Results 46 to 60 of 172
-
07-09-2015, 08:19 #46
Συμφωνω , φλοκ , γιαυτο εγραψα οτι το νετ ειναι καλος υπηρετης , αλλα κακος αφεντης .
Πριν απο 110 χρονια δεν ειχαμε ρευμα/φως , αυτο σημαινε οτι ειμαστε πιο δυστυχεις ? οχι βεβαια , ουτε αυτοκινητα ειχαμε , ουτε τηλεφωνο ειχαμε , και τωρα ειναι ολοι μενα τηλεφωνο στην τσαντα , αυτο ειναι αφυσικο , οπως εχει γινει αφυσικος ο τροπος ζωης μας
Οπωσδηποτε φταιμε σαν ειδος οι ανθρωποι , εχουμε αγελαδοποιηθει , ολοι κανυμε κατι επειδη το κανει ο διπλανος μας , ο παραδιπλανος μας , και το αφυσικο/αχρηστο , μας φαινεται απαραιτητο/φυσικο , αυτη ειναι η παγιδα , και ολοι πεφτουε μεσα .
Ειμαστε ερμαια των μεγαλων συμφεροντων , που μας κατευθυνουν ως υπνωτισμενους , προκειμενου να μην ειμαστε σε θεση ναντιδρασουμε στα πραματικα προβληματα , τεχνολογια υποταγης συνειδησεων .
- 07-09-2015, 12:56 #47
Έχεις δίκαιο σε όλα. Απλά δεν πρέπει να υποτιμούμε τα προβλήματα των άλλων γιατί ενώ σε εμάς μπορεί να φαίνονται ασήμαντα, για κάποιους άλλους είναι σημαντικά και δεν μπορούν να τα αντιμετωπίσουν μόνοι τους. Γι' αυτό είπα πως είναι και θέμα χαρακτήρα και δεν πρέπει να βάζουμε ταμπέλες χωρίς να γνωρίζουμε. Αν εσύ δεν θες να ασχοληθείς και να σπαταλάς τον χρόνο σου γι' αυτά που θεωρείς χαζομάρες (που όντως κάποια δεν είναι καν προβλήματα αλλά όσο τα σκέφτεσαι και σε βασανίζουν καταλήγουν να γίνονται σε πολλούς και να μην τα αντέχουν) τότε είναι απόλυτα κατανοητό.
07-09-2015, 13:00 #48
εσυ δεν δινεις γνωμες???... θες να σου κανω επικοληση τις τόσες γνωμες που εχεις δώσει?? και πολυ καλα εχεις κανει βεβαια!... εισαι σε φορουμ υποστηριξης φιλε μου και εισαι γιατι το εχεις αναγκη οσο όλοι μας...μην τρεφεις αυταπάτες οτι μπορεις να λύσεις ΜΟΝΟΣ σου τα θεματα σου, η ΑΡΝΗΣΗ δεν ειναι καλος οδηγος !! χρειαζεσαι βοηθεια και για αυτο εισαι εδω και δεν θα την βρεις εδω βεβαια...πρεπει να πας παραπέρα...τα χαπια απο μονα τους δεν θα σε βοηθησουν...
και επιτέλους σταματα να κατακρινεις δημοσια ανθρωπους που βρισκουν την δυναμη να εκτεθουν δημοσια ... μεσα σε αυτους τους ανθρωπους ειμαι και εγω και πολλοι αλλοι σοβαροι ανθρωποι... ναι δεν τα καταφεραμε μονοι μας...ναι χασαμε την μπάλα ...αλλα τουλαχιστον βρηκαμε την δυναμη να πουμε ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΑ ΣΚΑΤΩΣΑΜΕ ΚΑΙ ΠΝΙΓΟΜΑΣΤΕ ...κατι που εσυ δεν εχεις καταφέρει ακομα να παραδεχτεις ουτε στον ιδιο σου τον εαυτο... και η ιδια σου η ΥΠΑΡΞΗ εδω το επιβεβαιωνει αυτο!
