εγινα 24 και δεν ειχα ποτε κοπελα - Page 16
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 16 of 20 FirstFirst ... 61415161718 ... LastLast
Results 226 to 240 of 295
    Senior Member
    Quote Originally Posted by arntaben View Post
    Αν την.θες πισω σου προτεινω να της στειλεις μνμ εξηγωντας την.κατασταση σου ισως μπορεσει να σε προσεγγισει αλλιως ( ειχα σχεση με ατομο που παθαινε κρισεις πανικου και στην αρχη που δεν το γνωριζα απλα τον προσεγγισα λαθος μολις μου εξηγησε ολα λυθηκαν )
    Φυσικα και θα το κανα αμα ηταν απλα μια αγνωστη που γνωρισα καπου και ηταν 22+. Το χω κανει αλλωστε στο παρελθον σε chat οπου ηταν να εβγαινα με καποια αλλα λογω αποστασης δεν τραβηξε ποτε το θεμα.
    Οχι σε 17αρα που ειναι γνωστη απο την παρεα μου. Κανεις δεν μου εγγυειται οτι δεν θα το πει σε καποιον. Και ξερετε ποσο προκατειλημενος ειναι ο κοσμος με τα ψυχικα θεματα.

Senior Member
    Εσυ ξερεις καλυτερα απο μενα εγω απλα προτεινω ;-)

Member
    Quote Originally Posted by kostas19917 View Post
    ενα ακομα προβλημα ειναι οτι δεν μπορω να καταλαβω αν η αλλη μου μιλαει στο φιλικο ή της αρσω πραγματικα... πως το καταλαβαινω αυτο????
    Αν απαντάει στα μηνύματά σου ΠΑΝΤΑ, είναι θετικό.
    Επίσης είναι σημαντικό αν σου απαντάει μονολεκτικά και ξερά, ή αν οι απαντήσεις της είναι πιο "ψαγμένες" για να σε εντυπωσιάσει.

Όταν της στέλνεις σήμερα και σου απαντάει αύριο, μάλλον δεν είσαι προτεραιότητά της...

Όταν μιλάτε και κόβει τη συζήτηση γιατί "ξαφνικά προέκυψε κάτι σημαντικό" "έχει να πάει κάπου" "έχει να κάνει κάτι", μάλλον σε αποφεύγει ευγενικά.

Όταν της λες "να πιούμε έναν καφέ κάποια στιγμή" και σου απαντά αόριστα "ναι, κάααποια στιγμή", ενώ αν ενδιαφερόταν θα έλεγε "ναι, πότε μπορείς να το κανονίσουμε;"

Αν τη βλέπεις αναποφάσιστη, παίξ'το δύσκολος. Αν αφήνει ένα μήνυμα ή μια κλήση σου αναπάντητη δώστης ΜΟΝΟ μια δεύτερη ευκαιρία και αν συνεχίσει, στείλ'την.

Γενικά, να ξέρεις ότι αν μια γυναίκα σε απορρίψει μια φορά, δεν έχει νόημα να συνεχίζεις. Δε θα αλλάξει γνώμη. Εκτός κι αν έχει περάσει μεγάλο χρονικό διάστημα 1-2 χρόνια ας πουμε, και το εξετάσετε από νέα βάση.
    Σούζη, τρως !

Quote Originally Posted by Μαρούλι View Post
    Αν απαντάει στα μηνύματά σου ΠΑΝΤΑ, είναι θετικό.
    Επίσης είναι σημαντικό αν σου απαντάει μονολεκτικά και ξερά, ή αν οι απαντήσεις της είναι πιο "ψαγμένες" για να σε εντυπωσιάσει.

Όταν της στέλνεις σήμερα και σου απαντάει αύριο, μάλλον δεν είσαι προτεραιότητά της...

Όταν μιλάτε και κόβει τη συζήτηση γιατί "ξαφνικά προέκυψε κάτι σημαντικό" "έχει να πάει κάπου" "έχει να κάνει κάτι", μάλλον σε αποφεύγει ευγενικά.

Όταν της λες "να πιούμε έναν καφέ κάποια στιγμή" και σου απαντά αόριστα "ναι, κάααποια στιγμή", ενώ αν ενδιαφερόταν θα έλεγε "ναι, πότε μπορείς να το κανονίσουμε;"

Αν τη βλέπεις αναποφάσιστη, παίξ'το δύσκολος. Αν αφήνει ένα μήνυμα ή μια κλήση σου αναπάντητη δώστης ΜΟΝΟ μια δεύτερη ευκαιρία και αν συνεχίσει, στείλ'την.

Γενικά, να ξέρεις ότι αν μια γυναίκα σε απορρίψει μια φορά, δεν έχει νόημα να συνεχίζεις. Δε θα αλλάξει γνώμη. Εκτός κι αν έχει περάσει μεγάλο χρονικό διάστημα 1-2 χρόνια ας πουμε, και το εξετάσετε από νέα βάση.
    πωωωω γιατι να ειναι τοσο δυσκολο. εμενα αν μου αρεσει μια και δειξει ενδιαφερον θα της δειξω το ενδιαφερον μου. γιατι τοση μυστικοπαθεια δεν μπορω να το καταλαβω....

