουν?? Γιατι οταν δεν εχουν εμφανιση ψαχνουν αποκλειστηκα καποιον ωραιο?? Γιατι δεν ψαχνουν καποιον με προσωπικοτητα την ωρα που ειναι ετσι οπως ειναι :P ?

Banned
    το κερατο το εχω ψιλοφιλοσοφισει...θα σε κερατωσει ο δεσμος σου μονο αν το επιτρεψεις εσυ αυτη ειναι η αποψη μου(και για τις δυο μεριες!αλλα αυτο που με κανει να θελω να καψω τα παντα ειναι οι πρωην σας.ας πουμε οτι χωριζω τωρα δεν με νοιαζει μεχρι το βραδυ ας εχει παει και με οποιον θελει,αλλα το παρανοικο ειναι οτι πατε με τον πρωιν σας ή με καποιο φιλο μας!Ε ΔΕ ΓΙΝΕΤΕ ΑΥΤΟ!!)
    Αν εννοείς ότι ο άλλος/η θα σε κερατώσει εάν εσύ δεν τον/την καλύπτεις σε κάποιον τομέα, σε γενικές γραμμές, εάν αποκλείσουμε τους/τις nymfo κ κάποιους εξορισμού κόπανους ή τσόλια που έτσι κ αλλιώς θα "στην κάνουν", τότε συμφωνώ απολύτως. Δεν έχω γυρίσει σε πρώην, αλλά αυτό υποθέτω γίνεται είτε από εκδίκηση, είτε από ανασφάλεια να βεβαιωθεί η άλλη ότι ακόμα "μετράει", δηλ το κάνει αντιδραστικά. Άλλη εκδοχή δεν έχω.

Banned
    ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ΓΙΑ ΣΧΕΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΚΟ ΜΟΥ ΟΝΟΜΑ ΟΠΩΣ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ
    ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΜΕΡΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΑ ΞΕΡΩ ΛΟΙΠΟΝ ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΧΩΡΙΖΩ ΣΤΕΛΝΩ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝΤΕ
    ΓΕΙΑ ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;
    R u talking to me?

Senior Member
    ΓΕΣ ΟΦ ΚΟΡΣ

Senior Member
    ειναι λιγο πιο "π0υστικ0",λοιπον οι γυναικες μπορειτε να αποφυγετε το κερατο απο κοινες σας γνωστες ΔΙΝΟΝΤΑΣ την αποψη οτι η σχεση σας ειναι τελεια(θα λετε αχχχχ ο δικος εκεινο και εγω το αλλο,και πηγαμε εκει και ετσι και αλλιως,αλλα με το δικο σας συμφαιρον οτι εσεις το κανετε να ειναι τελειο)τελεια σχεση σε ολους τους τομης,οι αλλες θα ζηλευουν αλλα καμια δεν θα κανει κινηση και ακομα και να κανει ο δικος ειναι τοσο χαζος που μολις θα ακουει οτι εχει την τελεια σχεση θα το πιστευει.και ο δευτερος τροπος ειναι να σας σεβαστουν,εκτιμησουν οι κολητοι του,αμα το καταφερετε καθε φορα που θα παει ο δικος σας να κανει χαζομαρα θα ακουει πολυ κραξιμο.και οι αντρες αν δεν θελουν να φανε κερατο δυο επιλογες υπαρχουν,ή θα κανουν αυτο που ξερουν και θα παιξουν το παιχνιδι των πιθηκων ¨ποιος την εχει μεγαλητερη" ή απλα θα φροντισουν να παρεχουν τα παντα,να μην την αφηνουν σε υσηχια!

Banned
    ΓΕΣ ΟΦ ΚΟΡΣ
    Λοιπόν, πού ξέρεις τί νομίζω εγώ.....?
    Εγώ μπορεί να μην νομίζω τίποτα.
    Εκπροσωπώντας τον εαυτό μου κ μόνο, σου λέω ότι κ εγώ όταν χωρίζω χαιρετίσματα κ άντε γεια λέω. Με κάποιους ενδέχεται να κρατήσω μια αραιή φιλική επικοινωνία για 1 διάστημα, με άλλους όχι. Κ για αυτό που με ρώταγες τις προάλλες...... σου έχω απαντήσει πιο πάνω.

Senior Member
    ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝΕ ΡΕ ΤΟΥ ΚΟΥΝΙΟΥΝΤΑΙ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΜΑ ΤΟ ΜΑΤΙ Τ ΠΑΙΖΕΙ
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΠΑΝΥΓΥΡΙ

Senior Member
    δεν παει να παιζει το ματι αμα ξερει οτι εχει να χασει και οτι ολοι λενε οτι εχει μονο να χασει δεν προκειτε να του σηκωθει ουτε εκατοστο

Senior Member
    Quote Originally Posted by mariposa7 View Post
    Λοιπόν, πού ξέρεις τί νομίζω εγώ.....?
    Εγώ μπορεί να μην νομίζω τίποτα.
    Εκπροσωπώντας τον εαυτό μου κ μόνο, σου λέω ότι κ εγώ όταν χωρίζω χαιρετίσματα κ άντε γεια λέω. Με κάποιους ενδέχεται να κρατήσω μια αραιή φιλική επικοινωνία για 1 διάστημα, με άλλους όχι. Κ για αυτό που με ρώταγες τις προάλλες...... σου έχω απαντήσει πιο πάνω.
    ΣΙΓΑ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΕΣΥ ΕΓΩ ΤΑ ΛΕΩ ΓΕΝΙΚΑ ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΕΣΠΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ
    ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΛΕΣ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝΕ ΚΙ ΟΛΟ ΓΥΡΝΑΝΕ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ Μ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ

Page 49 of 52 FirstFirst ... 394748495051 ... LastLast