ισως καποια θεματα να σου φαινονται ασημαντα αλλα δεν ξερεις τι κρυβεται απο πίσω τους, βλεπεις το δέντρο και χανεις το δασος... αλλα ακομα και αν δεν μπορεις να δεις το δασος, μπορεις να ΚΡΙΝΕΙΣ ποια θεματα ειναι σημαντικα και ποια οχι?
με τι κριτηρια? την ηλικία? ..ειναι περιπου οπως οταν καποιοι αλλοι εκριναν με βαση το φυλλο..αν εισαι γυναικα δεν εχεις θεματα, αν εισαι 20 δεν εχεις λογο να φοβασαι τον θαναντο...ευτυχως ειμαι 35 και μπορω να λέω οτι μπαρουφες θελω και ξεφυγα τυχαια απο το στοχαστρο σου...αλλα σκεφτομαι εκεινα τα 20χρονα παιδια που θα σε διαβαζουν και θα υποφερουν ακομα περισσοτερο...βλέποντας τοσο σκληρες κριτικες επικρήσεις ...σε φορουμ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ και δεν μπορω να μην παρω θεση... δεν ξερω ποσο πραγματικα θα ωφελουσε αυτο το φόρουμ αν ολοι σκεφτομασταν οπως εσυ και μπαιναμε και αυτοθαυμαζαμε την δυναμη μας και ποσο καλα τα καταφερνουμε μονοι μας
στην αυταρκεια μενεις σε κιουπι οπως ο διογενης ...δεν εισαι θαμωνας σε φορουν στηριξης... ελευθερωσου απο την αρνηση και ανοιξε το μυαλο σου...
δεν γινετε να εισαι ανοιχτομυαλος και να επαινεις την ζωη ενος ολοκληρου αιωνα πίσω!! οπου ο κοσμος πεθαινε απο γριπη... και να θεωρεις οτι αυτο ήταν ευτυχια...
07-09-2015, 13:28 #49
Αγαπητη ρεα , δεν θελω να κοντραριστω μαζι σου , ουτε εχω αναγκη ναποδειξω τιποτα και σε κανεναν , ουτε αισθανομαι οτι τα σκατωσα , ουτε πνιγομαι , επειδη επαθα μια καταθλιψη , δεν σημαινει οτι τακανα θαλασσα , εκανα ενα σοβαρο οικονομικο λαθος , που μου στοιχισε .
Εδω ειμαι ,οχι για να με σωσει καποιος , αλλα οπως εγραψα και παραπανω , εχω ανοιξει 80 θρεντ , της αρεσκειας μου , περι ανεμων και υδατων , του στυλ , ελατε παιδια να τοι συζητησουμε , για να περναει η ωρα .
Ειμαι ευχαριστημενος σε γενικες γραμμες απο τον εαυτο μου , γνωριζω τα αδυνατα μου σημεια , και τα αποδεχομαι , ουδεις αλανθαστος , αλλα ηττοπαθης ΔΕΝ ειμαι .
Προφανως δεν ειμαι ο Σουπερμαν , ενας συνηθισμενος ανθρωπος ειμαι με τα ελατωμματα του .
Για ποια δημοσια εκθεση μιλας ? εγω βλεπω ενα νικνειμ να λεει ωρισμενα πραματα για τον εαυτο του . Δημοσια εκθεση κανουν μονο στους ΑΑ ( η σε ομαδες υποστηριξης ) , εδω δεν λες ειμαι ο ταδε , κοιτας τους αλλους κατα προσωπο και λες το προβλημα σου , αυτο που γινεται εδω , ειναι κατ ευφημισμον και λιγα λεω , δημοσια εκθεση μαιμου , οι περισσοτεροι ουτε το μικρο τους ονομα δεν λενε , ενω εγω συχνα το αναφερω .
Ειμαι ο μονος που εχει συμπληρωσει πληρως το προφιλ του , και εχω κανει γνωριμιες με ατομα του αντιθετου φυλου που γνωριζουν το προβλημα μου , εδω στο φορουμ , αλλες πετυχημενες , αλλες οχι .
Θα σε παραδεχομουν , μονο αν ταλεγες αυτα κατα προσωπο σε καποιον , εγω ταχω πει σε ενα -δυο ατομα , δεν ντρεπομαι καθολου .