Member
    Παίζουν πολλά.

1) Κάποιες σου δίνουν θετικά σημάδια χωρίς να σε θέλουν, επειδή τους κολακεύει το ενδιαφέρον σου και τους ανεβάζει την αυτοπεποίθηση.
    2) Κάποιες αντιμετωπίζουν τα φλερτ με ψυχρότητα γιατί έχουν απογοητευτεί και δεν πιστεύουν στον έρωτα.
    3) Κάποιες θέλουν κυνήγι, γιατί είναι αναποφάσιστες, ανασφαλείς ή άπειρες. Εκεί πρέπει να το σπρώξεις εσύ το πράγμα.
    4) Κάποιες ενδιαφέρονται για σένα αλλά δεν το ξέρουν (!). Πρέπει να τους δώσεις επιπλέον δόλωμα για να τσιμπήσουν.

Ανεξαρτήτως φύλου.
    Σούζη, τρως !

Banned
    εγω ενα πραγμα δεν καταλαβαινω, μπαινω εδω 5-6 μερες και βλέπω συνεχεια νεα κοριτσια και νεα αγορια που εχουν ακριβως το ιδιο προβλημα...θέλουν να κανουν σχεση και δεν μπορουν.. και ηλικιακα ταιριαζουν...γιατι δεν κανουν κατι μεταξυ τους??

Κώστα μπορώ να σε καταλάβω απόλυτα πως περνάς.Ειμαι αρκετά μεγαλύτερος σου και αντιμετωπίζω ίδιο θέμα με το δικό σου.Πλέον το έχω πάρει εν μέρει απόφαση ότι σε αυτή τη ζωή δεν κάνουν όλοι για όλα..Το κυριότερο όμως είναι να συνεχίσεις να προσπαθείς.Για τα site που αναφέρθηκαν να πω και εγώ την γνώμη μου.Βadoo-->καμμιά επιτυχία
    sxeseis.gr--> είχα πληρώσει συνδρομή για 1 μήνα για να μπορώ να στέλνω μηνύματα και ειχα 2 "εύκολα" κινητά στο πρώτο πεντάλεπτο με απλές ερωτήσεις του τύπου "εχεις δουλειά;,έχεις αμάξι;,μένεις μόνος σου;" απαντώντας θετικά και αληθινά, μου έδωσαν και οι 2 το κινητό τους.Ανεξάρτητα που εγώ δεν κατάφερα να το εκμεταλευτώ στη συνέχεια..Το θέμα είναι ότι η αρχή ήταν ευκολάκι..Δε ξέρω και σε ποια πόλη είσαι.Προσωπικά είμαι 500χλμ μακριά απο Αθήνα και σε άλλη σελίδα (που δεν είναι ακριβώς σελίδα γνωριμιών και δε θα ήθελα να την αναφέρω δημόσια) έβαλα την πιο χαζή ever αγγελία και μου έστειλαν 7...Απο αυτές οι 5 δε ξαναέστειλαν μόλις άκουσαν πόλη γιατί ήταν απο Αθήνα,η 1 μόλις έμαθε ότι είμαι άπειρος δεν ξαναεπικοινώνησε και με την τελευταία (πάλι απο Αθήνα δυστυχώς) μιλούσαμε επί ένα 2μηνο και μου έδωσε την ευκαιρία να γνωριστούμε και απο κοντά χωρίς εγώ να κάνω κάτι το ιδιαίτερο.Απλά ήμουν ο εαυτός μου.Αλλωστε μόνο αυτό ξέρω να είμαι. Στη τελική έφαγα άλλη μια απογοήτευση μου έδωσε όμως μια μικρή ελπίδα όσο πατάει το 1 πόδι ενός νεογέννητου μερμηγκιού :p ότι κάπου εκεί έξω στον πλανήτη γη μπορεί να βρίσκεται το άλλο μου μισό..Οπότε αν είσαι Αθήνα ή κάποια άλλη μεγάλη πόλη μιας και το face to face δεν το έχεις,κάνε περισσότερες προσπάθειες μέσω διαδικτύου και ίσως βρεις κάτι.
    Το σίγουρο αν σταματήσεις να προσπαθείς,έχεις ήδη χάσει..Και αν είσαι έτσι ψυχολογικά στα 24 σου,όταν περάσεις τα 30+ και δεν έχει αλλάξει κάτι ως προς αυτό,θα φρικάρεις εντελώς.Αν θες πραγματικά να λύσεις αυτό σου το θέμα,θα κινήσεις γη και ουρανό για να το λύσεις.Καλύτερα να μετανιώνεις για όσα έκανες παρά για όσα δεν έκανες.Περισσότερο θα σε στοιχειώνουν αυτά που δεν έκανες...Αυτό βλέπω προσωπικά στη δική μου ζωή.

