Σπασμοί μυών...έχω τρελαθεί! - Page 30
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 30 of 71 FirstFirst ... 20282930313240 ... LastLast
Results 436 to 450 of 1054
    Μαντι εχεις δικιο το θεμα ειναι το ηλμ δειχνη; και ποτε;εγω δεν εχω κατι εντονο αλλα ειναι σαν κιματισμος στις γαμπες αν δεν το βλεπω δεν το καταλαβαινω αλλα δυστηχως το βλεπω ολη μερα.οσο το βλεπω τοσο αγχωνομαι;

Senior Member
    Quote Originally Posted by tzina2012 View Post
    Ελπιζω να το ξεπερασουμε ολοι κ συντομα..εσενα Μαντυ κουνιοταν ρυθμικα ο μυς η απλα ενιωθες τιναγματα?εμενα το το ρυθμικο με τρομαζει..παντα ετσι τις εχω ρυθμικα.οχι απλα τικ.κ φυσικα πονανε κ τα ποδια μου..εχω κατι οτι εξεταση μπορεις να φανταστρις. Το μονο που με φοβιζει ειναι να μην χρειαστει να κανω ηλεκτρομυογραφημα γιατι εγω το εκανα νωρις..αυριο εχω να παω κ στην νευρολογο μου να δουμε τι θα κανουμε με την αγωγη
    .νομιζω οτι θα μου αυξησει την δοση.δεν εχω δει τρελες διαφορες...
    Εμενα οι μυες κουνιουνται οπως πεταριζει το ματι αλλα σε πολυ πιο εντονο βαθμο και μερικες φορες σαν τρεμουλιαστα..και ειναι πολυ δυνατες οι δεσμιδωσεις..μου εχει κουνηθει ακομη και ολοκληρος ο ωμος απο δεσμιδωση σε συγκεκριμενο νευρο..μηροι γαμπες δακτυλα μπρατσα προσωπο ακομη και γλωσσα! Μην κολλας σε λεπτομεριες..αν ειναι ρυθμικο η οχι..ειναι δεσμιδωσεις..αλλες ετσι αλλες αλλιως..δεν ειναι ολες ιδιες..πονο στα ποδια ειχα απο το αγχος..ενας βαθυς πονος..ακαθοριστος..λες και εξουθενονοταν το σωμα μου..οταν πηρα τα πανω μου αρχισαν να καταλαγιαζουν ολα..μονο οι δεσμιδωσεις συνεχιζουν δυναμικα..τωρα πχ μου κανει στον αντιχειρα!

Senior Member
    Quote Originally Posted by αχιλλεαςg View Post
    Μαντι εχεις δικιο το θεμα ειναι το ηλμ δειχνη; και ποτε;εγω δεν εχω κατι εντονο αλλα ειναι σαν κιματισμος στις γαμπες αν δεν το βλεπω δεν το καταλαβαινω αλλα δυστηχως το βλεπω ολη μερα.οσο το βλεπω τοσο αγχωνομαι;
    Το ηλμ δειχνει αμεσως! Σε 3 νευρολογους πηγα και οι 3 αυτο μου ειπαν..και ο τελευταιος ηταν επιστημονικος συμβουλος ατομων με als..αυτος μου εκανε το ηλμ και μου ειπε οτι οι δεσμιδωσεις δεν φευγουν ποτε οταν προερχονται απο αγχος..

Quote Originally Posted by madiwasp View Post
    Το ηλμ δειχνει αμεσως! Σε 3 νευρολογους πηγα και οι 3 αυτο μου ειπαν..και ο τελευταιος ηταν επιστημονικος συμβουλος ατομων με als..αυτος μου εκανε το ηλμ και μου ειπε οτι οι δεσμιδωσεις δεν φευγουν ποτε οταν προερχονται απο αγχος..
    Μαντι ευχαριστω αυτοτο γαμ τονετ μαςεχει σκιση.

Senior Member
    Εχω καει απο το ιντερνετ..σε καταλαβαινω απολυτα Αχιλλεα..

Senior Member
    Τι να πω..δεν ξερω..απο την μια νιωθω καλα με αυτα που διαβαζω απο την αλλη ανησυχω γιατι ειναι συγκεκριμενα τα συμπτωματα.π.χ ειμαι ορθια κ ποναω...κουραζομαι λιγο με δουλειες κλπ καθομαι αρχιζουν κ συσπωνται τα γονατα.πως το εξηγεις αυτο μαντυ?σαν να με προειδοποιει κατι να κατσω...στην αρχη δεν τις ενιωθα οταν ημουν ορθια τωρα τις νιωθω.

Εγω πηγα σε 6 γιατρους αλλα το μυαλο μου εκει.δεν ξερω τι να κανω και τα φαρμακα τιποτα.

Senior Member
    Τζινα εχεις κανει καμια γενικη αιματος? Μηπως εχει χαμηλο αιματοκριτη η οτιδηποτε αλλο που μπορει να σου φερνει κουραση? Οι δεσμιδωσεις δεν μου λενε κατι..αλλα η κουραση πιστευω οτι οφειλεται σε καποια ελλειψη..κατι λειπει απο τον οργανισμο σου πιστευω χωρις να θελω να το παιξω γιατρος...

