Results 16 to 30 of 47
Thread: αγχωδης αντιδραση
-
17-08-2015, 18:45 #16
- 17-08-2015, 18:59 #17
Τι μου θυμίζεις!!!γελαγανε οι νοσοκόμες στο ΕΛΠΙΣ,Α.ΟΛΓΑ,μετά από κάμποσο καιρό ,άρχισα να καταλαβαίνω ότι οι ζαλάδες,ιλιγγοι,και αλλά ,είναι απο το άγχος....προσπαθώ να το εκλογίκευσω όσο μπορώ!!οπότε μπορώ!!!!!βέβαια θα συνεχίσω να ψάχνω από που προήλθε,και το κυριότερο πως θα φύγει...!!!!!!θα δοκίμασω τα παντα
Γιατί Σκέψου όταν θα έρθει κάποια αρρώστιες ,πως θα το διαχειριστουμε????????
Θα το αντέξουμε???????
Πρόσεχε την διατροφή σου
Καλή. Συνεχεια
17-08-2015, 19:15 #18
Καλησπέρα και σε σένα! Συμφωνω μαζί σου.. Γιατι δεν γίνεται σε όλη μας τη ζωή κάτι θα κληθούμε να αντιμετωπίσουμε.. όπως το έχω στο μυαλό μου όμως απο τη στιγμή που τίθεται μια διάγνωση δεν σε βασανίζουν πια τα σενάρια.. όσο όμως τα συμπτώματα είναι άτυπα..........
17-08-2015, 19:26 #19
σταματούσα γιατί κάποιες φορές οντως ήτανε επίπονη η διαδικασία, άλλες φορές μπορεί να ένιωθα καλύτερα και να θεωρούσα οτι δεν είναι σημαντικό να συνεχίσω. Αλλα οπως λες και εσυ πρεπει να δυναμώσουμε γιατι καποια στιγμή κάτι θα μας συμβεί αληθινό και δεν θα μπορούμε καθόλου. Εγω σου λεω δοκίμασε το, δεν εχεις να χάσεις τπτ ειλικρινά.
17-08-2015, 21:01 #20
Από την στιγμή που ΘΥΡΟΕΙΔΗΣ ΖΑΧΑΡΟ,ΠΙΕΣΗ,ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΈΣ , είσαι καλά,δεν τίθεται θέμα
Πέρσι ποναω πίσω από τις γαμπες..στο μυαλό μου ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΟ,
αμέσως αγγείο χειρουργό
Αφού του εξήγησα με δραματικούς τονους,μου λέει πάμε για εξέταση
Σήκωσε τα πατζακια ,κατέβασε τα πατζακια
Του λεεω μα τόσο γρήγορα ή εξέταση????
Χαμογελώντας μου λέει ότι αν είχα ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΟ πρόβλημα,ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΤΡΙΧΑ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ!!!!!!!!
ΤΟ ΠΟΔΙ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΤΡΙΧΟΦΥΙΑ!!!!!!!!!
ποσό απλά είναι τα πράγματα!!!!!!!!!
Θα τις βρεις τις απαντήσεις
Να θυμησαι ότι το άγχος φέρνει και άλλο άγχος και άλλο,και άλλο!!!!
Λειτουργεί αθροιστικά...
17-08-2015, 21:32 #21
Σοφακι: Και εγω το ίδιο λάθος έκανα που σταματησα τις συνεδρίες θεωρώντας οτι είμαι καλά και τώρα απο ότι φαίνεται αυτήν την επιπολαιότητα πληρώνω
Ας κάνουμε λοιπόν άλλη μια προσπάθεια χωρίς να παρουμε τετοιου ειδους πρωτοβουλίες ξανα!