Senior Member
    ΤΟ ΕΝΑ ΟΠΔΙ ΝΕΟΓΕΝΗΤΟΥ ΜΥΡΜΗΓΚΙΟΥ ΕΙΣΑΙ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΔΕ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Banned
    Quote Originally Posted by kozchr View Post
    Κώστα μπορώ να σε καταλάβω απόλυτα πως περνάς.Ειμαι αρκετά μεγαλύτερος σου και αντιμετωπίζω ίδιο θέμα με το δικό σου.Πλέον το έχω πάρει εν μέρει απόφαση ότι σε αυτή τη ζωή δεν κάνουν όλοι για όλα..Το κυριότερο όμως είναι να συνεχίσεις να προσπαθείς.Για τα site που αναφέρθηκαν να πω και εγώ την γνώμη μου.Βadoo-->καμμιά επιτυχία
    sxeseis.gr--> είχα πληρώσει συνδρομή για 1 μήνα για να μπορώ να στέλνω μηνύματα και ειχα 2 "εύκολα" κινητά στο πρώτο πεντάλεπτο με απλές ερωτήσεις του τύπου "εχεις δουλειά;,έχεις αμάξι;,μένεις μόνος σου;" απαντώντας θετικά και αληθινά, μου έδωσαν και οι 2 το κινητό τους.Ανεξάρτητα που εγώ δεν κατάφερα να το εκμεταλευτώ στη συνέχεια..Το θέμα είναι ότι η αρχή ήταν ευκολάκι..Δε ξέρω και σε ποια πόλη είσαι.Προσωπικά είμαι 500χλμ μακριά απο Αθήνα και σε άλλη σελίδα (που δεν είναι ακριβώς σελίδα γνωριμιών και δε θα ήθελα να την αναφέρω δημόσια) έβαλα την πιο χαζή ever αγγελία και μου έστειλαν 7...Απο αυτές οι 5 δε ξαναέστειλαν μόλις άκουσαν πόλη γιατί ήταν απο Αθήνα,η 1 μόλις έμαθε ότι είμαι άπειρος δεν ξαναεπικοινώνησε και με την τελευταία (πάλι απο Αθήνα δυστυχώς) μιλούσαμε επί ένα 2μηνο και μου έδωσε την ευκαιρία να γνωριστούμε και απο κοντά χωρίς εγώ να κάνω κάτι το ιδιαίτερο.Απλά ήμουν ο εαυτός μου.Αλλωστε μόνο αυτό ξέρω να είμαι. Στη τελική έφαγα άλλη μια απογοήτευση μου έδωσε όμως μια μικρή ελπίδα όσο πατάει το 1 πόδι ενός νεογέννητου μερμηγκιού :p ότι κάπου εκεί έξω στον πλανήτη γη μπορεί να βρίσκεται το άλλο μου μισό..Οπότε αν είσαι Αθήνα ή κάποια άλλη μεγάλη πόλη μιας και το face to face δεν το έχεις,κάνε περισσότερες προσπάθειες μέσω διαδικτύου και ίσως βρεις κάτι.
    Το σίγουρο αν σταματήσεις να προσπαθείς,έχεις ήδη χάσει..Και αν είσαι έτσι ψυχολογικά στα 24 σου,όταν περάσεις τα 30+ και δεν έχει αλλάξει κάτι ως προς αυτό,θα φρικάρεις εντελώς.Αν θες πραγματικά να λύσεις αυτό σου το θέμα,θα κινήσεις γη και ουρανό για να το λύσεις.Καλύτερα να μετανιώνεις για όσα έκανες παρά για όσα δεν έκανες.Περισσότερο θα σε στοιχειώνουν αυτά που δεν έκανες...Αυτό βλέπω προσωπικά στη δική μου ζωή.
    καλησπέρα kozchr
    σου ευχομαι ολοψυχα να βρεις αυτο που σου αξιζει... και να πεις "τελικα αξιζε η αναμονη"... συνεχισε με το ιδιο θαρρος! μεσα σε τοση θλίψη οταν βλέπω αγωνιστες πάντα νιωθω καλυτερα

γεια σας . χθες εδωσα το τηλεφωνο μου σε μια κοπελα που μου αρεσει (επειτα απο συμβουλη μιας καλης φιλης) και περιμενω στο ακουστικο μου που λενε . μεχρι ποτε πιστευετε οτι αν ειναι θα με παρει?

Banned
    μην αναμενεις τιποτα αμα θελει θα σε βρει.

Καλύτερα θα ήταν να σου δώσει εκείνη το τηλέφωνό της και να πάρεις εσύ αλλά ακόμη και έτσι σου εύχομαι να σου τηλεφωνήσει

Banned
    σε συμφωνω καλυτερα να δινεις τη πρωτη κινηση στον αλλο για να δεις αν ενδιαφερεται

Banned
    εγω παντως στα 24 δεν θα κλαιγομαι στα φορουμ αγνωστων, ισα ισα θα ειμαι ευτυχισμενος χωρις επιπλεον πονοκεφαλους και αχρηστες σκοτουρες στην ζωη μου:p

Banned
    τι ψαρια ψαρευες kostas19917 ?

Page 16 of 20 FirstFirst ... 61415161718 ... LastLast