Γνώρισα ένα παιδί που μου αρέσει! - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 7 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 105
    Banned
    Μήπως του ζήτησες να σε παντευτει για να σε αποκαταστήσει επειδή είσαι σαραντα χρονων και θες γαμο και παιδια??? δελφινι αν του το σέρβιρες αυτό την πρώτη φορά που βγήκατε ή έστω αν του το φανερωσες(ότι σκεφτεσαι για τόσο μακροπροσθεσμα) μάλλον λογικό να μην παιρνει τηλέφωνο, αυτός μια σχεσουλα λογικα θα θελει για καποιο χρονικο διαστημα...δελφινι μην παρεις γιατι θα φανει οτι τον κυνηγας σαν τρελή και ο αλλος θα ξενερωσει, ισως θελει αυτος να ειναι ο κυνηγος, αυτος να σε παρει...Άντε, γινατε ολες σας κυνηγοι πιά...Όταν σας μιλαει συνεχεια ο αλλος ξενερωνετε και φευγετε, οταν δεν σας μιλαει τον παιρνεται απο πισω...Κινησου εξυπνα δελφινι...

Quote Originally Posted by δελφίνι View Post
    Δεν έγινε τίποτα δεν κάναμε σεξ δλδ απλά βγήκαμε για καφέ και μου είπε και αυτός αλλά και εγώ ότι θέλουμε να ξαναβγούμε. Επίσης μου είπε ότι βγήκε και με άλλες 8 από το badoo αλλά δεν έγινε τίποτα βγήκανε μόνο μία φορά.
    Εμμ κατσε ρε δελφινι, κατσε λιγο ρε δελφινι...Sex απο την πρωτη κιολας φορα που γνωριστηκατε?? Λίγο παρατραβηγμενο κατέμε, μην μου πεις οτι σκεφτηκες κατι τετοιο οταν γνωριζοσασταν και του το φανερωσες κιολας...Εάν ναι τότε ο άλλος φοβηθηκε και για αυτο σου πεταξε ενα "βγαινω και με αλλες οχτω" είτε για να ξενερωσεις είτε για να ζηλεψεις και να τον παρεις πιο σοβαρα...Τον έκοψα εγώ...

Senior Member
    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΡΕ ΔΕΛΦΙΝΙ ΦΛΕΡΤΑΡΕ ΛΙΓΟ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΤΡΕΛΛΑ ΜΟΥ ΜΗΝ ΡΙΧΝΕΙΣ ΚΕΡΑΜΙΔΙΑ
    ΣΚΕΨΟΥ ΛΙΓΟ ΑΜΑ Τ ΡΙΞΕΣ ΚΕΡΑΜΙΔΙΑ ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ
    ΘΕΛΕΙ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΥΤΟ ΤΑ ΚΕΡΑΜΙΔΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΓΑΜΟ
    ΟΛΟ ΒΑΦΤΙΣΙΑ ΒΑΡΕΘΗΚΑ
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Banned
    Quote Originally Posted by περαστικός View Post
    Όταν σας μιλαει συνεχεια ο αλλος ξενερωνετε και φευγετε
    Ποιός στο είπε αυτό καλέ; Υπάρχουν και κοπέλες που θέλουν καλά παιδιά, δεν είμαστε όλες το ίδιο!!
    Και όσο για το να κυνηγάμε, αφού εσείς είστε όλοι μαμούχαλοι και δεν κυνηγάτε γιατί δεν ξέρετε τι θέλετε, τι να κάνουμε κι εμείς;

Quote Originally Posted by elis View Post
    ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΓΑΜΟ
    ΟΛΟ ΒΑΦΤΙΣΙΑ ΒΑΡΕΘΗΚΑ
    Χαχαχαχα

