Results 241 to 255 of 295
-
30-08-2015, 15:55 #241
- στον κοσμο της βοηθειας προς τους αλλους
Ελπιζω να ψαρευει πολλα και καλα ψαρια;)
- 30-08-2015, 18:49 #242
Κωστα σε καταλαβαινω ,ειναι ενα θεμα το να εισαι ντροπαλος . Δυσκολα αλλάζεις . Αλλα τουλαχιστον απο αυτο που εχω συμπερανει και εγω απο τον εαυτο μου ειναι πως θα υπάρχουν καποιες εποχες που θα εισαι πιο θαραλέος , απλως κοιτα να εκμεταλευτεις αυτα τα ψυχικα boost που θα σου φερει ο χρονος . Πάνω απο ολα ομως να μην σε απασχολει αυτο το θεμα , μην το βλεπεις σαν προβλημα γιατι τοτε θα ψαχνεις λυση που δε θα μπορεις να βρεις . Και οσο για το 1,68 μη σε νοιαζει καθολου . Εγω απο 2 φιλους μου που βλεπω και ειναι σχετικα κοντο,ι μετρανε πολυ στις γυναικες γιατι ειναι κουλ ανθρωποι . Να εισαι και εσυ κουλ και χαλαρος και οτι ειναι να ερθει θα ερθει απο μονο του. Τοτε θα φυγουν και οι ντροπες σου και θα κηνυγίσεις μεχρι τεελους γιατι θα το θες πολυ . Το εχεις σκεφτει οτι και εσυ ο ιδιος μπορει να μην εχεις βρει κατι που να σε εχει συγκινησει αρκετα για να το προσπαθησεις; Δε μπορουμε μονο και μονο επειδη μας αρεσει φυσιογνωμικα μια κοπελα να χωνομαστε .
Καλη συνεχεια φιλε μου και να εισαι κεφατος.
31-08-2015, 12:42 #243
AΥΤΑ:
τατουαζ μεγαλα σε πλατη ,ωμους , στηθος κ.α.
πιρσινγκ στη γλωσσα στο αυτη στη μυτη, στον αφαλα και γενικα τρυπημενες
σκισμενα τζιν, χυμα σαν συμπεριφορα και πολυ δυναμικες.
δεν μου αρεσουν οι γυναικες σκυλια που ακολουθουν τον αντρα. θελω αν κατι δεν της αρεσει να εχει τα κοτσια να μου το πει και μακρυια οι χαδιαρες και οι ζουζουνιαρες...
31-08-2015, 12:52 #244
ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΨΑΡΑΣ ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΠΗΓΕΣ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΟ ΩΚΕΑΝΟ
ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΣ ΑΠΟ ΚΑΜΙΑ ΛΙΜΝΟΥΛΑ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΤΣΙΜΠΗΣΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ
ΓΤ ΞΕΡΕΙΣ ΤΟΥ ΚΥΝΗΓΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΨΑΡΑ ΤΟ ΠΙΑΤΟ ΔΕΚΑ ΦΟΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΙΑΝΟ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΓΕΜΑΤΟΦιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
31-08-2015, 12:55 #245
31-08-2015, 13:03 #246
ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΔΕ ΛΕΜΕ ΑΛΛΑ ΕΙΠΑΜΕ ΦΑΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΜΑΡΙΔΑ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΙΣ ΠΕΣΤΡΟΦΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΓΟΦΑΡΙΑ
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΟΠ ΨΑΡΙΑ ΕΤΣΙ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΑΥΤΑΦιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
31-08-2015, 15:28 #247
γιατί όλοι το παίρνετε μεταφορικά ? για αληθηνά ψάρια που ζούνε μέσα στο νερό μιλάω.... το παιδί είπε ότι παλιά πήγαινε για ψάρεμα και τώρα το έκοψε για να κυνηγήσει κοπέλες!!! και σε εμένα μαρέσει το ψάρεμα για αυτό σε ρώτησα... αλλά μόνο σε λίμνες και ποτάμια!!!