Νικόλα: Δυστυχώς, όσο και αν έχω καταλάβει πως λειτουργεί το άγχος και πως κάθε φορά πέφτω στην παγίδα του, μου φαίνεται τρομερά δύσκολο να το αντιμετωπίσω.. Απο εξετάσεις άλλο τίποτα.. όμως οι εξετάσεις αίματος καμιά φορα δεν είναι αρκετες. Eκανα προσφατα check up. Ολα καλά εκτός μερικά που έχουν να κάνουν με την διατροφή αλλά και οτι είμαι αδυνατούλα όπως μου είπαν που ήταν κατω απο το φυσιολογικό όριο αλλα ελάχιστα. Αλλα με αυτά που έχω στο μυαλό μου και παθαίνω αυτη τη στιγμη πιστευω πως μονο με μια μαγνητική θα ηρεμούσα :/ Τι να δείξουν οι εξετάσεις αίματος??? Απο την άλλη δεν εχω και εμπιστοσύνη στους γιατρους. Δηλαδη, εγω εαν ήμουν στη θέση σου θα σκεφτόμουν ''πολύ στην πλάκα με πήρε-δεν μου εδωσε σημασια'' και θα πηγαινα και σε άλλον για δευτερη γνώμη. Αυτο είναι το μαρτύριο μου.
18-08-2015, 08:57 #22
Καλημέρα. Όσο και να θέλεις να αμφισβήτησης τις ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΈΣ, κανείς λάθος!!!
Ασφάλεια έχεις??????
Εγώ δεν πήγα και σε ένα άλλον γιατρό
Πήγα σε παρά πολλούς άλλους!!!!!!!!!!!!
Θα τα ξαναπουμε,και καλή συνέχεια
Είναι μέχρι να βρεις,κάποιον που θα σου δώσει σιγουριά!!!!! ΘΑ ΤΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ!!!!!!!!!
18-08-2015, 09:40 #23
μικρουλα μου gbutterfly καλημερα
σε μια τοσο τρυφερη ηλικια να χανεις και τους 2 γονεις σου ειναι απεριγραπτα τραγικο .
απορω πως αντεξες τοσο πονο τοσο καιρο χωρις βοηθεια.μαλλον για αυτο εξαντληθηκε το σωμα σου και σου βγαζει αυτο το αγχος, που ευτυχως θεραπευεται.
βεβαια απορω πως γινεται ο γιατρος που πήγες να φευγει για διακοπές και να μην φροντισει να σου δωσει κατι για να εισαι σε πιο ηρεμη κατασταση, αντι να μπαινοβγαινεις στα νοσοκομεια οσο αυτος κανει τα "μπανακια του"
ειχω πάρει μια φορα ζαναξ (για να δω πως ειναι...κανονικα παιρνω αλλα χαπια τωρα για την δικη μου κατασταση) και επειδη ηταν παρθενος ο οργανισμος μου κοιμηθηκα σαν πουλακι.
ενας φιλος μου τα παιρνει κανονικα οπως η sofaki.
και του τα εδωσαν αμεσως μετα την 2η κριση πανικου...απο ιδιωτικο μεγαλο νοσοκομειο με ειδικους σε τετοια θεματα
τον παρακολουθει ψυχιατρος
πάρε το χαπι και διαλεξε εναν γιατρο που ειναι εδω και ξεκινα αμεσα παρακολουθηση...αν τελικα δεν σου κανει αυτος οσο ο πρωτος ,μεχρι να γυρισει απο απο τις διακοπες του, θα εχεις τουλάχιστον καποιο στηριγμα
καταλαβαινω την κολαση σου,ειναι ποολλες ωρες μεχρι τον Σεμπτεμβρη και τις διανυεις μια- μια μονη σου
ο πονος σου ειναι υφαιστειο που εχει βρει ανοιγμα και εχεις συνεχεις εκρηξεις τωρα...
και ειναι καλο αυτο που σου συμβαινει τωρα γιατι αλλιως θα σου εβγαζε πολυ χειροτερα αργοτερα.
συλλυπητηρια για τους γονεις σου και καλη δυναμη για τη συνεχεια
ελπιζω ολα να πάνε καλα και περιμενω νεα σου κοριτσι μου...