Banned
    Quote Originally Posted by pillow View Post
    Ποιός στο είπε αυτό καλέ; Υπάρχουν και κοπέλες που θέλουν καλά παιδιά, δεν είμαστε όλες το ίδιο!!
    Και όσο για το να κυνηγάμε, αφού εσείς είστε όλοι μαμούχαλοι και δεν κυνηγάτε γιατί δεν ξέρετε τι θέλετε, τι να κάνουμε κι εμείς;
    Δεν κυνηγαμε γιατι ειστε πουτανες λεμε...Στις ΗΠΑ έχει γίνει πειραμα που πηγαινε ως εξης...Ένας αγνωστος πηγαινε σε ενα ζευγαρακι νεων και τους εδινε κανα χιλιαρικο με την προϋποθεση να πηδηξει την κοπελα του αγοριου...Εε όλοι σχεδόν το δεχονταν αυτό...Στην Ελλάδα καθολου δεν αμφιβαλω οτι θα υπαρξουν παρομοια αποτελεσματα αν δεν εχει γινει ακομη αναλογο πειραμα στην χωρα μας...Αυτή ειναι η σημερινη κοινωνια, για τον π$$τσο...Οι αντρες εγιναν μαμουχαλοι, μαλακες, gay, bysexual, σεξομανεις κλπ απο τοτε που οι γυναικες απεκτησαν ισα δικαιωματα...ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ ΠΙΑ ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΘΕΛΕΤΕ...

Banned
    Α ωραία τα λες, είμαστε πουτάνες γιατί και οι άντρες δέχονταν να τους "φάνε" για λίγο την κοπέλα......και επιπλέον ή θα είστε κάφροι με περισσότερα δικαιώματα και θα κάνετε ΟΤΙ θέλετε, ή θα έχουμε ίσα δικαιώματα και θα είστε ακόμα πιο πολύ κάφροι......μάλιστα.......και μετά κατηγορείτε τις γυναίκες..........

Banned
    Δεν κατηγορω μονο τις γυναικες, αν και ομολογω οτι τετοια εντυπωση εχω δωσει εδω...Θεωρω οτι και οι αντρες στο 96+++% ειναι απιστευτα μαλακες, μαμουχαλοι, μαλακοπιτουρες, πεφτουλες, γελοιοι, σαχλοι λες και βγαινουν απο καποια γραμμη παραγωγης...Η μεση γυαικα ειναι σιγουρα πιο εξυπνη απο εναν μεσο αντρα του σημερα, αυτο δεν το αρνουμαι στο ελαχιστο, οπως και το οτι τα κοριτσια ωριμαζουν πολυ πιο γρηγορα απο τα αγορια και εχουν πολυ πιο συνθετα ενδιαφεροντα, αυτα ειναι γεγονοτα και ισχυαν ανεκαθεν...Απλά κοιταω και τις δυο οψεις του ιδιου νομισματος...

Banned
    Εγώ κρατάω ως μότο ότι οι γυναίκες (ένα μεγάλο ποσοστό), έχουν ένα ελάττωμα, ξεχνάνε τι αξίζουν, τουλάχιστον σε μια ερωτική σχέση, σε φιλικές σχέσεις γίνεται μπάχαλο όπως και μεταξύ αντρών. Δεν με πειράζουν οι πέφτουλες προσωπικά, μ' αρέσει να με φλερτάρει κάποιος έντονα και να μου τα ζητήσει στα ίσια, δεν μου αρέσουν αυτοί που δεν κυνηγούν βέβαια και που δεν θέλουν σχέση ή κάνουν σχέση μόνο για την πλάκα τους, να περάσουν την ώρα τους ή να κοροιδεύουνε.....

Senior Member
    Δεν κυνηγαμε γιατι ειστε πουτανες λεμε...Στις ΗΠΑ έχει γίνει πειραμα που πηγαινε ως εξης...Ένας αγνωστος πηγαινε σε ενα ζευγαρακι νεων και τους εδινε κανα χιλιαρικο με την προϋποθεση να πηδηξει την κοπελα του αγοριου...Εε όλοι σχεδόν το δεχονταν αυτό...Στην Ελλάδα καθολου δεν αμφιβαλω οτι θα υπαρξουν παρομοια αποτελεσματα αν δεν εχει γινει ακομη αναλογο πειραμα στην χωρα μας...Αυτή ειναι η σημερινη κοινωνια, για τον π$$τσο...Οι αντρες εγιναν μαμουχαλοι, μαλακες, gay, bysexual, σεξομανεις κλπ απο τοτε που οι γυναικες απεκτησαν ισα δικαιωματα...ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ ΠΙΑ ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΘΕΛΕΤΕ...
    Πιο σεξιστικό, ρατσιστικό και (ελαφρώς) ομοφοβικό σχόλιο δεν εχω ξαναδει στο φόρουμ. Η άγνοια σου είναι επικίνδυνη.