Φίλε Κώστα είσαι πολύ μπερδεμένος , δεν τα διάβασα τελείως όλα τα μυνήματα αλλά απο ότι βλέπω πρέπει να στο φιλοσοφίσει λίγο κάποιος το θέμα... ( συνχωρέστε με για την ορθογραφία είμαι άτομο των θετικών επιστημών)
Αναρωτήθηκες γιατί θέλεις κοπέλες ( τσαμπουκαλούδες κατα κάποιο τρόπο) όπως λές με τατουάζ κτλ κτλ κτλ ? τι είναι πραγματικά ο ψυχολογικός παράγοντας που σε τραβάει σε τέτοια άτομα ?
λοιπόν έχουμε και λέμε σε τραβάνε αυτά τα άτομα ενώ είσαι κάπως χαμηλών τόνων γιατί σκεύτεσε ότι ίσως να έχει σασπένς ή ότι γενικά με μια νορμάλ κοπέλα θα είσαι βαρετά ενώ με αυτές θα είσαι καλά και ότι θα σου δείχνουνε περισότερο απο τις απλές κοπελες ότι σε θέλουνε η απλά εχουνε τον χαρακτήρα που πάντα ήθελες να έχεις αλλά δεν μπορείς οπότε κατα κάποιο τρόπο μέσα στο μυαλό σου σκεύτεσε ότι αν ρίξεις μια τέτοια κοπέλα θα είναι σαν να είσαι και εσύ <<μάγκας>>... δίκιο δεν έχω σε αυτά ? ότι δεν καταλαβένεις και θέλεις παραπάνω ανάλυση να με ρωτήσεις!
έχεις αναρωτηθεί ποτέ γιατί νιώθεις τόσα πολλά συνεσθήματα για τις κοπέλες που σου αρέσουνε και γιατί είναι τόσο σημαντικό για εσένα? τι είπαμε ότι σπουδάζεις ?
31-08-2015, 15:38 #248
ΕΠΕΣΕΣ ΜΕΣΑ ΝΟΜΙΖΩ ΣΕ ΟΛΑ... μου αρεσουν γιατι με συμπληρωνουν ως ατομο και κανουν οτι δεν μπορω ή εν με αφησαν να κανω..... ειμαι υπερβολικα συναισθηματικος νομιζω και το εχω πληρωσει ακριβα. σπουδασα κοιν. διοικηση και κανω μεταπτυχιακο τωρα .
edit: ψαρευω σε θαλασσα κυριως κεφαλοπουλα, τσιπουρες , σπαρους, κτλ... με καλαμι coast fishing ή με βαρκα στα ανοιχτα εσυ που ψαρευεις και τι???
01-09-2015, 15:55 #249
Κώστα η άποψη μου είναι οτι μια τετοια γυναικα που ψαχνεις μπορει να σε καταστρεψει... εχω την αισθηση οτι σε ολες τις κοπελες που ηθελες σκευτοσουνα οτι αν γινει σχεση θα εισαστε μαζι και θα παντρευτειτε , τα λεω σωστα ?
πεστροφες τουρνες γουλιανους και πρικια μου αρεσει να ψαρευω αλλά περισότερο απο όλα τούρνες , ξέρεις το ψάρεμα όπως και το να κυνηγάς κοπέλες έχουνε πολλές ομοιότητες όπως για παράδειγμα το ντίσιμο πέζει ρόλο και πρέπει να παρατηρείς τριγύρω σου για τα στοιχεία που θα σου δώσει η άλλη ώστε να καταλάβεις αν σου ταιριάζει και τι τύποι άντρες αρέσουνε σε αυτο το στύλ γυναίκας... επίσης να ξέρεις όταν σταματάς το ψάρεμα αυτόματα σε πιάνει να κυνηγάς κοπέλες!!! σκέψου το οτι ενω κυνηγας τροπεα ψαρια μετα οταν σταματας η γυναικα γινεται το τροπεο (με την καλη ενοια)!!!!