Και , ναι , εχω δωσει προσωπικες συμβουλες σε ανθρωπους που συμπαθω , αλλα δεν συμπαθω ευκολα καποιον
07-09-2015, 13:42 #50
Κι εγώ θεωρώ πως η γνώμη του μακγκάιβερ είναι "ιδιαίτερη", μιας και είμαστε σε φόρουμ πρώτα από όλα, που η λειτουργία του είναι αυτή που είναι και ακολούθως, όποιος μένει εδώ, πάντα κάποια ανάγκη του καλύπτει, είτε αυτό λέγεται γνώμη, είτε boost, είτε feedback είτε δεν ξέρω εγώ πως. Κατά τα άλλα, η συζήτηση ξεφεύγει, διότι όσοι ζητάμε γνώμες ή βοήθεια, θιγόμαστε από την άποψη του μακ. Λοιπόν, ας μην πέφτουμε σε αυτήν την παγίδα, διότι την άποψη του εκφράζει ο άνθρωπος, δεν το λέει για να μας προσβάλλει φαντάζομαι, αλλά και για αυτό να το έλεγε, είναι δικό του κομμάτι αυτό που πιστεύει... Δεν χρειάζεται ο καθένας να το οικειοποιείται, οπότε θα παρακαλούσα να μην αρχίζει η κόντρα και οι χαρακτηρισμοί. Mac θα σε παρακαλέσω μόνο να επισημάνεις πως η άποψη αφορά εσένα ακόμα και αν αντικειμενικά ήσουν λάθος ή είμαστε λάθος (άλλωστε δεν υπάρχει λάθος) και δεν είχες σκοπό να υποτιμήσεις/προσβάλλεις τους άλλους.
Όσο κι αν κανείς προσέχει όσο κι αν το κυνηγά, πάντα πάντα θα `ναι αργά δεύτερη ζωή δεν έχει.
07-09-2015, 14:00 #51
Εννοειται Γατε , οτι η γνωμη μου απηχει προσωπικη αποψη , αλλωστε ποια ειναι η αληθεια , η δικη μου , η δικη σου , της Ρεας , της ταδε , του ταδε ?
ΟΛΟΝΩΝ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΟΣ ειναι , δεν υπαρχει αντικειμενικη αληθεια ουτε αποψη .
Και σωστα επισημαινεις , δεν ειοναι ο σκοπος μου να προσβαλλω κανεναν .
07-09-2015, 14:25 #52
rea ΠΑΛΙ ΤΟ ΚΑΝΕΣ ΔΕΛΤΙΟ ΤΩΝ ΟΧΤΩ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΕΣ ΠΡΟΦΑΝΩΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΟΠΣΤΗΡΙΖΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΕΓΩ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΤΗΣ ΔΡΑΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΝΤΑΞΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΗΛΙΚΙΕΣ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ 35 ΔΕ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΓΤ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΕΙΣ ΜΙΑ ΠΕΙΡΑ ΖΩΗΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΨΥΧΡΑΙΜΗ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΩΡΙΜΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΕ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙ
ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΗ ΒΛΕΠΩ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΜΥΑΛΟ ΑΥΤΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΑ Η ΔΡΑΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΑ ΧΑΛΑΕΙ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΣΟΥ
ΑΜΑ ΗΣΟΥΝ ΠΙΟ ΜΙΚΡΗ ΘΑ ΛΕΓΑΜΕ ΑΛΛΑΦιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
07-09-2015, 14:27 #53
ΑΚΙ ΕΠΙΣΗΣ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΦΟΥ ΤΗΝ ΨΑΧΝΕΤΕ ΕΧΕΙ ΒΑΘΗ ΑΛΛΟ ΒΑΘΟΣ ΒΛΕΠΩ ΕΓΩ ΓΙΑ ΑΛΗΘΕΙΣ
ΑΛΛΟ Ο ΜΑΓΚΑΙΒΕΡ ΑΛΛΟ Η ΡΕΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΔΛΔ
ΠΙΑΣΤΟ ΤΟ ΑΥΓΟ ΚΑΙ ΚΟΥΡΕΥΤΟ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΧΕΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΑΛΗΘΕΙΑΦιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
07-09-2015, 15:25 #54
σεβομαι την διαφορετικότητα του καθενος μας και μου αρεσει αυτη η ποικιλία...με τον τροπο του ο καθε ενας συμβαλει με αυτην σε αυτον τον χωρο. ετσι και ο μαγκαιβερ... θεωρω την υπαρξη του εδω μεσα εξαιρετικα σημαντικη. η ποιοτητα του και η ευγενεια τον εχουν ξεχωρίσει σε εμενα απο τα πρωτα ατομα που εχω συναντησει στις λίγες μερες που είμαι εδω.