Senior Member
    Quote Originally Posted by pillow View Post
    Εγώ κρατάω ως μότο ότι οι γυναίκες (ένα μεγάλο ποσοστό), έχουν ένα ελάττωμα, ξεχνάνε τι αξίζουν, τουλάχιστον σε μια ερωτική σχέση, σε φιλικές σχέσεις γίνεται μπάχαλο όπως και μεταξύ αντρών. Δεν με πειράζουν οι πέφτουλες προσωπικά, μ' αρέσει να με φλερτάρει κάποιος έντονα και να μου τα ζητήσει στα ίσια, δεν μου αρέσουν αυτοί που δεν κυνηγούν βέβαια και που δεν θέλουν σχέση ή κάνουν σχέση μόνο για την πλάκα τους, να περάσουν την ώρα τους ή να κοροιδεύουνε.....
    ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΣΤΑ ΙΣΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΕΙΣ ΜΕΤΑ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΙ ΚΑΦΡΟ ΠΟΥ ΞΕΝΟΠΗΔΑΕΙ ΑΠΛΕΣ ΒΑΣΙΚΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ
    ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΚΑΤΑ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΤΡΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Senior Member
    ΠΕΡΑΣΤΙΚΕ ΒΡΕ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΠΡΠΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΟΣΟ ΕΙΣΑΙ ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΠΑΤΑΕΙ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΡΩΝΟΥΝ ΔΛΔ ΑΛΛΟΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΒΑΖΟΥΝ ΜΥΑΛΟ
    ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΩΜΑΤΟΣ ΔΛΔ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΧΕΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΚΑΛΑ ΚΕΡΑΤΟ ΧΥΛΟΠΙΤΑ ΚΙ ΕΤΣΙ ΣΤΡΩΝΟΥΝΕ ΚΑΠΩΣ
    ΚΟΙΝΩΣ ΑΜΑ ΔΕ ΠΛΗΓΩΘΕΙΣ ΚΑΠΩΣ ΜΥΑΛΟ ΔΕ ΒΑΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΜΑ ΔΕ ΠΑΘΕΙΣ ΔΕ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΝΤΕΨΕ ΟΛΟΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΝΤΕΨΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕ ΖΕΙ ΚΑΙ ΜΑΝΤΕΨΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΚΑΤΑ ΠΑΤΟΚΟΡΦΑ

Banned
    Quote Originally Posted by elis View Post
    ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΣΤΑ ΙΣΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΕΙΣ ΜΕΤΑ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΙ ΚΑΦΡΟ ΠΟΥ ΞΕΝΟΠΗΔΑΕΙ ΑΠΛΕΣ ΒΑΣΙΚΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ
    ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΚΑΤΑ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΤΡΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
    Ναι ενώ εσένα είναι πηγή γνώσεων!

Senior Member
    ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΩ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΟΛΗ ΜΕΡΑ
    ΜΕ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΑΝΕ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΙΝΗ ΜΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ

Banned
    Quote Originally Posted by foufoutos32 View Post
    Πιο σεξιστικό, ρατσιστικό και (ελαφρώς) ομοφοβικό σχόλιο δεν εχω ξαναδει στο φόρουμ. Η άγνοια σου είναι επικίνδυνη.
    Και εσύ μάθε καλύτερα την ελληνική γλώσσα, αγόρασε πχ κανεναν μπαμπινιωτη για να καταλαβεις την πραγματική σημασία των λέξεων που εσφαλμενα χρησιμοποιησες για να μας κανεις και εντυπωση...Βαρέθηκα πιά να πιπιλάτε όλοι σας τις λεξεις "ρατσισμος/σεξισμος" συχνοτερα και απο οτι η Σασα Γκρει πιπιλαει πεη...