01-09-2015, 21:48 #250
οχι δεν σκεφτομουν το γαμο απλα ποτε δεν παω με τη λογικη να κανω σεξ με αυτην και μετα να εξαφανιστω. δυσκολα θα μου αρεσει μια κοπελα και θα ενδιαφερθω γι αυτην . απλα θελω να ειμαστε μαζι, να ενδιαφερεται για μενα , να μιλαμε . γενικα μια ΣΧΕΣΗ ολοκληρωμενη. δεν ειμαι τυπος του one night stand
ΥΓ αυτο που μου λειπει περισσοτερο ειναι να ειμαι μαζι με μια κοπελα και οχι το σεξ με την στενη εννοια απλα μια ολοκληρωμενη επαφη που περιλαμβανει και αυτο. ειχα περασει πριν κανα 2 χρονια εξω απο 1 οικο ανοχης αλλα δεν μου ερχοταν να μπω μεσα, ειχα παει απο περιεργεια να δοκιμασω τον τροπο επι πληρωμη αλλα ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΒΓΑΙΝΕ. αυτα
01-09-2015, 23:31 #251
- στον κοσμο της βοηθειας προς τους αλλους
Η ψαρογυνναικο συζητηση ειναι ολα τα λεφτα ...σας προσκυναω παιδια!!!
02-09-2015, 11:22 #252
κώστα το στυλάκι των γυναικών που μου περιγράφεις ειναι ότι συνήθως δεν είναι καλές κοπέλες και θα δείς ότι στο τέλος αυτές δεν θα τις νοιάζει για εσένα και εσύ θα είσαι κάπως κολημένος μαζί τους , αν θέλεις στιλε μου το τηλέφωνο σου να μιλήσουμε , δεν μπορώ να τα γράψω εδώ όλα αυτά που σκεύτομαι γιατί είναι πάρα πολλά και για να πώ την αλήθεια βαριέμε!!!
02-09-2015, 20:01 #253
03-09-2015, 08:46 #254
kostas19917, μήπως βλέπεις το θέμα κοπέλα κι από πλευράς εξωτερικής εμφανισης? Δηλαδή, συνήθως αυτές οι πιο ανοικτού χαρακτήρα, του τατουάζ, των κλαμπ και των καφε κλπ που γουσταρεις ειναι πιο εμφανίσιμες σε σχέση με καποιες χαμηλών τόνων, ήσυχες που μαλλον απωθουν εμφανισιακα.
Δηαλδή αν ειχες μπροστα σου μια πολύ ωραία, όμως χαμηλών τόνων, ήσυχη κοπέλα θα την προσπερνούσες και θα προτιμούσες τη συγκριτικά εμφανισιακά κατωτερη της που έχει όλα τα εξτριμ για τα οποια μιλησες? Λέω, μήπως αυτο που τελικα επιζητας, ως καταξίωση, είναι η ωραία, κι εσύ ταυτιζεις την ωραια με την στιλάτη, δυναμική, την ιδίατερα εξωστρεφή κλπ συναφη που περιγραφεις?
Επίσης, πολλες φορες τα αντιθετα, μας ελκύουν, ιδίως όταν τα αντίθετα έχουν κάποια χαρακτηριστικα τα οποια ζηλεύουμε, τα οποία θα θελαμε να ειχαμε, κυρίως όταν η ελλειψη τους σε μας, μας κάνει να μην νιωθουμε ευχαριστημενοι με εμας.
Ωστόσο, ειναι και θεμα επικοινωνίας. Δυο κλειστοι χαρακτηρες απλα θα καθονται και θα κοιτουν ο ενας τον αλλο, κανεις δεν θα παιρνει πρωτοβουλίες και τελικα θα χωρισουν ή θα αργίσουν πολύ να ξανοιχθούν ο ένας στον άλλο. Όμως όταν ο ενας ειναι ανοικτος, ασχετως αν ειναι η γυναικα, ξεκλειδώνει τρόπον τινα τον αλλο, κανει δλδ τα πρωτα βηματα κι ο αλλος (ο κλειστός) ξανοιγεται, παίρνει τις πρωτοβουλίες κλπ, ήτοι βρήκε το άτομο που χρειαζόταν για να εκφραστεί, να βιώσει αυτο που νιωθει μεσα του, αυτον που τον κανει να νιωσει ενθουσιασμό.γιάννης
03-09-2015, 12:36 #255
εμενα μου αρεσει το ακριβως αντιθετο απο οτι ειμαι εγω. ναι πολλα που ζηλευω και δεν τα εχω κανει τα ψαχνω στην αλλη. μια εμφανισιμη αλλα ησυχη δεν θα μου κεντριζε την προσοχη . προτειμω την εξωστρεφη γυναικα και ας μην ειναι απαραιτητα πολυ εντυπωσιακη.
πχ μου αρεσει παρα πολυ η ABBY ΑΠΟ ΤΟ NCIS για να δειτε το στυλ περιπου.