ξερω οτι το φορουμ ειναι δημόσιο μαιμου... και εχει δικιο σε αυτο...ομως απο καπου πρεπει να ξεκινησουμε
μπορει να εχουμε ψευδόνυμα φιλε μακ αλλα ο πονος ειναι αληθινος και οι προσβολες επισης
ουτε και εγω θελω να κοντραριστω μαζί σου ...και το σκεφτηκα πολυ πριν απαντησω, επελεξα να ειμαι αληθινη μαζί σου ακριβως γιατι σε εκτιμω και να σου πω αυτο που πιστευω ..
εξαλλου και εγω κρινω καποια ειδη μελων που δεν καταλαβαινω εδω. και μετα απο πολλα μου λάθη καταλαβα οτι το μονο που μπορω να κάνω ειναι να τα αγνοω και να δίνω σημασία μονο στα μέλη που εγω λαμβανω οτι πραγματικά θέλουν να βοηθηθουν και να γινουν καλύτερα και οχι απλά και μονο να τραβήξουν την προσοχή μας ...και σε διαβεβαιω πως αυτα τα μελη που αγνοω, δεν ειναι 20 χρονων ... ειναι πολυ μεγαλύτερα
εχω συναντησει λαμπρα μυαλα 20χρονων παιδιων εδω μεσα και ντρεπομαι βαθια για τον κοσμο που του παρεδωσε η γεννια μου, που δεν πάλεψε που δεν πήρε με τα σκουπόξυλα την γεννια του πολυτεχνειου που μας εφερε εδω που ειμαστε σήμερα... κοιτα γυρω σου...κοιτα σε τι κοσμο τους φεραμε κοιτα τι κληρονομια τους δινουμε...με τι ελπίδες και τι όνειρα θα πορευτουν στη ζωη...εμεις και εσεις και οι πριν απο εσας αφήσαμε κλεφτες - μπασταρδους και νταβατζηδες να μας φερουν σε αυτο το χάλι και τωρα ζηταμε τα ρεστα απο αυτα τα παιδια???...η γενια η δικια σου τα μεγαλωσε αυτα τα παιδια, οχι η δικια μου... βαλτα με την δικη σου την γενια οχι με τα παιδια που τα μπουκωσε με ψεμματα που τους κατεστρεψε το μελλον που τους χρεωσε για οσο ζουν να πληρωνουν αυτα που η δικη σου γεννια επετρεψε να κλεψουν ψηφίζοντας τους, για να μην μιλήσουμε για την προηγουμενη γεννια που ακομα δεν εχει καταλάβει ποση ζημεια μας εκαναν με τους ηλίθιους εμφυλιους πολεμους τους ..
κατηγορουμε τα 20χρονα οτι πνιγονται σε μια κουταλια νερο??? ... δεν εχουν μελλον !!!..εχουν απελπιστει γιατι εσεις και οι πριν απο εσας τα καταδικασατε σε ισοβεια σκλαβια...μια κουταλια νερο?????? οχι.... ενας ωκεανος με ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΣΚΑΤΑ είναι αυτο που τους παραδωσαμε και δεν τους μαθατε καν να κολυμπάνε...
τα επομενα 20χρονα θα ειναι η γεννια που μεγαλώσαμε εμεις και ελπιζω...οτι εμεις θα κανουμε πολυ καλυτερη δουλεια απο εσας ... αλλιως και εμεις τα ιδια σκατα με τις προηγουμενες γεννιες θα ειμαστε... αλλα οχι τα παιδια...