Senior Member
    Και εσύ μάθε καλύτερα την ελληνική γλώσσα, αγόρασε πχ κανεναν μπαμπινιωτη για να καταλαβεις την πραγματική σημασία των λέξεων που εσφαλμενα χρησιμοποιησες για να μας κανεις και εντυπωση...Βαρέθηκα πιά να πιπιλάτε όλοι σας τις λεξεις "ρατσισμος/σεξισμος" συχνοτερα και απο οτι η Σασα Γκρει πιπιλαει πεη...
    Δεν προσπάθησα να κάνω καμία εντύπωση. Είπα αυτό που αισθάνθηκα διαβάζοντας ένα σχόλιο που χαρακτηρίζει τις γυναίκες πουτάνες, κάνει διαχωρισμό συμπεριφορών με βάση το φύλο (σεξισμός) και υπονοεί ότι ένας σεξουαλικός προσανατολισμός εκτός της ετεροφυλοφυλίας είναι "κατάντια" (ομοφοβία). Απλό.

Banned
    Ο ρατσισμός αναφερεται στην υποτίμηση μιας φυλής ανθρώπων εναντι καποιας αλλης, το να θεωρεις πχ οτι οι λευκοι ειναι ανωτεροι απο τους μαυρους ή το να απεχθανεσαι τους τσιγγανους ή τους εβραιους κλπ κλπ...Οποιαδήποτε άλλη παρερμηνεια της λεξης "ρατσισμος" για μενα ειναι μπαρμ******λα για να εχουμε να λεμε...Και ασφαλώς και τα δυο φυλα έχουν διαφορετικες συμπεριφορες, αυτο δεν προκειται να αλλαξει που να κονταροχτυπιουνται ολοι οι σκληροπυρηνικοι φεμινιστες του πλανητη...Μία γυναίκα πχ δεν νοείται να έχει τρίχες στις γαμπες της ενω στον αντρα θεωρειται φυσιολογικο(αν και επισης αηδιαστικο), μια γυναικα δεν νοειται να φτυνει και να ριχνει χλεπες ενω οι αντρες απλα θα πεις οτι ειναι απλά "κακομαθημενοι" ή τέλος παντως προσπερνιεται πιο εύκολα, μια γυναικα δεν μπορει να βγει γυμνόστηθη στον δρομο ενω οι αντρες προφανως και δεν εχουν θεμα να δειξουν το στηθος τους(αν και καμια ορεξη δεν το ειχαμε), μια γυναικα στατιστικά μιλωντας ειναι πιο ευαισθητη απο εναν αντρα και εχει το μητρικο ενστικτο ενω οι αντρες ολιγον τι ειναι γουρουνια(στατιστικα)...Τα δυο φυλλα δεν ειναι ΙΣΑ γαμωτο, ειναι απλως ΙΣΟΤΙΜΑ, ποτε θα το καταλαβετε αυτο???....Και δεν θεωρω οτι ειναι καταντια να εισαι ομο ή αμφι, αλλωστε και στην αρχαιοτητα θεωρουνταν συνηθισμενο, αλλα τωρα το εχουμε παραξιλωσει...Ακούς εκεί να βγει νικητης της eurovision ενας ομοφυλοφιλος...ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ επειδη ειναι ομοφυλοφιλος...Ακους εκει να εχουν κατακλυσει τα καναλια της τηλεορασης ολες οι πουστρες ου μεταβιβαζουν καθε λογης σκουπιδια στα μυαλα των παιδιων και τις δινουμε και αξια...Ειμαι οκ με την ομοφυλοφιλια, ειμαι ΥΠΕΡ των γαμων των ομοφυλοφιλων αντρων/γυναικων, ειμαι υπερ ακομη και στις υιοθεσιες...ΑΛΛΑ εχω ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ να μην γουσταρω να βλεπω ολην την ωρα μπροστα μου ή στην tv δυο gay ή δυο λεσβιες να γλωσσοφιλιουνται ή να το κανουνε έτσι γιατι εχουμε ανέχεια στην εβδομη τεχνη και δημοκρατια και πρεπει να ειμαστε ανοιχτοι σε ολα...Ειμαι θετικος με τους ομοφυλοφιλους, αυτο δεν σημαινει οτι θα γουσταρα κιολας ο γιος πχ να μου βγει αδερφη....

Page 2 of 7 FirstFirst 1234 ... LastLast