Θετική σκέψη και επηρεασμός του περιβάλλοντος - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 35 of 35
    Banned
    Moonlight σίγουρα θα προτιμούσα να μου πήγαιναν καλύτερα τα πράγματα και να 'μουνα αισιόδοξη, αλλά έχω πάρει μάθημα από τη ζωή ότι τίποτα δεν μπορεί να πηγαίνει μόνο καλά, ή να πηγαίνει καλά για πολύ καιρό, κάτι θα στραβώσει. Συνεπώς όντως με βοηθάει η απαισιοδοξία. Πολλές φορές στο παρελθόν έλεγα: "Α, γιατί δεν χαίρονται οι άνθρωποι και μόνο πχ που βγαίνουν για έναν καφέ, η ζωή είναι ωραία", αυτό μόνο για στιγμές, έτσι; Μπορεί να είναι αυτό που λες, ότι χαίρομαι τα απλά πράγματα, αν και όταν σου πάνε και όλα στραβά δεν μπορείς να χαρείς τίποτα.

Banned
    Quote Originally Posted by pillow View Post
    Moonlight σίγουρα θα προτιμούσα να μου πήγαιναν καλύτερα τα πράγματα και να 'μουνα αισιόδοξη, αλλά έχω πάρει μάθημα από τη ζωή ότι τίποτα δεν μπορεί να πηγαίνει μόνο καλά, ή να πηγαίνει καλά για πολύ καιρό, κάτι θα στραβώσει. Συνεπώς όντως με βοηθάει η απαισιοδοξία. Πολλές φορές στο παρελθόν έλεγα: "Α, γιατί δεν χαίρονται οι άνθρωποι και μόνο πχ που βγαίνουν για έναν καφέ, η ζωή είναι ωραία", αυτό μόνο για στιγμές, έτσι; Μπορεί να είναι αυτό που λες, ότι χαίρομαι τα απλά πράγματα, αν και όταν σου πάνε και όλα στραβά δεν μπορείς να χαρείς τίποτα.
    Συμφωνώ! Ναι αυτό λέω πάντως, στιγμές ευτυχίας, γιατί δεν μπορείς να είσαι πάντα ευτυχισμένος, συμβαίνουν και αναποδιές και στεναχώριες, είναι κι' αυτά στην ζωή. Στο τελευταίο έχεις δίκαιο, πολλές φορές όντως δεν μπορείς να χαρείς τίποτα, αλλά όχι πάντα ευτυχώς. Κάποια πράγματα σε βοηθάνε να ξεχαστείς (είτε τα ανακαλύπτεις, είτε έρχονται από μόνα τους, όπως π.χ ένας καφές με έναν καλό φίλο που είπες και εσύ. Παλιά ένιωθα πως δεν με βοηθούσε ούτε αυτό, αλλά πλέον όντως νιώθω πως ξεφεύγω, είναι ανάλογα τον άνθρωπο, δεν βοηθάνε όλους τα ίδια πράγματα).

Senior Member
    Quote Originally Posted by -moonlight- View Post
    Κλινική κατάθλιψη; Παίρνεις αντικαταθλιπτικά; Τι να πω, το παίρνω πίσω τότε. Αν και όντως είναι ανάλογα την κατάθλιψη και το πως την περνάει κάποιος. Χαίρομαι για σένα (που μπορείς και σκέφτεσαι θετικά παρά την κατάθλιψη εννοώ).
    Κλινικοτατη !! αντικαταθλιπτικα βεβαια παιρνω . Τωρα δοκιμαζω το εφεξορ .

Banned
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Κλινικοτατη !! αντικαταθλιπτικα βεβαια παιρνω . Τωρα δοκιμαζω το εφεξορ .
    Να αρχίζω να αναθεωρώ λοιπόν :) Αν και, φαντάζομαι πως από πάντα ήσουν θετικός, και είχες/έχεις αρκετή θέληση... Μπράβο πάντως, ειδικά με την κατάθλιψη, που το παλεύεις και τα καταφέρνεις. Να παίρνουμε κι' εμείς παράδειγμα αν θέλουμε να το πετύχουμε, ότι ακόμη και τα άτομα με κατάθλιψη τα καταφέρνουν, για να πιέσουμε λίγο παραπάνω τον εαυτό μας και να το πιστέψουμε ευκολότερα :)

Banned
    Η κατάθλιψη είναι κάτι που σε πολλούς (δεν ξέρω σε πόσους, στους περισσότερους ή στους λιγότερους) δεν φεύγει ποτέ για πάντα, δηλαδή φεύγει και ξανάρχεται, όλο αυτό γίνεται, και η μόνη θεραπεία είναι με φάρμακα ή ψυχοθεραπεία, μόνη της δεν αντιμετωπίζεται, γιατί είναι αρρώστια.....Εκτός και αν μιλάμε για εξωτερικές πηγές, δηλαδή να την πυροδοτεί ένα ή περισσότερα άσχημα γεγονότα, και όχι το ίδιο το μυαλό λόγω ανισορροπίας χημικών ουσιών.

Page 3 of 3 FirstFirst 123