18-08-2015, 10:03 #24
18-08-2015, 10:19 #25
Sofaki περαστικα στην μαμα σου.Το εχω περασει και εγω αυτο και με τους δυο μου γονεις.Πρωτα η μητερα μου ειχε καρκινο της μητρας και μετα στο παχυ εντερο αλλα βγηκε νικητρια! μετα ο μπαμπας μου ειχε εναν μεγαλο ογκο στο χερι (χειρουργηθηκε και ολα πηγαν πολυ καλα) τον Μαιο του 2014 ο μπαμπας μου ειχε αιμοπτυση και διεγνωσθει με καρκινο του πνευμονα.Χειρουργηθηκε και καναμε 5 χημειοθεραπειες και 14 ακτινοβολιες.Εχουν περασει 15 μηνες απο τοτε και δωξα τον Θεο τα παει πολυ καλα.Οι γιατροι μας εχουν πει οτι δεν ειναι επιθετικη μορφη και προς το παρων δεν εχουμε μεταστασεις.Εσενα η μαμα σου στο στηθος το εχει?
18-08-2015, 10:22 #26
18-08-2015, 11:54 #27
Καλημερα και παλι.
Σας ευχαριστώ πολύ. Είναι τουλάχιστον ανακουφιστικό οτι υπάρχουν άτομα που κατανοούν τα όσα περνάω
Ξυπνησα πολύ αγχωμένη και το πρώτο πράγμα που μου ήρθε στο μυαλό ήταν τα ''συμπτώματα'' μου που δεν υποχωρούν.. λέω '' θα δοκιμάσω αυτα που μου εδωσε ο νευρολογος μπας και νιωσω καλύτερα.. τι έχω να χάσω?''
Δεν αισθάνομαι καλά.. μήπως με πείραξε και πρέπει να πάω στο νοσοκομείο? Μήπως πάθω τίποτα? Εκανα πολύ ώρα να διαβάσω τα μηνυματα και άλλη τόση ώρα να απαντήσω γιατι αισθάνομαι οτι βρίσκομαι σε σύγχυση. Η καρδιά μου χτυπάει σαν τρελή (μέτρησα τους σφυγμούς 125??? ποτε δεν ειχα τοσους πολλους). Ειμαι σε υπερένταση χειρότερα απο πριν το πάρω. Τι να κάνω? Υποτιθεται είναι αγχολυτικο.. δεν θα έπρεπε να εχω ηρεμίσει αντι να γινω χειρότερα? Τωρα έχω άγχος που το πήρα και το μετάνιωσα.
Οσο για τον γιατρο μου το είχε πει αυτό πριν τη συναντηση οτι πρόκειται να φύγει και τον εχω επιλέξει καθαρα για οικονομικους λογους. Ρεα σε ποιους γιατρους αναφέρεσαι?
18-08-2015, 12:13 #28
ΑΚΟΥΣΕ ΜΕ ΛΙΓΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ
ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΛΛΑ ΑΝ ΔΕ ΘΕΛΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ
ΓΤ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ ΤΗ ΘΕΛΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΛΙΓΟ ΕΓΩ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΩ ΑΝΤΙΨΥΧΩΤΙΚΑ
ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΩ ΓΤ ΘΕΛΩ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ
Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΔΛΔ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙΣ
ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΘΕΛΕΙΣ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ
ΕΤΣΙ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΟΛΟΙ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙΡΟ ΚΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΑΥΤΑ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΑ ΣΩΜΑΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΣΥΝΙΘΗΖΕΙΣ ΚΑΙ ΗΡΕΜΕΙΣ ΜΕΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΤΑ ΚΟΨΕΙΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΜΕΤΑ
ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΤΩΡΑΦιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
18-08-2015, 12:16 #29
Καταλαβα
αισθανομαι καλυτερα.. ήταν απο οτι φαινεται σύντομος πανικός για τις πιθανές παρενέργειες και ο φόβος του άγνωστου
Σε ευχαριστω.
18-08-2015, 15:10 #30