07-09-2015, 15:41 #55
αυτη ειναι η τριτη και φαρμακερη φορα που σε βρισκω απέναντι μου! καθε φορα που διαφωνω με καποιο παλιο μελος και διαπληκτιζομαι ...μπαινεις σφηνα και λες οτι σου κατεβει στο κεφαλι!
την πρωτη φορα είπες οτι ξεσηκωνω τα μελη και οτι κατεβαζω το επίπεδο ...οταν μετα μου ζητησε συγνωμη δημοσίως το ατομο που διαπληκτιστηκα εσυ δεν ζητησες συγνωμη για την επίθεση σου
την 2η φορα με κατηγορησες οτι παιζω τον δικαστη, ενω είχα ήδη ζητησει συγνωμη απο το μελος για αυτο που είχα πει και ειχα αναγνωρίσει το λάθος μου... και πάλι δεν επανόρθωσες για την επιθεση σου
τωρα δεν διαπληκτίζομαι καν με τον μακ...απλα συζηταμε και διαφωνουμε... και με λες ανωριμη... και με προσβαλλεις χωρις να σε εχω ενοχλησει... ...
ειναι η ΤΡΙΤΗ ΦΟΡΑ που με προσβαλεις και μου επιτιθεσαι με φαρμακερα δηλητηρια χωρις καν να σε εχω ενοχλησει ή προκαλέσει με καποιο τροπο.
εχω πει και το ξαναλέω... ΑΝ ΣΕ ΕΝΟΧΛΕΙ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΟΥ ΠΕΣ ΤΟ ΜΟΥ ΝΑ ΦΥΓΩ
αλλα ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ μην ξανατολμησεις να πιστεψεις οτι μπορεις να μου κανεις υποδειξεις για το πως να πρεπει να φερομαι !!!...ΟΣΟ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ θα ειμαι ΑΛΗΘΙΝΗ αν δεν σου αρεσει ΜΗΝ ΤΟ ΚΟΙΤΑΣ ή πες μου να ΦΥΓΩ!!!...
ειναι ΞΕΚΑΘΑΡΡΗ Η ΑΝΤΙΠΑΘΕΙΑ ΣΟΥ...και απολυτα σεβαστη αλλα ...ασε με... ΦΤΑΝΕΙ!!!!!!!!!!!!!
07-09-2015, 17:36 #56
Σε αυτο συμφωνω κ εγω!!!
Ας ειμαστε ολοι μας λιγο πιο προσεκτικοι εδω μεσα στο τι λεμε εφοσον αγγιζουμε λεπτα ζητηματα πολλοι θα ταυτιστουν μαζι μας κ καποιοι θα επηρεαστουν ,ισως οχι προς οφελος τους επειδη εμεις τυγχανει να ειμαστε απολυτοι σε καποιες προσωπικες μας αποψεις .
07-09-2015, 17:59 #57
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
07-09-2015, 18:01 #58
ΚΙ ΕΔΩ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΜΕ ΜΗΝ ΑΝΕΒΑΖΕΙΣ ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΜΕΛΟΣ ΕΙΜΑΙ ΟΠΥ ΣΕΓΕΡΝΑΩ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΠΛΕΥΡΑ Τ ΙΝΤΕΡΝΕΤ
ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΛΕΩ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩΦιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
07-09-2015, 18:25 #59
07-09-2015, 18:34 #60
ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΥΚΟΛΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΔΕ Σ ΚΑΝΩ ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΘΕΣΗ
ΚΙ ΑΥΤΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΥΝΗΜΑΤΑ ΜΟΥ ΕΣΥ ΘΕΣ ΝΑ ΜΑΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΨΑΧΝΕΙΣ ΑΦΟΡΜΗ ΑΛΛΑ ΕΛΑ ΑΝΕΛΥΣΕ ΜΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΥΚΟΛΟΣ ΤΡΟΠΣ ΠΕΡΑ ΑΟ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΤ ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΛΛΟΝΦιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))