Τζινα ο γιατρος τι σου παι;εμενα δεν σταματαν οι γαμπες μου ρε γαμωτο.

Senior Member
    Quote Originally Posted by tzina2012 View Post
    Τι να πω..δεν ξερω..απο την μια νιωθω καλα με αυτα που διαβαζω απο την αλλη ανησυχω γιατι ειναι συγκεκριμενα τα συμπτωματα.π.χ ειμαι ορθια κ ποναω...κουραζομαι λιγο με δουλειες κλπ καθομαι αρχιζουν κ συσπωνται τα γονατα.πως το εξηγεις αυτο μαντυ?σαν να με προειδοποιει κατι να κατσω...στην αρχη δεν τις ενιωθα οταν ημουν ορθια τωρα τις νιωθω.
    tzina,
    ο οργανισμος σου εχει πια αρχισει να εξαντλειτε απο το συνεχες αγχος και ανησυχια!
    οι μυες σου δεν μπορουν να χαλαρωσουν απο την συνεχη ενταση ,με συνεπεια να κουραζεσαι ευκολα ,και προσπαθωντας ματαια να αιματωθουν για να χαλαρωσουν οταν καθεσαι ,συσπωνται.

Οπως εχω ξανααναφερει τα εχω περασει ,και τα ξεπερασα μονο οταν καταφερα να ηρεμησω/χαλαρωσω με φαρμακα ( αντικαταθληπτικα οχι αγχολυτικα ) .

Εαν δεν μπορεσεις με οποιο τροπο να χαλαρωσεις ,δεν θα το ξεπερασεις αλλοιως!

αλλη συμβουλη δυστυχως δεν εχω.

Senior Member
    Παρεπιπτοντως Τζινα και εγω τις συσπασεις τις νιωθω οταν ειμαι ορθια..ειναι υπουλες οι δεσμιδωσεις..ξεκινανε σιγα σιγα σε στανταρ σημεια..μετα εξαπλωνονται παντου..και γινονται πιο δυνατες..αλλα δεν ειναι κατι..ειλικρινα..στο λεω μεσα απο την ψυχη μου..εισαι νεος ανθρωπος και υγιεστατος..αν ο γιατρος υποψιαζοταν δεν θα σε αφηνε ετσι..

Quote Originally Posted by madiwasp View Post
    Παρεπιπτοντως Τζινα και εγω τις συσπασεις τις νιωθω οταν ειμαι ορθια..ειναι υπουλες οι δεσμιδωσεις..ξεκινανε σιγα σιγα σε στανταρ σημεια..μετα εξαπλωνονται παντου..και γινονται πιο δυνατες..αλλα δεν ειναι κατι..ειλικρινα..στο λεω μεσα απο την ψυχη μου..εισαι νεος ανθρωπος και υγιεστατος..αν ο γιατρος υποψιαζοταν δεν θα σε αφηνε ετσι..
    Κοστας 62 υπαρχει περιπτωση ολα αυτα να τα κανει το αγχος;εγω παιρνω αγωγη 1μηνα συν αλλα οι γαμπες μου χορευουν ακομα .δεν εχω ηρεμιση και αισθανομαι εξαντλιση.επισης δεν τρωω οπως καποτε με το ζορι δηλαδη.τι να πω ρε παιδια.

Senior Member
    Εγω παλι εχω μουδιασματα πολυ παροδικα σε διαφορα σημεια στο σωμα..ιδιως χερια ποδια..

Senior Member
    Ναι αχιλλεα ειναι δυνατον!
    αλλωστε απο οτι διαβαζω ,εχεις εξαντλησει ολη την γκαμα των ιατρικων /νευρολογικων εξετασεων χωρις ευρηματα!

τα φαρμακα δυστυχως δεν δρουν γρηγορα ,και δεν ειναι παντα αποτελεσματικα απο την πρωτη φορα καθως πολλα εξαρτωνται απο το πως τα δεχετε ο καθε οργανισμος.

Χρειαζεται υπομονη και θετικο πνευμα.

Μια ελπιδα ειναι οτι σιγα σιγα θα δεις οτι δεν παθαινεις κατι και θα σταματησει να σε απασχολει.

Ενας ψυχολογος επισης ,που θα σε βοηθησει να αλλαξεις σιγα σιγα το μοτιβο σκεψης σου, οταν σκεφτεσε τις συσπασεις ,θα μπορεσει να ειναι μια αλλη λυση .

Κωστας 62 σ ευχαριστω .η αληθεια ειναι οτι ειμαι σε διαρκη ενταση και αγχος σκεφτομαι μονιμα τις γαμπες.κοστα εμενα ειναι ανεπαίσθητες αλλα τις βλεπω.απο τους γιατρους που πηγα κανενας δεν μου παι τιποτα .εγω ομως εκει.ιδιαιτερα ο ενας που ειναι και γνωστος μου παι οτι καμια εξεταση απ τι στιγμη που καθαρη δεν θελει επαναληψη.δεν ξερω τι να πω απλα φοβαμαι.ευχαριστω.

Page 30 of 71 FirstFirst ... 20282930313240 ... LastLast